- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.761
selamlar kızlar... hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. tek tek alıntı yapamadım.. Allah hepinizden razı olsun.. . sizi kızımla tanıştırmak için geldim.. biz bugün hastaneden çıktık.. evimizdeyiz.. kızım hala çok iyi ememiyor malesef. ağlıyor ağlıyor emzirmek için mememe alıyorum saniye geçmeden uyuyoraşığız biz ona.. Eki Görüntüle 773830 Eki Görüntüle 773831
Kizlar bebgim sarili nedeniylr bir gbece hastanede fototerapi almisti
Cocuk doktoru fototerapinin isitme kaybi yaabileceginden bahsetti
Ayrintili isitme testi yaptirin dedi
Randevu aldim ama bu test uyurken yapiliyormus
UyumaZsa ilacla uyutuyoruz dedi
Benim icim rahat etmiyor dah once boyle birsey duydunuz mu?
Seslere tepki veriyor kapi carpti az once bir karis sicradu
Bilemedim ne yapsam
selam kuzularrzaman tik tak işliyor hepimiz için ama maalesef bilemiyoruz ne zaman bizim için donggg! zilinin çalacağını sanki hiç o gün gelmeyecekmiş gibi hissediyorum bazen.. bazen de bayramın ilk günü doğuracakmışım gibi geliyor :)) bir acayip hallerdeyim hepiniz gibi..
bugün evin yarım kalan temizlik işlerini yapıyor bizimkiler.. ben yine izlemede ve takipteyim
hera ve beklebekle gözünüz aydın kızlar. Allah bağışlasın yavrucuklarınızımucize'den ve helenas'tan hala ses yok..inşallah güzel haberlerini alırız en kısa sürede
bir deeee :) bugün benim doğum günüüümmmmen özel yaşıma giriyorum.. hayatımın en güzel vasfına erişeceğim; annelik sıfatını kazanacağım yaşıma.. oğlum da benim şimdiye kadar aldığım ve alacağım en güzel hediyem olacak...
Selam kızlar 1 ağustos sabah 06:52 de oğlum ali rüzgar dünyaya geldi şimdi yatağın da mışıl mışıl uyuyor birazdan emzirmek için gidicem müsait bir zamanda doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam şu kadarını söyliyim 1 cm açılmam vardı suni sancı için gittiğim de sancılarım birden başladı gece 23:00 da yattım hastaneye 06:52 de de doğumum gerçekleşti normal doğum oldu rabbime binlerce kez şükür inşallah hepiniz bir avazda kurtulur bebişlerinizi kucağınıza sağlıklı alırsınız görüşmek üzere :)
inş canım..tam da benim gibi düşünüyosun biliyomusun.aynı bende normal hatta doğal 0 kesikli bi doğum istiyorum annemde de hiç kesik olmamış bende abimde öle doğmuş bende öle yapmak istiyodum hatta senin gibi sezeryandan da korkuyorum belki garip gelecek ama sanki o masadan kalkamayacağımı düşünüyorumama bebeğim için katlancam gerekirse...şimdi en son kontrolde bebeğim atkı gibi boynuna dolamış kordonunu doktor normal olur ama heran sezeryana dönülmesi gerekebilir dedi şimdi bana 2 birbirinden karışık karar kalıyo hangini seçicem bilmiyorum..bi diyorum normal doğumu deneyip son anda sezeryana döneyim diyorum okadar paralancam çocuk da öle belkide kordon zarar verecek..okadar acıyı çekeceğime direk sezeryanmı olayım dye arada kaldım işte...sen olsan napardın mesela:26::26::26:
selamlar kızlar... hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. tek tek alıntı yapamadım.. Allah hepinizden razı olsun.. . sizi kızımla tanıştırmak için geldim.. biz bugün hastaneden çıktık.. evimizdeyiz.. kızım hala çok iyi ememiyor malesef. ağlıyor ağlıyor emzirmek için mememe alıyorum saniye geçmeden uyuyoraşığız biz ona.. Eki Görüntüle 773830 Eki Görüntüle 773831
Katrecim ninelerimizzamanında da kordon dolanıyormuş ama bebekler yine de normal doğuyormuş deyip sonuna kadar normali denerim herhalde
