2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrrrrrrrrrrr 37+5 olduk 38.haftalığızz bi kaç gündür bebk hareketlerii azaldı hafif vuruşlar yapıyor önceklier gibi degilll normalmi buu...yeri daraldığı için diyorlar ama tedirgin oluyorumm yaaaa sizinkilerdeee ölemiiii....adete göre doğumu 20 ağustos dedii sonnn 15 günnnn

Nice senelere sağlıkla ve mutlulukla bebişinle gir

doğumm gününnn kutlu olsunn canımmmmmmm

Selam kızlar 1 ağustos sabah 06:52 de oğlum ali rüzgar dünyaya geldi şimdi yatağın da mışıl mışıl uyuyor birazdan emzirmek için gidicem müsait bir zamanda doğum hikayemi sizlerle paylaşıcam şu kadarını söyliyim 1 cm açılmam vardı suni sancı için gittiğim de sancılarım birden başladı gece 23:00 da yattım hastaneye 06:52 de de doğumum gerçekleşti normal doğum oldu rabbime binlerce kez şükür inşallah hepiniz bir avazda kurtulur bebişlerinizi kucağınıza sağlıklı alırsınız görüşmek üzere :)

Amanda aman benim Funda'mın yaş günüymüş bugün,hediyesi de en geç 10-15 güne gelecekmiş.eeeeeee,hediye kiloda hafif paha da ağır olunca böyle gecikebiliyor işte.nice güzel yıllar dilerim Funda'cım sana.seneye oğlunla birlikte yaparsınız doğumgünü kutlamanızı.öpüyorum canım

hayırlı olsunn canımmm darısı bizee inşallahhhh

Canım gözün Aydın,sağlıkla büyüt yavrunu,ne güzel normal doğum yapmışsın.inşallah çok mutlu,huzurlu ,sağlıklı ve ömrü uzun olur bebeğinin.kokla benim içinde lütfen.öpüyorum seni de annesi

canım gözün aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş

doğum günün kutlu olsunnnn iyiki doğddun hersey gönlünce olsun

Nice senelere sağlıkla ve mutlulukla bebişinle gir

doğumm gününnn kutlu olsunn canımmmmmmm

çok teşekkür ederim hepinize canlarımm

yalovacmm böylesi bir hediyeyi beklemek bile müthişken,aldığım zaman nasıl bir mutluluk yaşayacağımı kestiremiyorum güzel dileklerin için çok sağol canım ben de öpüyorum

Merhaba, benim doktorum iznini geçen hafta kullandı. bayramda çalışmıyor ama istanbulda olacağı için eğer doğum başlarsa gelecek hastaneye cnm. cumaya kadar bekleyelim, eğer gelmezse bişeyler düşüncez dedi. normal istiyorum, doktorumun da ağzından sezaryen kelimesi çıkmadı bugüne kadar ama bebek 3850 gr... suni sancı vericek sanırım ama sezaryen olma ihtimali de var ben de geçen hafta izindeyken doğurcam diye çok endişelenmiştim, seni çok iyi anlıyorum bu yüzden..

Benimde 25 i görünüyo ama hareketlerinde azalma var son 2-3 gündür tedirgin etti beni...

kızlar benim de doktor yok bayramda, eğer bebeğim gelmeye karar verirse üniversitedeki nöbetçi doktora kalacağım
hayırlısı olsun tabi ama ne bileyim valla tedirginim

Fundaaa dogum.gunun kutlu olsun sekerim.en guzel hediyen yaknda geliyo ins coming soon

Canımmmm doğum günün kutlu olsun minik oğlun canının parçasıyla nice güzel yaşlar görün Dünyanın en güzel hediyesi o minik bedenler

az önce lansinoh göğüs ucu kremi siparişi verdim internetten. burdaki eczanin vergi fiyatla arasında 10 tl var ve kargoda ücretsiz. biran önce gelir inşallah.

bebeğini kucağına alan tüm anne adaylığından anneliğe terfi eden arkadaşları tebrik ediyorum, son iki günümüz bakalım daha çok bekliyecekmiyiz....

bugün çok güzel bi haber aldım, kuzanimde hamile ve ikizleri oacakmış nasipse, çok sevindim.... allah onada nasip etsin anneliği,

Gözünaydın canım Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Kimseye korkularını yaşatmasın. Minik oğlunu bizim için de kokla

Merhaba kızlar,giremiyorum ne zamandır...geçmişi de okuyamadım herkes iyidir umarım..27/07/2013 sabahı oğluşumu epidural sezeryanla dünyaya getirdim...gerçekten çok kolay bir yöntem...ilk 3 günden sonra sancım çoğaldı ama atlattım,fazla yormuşum kendimi...şimdi de bebekle ilgili sıkıntılar kaplıyor günümü,emmesi uykusu gazı banyosu...asıl doğumlardan sonra yarenlik edeceğiz birbirimize:)sağlıkla kalın,iyi doğumlar...

Kızlar bugun çatı kontrolüm vardı. Doktor çatın dar dedi bebek zayıf olursa normal doğurabilirsin dedi.... İki parmak zor giriyor dedi...
bu şekilde mi anlaşılıyor çatının dar olduğu....haftaya bebeğin kilosuna ve çatıya tekrar bakıp doğum şekline karar verecek...
Doktoru Çatın dar normal doğum yapamazsın diyen arkadaşlar da bu şekilde mi kontrol oldular....

Kızım 2890g olmuş... Suyu sınırda dedi...Bol bol su iç günde 3.5lt dedi.... Ayın onundan sonra heran gelebilir dedi....

herkese selam kızlar bende sonunda kızımı kucağıma aldım ismini dilruba koyduk.normal doğumla dünyayageldi kuzucuk pazartesi 2.30 da dünyaya geldi.41+3 dük biz artık doğumum braz zordu çok da dikişim var ama bebeişin canı saolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…