- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.621
kizlar ayakta durunca yuruyince bicak batiyo gibi siddetli sanci giriyo otururken normal bisey yok...boyle olan varmi doktora soracamda yarin insallah neden oldugunu soyleyebilir
Içim kıpır kıpır heycan mı korku mu anlam veremedim :26:
Bebeğimiz 3600 olmuş ve tatlı teyzeleri yarın yanımızda olacak. çok özledik onu içimden hep ağlamak geliyor.
Sabah 7.30 gibi hastanede olucaz,8.45 gibi genel anestezi ile adacık doğacak inşallah. Rabbim bana bunları da yazmayı nasip etti. Umarım doğum sonrası sağlıklı bi şekilde hikayemi de yazabilirim. Bugün akşam için bir menü verdi doktorumuz eşim hazırlayacakmış
Saat 8 de bol proteinli bir yemek
saat 10 yanar dönerli meyve tabağı
saat 11 ballı muzlu süt
saat 12 bol bol su veee sonra yarına kadar oruç
Sanki herşey eksik gibi geliyooo
kızlar bu arada doktorum spinal olmam konusunda ısrar etti ancak ben genel anestezi istedim. doğum sonrası uyanırken ağrın çok olacak dedi ama yapacak bişey yok. uyanık kalmak istemiyorum. 1 sene boyunca anatomi dersinde kadavra incelemiş bi insan olaraka beni ne hale sokacaklarını biliyorum ve bana o işlemi yaparken kendimde olmak istemiyorum.
hah yaşa olacak tabi . şimdi düşünüyorum bana ağrı kesici vermeyecekler mi diye :26:cnm banada bgn doktorum bana sorarsan spinal ol derim dedi....bende kararsız kaldım..genel anestezi olmaya çok kararlıydım ama kafam karıştı...genelden uyanırken ağrı olcakta spinalde uyuşukluk geçince ağrı olmayacakmı sanki...
hah yaşa olacak tabi . şimdi düşünüyorum bana ağrı kesici vermeyecekler mi diye :26:
bu kapak bu tencereye cukkk diye oturdu canım ağzına sağlık . bende böyle düşünen dar görüşlü insanlar yüzünden sokağa çıktığımda rahatsız edici şeylerle çok karşılaştım dik dik bakan koca koca adamlar yanlarından geçerken fısıldaşan kadınlar sadece 1 defa eşim olmadan dışarı çıktım sağlık ocağına gitmek için o zamanda arabayla geçen dengesizler korna çalıp laf attılar.Sadece bunlar değil bunun gibilerin çocuklarıda kendilerine benziyo kaldırımda duran erkek çocukların önünden geçerken a aaaa hamileymiş dediler yine bu sefer eşimle sağlık ocağına giderken ışıkta duran okul servisinden bi kız çocuğu bak hamile dedi yanındaki arkadaşı da ''yaparken zorlandınız mı'' diye bağırdı ama merak etmesin hiç zorlanmadık tüp bebek bizim ki :) hadi bu çoluk çocuk zamanın ve teknoloinin yan etkilerinden böyle diyelim ama koca adamlar nasıl oluyorda hamile kadın görünce şeyleri dikebiliyor anlamıyorum kendi anaları bunları ağaç kovuğunda mı bulmuş yani ? bu düşünceye destek veren malum arkadaş ve onun gibi hemcinslerim içinse söyleyecek söz bulamıyorum pess diyorum
Kizlar gecen aksam iftarda hemsirw bi akrabamizla karsilastik kendiside gecen sene spinal sezeryanla dogum yapti bana nasil dogum dusunuyorsun dedi bende simdilik normal hozukuyor ama epidural normal istiyorum dedim oda arkasina boyun bas agrisi yapabilir ve bazen ikinilmiyo ozamanda bebegi vakkumla alabilirler dedi cok korktum napsam ben simdi
ya herkesın göbdegı catlıyo bnmde kalcam ve basenlerım catladıcunku bnm gobegım deıl kalcam büyüdü :) dogumdan sonra gıder ıns koca totolu bısey oldum yaa utanıyorum kocam popom var gobek yok popo var :)
