- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.641
Suba'cım canım sağlıkla büyüt yavrunu.şu an kucağında olmalı,bizim içinde kokla minik meleği.sağlıklı ve çok mutlu olsun ömrü boyunca.RED,bacım naptın sen!!!bende daha var doğumuna diye biliyordum,okuyunca şaşırdım ama yanlış bilmiyormuşum demek ki,siz bizi kandırmışsınız.sabahın köründe Ada'cık kucağında olacak kısmetse,tosun kızın.biraz toparla kendini hemen foto paylaş olur mu?bir süredir yeğen görmedik ayol!!!!!Rüzgar'da şöyle bal dudaklı,böyle korksun kızlar dedi dedi oğlanı görünce unuttu bizi.sen unutma valla sakın bizi.Fidaneren,Allah yardımcın olsun canım.inşallah o kadar kolay geçer ki hep doğumunu güzel hatırlarsın.güzel haberlerini bekliyoruz,tabi dualarımızda seninle.ağdadan dönen gaziler,hepinizde var bir hasar galiba,gelen kan büyük olasılıkla nişan değildir,benimde oluyor çünkü öyle.Funda'cım sen napıyon bakıyim?gitmedin dün akşam iftara umarım!!!!ben de kapadım kendimi eve,hocaya sormadan çıkmayayım dedim.çünkü benim durumum sizlere göre daha özel :)))))) hocaya ulaşılmıyor,size sorayım dedim.şimdi benim beyimin arabası yok,benim firma aracı var ama eşim emanet diye hayatta kullanmaz.bu durumda ben beyimin arabasıyla gezemiycem.sorum şu,ben doğurana kadar şu sabi ile birlikte hiç mi çıkmıyayım dışarı yoksa kendim kullandığım arabayla gezeyim mi?göbeğîm gözükmüyor ama kullanırken.caiz midir?bi de oruçluyken diş fırçalamak günah mıdır?[/Q
Ben jiletci olcam sanirim..fidaneren allah yardımcın olsun canım benim
kızlar ağda doğumu tetikliyo mu gercekten? yarın kuaföre gitcem de öle bişey okudum sayfalarda jilet mi yapayım yani ne diyosunuz:26::26:
teşekkür ederim sağol tatlımbu arada ağda rahatlık 2 gün evvel gittim zaten ayda bi kez gidiyorum hiiiç te doğum sancısı falan yapmıyo
iki hurmanın tetikleyecegini sanmıyorum az once bi arkads yazmış hurmalar bitti tık yok diye hem 37,haftadan sonra bende yemeyi dusunyom amaa seker var ne olur bilmem doktora sormaö lazm
Hakkımda yazılanları alıntılayıp tek tek cevap verecektim ama uğraşmak istemedim.
Bakış açınız ne kadar dar. Uzlaşmak, aynı şeyi düşünmek, aynı şeyi görmek ve aynı doğruya doğru demek zorunda değiliz...
Sırf sizinle aynı düşünmüyorum diye beni izole ettiniz, hoş olmayan laflar sarf ettiniz. Din adamları ALLAH, PEYGAMBER miş gibi algılamaya ne gerek var. Adam sadece kendi yorumunu katmış. MEvlanamın çok güzel bir sözü var... onu söyleyip aranızdan çekileyim. Zİra böyle kafadaki insanlarla bir arada olmak sinirlerime çok da iyi gelmiyor. Anlayışsız, sözde hoş görülü ama kendi görüşlerine uymayanlara karşı son derece YOBAZ davranan insanları kastediyorum evet.
CAHİL İNSANLARIN KARŞISINDA KİTAP GİBİ SESSİZ OL!!! (mevlana)
İyice düşünün sırf sizden farklı düşündüğüm için ooooo çoookkk olduğuna inandığınız anlayışınızı ne güzel de gösterdiniz değil mi :) Tebrik ederim...
Hepinize hayırlı doğumlar olsun...
Ben de epidural normal istiyorum cnm , bu vakum işini duydum ama nasıl bişey korkulacak bişey mi hiç bilmiyorum. Bna da doktorum bugün epidural için doğumu biraz geciktirebilir dedi sadece.. Başka bişeyden bahsetmedi. Zaten korktuğum için epidural istiyorum of hiç bitmiyor dertler bir de vakum çıktı
Bu gün ortalıkta yoksunuz doğumamı gittiniz arkadaşlar görünmüyorsunuz..........
