- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #45.841
yok sen değildin,başka biriydi gibi hatırlıyorum..neyse ben sadece paylaştım...ben zaten bana göre yanlıştan ziyade dr.ların genelinin söylediği bi şeyi paylaştım...sonrada kendi fikrimi ekledim canım bana göre de yanlış diye ... 37.haftada daha nerdeyse 1 ay oluyo doğuma bilemiyorum bence çok erken..ve benim gibi düşünen de bir sürü dr.var..neyse herkesin ve her dr.un fikri kendine tabi herkes sağlıkla alsın da kucağına...
kaça aldın canım geçen bende buna benzer bir şey bakmıştım chicconun çok ta beğenmiştim ama 700 lira dediler
Evet canım bende 699 aldım indirimli fiyatı 899 dan düşmüş.
normal doğum planlayan arkadaşlar, doğum sırasında yanınızda kim veya kimler olacak? ben hastaneye sadece eşimle gitmek istiyorum... doğum yaklaşınca da anneleri çağırmak ama kayınvalidem dün itibariyle bende kalmaya başladı ve o da en başından gelmek istiyorçok fazla ve yüksek sesli konuşur kendisi. sancı çekerken herkes sussun istiyomş insan...odanın dışında dur da denmez, belki 10 saat sürcek (( eşim de zaten çok telaşlı bi tip
benim de nst de sancı çıkıyor ama ben de hissetmiyorum sonuna kadar böle mi geçecek acaba...birde günlerimiz aynı sanırım benim bebbiş dün gece çok hareketli idi bu gün o da bende çok uykuluyuz arada bi hareketini hissediyorum bu arada bi oluyor sende böl şeyler hissediyoormusun???selam kızlar dün kontolümüz vardı sanırım salı yada cuma günü suni sancı ile bebişim gelicek çünkü sezeryan istemiyorum kilosu artmadan almaları için nst de 5 dk da bir sancı çıkıyor ama ben hissetmiyorum sancım sertleşme açılmam da 1 cm keşke sancım gelse suni sancı hiç istemiyorum
ben de aynı şekilde eşimle gidip doğumdan sonra aileleri çağırmak istiyorum bakalım bizi ne bekliyor?????normal doğum planlayan arkadaşlar, doğum sırasında yanınızda kim veya kimler olacak? ben hastaneye sadece eşimle gitmek istiyorum... doğum yaklaşınca da anneleri çağırmak ama kayınvalidem dün itibariyle bende kalmaya başladı ve o da en başından gelmek istiyorçok fazla ve yüksek sesli konuşur kendisi. sancı çekerken herkes sussun istiyomş insan...odanın dışında dur da denmez, belki 10 saat sürcek (( eşim de zaten çok telaşlı bi tip
nasipse annem yada ablam olacak dayanabilirse eşim olacak .. kayınvalidemin olmasını yada başka birini istemem üzermde hastane önlügü olacak komşum söyledi yanndaki kişi hertarafımı gördü sancı ile dolaştıkça.. o yüzden en rahat olacagım kişi olsun istiyorum.. kayınvaliden odanızda beklesin eşine söyle o annesini ikna eder
normal doğum planlayan arkadaşlar, doğum sırasında yanınızda kim veya kimler olacak? ben hastaneye sadece eşimle gitmek istiyorum... doğum yaklaşınca da anneleri çağırmak ama kayınvalidem dün itibariyle bende kalmaya başladı ve o da en başından gelmek istiyorçok fazla ve yüksek sesli konuşur kendisi. sancı çekerken herkes sussun istiyomş insan...odanın dışında dur da denmez, belki 10 saat sürcek (( eşim de zaten çok telaşlı bi tip
benim bildiğim doğumun son aşamasına kadar odamızda oluyoruz, açıklık tam olduğunda doğumhaneye alınıyoruz, öyle değil mi? bu durumda kv de aynı odada kalmak durumunda olacak...
