2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu sıra buna taktım acaba sıkıntıya giriyormu bişey olurda faketmezmiyim diye sürekli hareketlerini takip etmeye çalışıyorum Allahım kimseye sıkıntı acı yaşatmasın yarın kontrolümüz var bakalım ne durumda benim minikkuşum

bilgisayar kilitlenip durdu alıntı yapamadım GRİBEYAZ. dün bende çok hareket etmediğini düşündüm ve gece de ara ara sancım oldu. 2 saat süren 5-7 dk bir gelen bel ağrısıyla karışık sancılar. ama sonra kesiliyor, hastane ye gitsekmi gitmesekmi sonra eşim işe gideyimmi dedi git tabi dedim sadece filimlerde olur 10 dk içindeki doğumlar dedim güldük....
sonra da hareketlerine odaklandım ve az hareket ediyor gibi geldi. sağlık ocağına gittim çok tatlı bi ebemiz var uzun ca kalp atışlarını dinledi. uyuyordur dedi böyle göbeğimi bi sağa bisola yukarı aşağı hareketlendirdi ve bizim kızın keyfi kaçınca kıpırdadı.... kalp atışıda o sıra hızlandı çok güzel kalp atışlarında bi sorun yok dedi, aklınızda bulunsun yakında ise sağlık ocağı gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz....

bu gecede hiç sancım olmadı, kızımda şu anda hıçkırıyor, yarın kontrolümüz var, daha beklicekmiyiz acaba....

canım dün gece benimde aynı şekilde sancım oldu ama belimde bi ağrı yoktu o yüzden gitsekmi gitmesek mi diye düşündük ama sahurda baktımki sancım kalmamış. bende haeket etmeyince karnıma birazcık sert dokunuyorum sallıyorum keyfi kaçınca hareket ediyor ozaman rahatlıyorum. hareket etmeseydi sağlık ocağına gidecektim bende.. yarın ki kontrolde umarım güzel haberler alırız..
araya bayram tatilinin girmesi endişe veriyor insana.. inşallah iyi insanlarla karşılaşırız

Saol cnm evde yapayim

doktorumu aradım kızlar sordum, bebek kakasını yapar mı diye, her zaman öyle bir ihtimal var dedi
fakat NST ve ultrasonda biz bakıyoruz dedi, zaten NST normalse bir hafta içinde böyle bir durum beklemeyiz dedi
ama ayrıca sende bir belirti olmaz farkedemezsin dedi, NST güvenirliği yüksek bir testtir dedi
tevekkül edeceğiz kızlar

Sagol cnm darisi herkesin basina

Siyah bi hap sanirim canim. Anca basladi etki gostermeye

Ne guzel dilekler canim cok sagoll

Gaz olayini hallettim gibi ama sut zpormus gelmiyor henuz

kıslarrr kontrolden geldik usg ve çatı muayenem yapıldı kızım 3500 gram olmuş çatın gayet müsait dedi ikinci doğumum olacağı için zaten hali hazırda 2 cm açıklığım varmış normalde 38. haftamdayım ama usg de 39un içinde gözüktüğü için haftan dolmuş gözüküyor bu hafta içinde bekleyebiliriz dedi bayramdada icapçı olduğu için mutlaka haber ver gelirim doğumuna dedi :)) sanki doğurcakmışım hissine kapıldım psikolojinin etkisi varmı bilmiyorum ama kasıklarımda ağrı var biras biras tuşe doğumu tetikleyebilir korkma dedi 9unda yine gel bi kontrol daha yapalım diye konuştuk dua edin kızlar bayram da gelsin şeker kızım ..

ne güzel haberler senin için canım hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim al kucağına yavrunu..

günaydın arkadaşlar e bebeğe şifre giriyim dedim bu gün 40 tl indirim verdi :) bide size bişey danışıcam geceleri göğsün bittiği yerde kaburganın altından ince bir sızı ondan sonra sırtıma vuruyor uyutmuyor baya sancılanıyor yara varmış gibi sizce nedir bu

günaydın kızlar bugün doktor amcamızla randevumuz var bakalım benim tombalak tosbam nasılmış :) son 9 günümüz ve oğlumda dışarı çıkmak için pek bi sabırsız sağ tarafıma geliyo kütür kütür dönüyo vuruyo oğlum ordan çıkamazsın diyorum ama yine de şansını denemeye devam ediyo :) bu gece 10 da anneannemiz de yola çıkıcak yarın sabah yanımızda olur Allah izin verirse :) evleneli 4 yıl oldu 3 yıl Kars ta son 1 yıldır da İstanbul'dayız ve hep yalnızdım kimsem yoktu şimdi annem geliyo ya sanki hep kalcakmış gibi mutluyum :) Allah kimseyi yakınlarından uzak sevdiklerinden mahrum bırakmasın .......

Merhaba arkadaşlarım dün yine koca gün bakamadım buraya. Sabahtan kontrolümüz vardı. Bebişim beni şaşırtmaya devam ediyor 3150 gr 51 cm olmuş ölçülerini zor aldı doktor benim kuzucuğuma annesinin karnı dar geliyor artık Nstde de her hafta yükselen düzenli sancılarımız var çok güzel dedi doktorum başı da tam yerinde duruyormuş her an çıkmaya hazır Hep 13 ağustosta doğuracakmışım gibi hissediyordum. Bir dahaki kontrolümüzü 13 Ağustosa verdi bakalım ne olacak :)

Doğumunu yapan tüm arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum darısı başımıza kusura bakmayın çok uzak kaldığım için düzenli girip tek tek tebrik edemedim

Helenascım inşallah suni sancıyla hızlıca açılman olur ve rahat bir doğum geçirirsin. Şu saatlerde belki doğumdasın belki de bebişin çoktan kucağında Haberlerini merakla bekliyorum canım

canım çok sevindim hayırlı olsun. keltoşunu öp bizim için de...

seni de tebrik ederim hayırlı olsun beklebekle... sütün bir kaç güne düzelir herhalde. kısa zamanda anne sütü verirsin inşallah. öp bizim için bebişkoyuuu:)

Merhaba,
Sanırı siz de bekliyorsunuz benim gibi. Ben de 40+5 teyim. Doktorum bayramda çalışmıyor. Bana sabah gel suni sancı ile doğumu başlatayım akşama kadar doğurursun dedi. Ben gitmedim. 2 cm açıklık varmış. İlk doğumumda 42. haftaya girdiğimizde sancım gelmişti. Kararsızım, daha fazla beklersem nöbetçi doktora kalacağım. Siz ne düşünüyorsunuz?

selam kuzularr zaman tik tak işliyor hepimiz için ama maalesef bilemiyoruz ne zaman bizim için donggg! zilinin çalacağını sanki hiç o gün gelmeyecekmiş gibi hissediyorum bazen.. bazen de bayramın ilk günü doğuracakmışım gibi geliyor :)) bir acayip hallerdeyim hepiniz gibi..

bugün evin yarım kalan temizlik işlerini yapıyor bizimkiler.. ben yine izlemede ve takipteyim

hera ve beklebekle gözünüz aydın kızlar. Allah bağışlasın yavrucuklarınızı mucize'den ve helenas'tan hala ses yok..inşallah güzel haberlerini alırız en kısa sürede

bir deeee :) bugün benim doğum günüüümmmm en özel yaşıma giriyorum.. hayatımın en güzel vasfına erişeceğim; annelik sıfatını kazanacağım yaşıma.. oğlum da benim şimdiye kadar aldığım ve alacağım en güzel hediyem olacak...

doğum günün kutlu olsunnnn iyiki doğddun hersey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…