- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.601
ben az önce agdadan geldım cnm böle bısey duymadım hıçç
bildiğimiz normal hurma mı bu kızlar bende düşünüyorum ama günde kaç tane yemek gerekiyor nezaman başlamak gerekiyor ve hangi hurmadan bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim:)
canım saol öle bişeyler okudum gibi sayfada da oyüzden takıldım..bende uzattım senin gibi kesin acıycak tırsıyorum:18::18: jiletlede hiç almadım alamam keserim biyerlerimi
Anaaa 2 gün daha öne mi çekti. Hadi hayırlı doğumlar canım. Dualarımız seninle. Haberdar et mutlaka bizi. Adayı da bol bol öp kokla :))
Ayy Adamız da geliyorİnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın minik meleğini... Bizim için de kokla pamuk gibi boğum boğum pembe yanaklı bi bebiş canlandı gözümde Sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah
teşekkür ederim lokumlarcanım şimdiden hayırlı uğurlu olsun geliyor dünya güzeli kızın maşallah kilosuda çok güzel doğduğunda benim yerimede kokla mis gibidir umarım rahat bir doğum gerçekleşir. en kısa zamanda doğum hikayeni ve kızının resimlerini bekliyorum :)
bildiğimiz normal hurma mı bu kızlar bende düşünüyorum ama günde kaç tane yemek gerekiyor nezaman başlamak gerekiyor ve hangi hurmadan bilgim yok bilgi verirseniz sevinirim:)
yok cnm sanmıyorum burda bı kac arkadas daha gıttı agdaya daha dogurmaadılar:) jıletle almayı dusunmedım deıl korkudan sancım gelırse bes dk jıletle alırım dedım ama dıkıs fln olursa zor olur jıletle ıkı gunde gelıyo hem gıdene kadar korkuyosun cnm gıttıkten sonra bes dk da bıtıyo ıyıkı gıtmısım dıosun
fidaneren allah yardımcın olsun canım benim
kızlar ağda doğumu tetikliyo mu gercekten? yarın kuaföre gitcem de öle bişey okudum sayfalarda jilet mi yapayım yani ne diyosunuz:26::26:
doğru haklısın canım.jiletle daha hızlı gelir dimi ben gideyim gideyim ben çekiniyorum kuaförden ne biliyim açıcam ya napalım artık hamilelik dolayısyla katlancaz
canım ben yeni gittim birşeycik olmadı.keşke tetikleseydi
canım saol öle bişeyler okudum gibi sayfada da oyüzden takıldım..bende uzattım senin gibi kesin acıycak tırsıyorum:18::18: jiletlede hiç almadım alamam keserim biyerlerimi
teşekkür ederim sağol tatlımReD canım geliyor mü ada sare şimdi. Ay ne guzel heyecanlı :) bekliyoruz iyi haberlerini unutma. Allah yardımcın olsun .
Kızlar şimdi kalkıp ağdaya gidiyorum. Hadi bakalım ins bisi olmaz :)
bende cekınıyorum ama açana kadar açtıktan sonra alısıyon gevsıyon :) bnm gıttıgım kadın estetısyenmıs aza yaslı emeklı olmus sımdı agda salonu var bazen kendı gırıyo agdaya gözluklerını takıyo bı ıncelı bı ıncelıyo allahm yeter artık dıom tam bıttı derken cımbızla gelıyo bu sefer :):)
Böyle düşüneceğini önceden öngördüğüm için seni dışlamadım, senden Kuran ispatı istedim. Hani dedin ya İslama aykırı diye. Keşke Kurandan bulup ona göre ispatlı bir şekilde gösterebilseydin. Ne zamandan beri bir adamın sözü Allah'ın sözlerinin önüne geçer oldu. Keşke inanırken bilinçli ve araştırmacı bir şekilde inansak, başkalarının ne söylediğini önemsemeden, sadece Allah'ın kelamına uyarak.
Sen bir kul olan Mevalana'dan bize giydirmeye çalışmışsın, ben senin yaptığına Allah kelamı ile cevap veriyorum.
Onlardan bir grup var ki, kitapta olmayan bir şeyi siz kitaptan sanasınız diye dilleriyle kitabı çarpıtırlar ve Allah'tan olmadığı halde "Bu Allah katırdandır!" derler, böylece bile bile Allah hakkında yalanlar uydururlar.
(AL-İ İMRAN 78)
bu kapak bu tencereye cukkk diye oturdu canım ağzına sağlık . bende böyle düşünen dar görüşlü insanlar yüzünden sokağa çıktığımda rahatsız edici şeylerle çok karşılaştım dik dik bakan koca koca adamlar yanlarından geçerken fısıldaşan kadınlar sadece 1 defa eşim olmadan dışarı çıktım sağlık ocağına gitmek için o zamanda arabayla geçen dengesizler korna çalıp laf attılar.Sadece bunlar değil bunun gibilerin çocuklarıda kendilerine benziyo kaldırımda duran erkek çocukların önünden geçerken a aaaa hamileymiş dediler yine bu sefer eşimle sağlık ocağına giderken ışıkta duran okul servisinden bi kız çocuğu bak hamile dedi yanındaki arkadaşı da ''yaparken zorlandınız mı'' diye bağırdı ama merak etmesin hiç zorlanmadık tüp bebek bizim ki :) hadi bu çoluk çocuk zamanın ve teknoloinin yan etkilerinden böyle diyelim ama koca adamlar nasıl oluyorda hamile kadın görünce şeyleri dikebiliyor anlamıyorum kendi anaları bunları ağaç kovuğunda mı bulmuş yani ? bu düşünceye destek veren malum arkadaş ve onun gibi hemcinslerim içinse söyleyecek söz bulamıyorum pess diyorum
şanslıymışın canım baya inceliyomuş ne güzelbenim gittiğim yerde de hemen hemen yaşıtlarım var utanıyom bakıyolar baya çatlamışsın herkesde böle mi falan diyolar benim genetik diyorum inş senin öle olmaz flan yine de kötü hissediyo insan
slm kizlar hamilelerle ilgili yapilan yorumlara terbiyesizliklere diyecek sey bende bulamiyorum...ama bizimki tup bebek seviserek olmadi yani :) yinede acaba beni gorunce diyolarmidir buda sevismiste geziyo diye....allah akil fikir versin bunlar gibi dusunenlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?