- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.801
Eki Görüntüle 765367 Eki Görüntüle 765368 Eki Görüntüle 765369 Eki Görüntüle 765370 Eki Görüntüle 765371 Eki Görüntüle 765372 Eki Görüntüle 765373
doğum çantalarımız pusetimiz bebek şekerimizin numunesi odamız park yatağımız plutolu perdemiz ve sarkıt lambamız :)) işte zeynep hanımın rengarenk odası tek bi renk ve konsept olsun istemedim tüm çizgi film kahramanları odamızda :))
KIZLAR HAZIRLANDIK BİRAZDAN HASTANEYE DOĞRU YOLA ÇIKICAZ. HAMİLELİĞİMİN HER SÜRECİNDE YANIMDA OLDUNUZ,KİMSEYE ANLATAMADIKLARIMI SİZİNLE PAYLAŞTIM VE AYIPLAMADAN BANA DESTEK OLDUNUZ. İYİ Kİ YANIMDAYDINIZ İYİ Kİ TANIDIM SİZLERİ HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLERHAKKINIZI HELAL EDİN İYİ HABERLERİMİ VERİCEM İNŞALLAH
Anneler bu saat itibariyle hastanedeyiz saat 1 den 2 ye kadar çocuk sürekli hareket etti karnım sertleşip toplandı kasık ağrım oldu hafiften. Doktoru aradık durumu söyleyince hastaneye geçin ebenin haberiyle yatış yapıldı. Çok sancım olmamasına rağmen 3 cm açılmış. Sabah 8 de alacaklar doğuma. Çok korkuyorum tuhaf şekilde duygularım var. Ne olur dua edin kolay geçsin yavruma sağlıklı şekilde kavuşayım.
Bende pazartesi 08.30da hastanede olacağım.doktorum bir bakalım suni sancı veririz dedi.ilk doğumum normaldi.sancı falan verilmemisti.şimdi korkuyorum
Kizlar sutyen konusunda eger onceden kullandiginiz sutyenler balenli ve destekli ise gogusler sut doldugunda pek rahat olmuyo acikcasi.elinizde yine 1 2 tane emzirme sutyeni olsun sutyendiz olmuyo cunku takmadiginizda sut akiyo digerleri sikistiriyo! Nacizane tavsiyem
bu arada bende sabah ciğer geliştirici iğne oldumm..12 saat sonra akşamda olucamm...dr tedbir amaçlı dedi...bende ii olsun dedimm artık...
bgn annem gelioo çook mutluyumm artık yemek yapmak bile çok zor oluodu...annemle ewi temizleriz doğuma hazır olur son 9 gün...
Canim annenin gelmesine sevindim:)yanliz kafam karisti biraz zaten 39. Haftandasin neden cigergelistiriciye ihtyac duyduku doktorun
kontrolümüzden geldik kızlarr... doktora kasılmalarım oluyor acılı dedim nst bağladı.. kızım gerçekten inat edıp gec gelecek sanırım.. nst de ne kıpırdadı nede sancım oldu.. doktor gayet güzel sonuç beklıcez dedi.. kilomuz 3390 gram maşallahhevdeyım gene sancılarım var ama nst de cok uzlu durdu zilli kızım.. gelicem die direniyor sanırım biz gelsin die baktıkça..
Geceleri duş almışım gibi ıpıslak oluyorum. ter içinde kalıyorum
Doğuran doğuma giden arkadaslarım rabbim yar ve yardımcınız olsun.. allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi..
Kizlar sutyen konusunda eger onceden kullandiginiz sutyenler balenli ve destekli ise gogusler sut doldugunda pek rahat olmuyo acikcasi.elinizde yine 1 2 tane emzirme sutyeni olsun sutyendiz olmuyo cunku takmadiginizda sut akiyo digerleri sikistiriyo! Nacizane tavsiyem
canım bu rüyalar çok normal artık doğum iyice yaklaştı bende birçok gece rüyamda kanamam başlıyor panik yapıyorum :) uyanınca tuvalete gidip direk bakıyorum var mı birşey diye :) bebeğimizin doğumu yaklaşınca karnımız 4 parmak aşağı iniyormuş ve dik olarak oturup bacakları uzatıyormuşsun ayaklarını üst üste gelecek şekilde atamıyorsan doğum yakınmış atabiliyorsan daha korkma doğuma var diyorlar :)
doğum sancısı gelmesi için yapabiliceğim birşey varmı acaba kızlarrr
doğum sancısı gelmesi için yapabiliceğim birşey varmı acaba kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?