2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben gelebildim sonundaa:))

doğum hikayemi buraya mı yoksa ayrı bir başlık açıldı oraya mı yazayım...

çabuk cevap verin meleğim uyanabilirrr:)))

Güzel haberlerini bekliyoruz canım , Allah kolaylık versin insallah

Bugün dogum yapacak arkadaslar , hepinizin Allah yardımcısı olsun, insallah kolay doğumlar olur
Güzel haberlerle gelin insallah

Kizlar bnm fallik cadi bugun gelmiyo gerci belli olmz ..doktor 1 hfta en gec 10 gun icnde dogucak dedi her an tetikteym ama 37 yi bitirir dedi..ciktk gne eve gldk hastanelerden nefret den beni abone ypti eylul..topigin en zillisi bnmki galiba hep bi atraksiyon SEKERSERBET 35+5iz bugun..bnmde sancim ckmadi.pzrtesi kntrol var bakalimm..RED o nasi bi konusma tatlim veda eder gbi hamisligi paylastk smdide bebislerimiz buyurkn birlikte olucz..guzel melegnle cok guzel bi omur dilerm allah mutlulugunzu bozmasn tatlim...bugun dogum yapick butun arkadslara hyrli dogumlar diliyorm mis kokulularinizi bzm icnde opun koklayn ...oyuncu kizmla bni dusundugnz icn cok saolun szi seviyrmm canlar

nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum. öyle uzun bir yolculuktu ki bizimkisi... dolu dolu 2 senedir hiç aralıksız süren tedavilerin bitmeyen iğnelerin ilaçların acıların meyvesi canım güzel kızımın gelişi....
can kızım bizim mucizemiz aslında. allahımın bize nasip ettiği en güzel şey!!

4. tüp bebek denememizde (öncekilerde de hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. apayrı tarifsiz acılar..)
ikiz bebeklerimden biri aslında MELEK SU. kardeşinin kalbi karnımda durdu. 4.5 ay yanyana durdular. içerisi ana baba günü 2-3 kocaman hematom iki ayrı bebeğin kesesi:)
benim güçlü kızım kaç kez olan kanamalara birçok tıbbi zorluğa rağmen annesine öyle bir tutundu ki sonunda güzel evimizin neşesi olarak geldi aramıza.
bir okadar güçlü bir o kadar da sabırsızdı yalnızz:)

18-19. haftalardan itibaren kasılmalarım başladı. rahim sanırım yeter artık diyordu. kullandığım ilaçlar vs beni inanılmaz zorladı. siz de biliyorsunuz zaten kaç kez hastaneye gittim serum verdiler.
dr amcası ayın 22 sine gün vermişti ama 12 sinde yine şiddetli kasılmalar yaşadım sabaha kadar. artık hastaneye gitmekte istemedim. gitt gelll bu kasılmalar olucak 5n1ke senın hamılelıgın boyle dedıklerı ıcın artık cıdden utanıyordum sanırım. bırde aksılık
evde duzenlı 5 dakıka da bır gelen sancılar orada nst de cok nadır cıkıyordu. yalancı çoban durumuna düşmüüştüm:)

sabaha kadar dayandım ama sabah gidelim artık dedim çünkü karnım inanılmaz şekilden şekle giriyordu. iki üç ayrı yerde kavun gibi çıkıntılar oluyordu. ortadan yarılacaktım sanki.
gittik nst de güzel sancılarım çıktı. ben de hissediyorum buarada güzel güzell:)
dr alttan muayene etti hiçbirşey demedi. bu arada çatı muayenesi denilen şeyide oldum içeriyi şöyle bir kolaçan ediyorlar:)
dr um birşey demeyince ben de sormadım çünkü anladım bir numara olduğunu...neyse çıktık yukarı serum verdiler.dr.um ebe hanıma serumdan sonra tekrar nst ye bağlayalır demiş kayınvalidemle eşim duymuş ama ben duymadım.
serum bittikten sonra ebe eve gidebilirsin senin bu kasılmaların olacak cnm sıkma canını dedi. bıktılar artık belki de:)
kayınvalıdem nst ye nıye baglamadılar dedı bana ben de gerek yok heralde dedım. sonra eşimle konuştuk telefonda (buarada butun kontrollerıme herseye beraber gittik o gune kadar o gunde canım benım hastaneye goturup ısınden dolayı yanımda kalamadı ilk kez!!!)
neyse eşimle konuştuk dedi ikinci nst nasıl dedim bağlamadılar. dr aglansın dedı deyınce. dr umun yanına gıttım serumu aldım nst ye baglanmamı demısın ama baglamadılr eve gıdıyım mı yoksa baglanıyım mı dedım. baglanalım 5n1k e cım dedı. cıktık yukarı tekrar. her 10 dakıka da
bır 60 a cıkan sancılarım var ama ben geberıyorum cok fazla hıssedıyorum. 1 saat nst de kaldım. aşağı dr umun yanına ındık. baktı ve dediki sabah ki muayene de dikişinin bir ucunun açıldığını gördüm. bebeğin solda bacaklar sagda kafası yatay yatıyor. sancıların güzel ve rıtmık ki inanın arkadaşlar evde yasadgımın yarısı filandır. karnımın tumsekleşmesinden biliyorum.. bebeği almamız lazım yoksa rahiminin yırtılma riski var bu durumda dedi. ben de tamam alalım dedim laylaylom :))
bir iki gün için filan konuşuyor sanıyorum:))

