2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bildiğimiz normal hurma mı bu kızlar bende düşünüyorum ama günde kaç tane yemek gerekiyor nezaman başlamak gerekiyor ve hangi hurmadan bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim:)

evet canım bildiğimz hurma bazıları gunde 3 ve 4 tane yıyorz dediler benmde tam bilgim yok ama hurmanın rahmi actıgını cok oncedende duymstm

canım saol öle bişeyler okudum gibi sayfada da oyüzden takıldım..bende uzattım senin gibi kesin acıycak tırsıyorum:18::18: jiletlede hiç almadım alamam keserim biyerlerimi

yok cnm sanmıyorum burda bı kac arkadas daha gıttı agdaya daha dogurmaadılar:) jıletle almayı dusunmedım deıl korkudan sancım gelırse bes dk jıletle alırım dedım ama dıkıs fln olursa zor olur jıletle ıkı gunde gelıyo hem gıdene kadar korkuyosun cnm gıttıkten sonra bes dk da bıtıyo ıyıkı gıtmısım dıosun

Anaaa 2 gün daha öne mi çekti. Hadi hayırlı doğumlar canım. Dualarımız seninle. Haberdar et mutlaka bizi. Adayı da bol bol öp kokla :))

teşekkür ederim lokumlar evet arastacım 2 gün daha öne çekti bebeğimiz annesini uyutmuyo ben reflü ve ülser hastasıyım günlerdir uyku yok mide kanaması geçirmeme az kaldı çok kötüydüm bi kaç gündür o yüzden.
günebakan inşallah öyle olur nasıl merak ediyorum bi bilsen ne garip bişey hem bu kadar yakınım ona hem de bi o kadar uzak yarın ısırıcam popoşunu.
umudumvar canım sağol en kısa zamanda resimler karşınızda olacak

bildiğimiz normal hurma mı bu kızlar bende düşünüyorum ama günde kaç tane yemek gerekiyor nezaman başlamak gerekiyor ve hangi hurmadan bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim:)

valla cnm ben yıyorum gunde 3 4 tane dun de 10 15 tane yemısımdır hıcte bısı olmadı bıldıgımız hurma umreden gelen var ama onu dogum esnasında yemek ıcın saklıyorum :) aslında farkedermı kı sonucta hepsı hurma ama ben genede onu yemedım :)

doğru haklısın canım.jiletle daha hızlı gelir dimi ben gideyim gideyim ben çekiniyorum kuaförden ne biliyim açıcam ya napalım artık hamilelik dolayısyla katlancaz

ReD canım geliyor mü ada sare şimdi. Ay ne guzel heyecanlı :) bekliyoruz iyi haberlerini unutma. Allah yardımcın olsun .

Kızlar şimdi kalkıp ağdaya gidiyorum. Hadi bakalım ins bisi olmaz :)

doğru haklısın canım.jiletle daha hızlı gelir dimi ben gideyim gideyim ben çekiniyorum kuaförden ne biliyim açıcam ya napalım artık hamilelik dolayısyla katlancaz

bende cekınıyorum ama açana kadar açtıktan sonra alısıyon gevsıyon :) bnm gıttıgım kadın estetısyenmıs aza yaslı emeklı olmus sımdı agda salonu var bazen kendı gırıyo agdaya gözluklerını takıyo bı ıncelı bı ıncelıyo allahm yeter artık dıom tam bıttı derken cımbızla gelıyo bu sefer :):)

canım saol öle bişeyler okudum gibi sayfada da oyüzden takıldım..bende uzattım senin gibi kesin acıycak tırsıyorum:18::18: jiletlede hiç almadım alamam keserim biyerlerimi

Canım bana sağlık ocağındaki hemşire kendin yapıyorsan artık yapma dedi. Sonuçta kendin yaparken bacaklarını açıp resmen ıkınma pozisyonunda kendini zorlamış oluyorsun Yarın ben de güzellik salonuna gidicem bu son gidişim olur zaten bi daha gitmem :)

ReD canım geliyor mü ada sare şimdi. Ay ne guzel heyecanlı :) bekliyoruz iyi haberlerini unutma. Allah yardımcın olsun .