Cnm bi jinekolog onu. Tecrubesine laf soylenmez ve bn doktoruma cok guveniyrm..bebekler planlandgi gun gelicek diye bsey olmuyo n yazkki o gun diye o gunu bklemiyo..bna klsa 40 hfta tutarm icmde.bn 1 ay once dogmusm gayet saglikliym.yigenm 32 hftalik dogdu gayet saglikli..bicok bebek 37de dogmaya bsliyo..allah herkese hyrlisni versn ama bu kdr keskin cumleler kurma..burda erken dogm yapam arkdslar kendnimi zorladi dgursn diye masallh hepside sqglikli.
Şart değil canım.Geçen sefer kontrol manyağıymışım gibi davranınca ben bir şey sormadım.Eşim "Dr. Hanım şu haftalarda gelir diye bir tahmininiz var mı?" dedi."1 hafta sonrasını tahmin edebilirim;ama daha ilerisi için bir şey diyemem." dedi.En azından önümüzdeki 1 hafta doğum yokAslında dr. çok güleryüzlü, içten;ama birkaç seferdir böyle yapıyor şakayla karışık. Kilosu dr.a göre normalmiş.Ben de "Siz bana haftada 250-300 gr alır bundan sonra deyince ben de az aldığını düşünmeye başladım." dedim. O da "O maksimum alacağı gramdır." dedi.Halbuki öyle dememiş, o kadar ağırlık kazanmalıymış gibi beni şartlandırmıştı. Şunu da söyledi: Ne yersen ye, bebeğin besinleri alma kapasitesi vardır, daha fazlasını almaz. Bunu biliyordum;ama dr.dan duymak daha iyi oluyor. Kilo az alıyor diye kendimizi suçlamaya gerek yok.
allah yardımcın olsun belki ozamana kadar senin ağrıların gelir inş kolay ve sorunsuz bi doğum olur canım sağ salim bebişine kavuşursun inş
Hicbir fikrim yok maalesefarkadaşlar başından berisizinle birlikteyim ama nedense hiç bi soruma cevap alamadım ve su anda çok stresteyim gebeliğim riskli ve 3 kezdüşük yaptığım içn 2 doktora birden gidiyorum daha önce yaptığım düşükleriçin cleaxen 0.4lük kullanıyorum 36.haftamdayım ve doktorumun biri iğneyi kesmemi doğumda kanamam olabileceğini söylüyo diğeri ise doğuma kadar ve doğumdan sonra bir hafta daha kullanmam gerektiğini ne yapacağımı şaşırdım kesersem bebeğime kesmezsem bana bişey olmasından korkuyorum bu konuda bilgisi olan lütfen yardımcı olsun...
benim de nst de sancı çıkıyor ama ben de hissetmiyorum sonuna kadar böle mi geçecek acaba...birde günlerimiz aynı sanırım benim bebbiş dün gece çok hareketli idi bu gün o da bende çok uykuluyuz arada bi hareketini hissediyorum bu arada bi oluyor sende böl şeyler hissediyoormusun???
ben de aynı şekilde eşimle gidip doğumdan sonra aileleri çağırmak istiyorum bakalım bizi ne bekliyor?????
tüm gün uyudum ben yaa sadece yemek yemek için kalktım bu nasıl bir şey????????????
:) sanırım sen tamamen yanlış anlamışsın...ben erken doğum yapanlara ya da erkenden gelmeye kalkan bebeklere bişey demedim..der miyim hiç? ben planlı sezeryandan bahsediyorum...sırf keyif için ya da daha fazla bekleyemeyeceği için veya bazı şeyleri ona göre planlıyor diye vs vs sezeryandan bahsediyorum ben...
yoksa tabiki erken doğan bebekler var,onları kastetmediğim aşikar sanırım :)
arkadaşlar başından berisizinle birlikteyim ama nedense hiç bi soruma cevap alamadım ve su anda çok stresteyim gebeliğim riskli ve 3 kezdüşük yaptığım içn 2 doktora birden gidiyorum daha önce yaptığım düşükleriçin cleaxen 0.4lük kullanıyorum 36.haftamdayım ve doktorumun biri iğneyi kesmemi doğumda kanamam olabileceğini söylüyo diğeri ise doğuma kadar ve doğumdan sonra bir hafta daha kullanmam gerektiğini ne yapacağımı şaşırdım kesersem bebeğime kesmezsem bana bişey olmasından korkuyorum bu konuda bilgisi olan lütfen yardımcı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?