bu konuşmayı saat 15.30 da yapıyoruz yarım saat içinde ekip toparlanır 16 da alalım seni dedi. ben şoklardayım. bugün müüüü dediğimi hatırlıyorum.
canım eşim bir kez beni bıraktı onda da doğuma alıcaklar aman allahım !!:)
aradım hemen çokta uzakta biryerdeymiş. yarım saate doğuma gırıcem nerdesin sen diye söyleniyorum birde:) canım benim emniyet şeridinden gelmiş hem de cuma trafiğinde imkansız bir sürede. polisler durdurmuş eşim doğuruyor şu hastaneyi arayın isterseniz demiş bırakmışlarr:)

beni hemen hazırladılar odaya yatışım yapıldı. yanımda bir kayınvalidem. ne çanta ne birşeyy hiçbirşey yok. ne o doğum yapıyorum:)))
gebeliğim gibi doğumumdan da birşey anlamadım. kısmet böyleymiş.. rabbime şükürler olsun ki kızım 35+ 5 te geldi ama küveze girmedi.
2600 doğdu. 51 cm. annesi babası gibi uzun olacak canımın içi:)
2400 e indi çıkarken. öyle küçük kiii... tutarken filan ödüm kopuyor.
buraya bukadar geç gelmemin sebeplerinden biri dikişlerim çok zorladı beni. kan sulandırıcımı amelıyat oncesı kesmem gerekırken boyle anı olunca kesemedım tabıı. buarada ameliyatta dikişi alınca rahimimin 4 cm açıldığını görmüş dr um. iyiki ikinci nst ye bağlanmışım. iyiki erken doğuma almış. çünkü ok farklı seyler olabilirdi allah korusun.
cok kanamam olup derı altına sızıntı yapmıs. genıtal bolgem sımsıyahtı. çürük gibi dikiş dışında alt tarafımın ağrısı filan oldu.

bir de hafif bunalıma girdim şurda iki gündür daha iyiyim. herşeyin böyle süprizlerle olması insanı sarsıyor ne yalan diyim. isyan etmemek için çok sabrettim inş allahımın gücüne gidicek birşey yapmamışımdır.

canım kızım dünya tatlısı. şimdi çektiğim yaşadığım herşey için şükrediyorum.

ALLAHIM NERDE VARSA NASİP ETSİN. KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE KAVURMASIN.....

not: aman korkuyorum normal doguramam korkusuyla sakın keyfı sezeryan olmayın :)))

canım çok teşekkür ederim desteğin için bugün daha iyiyim ama dün canım çok sıkıldı insanın elinde değil gerçekten. dua ediyorum tüm hamileler ve ben bebeklerimizi sağlıcakla kolay bi doğumla kucağımıza alalım diye.zayıf olmasından geçtim zaten sağlıklı olsunda sadece kilo kaybı kafamızı karıştırdı bakalım eger salıya kadar doğum olmazsa inşallah salı ultrason ölçümünde güzel bi sonuç alırız.sende sıkmamaya çalış canını streste tüm dengeleri altüst ediyor biliyorsun...

canım herhalde bebeğini kucağına almışsındır inşallah herşey yolundadır güle güle büyüt bebeğini

herşey gönlünce olsun canım bi şekilde biraz daha içerde tutmayı başarıyorlar bildiğim kadarıyla 36 dan sonra doktorum dilerse gelebilir demişti bana sizinde bişiy kalmamış 36 ya zaten

helal olsun sende helal et canım bebeğine kavuşmuşsundur hasret bitti çok şükür darısı bizlerin başına

hakkınızda hayırlısı inşallah canım aklında kalacağına ser gitsin ben hem park yatağına hem de odamdaki sepetine serdim toz falan olmasın diye temiz çarşafla kapattım üzerlerini hastahaneden gelince uğraşmayalım diye hazırladım

yerim onun oynak hallerini evlat için nelere katlanılıyor inşallah zamanında sağlıcakla gelsin canım

iyiyiz canım allaha şükürler olsun. fundayla haber yollamıştım mesajlaştık saolsun merak edip sordu. şimdi yazıyorummm:)

ne güzel darısı bizim başımıza

Son düzenleme:
kızlar ben gelebildim sonundaa:))

doğum hikayemi buraya mı yoksa ayrı bir başlık açıldı oraya mı yazayım...

çabuk cevap verin meleğim uyanabilirrr:)))

çok güzel bi süprız masallh kızına allah abalı babalı büyütsün canım

canım zorlu bir süreç olmuş ama değmiş kızınla ve eşinle mutluluğun daim olsun. resim bekliyorum :)

Günaydın kızlar doğuma gidenler olmuş yineeee hayırlısıyla rahat rahat doğurun inşallah arkadaşlar ... Bende de bugün biraz tuhaflık var az önce adet ağrısı gibi ağrılarım oldu şimdi de soğuk soğuk terliyorum ve hafiften mide bulantısı oluyor anlam veremedim ama evde yalnızım .. Annem de akşam üstü gelecek yanıma bakalım artık yatıp dinlenmek istiyorum ... Hepinizi çok öpüyorum...

