- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.821
bebeğimiz yoğun bakımdan çıktı şimdilik iyi gidiyoruz
lohusalığımı yaşamak nasip olmadı. doğmun 3. günü hastanelere taşındık. ne durumdasınız merak ediyorum artık yavaş yavaş bakarım geçmişe. günlerdir uykusuzum hepinizi çok özledim.
teşekkür ederim canım benimCanım çok çok geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın kendine dikkat et sen çok güçlü bir annesin
bebeğimiz yoğun bakımdan çıktı şimdilik iyi gidiyoruz
lohusalığımı yaşamak nasip olmadı. doğmun 3. günü hastanelere taşındık. ne durumdasınız merak ediyorum artık yavaş yavaş bakarım geçmişe. günlerdir uykusuzum hepinizi çok özledim.
Kizlar bu msj i size bitik bi haldw yaziyorum bebegim 2gundur kuvozde sarilik oldu mama vwriyoruz sutumudesagip icirmeye cçalışıyorum gogsumu zaten gogus ucuyla tutuyodu bugün hic tutmadi denedim ama nolurdua edin gunlerdir uykusuzum ama gozum hic bi seyi gormuyo yavrum bu haldeyken cok üzülüyorum coook sey yasadim sizle paylaşmak istiyorum ama kuzum iyilesmio bugun cilgin bi ağlama krizine girdim rabbim beterinden saklasin evladim hasta olacagina ben olsaydim diyorum kendi sancimi agrimi unuttum uyumuyoda agladikca yüreğim parcalaniyor.nolur dua edin rabbim tez zamanda sifasini versin(((
Kizlar bu msj i size bitik bi haldw yaziyorum bebegim 2gundur kuvozde sarilik oldu mama vwriyoruz sutumudesagip icirmeye cçalışıyorum gogsumu zaten gogus ucuyla tutuyodu bugün hic tutmadi denedim ama nolurdua edin gunlerdir uykusuzum ama gozum hic bi seyi gormuyo yavrum bu haldeyken cok üzülüyorum coook sey yasadim sizle paylaşmak istiyorum ama kuzum iyilesmio bugun cilgin bi ağlama krizine girdim rabbim beterinden saklasin evladim hasta olacagina ben olsaydim diyorum kendi sancimi agrimi unuttum uyumuyoda agladikca yüreğim parcalaniyor.nolur dua edin rabbim tez zamanda sifasini versin(((
canlariiiim yarin sabah 8.30da sezeryana girecegim dualarinizi bekliyorum cunku korkuyorum :-(.insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisimizi sizi cok seviyorum hep destek oldunuz bana.
canlariiiim yarin sabah 8.30da sezeryana girecegim dualarinizi bekliyorum cunku korkuyorum :-(.insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisimizi sizi cok seviyorum hep destek oldunuz bana.
canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara bebişinle
Fundacımmm
İyiki doğdun canım minnoşunu ve eşinle nice mutlu yıllar gör sağlıkla
Canım doğum günün kutlu olsun benim doğum günümde bu ayın 19u eğer kaantom 19unda gelirse ona dicemki
Doğum günüm bana geldiğin gündür.
İçimdeki özlem ateşi söndü
Ağlayan gözlerim seninle güldü
Ben doğdum doğalı şimdi mutluyum
Yalnız senin için yaşayacağım
Mutlu olman için çalışacağım
Sana her sevğiyle sarılacağım
Ben doğdum doğalı şimdi mutluyum:)))))
Funda cım doğum günün kutlu olsun en güzel hediyen hayırlısıyla yanında olsun inşallah :)
Kızlar kocaman bir maşallahta biz istiyoruz Allah herpimşzn meleğini nazarlardan korusun inşallah.. Buda benim süt lokumummmm...Eki Görüntüle 773934
geçmiş olsun canım Allah bi daha evladının sıkıntısını acısını yaşatmasın çok güzel bi bebeğin var maşallah Analı babalı sağlıklı büyüsünkızlar geçmişi çok okuyamadım ama sarılık olanlar var sanırım çok çok geçmiş olsun, yeni doğum yapanları tebrik ediyorum..
biz de de haberler çok çok iyi.. MUCİZE ÖYKÜM pazartesi taburcu oldu tam 10 gün küvözde kaldı Allah beterinden sakladı dualarınız sayesinde şuan ikimizde çok iyiyiz..
kabuslar dolu günler bitti çok şükür ...
şuan kucağımda bebeğimin beşiğide dolu Allahıma binlerce kez şükürler olsun...
biz hastane de veremediğimiz bu pozumuzu evimizde verdik ve sizinle de paylaşmak istedim...
Eki Görüntüle 774047
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?