2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok çok geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın kendine dikkat et sen çok güçlü bir annesin

canlar selam hepinize...

Doğum yapanlar sizlere ve bebişlerimize maşallah

Funda cım doğum günün kutlu olsun en güzel hediyen hayırlısıyla yanında olsun inşallah :)

Redcim gözünüz aydın iyi olmanıza sevindim,çok geçmiş olsun

bugün benimde kontrolüm vardı çok merak ettiğim çatı muyanemi oldum sonunda biraz kötüydü ama dayanılmayacak bişeyde değildi.. açılmam yokmuş rahim ağzı kapalıymış ve olurda bebek bayramda gelirse hastanede doktor yokmuş o zamanda başka hastaneye yönlendiricez dedi maleseff ama benim kuzum bayramı bekler gibi geliyor bana doktorda öyle dedi zaten :) kilosu 3.kg geçmiş dedi hayırlısıyla bekliyoruz artık..

bu arada bağcılar Medipole giden arkadaşlar vardı burda bende doktoruma dedim bayramda doğum olursa nereye gidicez diye oda medipolü tavsiye etti .. bayramda doğuracaklar olurs a orda doğurup bayramlaşırız artık

pardon az önceki mesajı yanlış yere yazmışım:)
doğum yapan herkesi tebrik ediyorum hepinize maşallah allah analı bablı büyütsün
darısı biz bekleyenlere:)

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım inşallah bebeğin güzelce iyileşir ve sen bu günleri geçmişte bırakırsın anneler güçlü olur eminim sende öylesin

Kizlar bu msj i size bitik bi haldw yaziyorum bebegim 2gundur kuvozde sarilik oldu mama vwriyoruz sutumudesagip icirmeye cçalışıyorum gogsumu zaten gogus ucuyla tutuyodu bugün hic tutmadi denedim ama nolurdua edin gunlerdir uykusuzum ama gozum hic bi seyi gormuyo yavrum bu haldeyken cok üzülüyorum coook sey yasadim sizle paylaşmak istiyorum ama kuzum iyilesmio bugun cilgin bi ağlama krizine girdim rabbim beterinden saklasin evladim hasta olacagina ben olsaydim diyorum kendi sancimi agrimi unuttum uyumuyoda agladikca yüreğim parcalaniyor.nolur dua edin rabbim tez zamanda sifasini versin(((

canlariiiim yarin sabah 8.30da sezeryana girecegim dualarinizi bekliyorum cunku korkuyorum :-(.insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisimizi sizi cok seviyorum hep destek oldunuz bana.

Canlarım dualarım her ikinizlede.Duruselcim,Allah gayret kuvvet ve yavruna şifa versin.çoğu anne ve bebek malesef bu badireleri atlatıyor,keşke olmasa ama herşey biz insanlar için.emin ol en kısa sürede toparlanacaktır yavrun.o şu an bir yeri ağrıdığı için değil boşlukta ve gözleri kapalı yatıyor ya huzursuzluktan ağlıyor.Allah sabır versin sana,yavrunada şifa.Yaşamayıseviyorum,hadi bakalım çok az kaldı doğuma,sağlıkla al canım kucağına yavrunu.Allah yardımcın olsun,şimdiden sağlıkla büyüt yavrunu.dualarım tüm doğum yapan ve yapacak arkadaşlarımla.

Canım Allah yardımcın olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah kolay değil yaşadığın Allah kimseyi evladı ile sınamasın sen inançlı bi annesin Buda senin sınavın demekki canım dualarım seninle ve tüm şifa bekleyen cennet kokulu yavrularla. Allah'tan sabır ve metanet dile canım mübarek günlerde dualarımız kabul olur inşallah minik yawrun tez zamanda iyileşir

Canım benim biliyorum ne desem boş ana yüreği illa ki çok üzgünsün ama kendini bırakma ve bebeğine odaklan hem emin ol bebekler bizden daha güçlü ve daha savaşçı görüceksin iyileşicek ve kollarında yaramazlıklar yapıcak bizde size hep dua edicez Allah yardımcınız olsun iyi olup bi an önce evinize dönün diye dualarımız sizinle

canlariiiim yarin sabah 8.30da sezeryana girecegim dualarinizi bekliyorum cunku korkuyorum :-(.insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisimizi sizi cok seviyorum hep destek oldunuz bana.

Allahyardımcın olsun canım babişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin senin içinde çok kolay bi doğum olur inşallah

canım doğum günün kutlu olsun nice yaşlara bebişinle

teşekkür ederim canımm

Fundacımmm
İyiki doğdun canım minnoşunu ve eşinle nice mutlu yıllar gör sağlıkla

kuzum çok sağ ol

teşekkür ederim süpersin canım tam uymuş bu şarkı valla inşallah Allah gönlüne göre verir :)

Funda cım doğum günün kutlu olsun en güzel hediyen hayırlısıyla yanında olsun inşallah :)

çok teşekkür ederim canımcım

canım allahım acil şifalar versin inş sabret inş hepimizin duaları seninle.....

kızlar bu arada HELENAScıkdan da güzel haber geldi suni sancı sırasında bebeğin kalp atışları düşünce acil sezeryana alınmış..genel anestezi ile bebeğini dünyaya getirmiş hayırlısıyla 3 kilo doğmuş prensesi ve çok tatlıyımışş kendisi de toparlanmaya çalışıyormuş ağrı kesicilerle dua eden herkese teşekkür ediyor arkadaşımız...

kızlar geçmişi çok okuyamadım ama sarılık olanlar var sanırım çok çok geçmiş olsun, yeni doğum yapanları tebrik ediyorum..

biz de de haberler çok çok iyi.. MUCİZE ÖYKÜM pazartesi taburcu oldu tam 10 gün küvözde kaldı Allah beterinden sakladı dualarınız sayesinde şuan ikimizde çok iyiyiz..

kabuslar dolu günler bitti çok şükür ...
şuan kucağımda bebeğimin beşiğide dolu Allahıma binlerce kez şükürler olsun...

biz hastane de veremediğimiz bu pozumuzu evimizde verdik ve sizinle de paylaşmak istedim...

geçmiş olsun canım Allah bi daha evladının sıkıntısını acısını yaşatmasın çok güzel bi bebeğin var maşallah Analı babalı sağlıklı büyüsün

Dogum yapan arkadaslar herkesin gozuaydin.. Bebeklerinizle mutlu sağlıklı bir yasam diliyorum... Bebeği sarılık olanlar Allah şifa versin tez zamanda inşallah.. Kukla dogum hikayeni cok guzel anlatmissin ağzına saglik böyle hikayeler okudukça cesaret geliyo insana... Cucu senin dogum hikayene bayıldım zaten aynısından ve en kısasından biz normal dogum isteyenlere de nasip olur inşallah.... Bu arada dogum yapan arkadaslar dogum çantasında en gerekli ve en gereksiz olan seyleri yazar mısınız tecrübelerinizden faydalanalım:)

Canım güçlü olmaya çalış aynı evreyi bende yaşadım hemen hemen herkesin basina geliyor yanlız değilsin ama üzülmenin kendini yaratmanın faydası yok bebeğine iyi gelecek tek şey sen ve sütün unutma süt moralin yüksekse daha fazla geliyor bu yüzden ayakta güçlü durman gerek rabbim bi an önce şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…