2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kocaman bir maşallahta biz istiyoruz Allah herpimşzn meleğini nazarlardan korusun inşallah.. Buda benim süt lokumummmm...Eki Görüntüle 773934

Kocaman bi maşallahgelsin o zaman size
Allahanalı Babalı büyütsün

Kızlar yaaaa çok özeniyorum ben böyle gördükçe
Artık gelsin diyorum
Doktorum n son 15-20 arası doğar dedi
Daha en az 10 günüm var
Ben zaten tam haftasında doğsun istiyordum
Ama şimdide geç mi kacak diye endişelenmeye başladı
İnsanoğlu herşeyin tam istediği gibi olsun istiyo işte

teşekkür ederim arkadaşlarım,
telefondaki sekreter anestezi veriyoruz uyumazsa deyince telaşlandım açıkcası
zeten doğduğunda hastanede test yapılmıştı. sağ kulak geçemedi testten bi kaç kez yıkayın kirli kalmıştır dendi.
sonra tekrar 5 günlükken sağ kulak testten geçemedi.
fototerapi aldığı hastanede işitme testini geçti ama 2. düzey test gerekiyor dediler. tedbir amaçlı
her bölgede yapan bir hastane varmış bizim beylikdüzü bölgesinde medilife hastanesi yapıyor. randevu aldım.
inşallah uyur kendinden anestezi felan vermezler.

arkadaşlar aklınızda olsun göğüslerinize iyi bakın.
ilk bebğimde de göğüslerim çok yara olmuştu hatta kanıyorlardı. bir türlü çaresini bulamamıştım.
inanırmısınız köyü bile aradım bir kocakarı ilacı vardır. bir çaresi olmalı diye.
ortalarda geziyordum doğum hiç bişeymiş. göğüs yaraları çok beter diye..
gel gelelim zaman herşeyi unuttruyor. şimdi de göğüslerim çatladı.. ama daha tedbirliyim.
size tavsiyem birçok krem denemiş olarak en iyi gelen krem bepanten merhem (krem değil merhem olanı), sürüp, göğüs kalkanıyla kapatın.. emzirceğiniz zaman kremi temizleyip zeytinyağı sürüp emzirin..
sonra da bana dua edinn:)

cuma saaat 9:05 itibariyle denizimi kucağıma aldım çok şükür biraz minnak bir bebek 2900 doğdu ama allahıma çok şükür sağlıklıyız şimdi biraz sarılığımız var ama atlatıcaz inşallah darısı sizlere diyorum hepinizi çok öpüyorum 9 aylık süreçte hepinizin desteğini çok gördüm kendinize ii bakın

Kızlar ben de çok sabırsızlanıyorum ya bebişimi kucağıma almak için. Gelsin artık kızım onu koklayayım emzireyim sarılayım tam anlamıyla anne olayım artıkkk

Gözünaydın canım Allah bağışlasın bebişini

Selam arkadaşlar...
25 Temmuz da Burcu geldi.... 37 haftalık 3450 gr. 52 cm. Hiç bi problemi olmadı maşallah...
Gelelim bana...Öngörüldüğü gibi rahmim alındı, ameliyattan çıktından 3 saat sonra iç kanama sebebi ile tekarar ameliyata alındım... Sonradan söylüyorlar bana , %50 şans ile girmişim ikinci ameliyata. 4 ünite kan verilmiş. vs... Yoğun bakımda kaldım 1.5 gün. Neyse ki atlattım... Şimdi evdeyiz, iyileşmeye çalışıyorum. Hepinizi öpüyorum.. Kim ne yapmış çok uzak kaldım, doğum yapanlara tebrikler, bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum...

Günler sanki yıl oldu geçmiyor şu 1 hafta 14 ü sezeryan tarihimiz yeni doğum yapan arrkadaşımda hiç sabırsızlanma sonrası çok daha zor diyor öyle düşününce de korkuyorum

canım allah analı babalı büyütsün bebeişini sizi hiç ayırmasın inşallah rahatsızlıklarında biran önce geçsin allah bir daha yaşatmasın inşallah

Kızlar kocaman bir maşallahta biz istiyoruz Allah herpimşzn meleğini nazarlardan korusun inşallah.. Buda benim süt lokumummmm...Eki Görüntüle 773934

rabbim kem gözden nazardan esirgesin maşallah subhanallah gördükçe kıskanıyorum imreniyorum rabbim banada vricek en kısa zamanda he duyanda ilk bebeğim sanıcak bu üçüncü bebeğim ama ilk bebeğim olacakmış gibi sabırsızım sana kocaman maşallah diliyorum

Gözünaydın canım bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah sana da çok geçmiş olsun

hoşgelmiş bebişş sarılığınız da bir an önce geçer inşallah

Maşallah sübhanAllah sağlıkla büyüsün bebiş :) taze anneler coştu valla doğuranlar ilan ediyo biz hamişlere de darısı başımıza demek kalıyo :)

Paylaşımın için teşekkürler canım dediğin gibi önemli ama bazı ufak düzeltmelerim olacak bera testi sadece araştırma hastanelerinde var ve ilaçla uyutuluyor demişsin bu hatalı bir bilgi. Ben kendi kızım prematüre doğduğu için yaptırdım özel hastanede ve ilaçsız... Doğum yapıldığında işitme testi rutin bir işlem ama bera biraz farklı.

canım sen herhalde normal beklıyorsunn!!dr ne guzel bekletıyoo!ben de korkarımm o kadar bekleyemem herhalde!!senın de korkutmak ıstemem ama bebek haareketlerınde azalma olursa dıkkat ett,Allah koruusn kordon dolanabılır,kaka yıyebılırr

kızlar dün akşam bel ağrılarım başladı.bu arada 37+5 olduk.adet olacakmışım gibi ağrıyordu belim.hastanede randevumuz ayın 12 sindeydi.araya ramazan giriyor diye özel hastaneye rutin kontrole gittik.muayene etti suyu az gibi dedi nstye bağladı 3 kere doksanlarda ağrım çıktı.doğum yapacağın hastaneye git hemen dedi.ne olur ne olmaz çantalarımızı aldık.heyecanlıyım tabi:)prensesim mi geliyor yoksa diye:)doktor baktı suyu normalin altında ama korkulacak bişey yok dedi.bebeğin hareketlerini iyi takip et 2 saatte bit hareketlerine bak.hareketsiz kalırsa hemen gelirsin dedi.böylece hastane maceramız bitti.

ha bu arada ilk defa o koltuğa oturdum.bayan doktordu.korkma sadece 1 parmağımı sokacağım dedi.kendimi rahatlattım acımadı çok şükür.açılma yok dedi.

sizin açılmalaarınız bakılırken kaç parmak sokuluyor???okuduklarım hep kötüydü de...

bebeğimiz yoğun bakımdan çıktı şimdilik iyi gidiyoruz
lohusalığımı yaşamak nasip olmadı. doğmun 3. günü hastanelere taşındık. ne durumdasınız merak ediyorum artık yavaş yavaş bakarım geçmişe. günlerdir uykusuzum hepinizi çok özledim.

Canım iki parmak ile baktı benim dokturm bir cm açılmam vardı ama nstde hiç sancı çıkmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…