2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maaşallahh cnm oh negüzel sağlıkla kavuşmuşsun yavruna.. Allah uzun ömürler versin minnoşuna.. Bize de nasip olur inşallahhhh:)

Tebrik ederim cnm seni de:) maaşallah diyelim size.. İnş sütün de artar biraz moral ve iyi beslenmeye çalış..

kızlar kontrolden geliyorum. ayın 12si yada 13ü sezeryan olucam. bugün ameliyat öncesi tahlillerim yapıldı. Sonuçlar yarım saat sonra çıkıcak. İnş bayramda birşey olmaz doktorum şehir dışında yaşıyor çünkü.

maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inş ve çoook geçmiş olsun bebeğini bizim için de koklaya koklaya öp canım,sana da en kısa zamanda acilşifalar...

Gerçekten buralar pek bi sessizleşti doğuranlar bebişleri ile ilgilenio biz bekleyenlerde sıcaklardan bayıldık sanırım dün sancılarım vardı benim bugün kontrolüm var die gitmedim doktora bugün nst ye girdim gr sancı çıkmadı bu sıpa beni yalancı çıkarıyo ama gelsin totosunu ısırcam onun hep bayramda doğurcakmışım gibi hissediyorum bakalım ne kadar doğru hislerim gei doktorum sıkı sıkı tembih etti Bayram da doğurma sakin die ))

Oooooo en özel doğum günü gerçekten :)))
Nice senelere canım

Hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuun

Canım Ben de oldum çatı muayenesi
Doktor parmağın girişine göre değilde sanki yandaki kemiklere dokunarak anladı çatıyı
Bu arada eğer normal doğum istiyorsan kesin bi şekilde aslında çatı darlığı diye bi şey yokmuş
Çatı sondoğum anında şeklini alırmış ve bize yapılan bu 10-15gün öncesi çatı ölçümlerinin pek bir anlamı yokmuş
Bunlar doktorlar için sezeryanA yöneltme bahaneleri
İnterntte doğal doğum sitelerinde U konuyla ilgili pek çok makale var
Sezeryan bir doğum yöntemi değildir diyor oralarda
Sadece doktorlarımız hem randevuyla doğumlarını yaptırsın hem de muayeneye gelen diğer hastalarının parasından da olmasın diye kandırılıyoruz
Mecburi sezeryanlere bi şey demiyorum ama U oran gelişmiş ülkelerde sadece yüzde 3
Biz de çatın dar çatın basık bebek büyük kordon dolanmış suyun yok derken bu ran yüzde 80 i buluyor
Sezeryan doğumlar sağlık sistemimizin geri kalmışlığının bir göstergesi
Ben de doğal doğum olayına taktım hüsranla son bulmasından korkuyorum
Benim gibi bu olaya takaların sonu genel anesteziye sezeryan gibi olayın dip noktasında son buluyor genelde
Ama herşeyden önemlisi bebeğimin sağlığı diyorum
Öyle bi şey olursa da katlanmaktan başka çarem yok

Kizlar bebgim sarili nedeniylr bir gbece hastanede fototerapi almisti
Cocuk doktoru fototerapinin isitme kaybi yaabileceginden bahsetti
Ayrintili isitme testi yaptirin dedi
Randevu aldim ama bu test uyurken yapiliyormus
UyumaZsa ilacla uyutuyoruz dedi
Benim icim rahat etmiyor dah once boyle birsey duydunuz mu?
Seslere tepki veriyor kapi carpti az once bir karis sicradu
Bilemedim ne yapsam

canım benim belli, tam günümüz 12 sinde pazartesi günü bebişime kavuşacağım hayırlısı ile ben de bayramda bir şey olmaz inş diye dua ediyorum .rabbim hepimize kolaylık versin.

Arkadaşlar bu arada yanlış anlaşılmayayım
Doğum şekli tercih meselesidir
Ben nasıl sezeryandan korkuyorsam başka birisi de normal doğumdan korkar
Sezeryan kötüdür normal doğum iyidir diye bi şey yok
Herkesin kendi yisi vardır
Ben sadece artık son haftamda vajinal normal domda değil doğal doğum istiyorum
İlaçsız kesksiz yırtıksız epiduralsiz suni sancısız
İnşallah nasip olur ve sağlıkla doğar kuzum
Tabi bu dileğim hepimizin yavruları için

Çatı dar ama bebek fazla kilo almazsa normal doğurursun diyor.... O yüzden haftaya yine bakacak bebeğede bakacak hayırlısı artık...Bende sezeryandan korkuyorum...(( Elle o kadar kolay anlaşılması garip geldi ama internettede okudum elle anlaşılıyormuş...Giriş kemikleri dar dedi kısmet artık

inş canım..tam da benim gibi düşünüyosun biliyomusun.aynı bende normal hatta doğal 0 kesikli bi doğum istiyorum annemde de hiç kesik olmamış bende abimde öle doğmuş bende öle yapmak istiyodum hatta senin gibi sezeryandan da korkuyorum belki garip gelecek ama sanki o masadan kalkamayacağımı düşünüyorumama bebeğim için katlancam gerekirse...şimdi en son kontrolde bebeğim atkı gibi boynuna dolamış kordonunu doktor normal olur ama heran sezeryana dönülmesi gerekebilir dedişimdi bana 2 birbirinden karışık karar kalıyo hangini seçicem bilmiyorum..bi diyorum normal doğumu deneyip son anda sezeryana döneyim diyorum okadar paralancam çocuk da öle belkide kordon zarar verecek..okadar acıyı çekeceğime direk sezeryanmı olayım dye arada kaldım işte...sen olsan napardın mesela:26::26::26:

Merhaba canım,
İlk doğumum normal, 42. haftanın başında 4.100 gram doğurdum. Kendi sancım gelmişti o sabah, sonra hızlandırmak için suni sancı verildi. Şimdi yine bekliyorum ama bayramın girmesi kötü oldu. Doktorumu seviyorum çünkü. Eğer yarın suni sancı almazsam, nöbetçi doktorlara kalacağım. Düşündüm de bu durumda herhangi bir devlet hastanesine de gidebilirim, nasılsa her yerde nöbetçi doktorlara kalacağım. Doktor rahminde 2 cm açılma var, suni sancıyı kaldırabileceğini düşünüyorum dedi. Çok kararsız kaldım, bugün karar varmam gerek. Doğum anını hiç düşünme canım, doktora da endişelerini belli etme. Her şey çok güzel olacak, 4 kilonun üzeri de doğuruluyor:))

normal doğum istediğim için hala beklemedeyim kızımında gelmeye niyeti yok gibi umarım bayramdan önce gelir bayram şekerim olur benim doktorum yarın bayram tatiline il dişına çıkıyor nöbetçi doktor yaptıracak bazen diyorum sezeryan olsaydım kızım şimdi kucağımdaydı biraz da olsa kendini toparlamıştı ama inatla normal doğum olsun diye bekliyorum bende sezeryandan çok korkuyorum o masadan kalkamam diye düşünüyorum gel artık zeynebim bekletme anneni daha fazla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…