2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende pazartesi 08.30da hastanede olacağım.doktorum bir bakalım suni sancı veririz dedi.ilk doğumum normaldi.sancı falan verilmemisti.şimdi korkuyorum

hepsi çok güzel cnm.Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inş

helal olsun canım...şimdiden geçmiş olsun...güle güle büyüt bebeğini inş

canım geçmiş olsun bebeğini şimdiye almışsındır sanırım kucağınaay ne güzel ..Allah analı babalı büyütsün cnm

Bende pazartesi 08.30da hastanede olacağım.doktorum bir bakalım suni sancı veririz dedi.ilk doğumum normaldi.sancı falan verilmemisti.şimdi korkuyorum

allah yardımcın olsun belki ozamana kadar senin ağrıların gelir inş kolay ve sorunsuz bi doğum olur canım sağ salim bebişine kavuşursun inş

sağol tatlım tavsiyen için

Canim annenin gelmesine sevindim:)yanliz kafam karisti biraz zaten 39. Haftandasin neden cigergelistiriciye ihtyac duyduku doktorun

kontrolümüzden geldik kızlarr... doktora kasılmalarım oluyor acılı dedim nst bağladı.. kızım gerçekten inat edıp gec gelecek sanırım.. nst de ne kıpırdadı nede sancım oldu.. doktor gayet güzel sonuç beklıcez dedi.. kilomuz 3390 gram maşallahh evdeyım gene sancılarım var ama nst de cok uzlu durdu zilli kızım.. gelicem die direniyor sanırım biz gelsin die baktıkça..
Geceleri duş almışım gibi ıpıslak oluyorum. ter içinde kalıyorum

Doğuran doğuma giden arkadaslarım rabbim yar ve yardımcınız olsun.. allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi..

Canim annenin gelmesine sevindim:)yanliz kafam karisti biraz zaten 39. Haftandasin neden cigergelistiriciye ihtyac duyduku doktorun

39.haftada deilim onu ben sezeryana göre ayarladım normalde şuan 36 bitti 37deyimm aslında yine gerek yoktu bencede yaptır deyince bende pek üstelemedim şimdi bişi olur pişman olurum yaptırmadım die...

maşallah cnm bebişine..hayırlısı bakalımm bekliyoruz herkesin doğum haberini..sıra bizede gelicek inş.

bu arada doğum hikayeleri kısmına da yazalım bencede arada kaynamasın kimse hepsini görürüs orda...bulması kolay olur...

işte ben de bu yüzden sordum aslında..benim normal sütyenlerimin hepsi balenli ve içleri dolgulu ben de süt olunca sıkıştırır diye düşündüğümden bi tane de siyah mı alsam dedim,hani siyahta lazım oluyor çünkü..aman neyse ilerde ihtiyaç olursa alırım...uğraşamıycam artık,sıkıntı bastı böyle herşeyi didiklemekten...

hadi ya :))) deneyeyim hemen :))

bebşine kavuşan arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim:) darısı başımıza inşallah sabırsızlıkla bekliyor ve bi yandan da korkuyorum açıkçası... bizim doğum şekli kesinleşti sezaryan olacağım b aksilik olmassa da on beş ağustos için gün alacağız, o gün doğum yapacak olan var mı?

selam kızlar dün kontolümüz vardı sanırım salı yada cuma günü suni sancı ile bebişim gelicek çünkü sezeryan istemiyorum kilosu artmadan almaları için nst de 5 dk da bir sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum sancım sertleşme açılmam da 1 cm keşke sancım gelse suni sancı hiç istemiyorum

Bende bebeğimin doğumundan itibaren resimleri biriktirip Reklam içerikli mesaj, Lütfen yazdıklarına itibar etmeyin ! dan ona çok güzel bir doğum günü slaytı yaptıracağım. Arkadaşım yaptırmıştı. Herkes bayıldı. Aranızda böyle birşey yaptıran varsa önerilerini bekliyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
doğum sancısı gelmesi için yapabiliceğim birşey varmı acaba kızlarrr

canım bol bol yürü bence dışarı sıcak evde yürü odalardan odalar birde bir sitede bakmıştım ama sitenin ismini hatırlamıyorum bazı hareketler vardı sitelere bak belki bulursun............bu hareketler doğumuda kolaylaştırıyordu..........ama tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermek istemem

doğum sancısı gelmesi için yapabiliceğim birşey varmı acaba kızlarrr

Canim ayni seyi bugun bende dusundum acaba ne yapabiliriz die ama zamani dolmadan ne yapsak bos:)bol bol yuruyus sicak dus temizlik yapmak kisacasi cok hareket belki sancilarin olmasini saglayabilir...yinede takdiri ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…