Birde son anda falan ksen açılıodur o kordon yani nasıl dolandıysa öylede açılıodur değil mi
Bi de tabi eskiden doğum sırasında anne bebek ölümleri daha fazlaymış Allah korusun
Benim arkadaşımda doğal doğum yanlısıydı son ana kadar da normali denedi
Bütünsancıları çekti açıklık 10 cm oldu ama bebek yan duruodu bi türlü düzelmedi
Sn dakikada sezeryanA aldılar
Ama pişman değil ben sona kadar ededim diyor
Sen de son aşamaya kadar denesen
Katrecim ninelerimizzamanında da kordon dolanıyormuş ama bebekler yine de normal doğuyormuş deyip sonuna kadar normali denerim herhalde
Birde son anda falan ksen açılıodur o kordon yani nasıl dolandıysa öylede açılıodur değil mi
Bi de tabi eskiden doğum sırasında anne bebek ölümleri daha fazlaymış Allah korusun
Benim arkadaşımda doğal doğum yanlısıydı son ana kadar da normali denedi
Bütünsancıları çekti açıklık 10 cm oldu ama bebek yan duruodu bi türlü düzelmedi
Sn dakikada sezeryanA aldılar
Ama pişman değil ben sona kadar ededim diyor
Sen de son aşamaya kadar denesen
evet canım öle yapıyım diyorum bende ama ne bileyim eninde sonunda sezeryana dönecekmişim gibi geliyo... annem bile sezeryan yanlısı ya,kendini boşa paralama zaten olacak belli diyor o da yanımda değil bu konuda.bende bu sefer gercekten cok yanacak sonrada sezeryan olucam dye korkuyorum bi de bulunduğum yerde küçük sağlık hizmetleri de çok iyi değil korkuyorum...herseyin hayırlısı bakalım sancılarımı bekliycem ama bebeğim daha cok küçük kiloda almıyoiçerde bi sıkıntı olmadığı sürece beklicem yani
Oooooo en özel doğum günü gerçekten :)))
Nice senelere canım
Fundaaa dogum.gunun kutlu olsun sekerim.en guzel hediyen yaknda geliyo ins coming soon
Canımmmm doğum günün kutlu olsun minik oğlun canının parçasıyla nice güzel yaşlar görünDünyanın en güzel hediyesi o minik bedenler
çok sağol canımmutlu yıllar .nice senelere
doğum günün kutlu olsun canım
Kizlar bebgim sarili nedeniylr bir gbece hastanede fototerapi almisti
Cocuk doktoru fototerapinin isitme kaybi yaabileceginden bahsetti
Ayrintili isitme testi yaptirin dedi
Randevu aldim ama bu test uyurken yapiliyormus
UyumaZsa ilacla uyutuyoruz dedi
Benim icim rahat etmiyor dah once boyle birsey duydunuz mu?
Seslere tepki veriyor kapi carpti az once bir karis sicradu
Bilemedim ne yapsam
Selam kızlar bugün kontrolümüz olduğundan bahsetmiştim.Kontrole gittik nst ye girdim ve peş peşe sancılarım tavan yaptı oğlumda çılgınca debelendi :) tabi ben bu sancıları kasılma olarak hissediyorum herhangi bi ağrım sızım yok zaten evde de sürekli kasılmalarım oluyo çokta düzenli sayılmaz ama bazen uzun sürüyo.Böyle olunca doktorum bi vajinal muayene yapalım dedi ağzım açık kaldı böyle bişey beklemiyodum bebek iri sezaryen demişti gün bile vermişti sonuçta.Ve şu meşhur çatalla bende müşerref oldum :) muayeneden hiç hoşlanmadım kendimi çok kastım inleye inleye muayene oldum aslında o kadarda dayanılmayacak bişey değilmiş muayene bittiğinde anladım :) bir parmak açılman var dedi bayramın 2 veya 3.günü nst bi de 13 ü salı günü nst ye gel dedi eğer herhangi bi şikayetin olursa suyun kanaman sancın bebek hareketlerinde azalma falan hemen gel nst ye gir dedi ve ekledi ''ben bayramda yokum bişey olursa Zeynep hanım ilgilenecek'' yani benim doktorumda bayramda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?