2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

Saniyorum taktir etmelere doyamadigin o din adaminin soylemlerini algilamada sorun yasiyorsun... Burada iki ayri gorus yok, bir durum ve grubu hedef gosterme, yersiz yere kasitli olarak huzursuz etme soz konusu... Bizimle ayni dusunmuyorsan sen sokaga cikma o gobeginle, cikadigin icin kimse sana hakaret etmez, seni dar kafali cahil bir grubunhedefi yapmaz seni. Birde gelip fikir ayriligina baglamaya calisiyorsun olayi :) ne kadar ironik :) suanda kiskirtilmis agzinda salyalar akan bos beyinler sosyal medyada hamilelere hakaret erek cennete girme yarisindalar biliyor musun? Siz ancak biyik altindan gulersiniz olusturdugunuz polemige:) Sen ve senin gibi nefret dolu olupda birde ustune mazlum ebiyati yapanlari artik hos gormuyoruz maalesef, elinize firsat verilse neler yapabileceginizi cok net gorduk.

Bende vakum işinden korktuğumdan epiduralden de vazgeçtim
En doğalındannormal doğum istiyorum
Doktoruma bir kaç kez söyledim epidural istemiyorum diye
O da o zaman bakarız duruma göre demişti
Bende öyle biliyorum epidural ağrıyı kestiğinden doğum sürecini uzatıyormuş
Bu nedenle bebek daha fazla oksijensiz kalacağından mecburen vakumla çekilebiliyormuş bebiş

Bu gün ortalıkta yoksunuz doğumamı gittiniz arkadaşlar görünmüyorsunuz..........
Ben hala sancı bekliyorum........öğleden sonra gidicem hastaneye

tatlım bugün kayınvalidem geldi, giremedim hiç, kırkımıza kadar beraberiz bakalım:18:

sabah 8 de uyandım, 11 olduğunda bebeğin hareketlerini hiç hissetmediğimi farkedip doktoru aradım. hemen gel dedi. tabi hastanede doktoru beklerken kıpraştı bizimki :) yine de nst ye aldı beni dr. bebekle ilgili problem yok, benim de 90 a vuran bi tanecik sancım çıktı sadece halbuki kasıklarıma giren ağrılar nedeniyle çok ümitli girmiştim nst ye. kasığımdaki ağrı sırasında baktım sancım 15-20 yi gösteriyodu. sonra bi kez bebek toplandı iyice, iyice sertleşti, kasıldı yani ve canım acıdı, o sırada sancım 90 ı gösteriyodu... kasık ağrım hala devam ediyo, üç gün oldu nerdeyse... doktorun tahmini tutmadı, dün, bugün yarın başlar doğum demişti...

Canim oncelikle aksamin su gibi gecsin :) Allah saglikla yavrunu kucagina almak nasip etsin, dualarimiz seninle... Hayirli haberlerini bol gorselli bekliyoruz :))

"DENAZ" arkadaşımızdan mesaj;

"Fundacım dün sabah 10 gibi sezeryanla oğlum dünyaya geldi. 38 haftalık olarak maşallah. her şeyimiz iyi fakat oğlum küvezde kalacakmış bir hafta falan..biraz hızlı soluk alıp veriyor..tek düşüncem o şu an.. dualarınızı oğlumdan ve benden eksik etmeyin.. anne olmak dünyanın en güzel duygusu.onun kokusu dünyalara bedel..
Sezeryan olacaklara tavsiyem göğüs pompası..sütünüz hemen gelmeyebiliyor.. tek kullanımlık lohusa kilotları kanamanız olduğu için çok işe yarıyor..hasta bezi aldım ama kullanmadık bebek bezi daha işlevli oluyor..
Ağustos annelerinin hepsini öpüyorum..darısı başınıza.. sayfada paylaşırsan sevinirim canım.."

dualarımız yeni prensimizle olacak..1 hafta çabucak geçsin ve arkadaşımız oğlunu kucağına hayırlısıyla alsın inşallah

Öncelikle iyi olmanıza çok sevindim canım,umarım oğlun en kısa sürede toparlar kendisinide anneciğinin kucağına gelir.sakın çok sıkma canını Denaz,çabucak geçecek 1 hafta,hatta o kadar bile sürmez belki.aslanlar gibi kucak kucağa olursunuz ana oğul.dualarımız seninle ve oğlunla.Funda'cım çok sağol güzel haberlerin için

Sagol FUndacigim .

