2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar kızlar... hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. tek tek alıntı yapamadım.. Allah hepinizden razı olsun.. . sizi kızımla tanıştırmak için geldim.. biz bugün hastaneden çıktık.. evimizdeyiz.. kızım hala çok iyi ememiyor malesef. ağlıyor ağlıyor emzirmek için mememe alıyorum saniye geçmeden uyuyor aşığız biz ona..

canım inş cabucak emmesi istediğin düzene girer,çok tatlı bebiş allahım mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin inş..

Canım ona bera testi deniyor aslında erken doğan prematüre bebişler için genelde. Benim kızıma yapıldı. Bebeğin karnını doyurursun biraz pışpışlarsın uyur o arada yapılır merak etme kolay bir uygulama loş ve ılık bir odada yapılıyor kısa sürüyor. Bizimki uyanmaya çalıştı hemşire sabırla pışpışladı :)) ama ilaç verildiğini duymadım bize teklif edilmedi öyle bir şey

doğum günün kutlu olsun canım

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

Katrecim ninelerimizzamanında da kordon dolanıyormuş ama bebekler yine de normal doğuyormuş deyip sonuna kadar normali denerim herhalde
Birde son anda falan ksen açılıodur o kordon yani nasıl dolandıysa öylede açılıodur değil mi
Bi de tabi eskiden doğum sırasında anne bebek ölümleri daha fazlaymış Allah korusun
Benim arkadaşımda doğal doğum yanlısıydı son ana kadar da normali denedi
Bütünsancıları çekti açıklık 10 cm oldu ama bebek yan duruodu bi türlü düzelmedi
Sn dakikada sezeryanA aldılar
Ama pişman değil ben sona kadar ededim diyor
Sen de son aşamaya kadar denesen

oyyy maşallah ama bu kız çokk tatlııı Allah nazardan saklasın

Masallah cok tatli bu minis.tanistigima cok memnun oldm.allah nzarlardan saklasin cnm

Cnm son zmanlrda kordon dolandiysa cozmesi pek mumkun olmuyo .ablamnda bnmde boynumuzda kordom varmis dogdugmzda..ablamn yuzu mormus dogum sirasnda kordon skmis oksijen verilince duzelmis..

evet canım öle yapıyım diyorum bende ama ne bileyim eninde sonunda sezeryana dönecekmişim gibi geliyo... annem bile sezeryan yanlısı ya,kendini boşa paralama zaten olacak belli diyor o da yanımda değil bu konuda.bende bu sefer gercekten cok yanacak sonrada sezeryan olucam dye korkuyorum bi de bulunduğum yerde küçük sağlık hizmetleri de çok iyi değil korkuyorum...herseyin hayırlısı bakalım sancılarımı bekliycem ama bebeğim daha cok küçük kiloda almıyoiçerde bi sıkıntı olmadığı sürece beklicem yani

Hayırlısı canım önemli olan sağlıkla doğması gerisi ayrıntı
En iyisi neyse o senin hissettiğindir
Hayırlısı olsun hepimizin hakknda

Oooooo en özel doğum günü gerçekten :)))
Nice senelere canım

aynen öyle kedicikim teşekkürler canım

Fundaaa dogum.gunun kutlu olsun sekerim.en guzel hediyen yaknda geliyo ins coming soon

o hediye bi come'sa zaten dünyalar benim olacak canım teşekkür ederim çok

Canımmmm doğum günün kutlu olsun minik oğlun canının parçasıyla nice güzel yaşlar görün Dünyanın en güzel hediyesi o minik bedenler

