- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.781
fundaarda nice yıllara tatlım.benimde geçen aydı doğum günüm.gerçekten hayatımdaki en anlamlı yaş bu çünkü artık anne oluyorum inşallah.eminim senin içinde öyledir.ardayla nice yıllara artık
Fundarda dogum gunun kutlu olsun canim.
Diger dogum yapan arkadaslar allah anali babali buyutsun :)))
selamlar kızlar... hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. tek tek alıntı yapamadım.. Allah hepinizden razı olsun.. . sizi kızımla tanıştırmak için geldim.. biz bugün hastaneden çıktık.. evimizdeyiz.. kızım hala çok iyi ememiyor malesef. ağlıyor ağlıyor emzirmek için mememe alıyorum saniye geçmeden uyuyoraşığız biz ona.. Eki Görüntüle 773830 Eki Görüntüle 773831
Bu bayram hepimizde cileye donustu..bnm doktorun esi dogum ypicakmis bayramda oyle bi durum olmasa bnmkide gderdi blki...nst dende bkkinti geldi vla
Canım ona bera testi deniyor aslında erken doğan prematüre bebişler için genelde. Benim kızıma yapıldı. Bebeğin karnını doyurursun biraz pışpışlarsın uyur o arada yapılır merak etme kolay bir uygulama loş ve ılık bir odada yapılıyor kısa sürüyor. Bizimki uyanmaya çalıştı hemşire sabırla pışpışladı :)) ama ilaç verildiğini duymadım bize teklif edilmedi öyle bir şey
selam kuzularrzaman tik tak işliyor hepimiz için ama maalesef bilemiyoruz ne zaman bizim için donggg! zilinin çalacağını sanki hiç o gün gelmeyecekmiş gibi hissediyorum bazen.. bazen de bayramın ilk günü doğuracakmışım gibi geliyor :)) bir acayip hallerdeyim hepiniz gibi..
bugün evin yarım kalan temizlik işlerini yapıyor bizimkiler.. ben yine izlemede ve takipteyim
hera ve beklebekle gözünüz aydın kızlar. Allah bağışlasın yavrucuklarınızımucize'den ve helenas'tan hala ses yok..inşallah güzel haberlerini alırız en kısa sürede
bir deeee :) bugün benim doğum günüüümmmmen özel yaşıma giriyorum.. hayatımın en güzel vasfına erişeceğim; annelik sıfatını kazanacağım yaşıma.. oğlum da benim şimdiye kadar aldığım ve alacağım en güzel hediyem olacak...
Selam kızlar 1 ağustos sabah 06:52 de oğlum ali rüzgar dünyaya geldi şimdi yatağın da mışıl mışıl uyuyor birazdan emzirmek için gidicem müsait bir zamanda doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam şu kadarını söyliyim 1 cm açılmam vardı suni sancı için gittiğim de sancılarım birden başladı gece 23:00 da yattım hastaneye 06:52 de de doğumum gerçekleşti normal doğum oldu rabbime binlerce kez şükür inşallah hepiniz bir avazda kurtulur bebişlerinizi kucağınıza sağlıklı alırsınız görüşmek üzere :)
herkese selam kızlar bende sonunda kızımı kucağıma aldım ismini dilruba koyduk.normal doğumla dünyayageldi kuzucuk pazartesi 2.30 da dünyaya geldi.41+3 dük biz artık doğumum braz zordu çok da dikişim var ama bebeişin canı saolsun.
selamlar kızlar... hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. tek tek alıntı yapamadım.. Allah hepinizden razı olsun.. . sizi kızımla tanıştırmak için geldim.. biz bugün hastaneden çıktık.. evimizdeyiz.. kızım hala çok iyi ememiyor malesef. ağlıyor ağlıyor emzirmek için mememe alıyorum saniye geçmeden uyuyoraşığız biz ona.. Eki Görüntüle 773830 Eki Görüntüle 773831
Canım benim doktorumda beni tembihledi sıkı sıkı sakın bayramda doğurayım deme dedi :) gerçi benim nstde sancım yok ama 1 cm açılmam var.
Canım doğum günün kutlu olsun benim doğum günümde bu ayın 19u eğer kaantom 19unda gelirse ona dicemki
Doğum günüm bana geldiğin gündür.