Biz gecen haftalarda doktordaydik. İnci sadece 80 Gr almış doye üzülmüştüm. Doktor dedikodu Allah'tan kilosu daha az çıkmadı o zaman ne yapardın artık bilmem dedi . Mümkünmü dedim. Az önceki hastam 150 Gr az çıktı dedi. Ama cocuğun anne karninda kilo vermesi mümkün değil yok öyle bir şey en fazla büyümez dedi kilo veremez. Neden çıktı öyle peki dedim. Tamamen olcum ile ilgili birşey bunun kesin olmadıgını hep söylüyorum zaten dedi. Bu bir yazilim çarptı işaretlerine gore ortalama kilo verir dedi. Bunlara takılmayın Allah askına dedi

canım yaa çok duygulandım dediğin gibi Rabbimin bir mucizesi olarak doğmuş bebeğin mutlu sona kavuşmuşsunuz çok şükür.sağlıcakla bir ömür boyu hiç ayrılmayın canım inşallah biz kalan hamilelerde sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz bende çok korkuyorum bi aksilik olacakta sezeryan olacağım diye :18:

Allah razı olsun canım inan ki şuan gözlerim doldu biraz daha içim rahatladı bana bu bildiklerini yazdığın için çok ama çok teşekkür ederim.doktorumda böyle olabileceğini söyledi ama anne yüreği işte bir türlü rahat edemiyor sanki bişiy varda benden saklıyor gibi geliyor benimkide 100 gr eksik çıktı bakalım salı gününe kadar daha da bi dikkat edeceğim sana da kolay sağlıklı bi doğum diliyorum canım

Ay o hafif mide bulantısı kusmaya dönüştü korkuyorum sanki birazcık kızlar ... Annem gelmeden bir şey olmasa bari araba da eşimde bugün üfff...

kızlar sizlerdede bu bel ağrısı var mı 2 gündür belimde inceden bir ağrı sanki böyle adet olacakmışım gibi geliyor doğum başlayacak diye korkuyorum şu çarşambayı da bi atlatalım sonra gelsin kızım diyorum çarşamba günü kadın gelecek evi temizlemeye malum ramazan ayı haftalardır arıyordum nihayet birini buldum oda ancak çarşamba gelebilecek öncesinde doğum olursa evim rezil durumda bunlar yalancı sancılar kızım acele etme diye konuşuyorum kızımla

Çok iyi anlıyorum seni canım benim. Bende aynısını söyledim doktora zaten anlıyorum dediğinizi ama anne olmak böyle birşey diye. O elimi tuttu bende sizi çok iyi anlıyorum güven bana kesinlikle yok böyle birşey dedi :) yani sende yeteri kadar anne evhamı yaptın hadi yeter artık üzülme yok birşeyi kuzunun. Çok saglikli o. Allah herkese hayırlı dogum versin canım . Amin

Ay o hafif mide bulantısı kusmaya dönüştü korkuyorum sanki birazcık kızlar ... Annem gelmeden bir şey olmasa bari araba da eşimde bugün üfff...

Hay Allah dur panik olma hemen. Doktoru arama sansin var mı sor bakalım ne diyor . Dert etme arabayı anneni falan onlar bir sekilde çözülür strese girdikce daha kötü olursun

Dün geceden beri yataktan kalmamadım. Bel ağrım ve sancım var. 3 te kontrolum var dayaniyorum napim . Aman dert ettigin seye bak temizlik kolay is. Sen gittikten sonra bile biri basında dursa hallolur. Takmayın kızlar böyle seyleri siz iyi olunda gerisi bos

kızlar allah kolay sorunsuz doğum nasip etsin meleklerinize sağ salim kavuşun inş herşey çok güzel olacak

ben şu kundak bAttaniyeler varya ona koyarız bebişi öyle çıkarırız die düşünmüştüm olmazmı öyle:26::44:

aman olur aslında ya herşeyi de çok inceliyoruz...

yalnız bizim ana kucağının tipi benim içime sinmiyor biraz ondan yani...sert gibi içi yanları...

bişey daha sorucam bayanlar,biz artık hep emzirme sütyeni mi kullanmak zorundayız normal sütyen kullanamaz mıyız? hoş eskiden emzirme sütyeni mi varmış herkes normal sütyenlerini kullanıyormuş...

ben 2 tane beyaz aldım da bir de siyah mı alsam diye düşündüm...hani normal siyahlarımı kullanamazsam diye...,,

insanın kafasında bin tane soru uçuşuyor ya

dün gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm,annem de vardı yanımda doğum başlıyo diye nası panikliyorum ben :18:

hayır olsun inşallah...kafama taktım biraz kasık ağrımı falan ondan mı öyle gördüm acaba...

yalnız takvimim de bu yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…