- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.721
selam kuzularrzaman tik tak işliyor hepimiz için ama maalesef bilemiyoruz ne zaman bizim için donggg! zilinin çalacağını sanki hiç o gün gelmeyecekmiş gibi hissediyorum bazen.. bazen de bayramın ilk günü doğuracakmışım gibi geliyor :)) bir acayip hallerdeyim hepiniz gibi..
bugün evin yarım kalan temizlik işlerini yapıyor bizimkiler.. ben yine izlemede ve takipteyim
hera ve beklebekle gözünüz aydın kızlar. Allah bağışlasın yavrucuklarınızımucize'den ve helenas'tan hala ses yok..inşallah güzel haberlerini alırız en kısa sürede
bir deeee :) bugün benim doğum günüüümmmmen özel yaşıma giriyorum.. hayatımın en güzel vasfına erişeceğim; annelik sıfatını kazanacağım yaşıma.. oğlum da benim şimdiye kadar aldığım ve alacağım en güzel hediyem olacak...
selam kuzularrZaman tik tak işliyor hepimiz için ama maalesef bilemiyoruz ne zaman bizim için donggg! Zilinin çalacağını Sanki hiç o gün gelmeyecekmiş gibi hissediyorum bazen.. Bazen de bayramın ilk günü doğuracakmışım gibi geliyor :)) bir acayip hallerdeyim hepiniz gibi..
Bugün evin yarım kalan temizlik işlerini yapıyor bizimkiler.. Ben yine izlemede ve takipteyim
Hera ve beklebekle gözünüz aydın kızlar. Allah bağışlasın yavrucuklarınızıMucize'den ve helenas'tan hala ses yok..inşallah güzel haberlerini alırız en kısa sürede
Bir deeee :) bugün benim doğum günüüümmmmEn özel yaşıma giriyorum.. Hayatımın en güzel vasfına erişeceğim; annelik sıfatını kazanacağım yaşıma.. Oğlum da benim şimdiye kadar aldığım ve alacağım en güzel hediyem olacak...
hayırlı olsunn canımmm darısı bizee inşallahhhhselam kızlar 1 ağustos sabah 06:52 de oğlum ali rüzgar dünyaya geldi şimdi yatağın da mışıl mışıl uyuyor birazdan emzirmek için gidicem müsait bir zamanda doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam şu kadarını söyliyim 1 cm açılmam vardı suni sancı için gittiğim de sancılarım birden başladı gece 23:00 da yattım hastaneye 06:52 de de doğumum gerçekleşti normal doğum oldu rabbime binlerce kez şükür inşallah hepiniz bir avazda kurtulur bebişlerinizi kucağınıza sağlıklı alırsınız görüşmek üzere :)
Selam kızlar 1 ağustos sabah 06:52 de oğlum ali rüzgar dünyaya geldi şimdi yatağın da mışıl mışıl uyuyor birazdan emzirmek için gidicem müsait bir zamanda doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam şu kadarını söyliyim 1 cm açılmam vardı suni sancı için gittiğim de sancılarım birden başladı gece 23:00 da yattım hastaneye 06:52 de de doğumum gerçekleşti normal doğum oldu rabbime binlerce kez şükür inşallah hepiniz bir avazda kurtulur bebişlerinizi kucağınıza sağlıklı alırsınız görüşmek üzere :)
doğum günün kutlu olsunnnn iyiki doğddun hersey gönlünce olsun
Nice senelere sağlıkla ve mutlulukla bebişinle gir
doğumm gününnn kutlu olsunn canımmmmmmm
Amanda aman benim Funda'mın yaş günüymüş bugün,hediyesi de en geç 10-15 güne gelecekmiş.eeeeeee,hediye kiloda hafif paha da ağır olunca böyle gecikebiliyor işte.nice güzel yıllar dilerim Funda'cım sana.seneye oğlunla birlikte yaparsınız doğumgünü kutlamanızı.öpüyorum canım
Merhaba,
Sanırı siz de bekliyorsunuz benim gibi. Ben de 40+5 teyim. Doktorum bayramda çalışmıyor. Bana sabah gel suni sancı ile doğumu başlatayım akşama kadar doğurursun dedi. Ben gitmedim. 2 cm açıklık varmış. İlk doğumumda 42. haftaya girdiğimizde sancım gelmişti. Kararsızım, daha fazla beklersem nöbetçi doktora kalacağım. Siz ne düşünüyorsunuz?
kızlarrrrrrrrrrrrr 37+5 olduk 38.haftalığızz bi kaç gündür bebk hareketlerii azaldı hafif vuruşlar yapıyor önceklier gibi degilll normalmi buu...yeri daraldığı için diyorlar ama tedirgin oluyorumm yaaaa sizinkilerdeee ölemiiii....adete göre doğumu 20 ağustos dedii sonnn 15 günnnn
Fundaaa dogum.gunun kutlu olsun sekerim.en guzel hediyen yaknda geliyo ins coming soonçok teşekkür ederim hepinize canlarımm
yalovacmm böylesi bir hediyeyi beklemek bile müthişken,aldığım zaman nasıl bir mutluluk yaşayacağımı kestiremiyorumgüzel dileklerin için çok sağol canım ben de öpüyorum
selam kuzularrzaman tik tak işliyor hepimiz için ama maalesef bilemiyoruz ne zaman bizim için donggg! zilinin çalacağını sanki hiç o gün gelmeyecekmiş gibi hissediyorum bazen.. bazen de bayramın ilk günü doğuracakmışım gibi geliyor :)) bir acayip hallerdeyim hepiniz gibi..
bugün evin yarım kalan temizlik işlerini yapıyor bizimkiler.. ben yine izlemede ve takipteyim
hera ve beklebekle gözünüz aydın kızlar. Allah bağışlasın yavrucuklarınızımucize'den ve helenas'tan hala ses yok..inşallah güzel haberlerini alırız en kısa sürede
bir deeee :) bugün benim doğum günüüümmmmen özel yaşıma giriyorum.. hayatımın en güzel vasfına erişeceğim; annelik sıfatını kazanacağım yaşıma.. oğlum da benim şimdiye kadar aldığım ve alacağım en güzel hediyem olacak...
Selam kızlar 1 ağustos sabah 06:52 de oğlum ali rüzgar dünyaya geldi şimdi yatağın da mışıl mışıl uyuyor birazdan emzirmek için gidicem müsait bir zamanda doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam şu kadarını söyliyim 1 cm açılmam vardı suni sancı için gittiğim de sancılarım birden başladı gece 23:00 da yattım hastaneye 06:52 de de doğumum gerçekleşti normal doğum oldu rabbime binlerce kez şükür inşallah hepiniz bir avazda kurtulur bebişlerinizi kucağınıza sağlıklı alırsınız görüşmek üzere :)
çok teşekkür ederim hepinize canlarımm
yalovacmm böylesi bir hediyeyi beklemek bile müthişken,aldığım zaman nasıl bir mutluluk yaşayacağımı kestiremiyorumgüzel dileklerin için çok sağol canım ben de öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?