2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay cnm benm bu saate kadar doğmuştur herhalde ileriyi daha okumadım. İnş ikiniz de iyisinizdir ve kolay bi doğum olmuştur..

Canım gözün Aydın , zor olmus ama sonunda bebeğini almissin kucağına ... İnsallah bundan sonra da saglıkla buyutursun bebisini.. Allah anali babali buyutsun

Allah kolaylık versin, cok cok gecmis olsun

Cnm negüzel almışsın yavrunu kucağına , tüm zorluklara rağmen.. Allah uzun ömürler versin yavruna .. Maaşallah diyelim :) inş bizde alırız sağlıkla kucağımıza..

Doktordan geldik. Nst güzel dedi doktor, 2 haftada 600 gr alarak 3125 olmuş kızım. Çok sevindim. Yüzünü görmeyi denemiyoruz bile artık. Göstermiyor çünkü. Çatı muayenesini gene erteledi doktor. Haftaya 3 ünde nst sadece. Bir sonraki hafta çatı ve ultrason vs. 15 ini bekleriz baktık niyeti yok başka bir çözüm üretiriz dedi

canım ya bende ilk hamileliğimde bilimiyordum aldım emzirme sütyeni çokta gerkli bişey değil bi espirisi yok

ben şimdi almadım gerek yok.....ama ilk zamanlar penye rahat bol sütyenler işini görür....

maşallah kızçene canım ne güzel kilo almış.. inşallah benimkide almıştır geçen hafta cumartesi 2880di çarşamba günü tekrar gittigmzde doktr söylemeyi unuttu bende usg kagıdını almayı unuttum meraklardayım :) çarşamba günü bidaha gitmemiz lazım ama bakalım olmadı cumartesiye kalacak.. bizim kızlar ne zaman gelir bakalım..
canım seninde karnın yukarıda mı hala? benimki yukarıda sanırm bebek kanala inmeye başlamadı hiç

cnm bebişin doğmuştur heralde :) hayırlı haberlerini bekliyorus....

dualarımız seninle..umarm ii haberler werirsin...

gözünaydın cnmm sağlıkla kucağına almşsın bebişini...Allah sağlıklı uzun ömürler wersinnn :))

Canim 37deyim ben, 5agustosta sezeryan olacak ama yine de beklenmedik bir doguma girmek istemiyorum bikac hurma yuzunden. Dun gece biraz sancilandim ama simdi iyiyim cok sukur.

bu arada bende sabah ciğer geliştirici iğne oldumm..12 saat sonra akşamda olucamm...dr tedbir amaçlı dedi...bende ii olsun dedimm artık...

bgn annem gelioo çook mutluyumm artık yemek yapmak bile çok zor oluodu...annemle ewi temizleriz doğuma hazır olur son 9 gün...

Evladın sana ve ailene huzur getirsin,onsuz geçirdiğin zamanın şimdi tadını çıkar bol bol..

Yazdıklarını okuyunca bende çok duygulandım.. bizde 6 yıl sonra kavuşucaz bebeğimize onca tedavilerden sonra...

Diğer doğum yapan arkadaşlarım,herpinizin Allah yardımcısı olsun (bizlerinde) tebrikler sizlerede... resim bekliyoruz :)

canım bu rüyalar çok normal artık doğum iyice yaklaştı bende birçok gece rüyamda kanamam başlıyor panik yapıyorum :) uyanınca tuvalete gidip direk bakıyorum var mı birşey diye :) bebeğimizin doğumu yaklaşınca karnımız 4 parmak aşağı iniyormuş ve dik olarak oturup bacakları uzatıyormuşsun ayaklarını üst üste gelecek şekilde atamıyorsan doğum yakınmış atabiliyorsan daha korkma doğuma var diyorlar :)

Helal olsun, sen de helal et.. Gozlerim dolu dolu oldu

Oyyy canim gozlerim doldu Allah size birlikte uzun omurler versin

Sağlıkla,mutlulukla,tadını çıkara çıkara büyüt güçlü kızını.bu kadar güçlü bir kız doğduktan sonra nasıl üzebilirdi ki annesini?çok çok sevindim ikinizinde adına.aenin toparlanmış olmanada çok sevindim.doğum farklı bir psikolojidîr eminim,adapte olmamız zor olacaktır.hepimiz senin yaşadıklarını yaşayabiliriz,sakın pişmanlık duyma.oldu bitti işte.daha güzel günler sizi bekliyor.Sağlıkla büyütün kızınızı

Slm kizlar dogum hikayelerini dogum hikayesi basligi altina yazsak nasil olur yada alinti ile oraya aktarsak hic ilerlememis oradaki sayfamiz halbuki 10 bebeisten fazla olduk heralde :s yoksa fazlami bilemedim simdi

evet eskiden ana kucağıdamı varmışbi doğsunda sonra alırız.....emzirme sütyeni bende 2 tane beyaz aldım başkada almayı düşünmüyorum ya ne gerek var...daha sonra ben kullanmam normal sütyen kullanırım

Kizlar sutyen konusunda eger onceden kullandiginiz sutyenler balenli ve destekli ise gogusler sut doldugunda pek rahat olmuyo acikcasi.elinizde yine 1 2 tane emzirme sutyeni olsun sutyendiz olmuyo cunku takmadiginizda sut akiyo digerleri sikistiriyo! Nacizane tavsiyem

geçmiş olsun cnm..dikkat et kendine şikayetlerin artarsa bi doktora git derim...yada doktorunu ara...seni korkutmak istemem ama biyerde okumuştum doğum yaklaştığında ishal ve kusma filan oluyomuş sanırım....inş bişey olmazz dinlen bakalım

Allah analı babalı büyütsün canımne güzel mutlu son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…