2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

görümcemde bebek ikiye bükülüyor diye içine yastık koymuş bebek doktoru kızmış o pozisyon bebeğin anne karnındaki pozisyon gibi olduğundan bebekler o şekilde daha rahatlar diye bana da sıkışıyorlar gibi geliyor ama demek ki bu yüzden o şekilde üretiliyorlar

arkadaşlar benimde tahmini doğum tarihim 30 ağustostu ama bebişim erken davrandı 34 +2 de açılmam 3,5 cm olduğu için acil sezeryana girdim 2930 47 cm doğdu oğluşum 6 gündür küvözde ,bugün ilk defa emzirdim inşallah 2 güne kadar çıkıcakmıs
bende sezeryan doğum yapıcaklara pompa götürmelerini öneririm birde yüksek belli dikiş izine gelmeyecek iç çamaşırı
eve çıktıktan sonra oğlum hastanede olduğu için sürekli pompa ile süt sağıyorum göğüs uçları kurumasın diye aventin göğüs kalkanları var onlardan almanızı şiddetle öneririm hem süt akmıyor boşa hemde sürekli nemli duruyo göğüsler
umarım hepiniz zamanında doğum yaparsınız

canım benim 2 haftada kilo almamış 2.500 olarak kalmış doktor gelişim geriliği diyor eğer kilo almazsa içerde bebeği bekletmenin bir mantığı yok zararlı olur dedi 1 hafta süre verdi haftaya salı bakacağız hala kilo almamış olursa sezeryanla alacağım dedi. açıkçası ben hep normal doğum istiyordum halada inatla normal istiyorum. suyu normal plesanta normal nst de sancı yok bilmiyorum canım ya salıyı bekliyorum sürekli birşeyler yiyiorum ki kilo alsın bugün bir arkadaşım hamur işi ve şekerli şeyler tüketmeye çalış onlar bebeği yağlandırır dedi artık ne yiyeceğimi şaşırdım

canım hayırlı olsun...tavsiyelerin için çok teşekkürler

Of valla çatlıcam sıkıntıdan. Şikayet etmek istemiyorum ama pazartesi gunu çatı muayenem yapıldı. Bebeğim biraz iri doktorum da arka kemıklarımın basık oldugunu soyleyerek soyleyerek normal doğumun zor olabileceğini soyledı tabi bu şekilde kilo almaya devam ederse. 36+6 dım o gun ve bebeğim 3200 du. Sezeryan olmayı dusunmuyordum ona biraz canım sıkıldı ama beni asıl düşündüren şey önümüzdeki hafta doktorum izinli ve beni pazartesı gunu başka bir doktor gorecek ve pazartesı 37+6 oluyorum. Ya onumuzdekı hafta içinde sancım duyum gelirse..kendi doktoruma cok guvenıyırum ve sevıyorym. Özellikle sezeryan olursa onun yapmasını çok istiyorum ama haftaya acil bişi olursa ki muhtemelen Rüzgarım pazartesı gunu 3400 gr olacak ve dıyelım hafta sonuna kadar doğuma gırmem gerektı. O zaman heralde normal doğum olamayacak çatımdan dolayı. Ya da bunu önür doktorlar nasıl bilecek. Çok strese girdim. Bir sonraki hafta yani tam 39+0 oldugum gun sali gunu sabah 09:00 da kendi doktorumla randevum var tabii doğurmazsam. E o zamana kadar da bebişim 3600 ü falan gecer heralde o zaman çatıya tekrar bakarız dedı. Peki 39+0 sezeryan için çok geç değil mi.. Ne dersiniz kızlar nolur bi akıl verin. Sancı gelse de bugunlerde normal mi doğursam dıye dua mı edıyım dıyorlum yıne de korkuyorum darsa diye ben napcağımı bilemiyorum. Bebeğime bişey olcak diye çok korkuyorum. Normal doğum başlarsa sezeryana dönmek zor olur dıye duydum ama bilmiyorum..
Bi de göbeğimde hiç çatlak yoktu 3 gun oncesıne kadar. Sadece göbek deliğimin etrafında koyuluk ve cizgim vardı. Şimdi o koyuluk kısmının ustunde bir kısacık kırmızılıl bi de çizgi boyunca al kısmında sağdan sola bir iki tane çizgi oluştu. Nemlendiriyorum düzenli krem de sürdum hep mustela.. Ama noldu anlamadım. Gerçi bu kafar da kalsa ona da şükür diyorum. Varsın olsun göbek küçülünce o çatlaklar da göbeğin içine girer beyazlaşır gider diyorum ama off canımı da sıktı açıkcası.
Burda bir arkadasım madecassol kullandığını yazmıştı. Şimdi bunlar hazır küçük ve kızarıkken sursem işe yarar mı acaba dıyorum. Bugun başlıcam bakalım. Ben galıba doğum stresınden ve belırsızlığınden napcagımı sasırdım. Kusura bakmayın karışık yazdım telden gırıyorum akşM akşam sıktıysam kusura bakmayın kutfen..
Büyün doğum yapan arkadaşlarımı ve yarın yapacakları çook seviyorum ve öpüyorum. İyi ki varsınız..

