2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada doktorum spinal olmam konusunda ısrar etti ancak ben genel anestezi istedim. doğum sonrası uyanırken ağrın çok olacak dedi ama yapacak bişey yok. uyanık kalmak istemiyorum. 1 sene boyunca anatomi dersinde kadavra incelemiş bi insan olaraka beni ne hale sokacaklarını biliyorum ve bana o işlemi yaparken kendimde olmak istemiyorum.

red çook heyecanlı..hadi bakalım güsel haberlerini bekliyoruss....ada bebek we senin fotolarıda doğum hikayenide okurus inş. dualarımız seninle.....
akşamki menünde çok güselmiş :)

cnm banada bgn doktorum bana sorarsan spinal ol derim dedi....bende kararsız kaldım..genel anestezi olmaya çok kararlıydım ama kafam karıştı...genelden uyanırken ağrı olcakta spinalde uyuşukluk geçince ağrı olmayacakmı sanki...

hah yaşa olacak tabi . şimdi düşünüyorum bana ağrı kesici vermeyecekler mi diye :26:

Kizlar gecen aksam iftarda hemsirw bi akrabamizla karsilastik kendiside gecen sene spinal sezeryanla dogum yapti bana nasil dogum dusunuyorsun dedi bende simdilik normal hozukuyor ama epidural normal istiyorum dedim oda arkasina boyun bas agrisi yapabilir ve bazen ikinilmiyo ozamanda bebegi vakkumla alabilirler dedi cok korktum napsam ben simdi

kızlar ıkı saat once agdaya gittim agdadan sonra ıkı saat yıkama dedı kadın wc dw pecete kullandm azacık kan vardı pecetmde acaba kadın agdadamı kanattı yoksa nısanmıydı o kadar az olurmu nısan

Teşekkür ederim beğendiğin için:)

Ben de epidural normal istiyorum cnm , bu vakum işini duydum ama nasıl bişey korkulacak bişey mi hiç bilmiyorum. Bna da doktorum bugün epidural için doğumu biraz geciktirebilir dedi sadece.. Başka bişeyden bahsetmedi. Zaten korktuğum için epidural istiyorum of hiç bitmiyor dertler bir de vakum çıktı

ya herkesın göbdegı catlıyo bnmde kalcam ve basenlerım catladı cunku bnm gobegım deıl kalcam büyüdü :) dogumdan sonra gıder ıns koca totolu bısey oldum yaa utanıyorum kocam popom var gobek yok popo var :)

aynen canım ya benimde öle kalça ve basenler bildiğin türkiye haritası oldu kırmızı kırmızı oldum göbeğiminde en alt kısımları böle iki yandan çatladı göbeğimde yok diye seviniyodum oradada belirdi ...göbeğim fazla büyük değil senin gibi popo aldı başını gidiyo basenlerde öyle napacağuk böle bilmem

saol canım benim işte bende utandğım için bu defa kendim mi yapsam diyodum en iyisi kuaföre gitmek bende yarın gidicem bakalım

cnm vakumun bebek ıcın tehlıkelı olabılecıgını duymustum

Suba'cım canım sağlıkla büyüt yavrunu.şu an kucağında olmalı,bizim içinde kokla minik meleği.sağlıklı ve çok mutlu olsun ömrü boyunca.RED,bacım naptın sen!!!bende daha var doğumuna diye biliyordum,okuyunca şaşırdım ama yanlış bilmiyormuşum demek ki,siz bizi kandırmışsınız.sabahın köründe Ada'cık kucağında olacak kısmetse,tosun kızın.biraz toparla kendini hemen foto paylaş olur mu?bir süredir yeğen görmedik ayol!!!!!Rüzgar'da şöyle bal dudaklı,böyle korksun kızlar dedi dedi oğlanı görünce unuttu bizi.sen unutma valla sakın bizi.Fidaneren,Allah yardımcın olsun canım.inşallah o kadar kolay geçer ki hep doğumunu güzel hatırlarsın.güzel haberlerini bekliyoruz,tabi dualarımızda seninle.ağdadan dönen gaziler,hepinizde var bir hasar galiba,gelen kan büyük olasılıkla nişan değildir,benimde oluyor çünkü öyle.Funda'cım sen napıyon bakıyim?gitmedin dün akşam iftara umarım!!!!ben de kapadım kendimi eve,hocaya sormadan çıkmayayım dedim.çünkü benim durumum sizlere göre daha özel :)))))) hocaya ulaşılmıyor,size sorayım dedim.şimdi benim beyimin arabası yok,benim firma aracı var ama eşim emanet diye hayatta kullanmaz.bu durumda ben beyimin arabasıyla gezemiycem.sorum şu,ben doğurana kadar şu sabi ile birlikte hiç mi çıkmıyayım dışarı yoksa kendim kullandığım arabayla gezeyim mi?göbeğîm gözükmüyor ama kullanırken.caiz midir?bi de oruçluyken diş fırçalamak günah mıdır?

Obende korktugum icin epidural istiyorum ama bunu duyuncada bi garip oldum vakkumu bi iki kisiden daha duymustum oda korkutucu biseydir illaki olcak diye bisey yok ama insan her ihtimali dusunuyor esimde sonrada tutulurum yada agrim olur diye epidurale pek sicak bakmiyor bu konuyuda hic kulagina duyurmadim daha

Aynen kizlar benimde basenler onden baya catladi gobegimdede iki tane mevcut suanda dogumdan sonra ne duruma gelicem meraktayim

hahahaa :)) gittim canım gittim giderken arabayla gittik de dönüşte bide yürüdük eve kadar kocamla habire geyiğini yaptık bu olayın zaten :) çıkmycan artık evde durcan sen diye dalga geçip durdu (tabii sonrası bolca sövgü) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…