2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin canm , insallah kolay bi dogum olur hemen bebisini alırsın kucağına

Yarın sabah dokuzda epidural sezeryan olacağım,38+4te gelmiş olacak bebiş inşallah,allah her bekleyeni sağlıkla kurtarsın...ii geceler...
Allah kurtarsın insallah , ağrısız saglıkla kolay bi dogum olsun

Ne güzel yarın 2 bebisimiz daha geliyor

Insallah saglikli bi sekilde kucagina alicaksin yavrunu :) telden girdigim icin kac haftalik olduunu goremiyorum ama senin adina cok sevindm, o toplanmalar ve acilma olsun diye neler yapmiyorum ben :) yuruyusler, hurmalar... bugun de plates topunun uZerinde ziplayayim diyorum :))

KiZlar göbeğim bacaklarım basenlerim bacaklarımın tamamı 1 haftadır kaşınıyor kanadılar artık kasinakktan, zor tutuyorum kendimi cogu zaman
.Bir benmi böyleyim.

Ben de oyleyim, su an kasinmaktan deliriyorum ama bu hafiflemis halim. Dr 35.haftadq zyrtec verdi. Bi 10 gun sonra falan etkisini gosterdi ilac. Cildiye kortizonlu kremler verdi rahatlatma amacli ama hicbi ise yaramadiklari icin onlari biraktim. Bu arada bu hastaligin puppp. Dogumla birlike gecermis ancak ((

Hanimlar merhaba, nisanim geldi, hastanede gozlem altindayim. Rahimde aciklik yok ama yumusama varmis. Agrim sancim yok. Bebegim cok minik, henuz 35+2'deyiz. Umarim buraz oyalanir icerde, buyusun biraz daha... Medcezir'in fistigi cok guzel bir moral benim icin, yine de bu kadar erken beklemiyodum. Dualarinizi esirgemeyin. Saglikli bebekler, guzel dogumlar diliyorum herkese.

Cnm bnm nisanim suyum gelmedi suan ama kasik bel agrilarm mevcut.30. Hftamda 2 doz ciger gelistirici oldm dunde tedbir amacli 1 doz daha oldm..bna alttan muayene yapmadi doktor tetiklemek istemedgnden aciklik varmi bilmiyorm ama serviksi kisaltmis iyice ...sabh doktor gelicek heyecanliym ve tirsiyorm biraz

Kacinci haftandasin cnm? moral rahatlik dogum sekli ne olursa olsun onemli. Senle tarihler yakindi diye hatirliyorum. Benim de dr bugun oglen gelecek. Asistan muayene etti alttan, henuz 2 aydir gorev yapiyomus. Nisan geldikten sonra bebek ne kafar bekler, haftalardan soz etme sansimiz var mi diye sordum ama cevap veremedi. Nobette bir dr yok mu baya merak ettim. Bornova sifa'dayim bu arada. Dr'a guvendigim icin burdayim, yoksa hastane ortaminin hicbir albenisi yok, dahasi hijyenden de suphe ettim biraz alttan muayene siradinda uzerinde daha once oturuldugu belli olan hasta pedi uzerinde oturttular beni, dogumhane girisi de cami girisi gibi terlik dolu, iceri girerken verdikleri terlik de tek kullanimlik degil.. Oncelikli aklimda olan tabi ki bebegim ama ister istemez dikkatimi cekti bu ayrintilar. Bunin disinda ilginin cok iyi pldugunu bikac kisiden duydum. Guvenmek istiyorum :) gecmis olsun, bebelerimiz bekler umarim biraz daha. Seruma bagliyim su an. Bebegi beslemek ve sanci olursa hafifletmek icinmis. Bir tane sanci yakaladilar, o da siddetli degil 20'lerde. Bugun dr ne diycek bakalim...

KIZLAR HAZIRLANDIK BİRAZDAN HASTANEYE DOĞRU YOLA ÇIKICAZ. HAMİLELİĞİMİN HER SÜRECİNDE YANIMDA OLDUNUZ,KİMSEYE ANLATAMADIKLARIMI SİZİNLE PAYLAŞTIM VE AYIPLAMADAN BANA DESTEK OLDUNUZ. İYİ Kİ YANIMDAYDINIZ İYİ Kİ TANIDIM SİZLERİ HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER HAKKINIZI HELAL EDİN İYİ HABERLERİMİ VERİCEM İNŞALLAH

