2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Korkmaya basliorm artik cnm ama gunasiri kontrole ve nst ye gidiyorum. Hergun cagirsalar keske

geçmişler olsun maşallah çok tatlı görünüyorsun evladında melek gibi rabbim sizi hiç ayırmasın daim etsin mutluluğunuzu

Kızlar sizler ve bebekleriniz harika görünüyorsunuz.maşallah sizlere.bu Ağustos anaları ve bebekleride pek güzel yaaaa,işte insana kendi yakınları ne güzel geliyor.sizleri kardeş,bebeklerinizide yeğenimiz bildik bu sürede ya,ondan heralde.sağlıkla büyütün,hayırlı insan olsunlar.Allah mutluluğunuzu daim etsin

Hiiiiiii çok güzelll bayıldım maaşallah yavruna çok tatlı yaaa :) içim gitti:) sağlıkla büyüt cnm bebişini ...

Kızlar kocaman bir maşallahta biz istiyoruz Allah herpimşzn meleğini nazarlardan korusun inşallah.. Buda benim süt lokumummmm...Eki Görüntüle 773934
masallahhhh ne tatli yanaklara bak hele Rabbim nazarlardan korusun hayirli olsun gule gulebuyutun yavrunuzu

cok gecmis olsun en kisa zamnda iyilesmen dilegiyle bebisinede masallah

Allah yardimcin olsun en kisa zamnda sifa versin insallah..

kaç haftadır bende aynı tereler valla ev temizliği bebek için alış veriş kayın validemler köye gittiler aynı binada oturuoruz ben yanlız kaldım annem çalışıo izin alması zor kız kardeşlerde normalde yanımdan ayrılmazlardı bayramda köye gittiler orda durcaklar ben yanlız kine yanlız diorum ki kendime buğun bi kızım bi ben eşimde yanız bırakıo beni evde kendim tek doğururum artık kimsede aramio sormu gittik ama gözümüz arkada kaldı :S:S illaki banada işi düşer dimi bu insanların ama ben yine yardım edrim biliorum kendimi sonra bu yazdıklarımada gülerim evt en büyük destekçilerimiz kızlarımız olucak inşallah rabbim senden başka kimsemiz yok sana sığındık sen hayırlı sağlıklı bi nefeste kurtar bzileri ya rabb

Canm içim cız etti okurken çok geçmiş olsun.. Ayrıca da tebrik ederim yavruna kavuşmuşsun.. Allah ayırmasın..

Maaşallah canm size :) evinizde olmanıza çok sevindim.. Sağlıkla büyüt yavrunu..

canım üzme kendini ne olur...bebeğin içinde senin içinde zor bi dönem rabbim yar ve yardımcınız olsun..allah kimseyi evladıyla sınamasın..

tüüüüü tüüüüüü maşallahhhhhhhhhhhhh

yarım saatte bi saatte bi falan ağrı giriyo kasıklarıma üffff daha fazla sıklaşsada keşke doğum yapsam.artık bebeğimi kucağıma almak istiyorummmmmmmmmmmmmm

dün komşum beni rüyasında görmüş sezeryan doğum yapmışım.kapkara saçlı iri bi oğlum varmış hatta yüzü koyun yatırdım boynunu bile tutabiliyordu falan dedi.mavide tulumu varmış üzerinde bu komşumun kahanetlerinden hep korkuyorum hamile olduğumu öğrendiğimde de seni rüyamda gördüm hamileydin demişti gerçekten de daha eşime bile söylememiştim rüyasında görmüştü.şimdide sezeryan falan deyince.bu haftaya kadar geldim artık sezeryan olursam ne yalan söylim üzülürüm.ama bizim minik sıpa doğum kanalına bile inmemiş baş aşağı duruyor durmasına 2aydır ama yolu bulamıyor neyse eğer açılma olmaz vs günümde dolarda sezeryan yolu gözüküyor püffff...

gözlerime inanamıyorum hera17 ve sadece ben varım topikte kimseler yokkkkkkkkkk... daha ağustosun başı bide çoğu temmuzda doğurdu ıssız ada gibi oldu buralar...

Son düzenleme:
Merhaba kizlar bugun doktor kontrolum vardi 39+3 teyiz nst bakildi basta bebegin kalp atisi normal benim herhangi bir sancim cikmadi nst sonucunu goturdum ultrasyonla bakalim dedi suyu gayet iyi yuzu sirtima dogru donuk olmasi gerekirken karnima dogru donukmus normal dogum icin risk teskil ediyomus ayrica bebegin karni kafasina gore buyuk dedi o saskinlikla anlamadim ve sormadim bu sekilde olan varmi aranizda muhtemel dogum tarihim 10 agustos eger 10'nuna kadar gelmezse 10 nst gircem nst sonucuna gore ve bebegin kafasinin sekline gore dogum seklim belirlencek stres oldum iyice normal olsun istiyorum ama bana sezeryan yolu gozukuyor arkadaslar dua edin bana lutfen

bende ocakta doğum yaptım 7 aylık kızım var yardımcı olabilirsem sevinirim:)

Allah bağışlasın canım. çok teşekkürler 35+ 5 haftalık hamileyim. şimdi lavaboya kalktım ellerimi yıkarken afedersiniz boğazımda balgam hissettim zorlamadan çıkardım tükürdüğümde kanlı balgam gördüm kıpkırmızı çok korktum suyla temizledim hemen çok korktum bebeğim hareketli şu an neden olabilir acaba? doktora gideyim mi hemen.

vücudunda iltihap olabilir ondandır bence bendede öle oluo hamileliğin baya ilerlemiş belli bi haftadan snra bebeğede geçio annenin hastalığı ben 8 ayı geçmişti hamileliğimin grip olmuştum doktor bebeğede geçebilir diip doktora yollamıştı beni bi görün bence doktora bebeğe bişi olmaz Allah ın izniyle ama doktorada git şimdiden geçmiş olsun canım

tamam çok sağol canım bi doktora gideyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…