- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.681
kızlaaarrrr.. bu ayaklar normale dönecek mi?hiç umudum yok çok acıyor yürürken
Eki Görüntüle 765150
ay amin inşallah su gibi geçer :44: kociş geldi yemeğe götürecek beni ihhiii öptüm şimdilik
Donüyor canım :)) ben sezeryandan sonraki gün şaşırmıştım ayaklarım bacaklarım ne kadar zayiflamis diye , incecik olmuştu
bende öyleym hera...bi numara büyük terlik bile ayağımı sıkıo..umarım doğumdan sonra iner hepsi..yürürkende bacaklarımın arası legen kemiği her tarafım ağrıoo...son 10 gün..
epidural-spinal yoksa genel anestezimi die araştırmaktan gözlerim ağrıdı....
epiduralde bayılmadığından ayaklarının uyuşması hemen geçmio we ağrıları hemen hissetmiosun diolar
genel de uyanırken ağrılar feci diolar ne dersinizzzzzzzzzz
bende öyleym hera...bi numara büyük terlik bile ayağımı sıkıo..umarım doğumdan sonra iner hepsi..yürürkende bacaklarımın arası legen kemiği her tarafım ağrıoo...son 10 gün..
epiduralde bayılmadığından ayaklarının uyuşması hemen geçmio we ağrıları hemen hissetmiosun diolar
Ben genel anesteziyi tercih edicem canım. Digerleri Pek bana gore değil
Ağrı kesici veriyorlar canım ya, ben anlamıyorum insanlar korkutmak icin boyle abartıyorlar gibi geliyor..
Ağrı tabi olacak ama ağrı kesiciler etkili oluyor , sadece yürürken oturup kalkarken, yani karın kaslarının kullanılacağı zamanlarda dikiş yerlerin acıyor ama o da bi haftaya geçiyor , Allah yardımcımız olsun insallah hepimiz en az ağrı sızıyla atlatiriz sezeryanı
İlkimde cok zorlanmadım ama bu 3. Olacağı icin korkuyorum bende , insallah bi komplikasyon yasamayız , hemen ayaklanabiliriz
Ben de epidural normal istiyorum cnm , bu vakum işini duydum ama nasıl bişey korkulacak bişey mi hiç bilmiyorum. Bna da doktorum bugün epidural için doğumu biraz geciktirebilir dedi sadece.. Başka bişeyden bahsetmedi. Zaten korktuğum için epidural istiyorum of hiç bitmiyor dertler bir de vakum çıktı
bende genel diodum başka bişi demiodum ama drum bgn kafamı karıştırdı biraz araştırıyım dedim wazgeçmiyim dimi genel olsun bitsin
bende genel diodum başka bişi demiodum ama drum bgn kafamı karıştırdı biraz araştırıyım dedim wazgeçmiyim dimi genel olsun bitsin
Kzlar hastanedeym..sancilandm..kizm yine ters donmus popo ustu oturuyo.ama doktor acilma olup olmadgndan emin olamadi alttan muayene edip uyarmkta istem edi..serviks kisalmis durmicak gbi dogum yakin dedi...bugun yatiyorz hstanediyz serum takildi su gelirse kanama olursa hemen arasnlr dedi..bi doz ciger gelistirici daha oldum her ihtimale karsi....
Valla canım ne diyim benim doktorum digerlerinin konusunu bile acmıyor sezaryan olacaksa genel olsun bence dedi sadece bizde zaten Öyle düşündüğümüz icin neden diye sormadık açıkcası. Yarın kontrolde sorarım istersen
Senin doktorun neden digerlerini öneriyor acaba sordun mü? Senin icin daha iyimiymis ? Yoksa kişisel bir tercihimi doktorun ? En iyi kararı yone sen kendin icin verirsin
bende sancı bekliyrmm canmm ama tıkk yokk. artık endişelenmeye başladımm40. haftaya girdik bugünn
doğum yapan arkadaşlar bebeğinizi hastaneden neyle çıkardınız? portbebe mi anakucağı mı? biz port bebe almadık...eşim önce onlardan alsak demişti ama sonra vazgeçtik eskidendi onlar diye...şimdi de gerek yok diyo..
yeni doğum yapan bi arkadaşımda illa alın diyo,ana kucağında beli bükülüyo bebeğin diyo...yardım pleaseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?