- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.701
bilgisayar kilitlenip durdu alıntı yapamadım GRİBEYAZ. dün bende çok hareket etmediğini düşündüm ve gece de ara ara sancım oldu. 2 saat süren 5-7 dk bir gelen bel ağrısıyla karışık sancılar. ama sonra kesiliyor, hastane ye gitsekmi gitmesekmi sonra eşim işe gideyimmi dedi git tabi dedim sadece filimlerde olur 10 dk içindeki doğumlar dedim güldük....
sonra da hareketlerine odaklandım ve az hareket ediyor gibi geldi. sağlık ocağına gittim çok tatlı bi ebemiz var uzun ca kalp atışlarını dinledi. uyuyordur dedi böyle göbeğimi bi sağa bisola yukarı aşağı hareketlendirdi ve bizim kızın keyfi kaçınca kıpırdadı.... kalp atışıda o sıra hızlandı çok güzel kalp atışlarında bi sorun yok dedi, aklınızda bulunsun yakında ise sağlık ocağı gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz....
bu gecede hiç sancım olmadı, kızımda şu anda hıçkırıyor, yarın kontrolümüz var, daha beklicekmiyiz acaba....
canım gözün aydın allah yardımcın olsun..mercimek çorbası falan bol sıvı içecekmişssin bir de humana cay varya oda süt yapıyo diyolar bakalım bende denicem dahabi de bu tarif var belki işine yarar
Anne Sütünü Arttıran Komposto Tarifi Malzemeleri:
* 1 litre içme suyu
* 6 adet kara erik kurusu
* 6 adet kara kayısı kurusu
* 2 adet kuru incir
* 2 avuç çekirdekli siyah üzüm
* 2 avuç yaban mersini kurusu
* 10 15 adet tatlı badem
Hazırlanışı:
Bütün malzemeler kaynatılıp içilir.
Gunaydn kizlar..bn adet agrisiyla uyandm bugun.belim kasiklarm agriyo... HERA BEKLEBEKLE allah anali babali buyutsn kizlar..darisi bze olsn inss
canım bende bugün 39+0 oldum ara ara sancı oluyo heeh diyorum başlıyo gam sancısı ama nerde kesiliyo dün gece yine oldu alt tarafıma bıçaklar saplandı.. karnım kasıldıkça sancı oldu ama bel ağrım felan yoktu sabah uyandgmda ise hepsi geçmişti.. çok endişe ediyorum bebeiş hareket etmeyince nasıl anlarız sıkıntıda oldgunu acaba
bu arada cinsel ilişki spermler rahimde açılmayı ve sancıları başlatıyormuş dene istersen...
kızlar hayırlı olsun güle güle büyütün bebişlerinizi
allah kolaylık versin canım dualarımız seninle...
gözün aydıııııııııııııııııııııın sağlıkla büyüsün tatlı kızın
yerim o keltoş kafasını
hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuun
doğuran doğurana
canım karbon hapı veriyolardı bana o kolaylaştırıyodu gaz çıkarmayı
sen de alıyo musun bi sor istersen almıyosan
kolay gelsin...
geliyo galibaaaa :)
Herkese günaydın canlar.Aramıza 2 minik insan daha katılmış demek.Hera ve Beklebekle,gözünüz Aydın,sağlıkla büyütün yavrularınızı,ömürleri ve bahtları çok güzel olsun,hayırlı insan olsunlar inşallah.biz henüz doğurmayın cefakar öz hakiki Ağustos analarına da Rabbim sabır versin.vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah,şanslarıyla,bereketleriyle.benim doğuma daha en az 20 gün falan var bence,sancı denen şey hiç yok.yarın nst'de görecez bakalım var mı ya da ben mi hissetmiyorum.sşu bayramından hemen sonra gelse artık benim kız.inşallah arkadaşlar hepimizinkiler çok bekletmeden,üzmeden gelirler.hepimize güzel günler olsun
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah anali babali büyütsün , hayırlı evlat olsun insallah
Hayırlı olsun canım , bende cok zor çıkardım o gazı , ne sıkıntılı biseymis, kvde sabaha kadar tesbih çekti basımda , cok gaz sancısi oldu , cok dolandım birde kayısı suyu filan ictim cikti cok sukur .. Bol sıvı alırsan ve sık sık emzirirsen sütun gelir , boş bile olsa meme ver emdikce süt gelecek moralini bozma , aksinin olmasına imkan yok
Allah yardımcın olsun canım , insallah kolay bi dogum olsun hemen iyileş..
Hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün
Canım seninde Allah yardımcın olsun, dogum yapacak olanlara Allah kolaylık versin
Helenas, mylovel ve daha takip edemediğim arkadaslar hepinizin gözünüz Aydın , Bebeklerinizle saglıklı günleriniz olsun insallah
Allah hepimize kolay büyütmeyi nasip etsin :)
kızlar dediğim gibi beebğin sıkıntıda olduğu NST ve ultasonda çıkarmış, eğer NST normalse bir hafta içinde bebek içerde iyi olur demekmiş
kıslarrr kontrolden geldik usg ve çatı muayenem yapıldı kızım 3500 gram olmuş çatın gayet müsait dedi ikinci doğumum olacağı için zaten hali hazırda 2 cm açıklığım varmış normalde 38. haftamdayım ama usg de 39un içinde gözüktüğü için haftan dolmuş gözüküyor bu hafta içinde bekleyebiliriz dedi bayramdada icapçı olduğu için mutlaka haber ver gelirim doğumuna dedi :)) sanki doğurcakmışım hissine kapıldım psikolojinin etkisi varmı bilmiyorum ama kasıklarımda ağrı var biras biras tuşe doğumu tetikleyebilir korkma dedi 9unda yine gel bi kontrol daha yapalım diye konuştuk dua edin kızlar bayram da gelsin şeker kızım ..
Merhaba kızlar :)) biz kızımla kavuştuk birbirimize.. Kızım saat 9:00 37+4 te 49 cm 3100 gr olarak dunyaya merhaba dedi.. Spinal anestezi ile sezaryen oldum.. Cokta memnunum.. Ayaga kalkana kadar aci cektim.. Simdi arada sizlamam oluyor sadece o kadar. Korkulcak bisey degil.. Bu arada iyi ki sezeryani erken olma karari almisim.. Doktorum bebegimi cikartir cikartmaz ohh cekip tam zamaninda iyi ki beklememisiz dedi. Niye dedim benim yaramaz kakasini yapmis. Doktor bile sasirdi daha erkendi kakasi icin diye. Migdesi yikandi. Hersey yolunda simdilik. İlk agiz sutum geldi fakat bebegim emmeyi henuz beceremiyor.. Kasıga sıkıp sıkıp agzina veriyorum. Cok guzel bir bebek sadece kel :) dogum yapan yapmayan herkesi kutlarim. Ameliyat masasindayken hepiniz icin dua ettim.. Allah hepimizi iyi gunlerle karsilastirsin ins.. Eve gidince detayli yazarim.. Opuyorum siziiii
Kizlar biz de kavustuk bebegimize, genel anestezi istedim son anda, Allah bekleyenlerin yardimcisi olsun. Gaz cikarmalisin diyorlar ama ne mumkun.. Hicbisey yiyemiyorum o yuzden surekli sivi takviyesi.. Bir de sütüm cok ama cok az geliyor napabilirim fikriniz var mii? Mama veriyorlar bebegime
Ah kizlar 40+4 oldum hala gelen giden yok. Nisan da yok, suyum da gelmedi, sancim, kasilmam gun icinde cok oluyo ama duzensiz. Nst de cikan sancilari hissetmiyorum bile ama dogum baslamiyo(( gunde yaklasik bir saat yuruyorum, hurma yemeye devam, pilates topumun uzerinde zip zip zipliyorum ama yok ((
selam kuzularrzaman tik tak işliyor hepimiz için ama maalesef bilemiyoruz ne zaman bizim için donggg! zilinin çalacağını sanki hiç o gün gelmeyecekmiş gibi hissediyorum bazen.. bazen de bayramın ilk günü doğuracakmışım gibi geliyor :)) bir acayip hallerdeyim hepiniz gibi..
bugün evin yarım kalan temizlik işlerini yapıyor bizimkiler.. ben yine izlemede ve takipteyim
hera ve beklebekle gözünüz aydın kızlar. Allah bağışlasın yavrucuklarınızımucize'den ve helenas'tan hala ses yok..inşallah güzel haberlerini alırız en kısa sürede
bir deeee :) bugün benim doğum günüüümmmmen özel yaşıma giriyorum.. hayatımın en güzel vasfına erişeceğim; annelik sıfatını kazanacağım yaşıma.. oğlum da benim şimdiye kadar aldığım ve alacağım en güzel hediyem olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?