allah yardımcın olsun canım bnde geçen ay gittiğimde minyon demişti korkmaya başladım şimdi bana ne dicek bakalım inş bebişin kilo alırda normal doğumla zamanında gelir hiç baska doktora gittin mi:26:

geçmiş olsun arkadaşım Allah analı babalı büyütmeği nasip etsin..bir an evvel kucağına alırsın inş...

hurma muz yumurtada kilo aldırır diye duydum her gün yemeğe çalışıyorum...
arkadaşlar son haftama girdim kendimde bi sıkıntı hissetmiyorum..sizce bi kont gitmek lazım mı??

denazcm bebişin gelmş gözünaydınnn umarm hemen iyileşir sakın üzülme..bir hafta hemen geçer...Allah uzun sağlıklı ömürler wersn bebeğinee

petom, çatı darlığın gercekten doğumu engelleyecek bişeyse doğum anında sıkıntı olacaksa zaten anlaşılır sezeryana alınırsın bak kedicikinde öle oldu normal doğum yaparken sezeryana döndü o anda doktorlar bi şekilde bi önlem alıyo yani şimdiden kasılma bunun için.benimde hiçbişey yokken aklıma hep sanki kordon boynuna dolanacakmışda son anda hadi sezeryan d,ceklermiş gibi sarıyorum bu evhamımızdan kaynaklanıyo sen hayırlısı de allahım bebeğimi sağlıkla alayım kucağıma de inş çok kolay bi doğum olur yüzün güler canım senin,bizim,tüm hamile arkadaşlarımızın

Kzlar hastanedeym..sancilandm..kizm yine ters donmus popo ustu oturuyo.ama doktor acilma olup olmadgndan emin olamadi alttan muayene edip uyarmkta istem edi..serviks kisalmis durmicak gbi dogum yakin dedi...bugun yatiyorz hstanediyz serum takildi su gelirse kanama olursa hemen arasnlr dedi..bi doz ciger gelistirici daha oldum her ihtimale karsi....

allah yardımcın olsun canım inş az daha durur eylüşün...

Ah yaramaz Eylül yine aksiyon pesinde desene :) gecmis olsun tatlım haberdar et bizi

Kız Angy senin kız mevlevi mi olucak napıcak ha bire dönüyo Şaka bi yana doktorun almış önlemlerini canım. Umarım herşey yolunda gider ve sağlıklıca kavuşursun bebişine. Bizi sürekli haberdar et

Allah kolaylik versin canim.hakkinizda hayirlisi bakalim bizim melekler pek aceleciiii agustos ortasinda dogum yapmayan kalmayacak heralde:)))

Cepten giriyorm alinti yapamiyorm kizlar..bnm kiz yne aksiyon pesnde vla ..bilmiyrm arastam firildak bu kiz bu 5.turu rekorlar kitabina giricez yakinda..seviyormm szi

Canım dogum gibi duruyor , dogum yaptın mı , haberdar et bizi

Allah yardımcın olsun canım , insallah sagsalim kucağına alırsın bebisini , sende kolaylıkla atlatirsin sezeryanı insallah

Seninki de soru mu canım simdi , otur evinde hamile halinle ne isin var sokakta, o çok saygıdeğer velinimetimiz erkekler yapsınlar bütün isleri, sen elinin hamuruyla erkek işine karışma , ayrıca kadın kismi araba mı sürermiş , icat çıkarma

Denaz cok gecmis olsun , insallah bebisin de hemen iyileşir , kavuşursunuz

Sagol canım tavsiyeler icin, insallah oglusun hemen cikar kuvozden

Canım benimki de 2 hft onden gidiyor iri bebek ama kendi gelmeye kalkmazsa 39. Hft bitiminde sezeryan olacağım , geç degil , stres yapma hersey yolunda gider insallah , benim önceki bebisimde suyu fazla oldugu halde 39 hft da sezeryan olmuştum , hic sancısız gitmistim hastaneye..
Doktor iri diyorsa normal dogum icin riske atma istersen, ama sen bilirsin

Hadi hayırlısı canım , Allah kolaylık versin , iyi haberlerini bekliyoruz

allah yardımcın olsun canım bnde geçen ay gittiğimde minyon demişti korkmaya başladım şimdi bana ne dicek bakalım inş bebişin kilo alırda normal doğumla zamanında gelir hiç baska doktora gittin mi:26:

inşallah canım ya kendi doktorumdan 1 gün sonra başka bir hastaneye doktora gittim o ise 2.700 dedi kilosuna kafam karıştı 1 günde o kadar kilo alamaz heralde diye düşündüm bakalım salı günü kendi doktorumuz ne diyecek miyon var ise büyük ihtimal sana sezeryan yaparlar miyonu temizlemek için diye düşünüyorum umarım yoktur

İnşallah canım hepimiz için.. Evde de tek başıma kalınca bütün gün sürekli kuruyorum sanırım. Bi de göbeğimi taktım kafaya ammaaan sağlık olsun da bebeğim iyi olsun da gerisi boş aslında.. Şimdiden alabileceğimiz bir önlem var mı diye merak ettim belki de iş işten geçmemiştir :)
Düşün düşün yapcak bişey yok yaşayıp görecrğiz artık..

canım çok çok geçmiş olsun... Allah hayırlısını versin... doğarsada üzülme. küçük değil artık o.. sağlıcakla kavuşun inş birbirinze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…