kızlar ıkı saat once agdaya gittim agdadan sonra ıkı saat yıkama dedı kadın wc dw pecete kullandm azacık kan vardı pecetmde acaba kadın agdadamı kanattı yoksa nısanmıydı o kadar az olurmu nısan
canım değildir ya kanamıştır o benim hep öle olurdu kanar yani
Canım bana sağlık ocağındaki hemşire kendin yapıyorsan artık yapma dedi. Sonuçta kendin yaparken bacaklarını açıp resmen ıkınma pozisyonunda kendini zorlamış oluyorsunYarın ben de güzellik salonuna gidicem bu son gidişim olur zaten bi daha gitmem :)
aynen görebılsem egılıp bakmaya calısıorum gormedıgım için acaba oldum :)
devamı da yoksa sıkntı yoktur canım biraz gelir durur o bakalım benimki ne olcak yarın..sir ağda yaptırdın dimi sende ben öle yaptırıyorum
Ben de epidural normal istiyorum cnm , bu vakum işini duydum ama nasıl bişey korkulacak bişey mi hiç bilmiyorum. Bna da doktorum bugün epidural için doğumu biraz geciktirebilir dedi sadece.. Başka bişeyden bahsetmedi. Zaten korktuğum için epidural istiyorum of hiç bitmiyor dertler bir de vakum çıktı
Obende korktugum icin epidural istiyorum ama bunu duyuncada bi garip oldum vakkumu bi iki kisiden daha duymustum oda korkutucu biseydir illaki olcak diye bisey yok ama insan her ihtimali dusunuyor esimde sonrada tutulurum yada agrim olur diye epidurale pek sicak bakmiyor bu konuyuda hic kulagina duyurmadim dahaBen de epidural normal istiyorum cnm , bu vakum işini duydum ama nasıl bişey korkulacak bişey mi hiç bilmiyorum. Bna da doktorum bugün epidural için doğumu biraz geciktirebilir dedi sadece.. Başka bişeyden bahsetmedi. Zaten korktuğum için epidural istiyorum of hiç bitmiyor dertler bir de vakum çıktı
aynen canım ya benimde öle kalça ve basenler bildiğin türkiye haritası oldu kırmızı kırmızı oldumgöbeğiminde en alt kısımları böle iki yandan çatladı göbeğimde yok diye seviniyodum oradada belirdi ...göbeğim fazla büyük değil senin gibi popo aldı başını gidiyo basenlerde öyle napacağuk böle bilmem
Suba'cım canım sağlıkla büyüt yavrunu.şu an kucağında olmalı,bizim içinde kokla minik meleği.sağlıklı ve çok mutlu olsun ömrü boyunca.RED,bacım naptın sen!!!bende daha var doğumuna diye biliyordum,okuyunca şaşırdım ama yanlış bilmiyormuşum demek ki,siz bizi kandırmışsınız.sabahın köründe Ada'cık kucağında olacak kısmetse,tosun kızın.biraz toparla kendini hemen foto paylaş olur mu?bir süredir yeğen görmedik ayol!!!!!Rüzgar'da şöyle bal dudaklı,böyle korksun kızlar dedi dedi oğlanı görünce unuttu bizi.sen unutma valla sakın bizi.Fidaneren,Allah yardımcın olsun canım.inşallah o kadar kolay geçer ki hep doğumunu güzel hatırlarsın.güzel haberlerini bekliyoruz,tabi dualarımızda seninle.ağdadan dönen gaziler,hepinizde var bir hasar galiba,gelen kan büyük olasılıkla nişan değildir,benimde oluyor çünkü öyle.Funda'cım sen napıyon bakıyim?gitmedin dün akşam iftara umarım!!!!ben de kapadım kendimi eve,hocaya sormadan çıkmayayım dedim.çünkü benim durumum sizlere göre daha özel :)))))) hocaya ulaşılmıyor,size sorayım dedim.şimdi benim beyimin arabası yok,benim firma aracı var ama eşim emanet diye hayatta kullanmaz.bu durumda ben beyimin arabasıyla gezemiycem.sorum şu,ben doğurana kadar şu sabi ile birlikte hiç mi çıkmıyayım dışarı yoksa kendim kullandığım arabayla gezeyim mi?göbeğîm gözükmüyor ama kullanırken.caiz midir?bi de oruçluyken diş fırçalamak günah mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?