Ben hala sancı bekliyorum........öğleden sonra gidicem hastaneye
Içim kıpır kıpır heycan mı korku mu anlam veremedim :26:
Bebeğimiz 3600 olmuş ve tatlı teyzeleri yarın yanımızda olacak. çok özledik onu içimden hep ağlamak geliyor.
Sabah 7.30 gibi hastanede olucaz,8.45 gibi genel anestezi ile adacık doğacak inşallah. Rabbim bana bunları da yazmayı nasip etti. Umarım doğum sonrası sağlıklı bi şekilde hikayemi de yazabilirim. Bugün akşam için bir menü verdi doktorumuz eşim hazırlayacakmış
Saat 8 de bol proteinli bir yemek
saat 10 yanar dönerli meyve tabağı
saat 11 ballı muzlu süt
saat 12 bol bol su veee sonra yarına kadar oruç
Sanki herşey eksik gibi geliyooo
ay amin inşallah su gibi geçer :44: kociş geldi yemeğe götürecek beni ihhiii öptüm şimdilikCanim oncelikle aksamin su gibi gecsin :) Allah saglikla yavrunu kucagina almak nasip etsin, dualarimiz seninle... Hayirli haberlerini bol gorselli bekliyoruz :))
"DENAZ" arkadaşımızdan mesaj;
"Fundacım dün sabah 10 gibi sezeryanla oğlum dünyaya geldi. 38 haftalık olarak maşallah. her şeyimiz iyi fakat oğlum küvezde kalacakmış bir hafta falan..biraz hızlı soluk alıp veriyor..tek düşüncem o şu an.. dualarınızı oğlumdan ve benden eksik etmeyin.. anne olmak dünyanın en güzel duygusu.onun kokusu dünyalara bedel..
Sezeryan olacaklara tavsiyem göğüs pompası..sütünüz hemen gelmeyebiliyor.. tek kullanımlık lohusa kilotları kanamanız olduğu için çok işe yarıyor..hasta bezi aldım ama kullanmadık bebek bezi daha işlevli oluyor..
Ağustos annelerinin hepsini öpüyorum..darısı başınıza.. sayfada paylaşırsan sevinirim canım.."
dualarımız yeni prensimizle olacak..1 hafta çabucak geçsin ve arkadaşımız oğlunu kucağına hayırlısıyla alsın inşallah
"DENAZ" arkadaşımızdan mesaj;
"Fundacım dün sabah 10 gibi sezeryanla oğlum dünyaya geldi. 38 haftalık olarak maşallah. her şeyimiz iyi fakat oğlum küvezde kalacakmış bir hafta falan..biraz hızlı soluk alıp veriyor..tek düşüncem o şu an.. dualarınızı oğlumdan ve benden eksik etmeyin.. anne olmak dünyanın en güzel duygusu.onun kokusu dünyalara bedel..
Sezeryan olacaklara tavsiyem göğüs pompası..sütünüz hemen gelmeyebiliyor.. tek kullanımlık lohusa kilotları kanamanız olduğu için çok işe yarıyor..hasta bezi aldım ama kullanmadık bebek bezi daha işlevli oluyor..
Ağustos annelerinin hepsini öpüyorum..darısı başınıza.. sayfada paylaşırsan sevinirim canım.."
dualarımız yeni prensimizle olacak..1 hafta çabucak geçsin ve arkadaşımız oğlunu kucağına hayırlısıyla alsın inşallah
canım pazartesi doktora gittiğimde banada aynısı söylendi 34.haftaya düşmüş göbek çevresi 2.500 gr dedi gelişmezse sezeryanla alacağız dedi ceviz süt peynir yoğurt et muz yumurta yiyiyorum ve her gün bunları yemek için kendimi kasıyorum bakalım salıya kadar kilo aldırabilecekmiyim. hamurişi ve tatlıda kilo aldırır diyorlar ama onları yiyemiyorum senin bebek kaç kilo çıktı ac yani göbek çevresi ölçümü nedir? boyu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?