aminn canımmm teşekkürler güzel dileklerin için

mutlu yıllar .nice senelere
çok sağol canım

doğum günün kutlu olsun canım

canım çok teşekkür ederim

Selam kızlar bugün kontrolümüz olduğundan bahsetmiştim.Kontrole gittik nst ye girdim ve peş peşe sancılarım tavan yaptı oğlumda çılgınca debelendi :) tabi ben bu sancıları kasılma olarak hissediyorum herhangi bi ağrım sızım yok zaten evde de sürekli kasılmalarım oluyo çokta düzenli sayılmaz ama bazen uzun sürüyo.Böyle olunca doktorum bi vajinal muayene yapalım dedi ağzım açık kaldı böyle bişey beklemiyodum bebek iri sezaryen demişti gün bile vermişti sonuçta.Ve şu meşhur çatalla bende müşerref oldum :) muayeneden hiç hoşlanmadım kendimi çok kastım inleye inleye muayene oldum aslında o kadarda dayanılmayacak bişey değilmiş muayene bittiğinde anladım :) bir parmak açılman var dedi bayramın 2 veya 3.günü nst bi de 13 ü salı günü nst ye gel dedi eğer herhangi bi şikayetin olursa suyun kanaman sancın bebek hareketlerinde azalma falan hemen gel nst ye gir dedi ve ekledi ''ben bayramda yokum bişey olursa Zeynep hanım ilgilenecek'' yani benim doktorumda bayramda yok.

canım benim kızımda fototerapi aldı ve yattığımız hastane sevk kağıdıyla beraber araştırma hastanesine sevk etti bebeğe ilaç verdiklerini duymadım bizimki uyuyodu ama diğer bebeklerinde uyumasını bekliyorlardı zaten 10 dklık bir işlem sıkıntı olacağı için değil tedbir amaçlı yapılıyor ve her hastane yapmıyor randevulu alıyorlar bilgin olsun gitmeden önce hastaneyi ara randevu işini öğren boşuna gel git yapmamış olursun.

biz de 39+6 olduk. hastaneye 1buçuk 2 saatte gidiliyor. doktor 2 haftadır burada birinde kalmalısın, kalmayarak yanlış yapıyorsun deyip duruyor. dün gittim kontrole yarın yine çağırdı. aslında nst, ultrason, doppler her şey normal ama doktorun konuşmaları beni de tedirgin ediyor. 8 günün var dedi doktor. haftaya da sancım olmazsa suni sancı verilecek galiba.

heracım maşallah kızın gerçekten Masal gibiii Allah size bağışlasın canım kuzunu,bir ömür mutlu olun beraber

Hera17 canim bebeginde sende cok tatlisiniz masallah allah anali babali buyutsun...

Kizlar bugun bizimde kontrolumuz vardi nstde sancilar tavan yapti allttan muane edildi ama acilma yokmus zaten bebekte kanala girmemis henuz gunu beklicek cok sabirli bi oglum olacak babasi kilikli :))) kanama olursa suyun gelirse agrin olursa gel dedi olmazsa pazartesi bekliorum dedi bu arada bayramda olursa dogum kendiside izinde.cuma gunu de annem geliyo bizde haberler boyle.kilosu3270gram boyu 49cm cikti.benim ise 25kilo alarak 75kilo oldum 1.67boyla :)))))))) artik bacaklarim birbirine surtuyo ya saka gibi....acayip odemim var.

Fundarda dogum gunun kutlu olsun canim.
Diger dogum yapan arkadaslar allah anali babali buyutsun :)))

O biiiir minik civciv o bir sarı kanarya Maşallah canım çok tatlı ya tam sarı civciv olmuş bu Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Bu bayram hepimizde cileye donustu..bnm doktorun esi dogum ypicakmis bayramda oyle bi durum olmasa bnmkide gderdi blki...nst dende bkkinti geldi vla

slm kızlarrdoğum yapanlar olmuş yine maşallah bizim topikteki bebişler pek hızlı çıktı(benimki değil ama olsun)
hera kel kafalı miniği öp yerime hayırlı olsun canım
beklebekle ve meltem sizlerin bebişleride hayırlı sağlıklı olsun canlarım.bizede dua edin miniklerininzi koklarken.
fundaarda nice yıllara tatlım.benimde geçen aydı doğum günüm.gerçekten hayatımdaki en anlamlı yaş bu çünkü artık anne oluyorum inşallah.eminim senin içinde öyledir.ardayla nice yıllara artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…