Denaz canım benim hayırlı olsun iyi olmanıza çok sevindik. Bir hafta çabucak geçecek Yakisiklini kollarına çok çok saglikli olarak alacaksın bundan eminiz.

Iyi aksamlar kizlar, surekli okuyorum ama yazamiyorum telden girince cok zahmetli oluyor sayfa kapaniyor surekli sorun oluyor...

Yeni dogum yapmis olan arkadaslarima gozunuz aydin diyorum
Bugun yarin dogum yapacak arkadaslarima kolay dogumlar diliyorum
Aslinda yazdiklariniza katilip birseyler yazmayi cok isterdim ama olmuyor
Bu son hamileler hakkinda cikan olay benimde aklima bir aniyi getirdi :) guluyorum hatirladikca esimin yengesi var kocasi fabrikatör dolayisi ile cok havali bir yerde kadinlar toplaninca o konusur digerleri dinler vasz verir sanki mubarek :))
Simdi ben daha 3 aylik hamileyim kadin konuyu acti hamilelerden ne o oyle gobekler önde kocalari yanlarinda geziyorlar falan filan cok ayip ya biz saklardil gobegimizi simdikilerde edep kalmadi hatta hastaneye kocalarimizla gitmekte neymiss annemizi ablamizi teyzemizi alip gidecekmisiz oylesi daha munasipmis...birde diyorduki benim iki gelinim var ikiside göbekleri cikinca hic cikmadilar evden ogullarim hic cikartmazdi onlari ( gelinlerin hic söz hakki yok resmen hizmetciler) neyse o konusuyordu ben guluyordum ama nasil cahilxe konusmalar o ortamdaki hic bir kadin sesini cikarmadan dinledi yengeyi :)) sonra kayinvalidemle konustuk oda diyorki biz alistik bunun huyuns dinleyip geliyoruz napalim diyor...

neyse kizlar ben 2009 ekim annesiydim doguran gelmiyordu artik topige ve dogumlardan bir kac ay sonra topik bombos kaldi insallah burasi boyle olmaz paylasimlar devam eder hep...

Kendimize iyi bakin öptüm hepinizi...

Denazcım 1 hafta dediğin çabucak geçer. Sonra bol bol hasret giderirsin kuzunla. Oğluşun vatana ve sana hayırlı olsun canım. Öpüyorum sizi:=)

canım zaten çok kilolu bi bebek değildi ama boyu uzun olacak falan diyordu haftasına göre gelişti hep ama bu sefer 35.haftada gözüküyor göbek çevresi kilosu 2.675 10 gün önce gittiğimde 2.770 di yani kilo almayıp yerinde saysaydı bu kadar takmazdım ama neden geriye düştü kilo kaybetti ister istemez biraz üzüldüm son ultrasonlarda sağlıklı ölçüm yapamadıkları içinde böyle çıkmış olabileceğini söyledi eger nst ve suyunda problem görseydi benide bugün doğuma alacaktı. bu şekilde olunca sezeryan mı olunuyormuş suni sancıyla normal olmaz mı ki ben sezeryandan çok korkuyorumda senin doktorun ne dedi sana canım

canım gözün aydın güle güle büyüt bebişini sağlıcakla .inşallah 1 haftada sular seller gibi çabucak akıp geçer ve siz bir daha hiç ayrılmazsınız

Birde ben yurtdisindayim ya sadece bir kez ultrasona girdim ozamanlar sat'a gore 20 haftaliktim ama ultrasonda 19 cikmisti o gun bugundur doktorum 1 hafta geriden hesap yapiyor yani dogum 22 agustos olacagina 30 agustos diye soyluyor hep... Yani simdi daha 36.ci haftamdayim takvimin 37 gosteriyor.Insallah sat dogru cikarda daha erken dogururum ya zaman gecmiyor...

doğum yapan arkadaşlar bebeğinizi hastaneden neyle çıkardınız? portbebe mi anakucağı mı? biz port bebe almadık...eşim önce onlardan alsak demişti ama sonra vazgeçtik eskidendi onlar diye...şimdi de gerek yok diyo..

yeni doğum yapan bi arkadaşımda illa alın diyo,ana kucağında beli bükülüyo bebeğin diyo...yardım pleaseee

canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın çabucakta iyileşip ayağa kalkarsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…