2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Donüyor canım :)) ben sezeryandan sonraki gün şaşırmıştım ayaklarım bacaklarım ne kadar zayiflamis diye , incecik olmuştu

inş hemencik iner... ayaklarımı bile özledim beya şaka maka gerçekten ne tuvalet için kalkasım var ne su içmek için.. çoook canım yanıyor çoookkk şafak:9

bende öyleym hera...bi numara büyük terlik bile ayağımı sıkıo..umarım doğumdan sonra iner hepsi..yürürkende bacaklarımın arası legen kemiği her tarafım ağrıoo...son 10 gün..

epidural-spinal yoksa genel anestezimi die araştırmaktan gözlerim ağrıdı....

epiduralde bayılmadığından ayaklarının uyuşması hemen geçmio we ağrıları hemen hissetmiosun diolar

genel de uyanırken ağrılar feci diolar ne dersinizzzzzzzzzz

Ben genel anesteziyi tercih edicem canım. Digerleri Pek bana gore değil

Ağrı kesici veriyorlar canım ya, ben anlamıyorum insanlar korkutmak icin boyle abartıyorlar gibi geliyor..
Ağrı tabi olacak ama ağrı kesiciler etkili oluyor , sadece yürürken oturup kalkarken, yani karın kaslarının kullanılacağı zamanlarda dikiş yerlerin acıyor ama o da bi haftaya geçiyor , Allah yardımcımız olsun insallah hepimiz en az ağrı sızıyla atlatiriz sezeryanı
İlkimde cok zorlanmadım ama bu 3. Olacağı icin korkuyorum bende , insallah bi komplikasyon yasamayız , hemen ayaklanabiliriz

Ben genel anesteziyi tercih edicem canım. Digerleri Pek bana gore değil

bende genel diodum başka bişi demiodum ama drum bgn kafamı karıştırdı biraz araştırıyım dedim wazgeçmiyim dimi genel olsun bitsin

Bende epidural normal istiyorum ve doktorumda tavsiye ediyor.. Bu vakum olayını ve ıkınmada zorluk oluyomu diye sorduğumda ıkınmayı engellememesi için zaten son dozu vurmuyoruz biraz sancı hissediliyo, vakum kesinlikle kullanmıyoruz dedi..

bende genel diodum başka bişi demiodum ama drum bgn kafamı karıştırdı biraz araştırıyım dedim wazgeçmiyim dimi genel olsun bitsin

Valla canım ne diyim benim doktorum digerlerinin konusunu bile acmıyor sezaryan olacaksa genel olsun bence dedi sadece bizde zaten Öyle düşündüğümüz icin neden diye sormadık açıkcası. Yarın kontrolde sorarım istersen

Senin doktorun neden digerlerini öneriyor acaba sordun mü? Senin icin daha iyimiymis ? Yoksa kişisel bir tercihimi doktorun ? En iyi kararı yone sen kendin icin verirsin

Cnm bn bugun hstanede 3.bebegini bkleyen bi hamisle konustum.ilki genel olmus ikinciyi epidural sezeryan olmus.smdi yine genel istiyorm epiduralde cok zorlandm dedi..kisiye gore degisiyo galiba..bn genel istiyorm.uyuyp uyanicm bna daha rahat geliyo

Allah kolaylık versin arkadaşım...

Bnada doktorum hc sormadi bna geneli uygun gordu galiba migren hstalarina pek onerilmiyomus cnm epidural..bn zaten migren krizlernden bezmism agriyla uyanaym napm bn kurtaj snrasndada oyle agriyla uyanmistm doktor agrin oldugndn degil o psikolojiyle uyudugun icn oyle hissediyosn demisti.agri kesiciyi hmrn ypmislardi zaten

bende sancı bekliyrmm canmm ama tıkk yokk. artık endişelenmeye başladımm 40. haftaya girdik bugünn

benim suyum geldi sandım ama su değilmiş bebek mesaneye baskı yaptığı için idrarmış dr söyledi ..... suyum geldiğini sanınca niye sancım yok diye endişelendim....

benim oğlumdada sancıyı çok bekledim hiç beklemediğim bir anda geldi hiç belirti olmadan başladı...........40+3de doğum yaptım

Anakucağında da dimdik durmuyor zaten,içinde yenidoğan desteği var.amerika veya ingilterede yaşasaydık zaten o ana kucağı olmadan salmazlardı bile.hem gūvenli hem de anatomik olarak bebeğin gaz çıkarıp kaka yapması daha kolay onun içinde,emdikten sonra onda sallayabilirsin ilk hftalar

Yarın sabah dokuzda epidural sezeryan olacağım,38+4te gelmiş olacak bebiş inşallah,allah her bekleyeni sağlıkla kurtarsın...ii geceler...

Canım şeker sorunun old. yazmışsın.Ben şeker hastasıyım.Hurma oldukça şekerli.3-4 tane küçük hurma 1 ince dilim ekmek değerinde. Dilersen bir ara öğününde yiyebilirsin.Fazla miktarda yediğinde şekerin oldukça yükselir.Şöyle ki muz, patates, üzüm gibi gıdalardan 1 ölçü (1 dilim ekmeğe eşdeğerde olacak kadar) yediğinde sorun olmaz; ancak miktarı arttığında şekerini hızla yükseltir.Bu glisemik yük (bir besinin yenilen miktarının kan şekerini yükseltici etkisi) denen kavramla ilgilidir.

Son düzenleme:

Canım merhaba.. Benim de sezeryan tarihim belli oldu. 5 Ağustos :)
Son 10 gün Allah yardımcımız oldu. SOn günler geçmez dediler hep.. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Bu arada nickin neden mucize? Yoksa senin bebeğin de benimki gibi bir mucize bebek miiiiiii!!!!!

Canım merhaba.. Benim de sezeryan tarihim belli oldu. 5 Ağustos :)
Son 10 gün Allah yardımcımız olsun. Son günler geçmez dediler hep.. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Bu arada nickin neden mucize? Yoksa senin bebeğin de benimki gibi bir mucize bebek miiiiiii!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…