İçimdeki özlem ateşi söndü
Ağlayan gözlerim seninle güldü
Ben doğdum doğalı şimdi mutluyum
Yalnız senin için yaşayacağım
Mutlu olman için çalışacağım
Sana her sevğiyle sarılacağım
Ben doğdum doğalı şimdi mutluyum:)))))
merhaba arkadaşlar 28 temmuz 18 20 de ben de anne oldum. daha önce suyumda sızıntı olduğunu yazmıştım 28 temmuz zun ilk saatlerinde yine suyum geldi gece 1 de drumu aradık acil geliyorsun dedi ve yola çıktık iknci sızıntı olduğu için serumla antibiyotik verdiler benim ve bbeğin hayatı riske girdiği için sabah 830 da suni sancı verildi normal doğum istediğim için tam 10saat sancı çektim fakat 1 cm bile açılma olmadı ani bi kararla sezeryana alındım daha fazla sancı tehlike oluşturacaktı bende ve sipinal anestezi ilesezaryan oldum. bebeğim şu an 8 günlük oldu 3 gün hastanede yattık hastaneden çıkarken kzıızm sarılık olmuştu sarılığı 3 gün sonra yükselince bir gece fototerapi aldı canım kızım umarım bvir an önce iyileşir. doğum yapmamış arkadaşlar normal doğum sancısından da sezaryandan da asla kokmayın sadece ilk gün biraz ağrı var sonra yürüdükçe dikiş yerleri rahatlıyor ve hareketleriniz düzelmeye başlıyor bol bol yümenizi tavsiye ederim sezeryandan sonra allah hepinize bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.
Normal dogum konusunda bende seninle aynı dusunenlerdenim canım.. Bir aksilik olmadigi Surece o muthis ani bende yasamak istiyorum en dogalindan ...Umarım normal dogumu isteyen herkese Rabbim yardım eder ve sezeryanla sonuçlanmaz..Hatta okuduğum bir yazı vardı cok hoşuma gitmişti... Bir tek dogum sekli vardır: normal dogum..... İzin verin bebekler hazır olduklarında ve istedikleri sekilde dünyaya gelsinler. Doğar doğmaz o çıplak haliyle annenin kucağında bulsun kendini. Sevginin ve güvenin kucağında...Canım Ben de oldum çatı muayenesi
Doktor parmağın girişine göre değilde sanki yandaki kemiklere dokunarak anladı çatıyı
Bu arada eğer normal doğum istiyorsan kesin bi şekilde aslında çatı darlığı diye bi şey yokmuş
Çatı sondoğum anında şeklini alırmış ve bize yapılan bu 10-15gün öncesi çatı ölçümlerinin pek bir anlamı yokmuş
Bunlar doktorlar için sezeryanA yöneltme bahaneleri
İnterntte doğal doğum sitelerinde U konuyla ilgili pek çok makale var
Sezeryan bir doğum yöntemi değildir diyor oralarda
Sadece doktorlarımız hem randevuyla doğumlarını yaptırsın hem de muayeneye gelen diğer hastalarının parasından da olmasın diye kandırılıyoruz
Mecburi sezeryanlere bi şey demiyorum ama U oran gelişmiş ülkelerde sadece yüzde 3
Biz de çatın dar çatın basık bebek büyük kordon dolanmış suyun yok derken bu ran yüzde 80 i buluyor
Sezeryan doğumlar sağlık sistemimizin geri kalmışlığının bir göstergesi
Ben de doğal doğum olayına taktım hüsranla son bulmasından korkuyorum
Benim gibi bu olaya takaların sonu genel anesteziye sezeryan gibi olayın dip noktasında son buluyor genelde
Ama herşeyden önemlisi bebeğimin sağlığı diyorum
Öyle bi şey olursa da katlanmaktan başka çarem yok
Kızlar kocaman bir maşallahta biz istiyoruz Allah herpimşzn meleğini nazarlardan korusun inşallah.. Buda benim süt lokumummmm...Eki Görüntüle 773934
Kızlar kocaman bir maşallahta biz istiyoruz Allah herpimşzn meleğini nazarlardan korusun inşallah.. Buda benim süt lokumummmm...Eki Görüntüle 773934
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?