Günaydın bütün canlar.bugün 2 melek haberi beklerken 4 oldular.Rabbim hepimizinyardımcısı olsun.Red,canım böyle veda konuşması yapar gibi yapma,3-4 saat sonra hayırlısıyla Ada kızla birlikte bekliyoruz.Varsa eğer kendi adıma bir hakkım helal olsun.Angysangel,iyi olmana çok sevindim canım.hayırlısı ne ise olsun senin ve bebeğin için.Nisanın annesi,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğlunu,sağlık ve kolaylıkla doğur inşallah.bütün dualarımız sizlerle.Şekerserbest,seninle günlerimiz hemen hemen aynı.dediğin gibi iyi örnekleri düşün önünde.demişsin ya medvecezir umut oldu bana,bende aynı şeyi düşünüyorum.inan bana bütün yavrunun sağlıkla doğması için bütün tedbirler alınmıştır.Allah yardımcınız olsun hepinizin.dualarımız sizinle.Allah yardım etsin canlarım.

canım diğer doktorda baya uçmuş ozaman bakalım hayırlısı...minyon bebek olacak zayıf dedi yani canım bnde oyüzden senin yazını okuyunca ya kilo almadıysa dye korktum onu demek istemiştim yarım yamalak anlattığımdan yanlış anlaşılmıştır olsun

nisanınannesi,red,....
doğum yapacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun inş

Gunaydinlar olsunnnnn,

Icim kipir kipir doguracak arkadaslarim icin. Dualarim ve kalbim sizinle.. sag saglim kucaginiza alin,koklayin ve boool sutunuz olsun insallahhh. Opuyoruuummm

günaydın güzel annecikler...

Yarın sabah dokuzda epidural sezeryan olacağım,38+4te gelmiş olacak bebiş inşallah,allah her bekleyeni sağlıkla kurtarsın...ii geceler...

kızlar hepinize çok çook geçmiş olsun.. Allah kolay doğumlar versin.. ağustos bebekleri coştu.. utanmasalar hepsi temmuzda doğacak sağlıcakla alın inş kucağınıza bebeklerinizi...

canım bende neredeyse hiç tuz tüketmiyorum.. bol bol su içiyorum.. ama yine şişiyor.. yürümek o kadar zorlaştı ki.. düşünsenize 20 kilo almışım ayaklarım mahvolmasın da ne olsun

günaydınnnn.. bugün garip bir heyecan ve telaş var şimdiye kadar hiç bu tarz bişi yaşamamıştım 6. hislerime çok güvenirim sanki her an doğum yapacakmışım gibi bir his var içimde hayırlara gelsin inşallah okuduklarımdan mı etkilendim bilmiyorum dün gece baya bi sancım vardı ama şimdi yok bide en son dr kontrolünde 36. haftayı gördükmü artık eli kulağında deriz demişti dr acaba ondan mı ki off sanki apansızın gidecekmişim hiçbişi yetişmicekmiş gibi 4. ayından beri herşeyini hazırladık ama sanki hiç bi hazırlık yapmamış gibiyiz acaba çarşaflarını sersem mi kuzumun yatağına yaa çok tedirginimm sürekli düşünüyorum kafamdan atamıyorum

Allah sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ağrı sızı nedir bilmeyin.

Günaydın bu arada. Bugün görüş günü

doğum çantalarımız pusetimiz bebek şekerimizin numunesi odamız park yatağımız plutolu perdemiz ve sarkıt lambamız :)) işte zeynep hanımın rengarenk odası tek bi renk ve konsept olsun istemedim tüm çizgi film kahramanları odamızda :))

Günaydın tontişliğin son evrelerini yaşayan güzel hatunlar bugün doğum yapacak arkadaşlarımıza kolaylık diliyorum sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bebişleri kalanlarımızı da Allah kurtarsın bende 38 de doğsun istiyorum ama benim oğlumun gelmeye hiç niyeti yok çatı muayenesi yapmadı doktorum haftaya yapalım dedi sancın yok nstde dedi haftaya işler ciddiye binecek ve doğum konuşucaz artık kese konuştuğumuz günler geldi aklıma çok duygulandım içimde gün geçtikçe büyüyen bir canlı görmeden ona beslediğim tarifsiz sevgi çok şükür Rabb'ime bize nasip etti inşallah sağ salim kucağımıza almayı da nasip eder.

günaydın herkese bugün 4 bebeğimiz daha geliyor çok sevinçliyim artık sıra banada geliyor :) umarım kızlar hepiniz ağrısız sancısız güzel doğumlar yaparsınız bol bol sütünüz olur artar bile :) kısa zamanda kendinizi toparlar bebeklerinizin resimleri ve doğum hikayelerinizle burda olursunuz :)

Merhaba kızlar,
Bir şey soracağım hemoroid sorunu yaşayan var mı? Çok mu direk sordum acaba..

bende bişeyler oldu ama şimdilik bii zararı yok ufak meme olmuş orada anal fissürmüdür hemoroidmidir bilmiyoum artık doğumdan sonra çaresine bakacagız :)

canım hayrlı olsun belkide bu saatte miniğini kucağına almışsındır bile Rabbim yardımcın olsun..

bebişin inşallah biraz daha bekler dualarımız sizinle ama doğsada endişe etme riskli zamanı geçmiş en azından doğunca büyür yavru kuşun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…