Kızlar şimdi kalkıp ağdaya gidiyorum. Hadi bakalım ins bisi olmaz :)
teşekkür ederim sağol tatlım bu arada ağda rahatlık 2 gün evvel gittim zaten ayda bi kez gidiyorum hiiiç te doğum sancısı falan yapmıyo

slm şekerlerrr bugün dr kontrolümüz vardı.hem oğluşumu çok merak ediyodum hem d.şekli belli olacağı i.in çok heyecanlıydım ayrıca korkuda yok değildi hani çok şükür oğluş ii 3000 gr olmuş normal dedi.daha doğmaya niyeti yok dedi dr ne aşağı inmiş ne açılma var.halbuki kocişle biz hadi artık gelsin modundayız uzun süredir hatta dün ağda işimi falanda hallettim öle öle ama nazlanıcak gibi civciv.çatıdan korkuyodum hiç canım yanmadı desem yeridir sadece gevşeyebilmek önemliymiş.çatımız normale uygunmuş yani 15 ağustosu bekliycez paşamız daha önce gelmezse.d yapan arkadaşlar olmuş yarın girecek olan red i gördüm kalbim sizlerle kızlar ama evde değilim ve yazamıyorum k. bakmayın.öpüyorum hepinizi benden şimdilik bu kadarrr

Slm hamişler:) bugün Dr kontrolümüz vardı. Bebişim 2850 gr 48 cm olmuş.) normal rutin muayene olduk, nst istemedi. Çatı muayenesi yapmıştınız 2 hafta önce ama hakkında konuşmadık çatım müsaitmi diye sordum. O çatı muayenesi amaçlı yapılmadı , durumuna bakmak için yaptım dedi. Sancılarım oluyodu ya ondan yapmış. Bebek daha büyüyeceği için çatıyı erkenden ölçmenin bi mantığı yok dedi haklı olarak sonuçta kafa geçebilecekmi diye bakılıyor her geçen gün büyüyor bebişlerimiz.. Bu saatten sonra doğsa da bi sorun olmaz dedi.. Zaten bebeğin gününden önde gidiyo kilosu dedi.. Bayram öncesi tekrar bakalım dedi.. Muhtemelen ozaman çatı ölçümü yaparız dedi ...) benm panik havası da söndü kızlar , sancılar alarma geçirmişti ama ilk doğum olacağı için önceden hazırlık olur dedi Dr. Azönce temixlikçiyi arayıp bu ptesi olan randevumuzu da bidahaki ptesi ye erteledim. Gelmez inş bebişim halılar da yıkamadan geldi. Ama ev perişannnnnnn ...)

şanslıymışın canım baya inceliyomuş ne güzel benim gittiğim yerde de hemen hemen yaşıtlarım var utanıyom bakıyolar baya çatlamışsın herkesde böle mi falan diyolar benim genetik diyorum inş senin öle olmaz flan yine de kötü hissediyo insan

herkese iyi günler. bugün randevumuz vardı. suyum iyiymiş. bebişim doğum pozisyonuna giriyormuş. 3300 gr olmuş. haftaya çatı muayenesi yapılacak çok korkuyorum. doktor teyzemiz bayramda izinli değilmiş çok şükür. kızım bayram şekeri olabilir o yüzden yani. bizden bu kadar. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah. bebeğine kavuşmak üzere olanlar var çok az kalmış yaaaa. hayırlısı inşaallah. 1 ay sonra doğum değil bebiş konuşacağız galiba. herkes anne olacak...

ya herkesın göbdegı catlıyo bnmde kalcam ve basenlerım catladı cunku bnm gobegım deıl kalcam büyüdü :) dogumdan sonra gıder ıns koca totolu bısey oldum yaa utanıyorum kocam popom var gobek yok popo var :)

benimki de tüp bebek canım ve aynı şeyi düşünmekle birlikte bu sapıklar için bişey ifade etmez gibi geliyo bana temel olarak işin içinde sperm ve yumurta var ya o onlara yeter karnımızda şişti tamam oldu :)

Ayrıca normal doğum olcak ama epidural istiyorum dedim.. Giren sancılar korkuttu beni çünkü. Olur istersen ama her durumda epidural yapılmıyor şansa biraz dedi, nasıl yani oldum! Şansa dedi denk getirmek lazım falan , gece gelirsen o an epidural yoksa o gelene kadar açılman çok olursa yapılamaz mesela dedi. O yüzden çok şartlamamak lazım gbi konuştu , herşey yolunda giderse yapılır gbi.. Tek yan etkisi doğumu biraz geciktirebiliyomuş .. İnş epidural olurum ya.)
Var mı doğuran bakmadım geçmişe güzeller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…