- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.841
canım sen herhalde normal beklıyorsunn!!dr ne guzel bekletıyoo!ben de korkarımm o kadar bekleyemem herhalde!!senın de korkutmak ıstemem ama bebek haareketlerınde azalma olursa dıkkat ett,Allah koruusn kordon dolanabılır,kaka yıyebılırr
kızlar geçmişi çok okuyamadım ama sarılık olanlar var sanırım çok çok geçmiş olsun, yeni doğum yapanları tebrik ediyorum..
biz de de haberler çok çok iyi.. MUCİZE ÖYKÜM pazartesi taburcu oldu tam 10 gün küvözde kaldı Allah beterinden sakladı dualarınız sayesinde şuan ikimizde çok iyiyiz..
kabuslar dolu günler bitti çok şükür ...
şuan kucağımda bebeğimin beşiğide dolu Allahıma binlerce kez şükürler olsun...
biz hastane de veremediğimiz bu pozumuzu evimizde verdik ve sizinle de paylaşmak istedim...
Eki Görüntüle 774047
selamlar kızlar... hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. tek tek alıntı yapamadım.. Allah hepinizden razı olsun.. . sizi kızımla tanıştırmak için geldim.. biz bugün hastaneden çıktık.. evimizdeyiz.. kızım hala çok iyi ememiyor malesef. ağlıyor ağlıyor emzirmek için mememe alıyorum saniye geçmeden uyuyoraşığız biz ona.. Eki Görüntüle 773830 Eki Görüntüle 773831
masallahhhh ne tatli yanaklara bak heleKızlar kocaman bir maşallahta biz istiyoruz Allah herpimşzn meleğini nazarlardan korusun inşallah.. Buda benim süt lokumummmm...Eki Görüntüle 773934
cok gecmis olsun en kisa zamnda iyilesmen dilegiyle bebisinede masallahSelam arkadaşlar...
25 Temmuz da Burcu geldi.... 37 haftalık 3450 gr. 52 cm. Hiç bi problemi olmadı maşallah...
Gelelim bana...Öngörüldüğü gibi rahmim alındı, ameliyattan çıktından 3 saat sonra iç kanama sebebi ile tekarar ameliyata alındım... Sonradan söylüyorlar bana , %50 şans ile girmişim ikinci ameliyata. 4 ünite kan verilmiş. vs... Yoğun bakımda kaldım 1.5 gün. Neyse ki atlattım... Şimdi evdeyiz, iyileşmeye çalışıyorum. Hepinizi öpüyorum.. Kim ne yapmış çok uzak kaldım, doğum yapanlara tebrikler, bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum...
Kizlar bu msj i size bitik bi haldw yaziyorum bebegim 2gundur kuvozde sarilik oldu mama vwriyoruz sutumudesagip icirmeye cçalışıyorum gogsumu zaten gogus ucuyla tutuyodu bugün hic tutmadi denedim ama nolurdua edin gunlerdir uykusuzum ama gozum hic bi seyi gormuyo yavrum bu haldeyken cok üzülüyorum coook sey yasadim sizle paylaşmak istiyorum ama kuzum iyilesmio bugun cilgin bi ağlama krizine girdim rabbim beterinden saklasin evladim hasta olacagina ben olsaydim diyorum kendi sancimi agrimi unuttum uyumuyoda agladikca yüreğim parcalaniyor.nolur dua edin rabbim tez zamanda sifasini versin(((
Kızlar kocaman bir maşallahta biz istiyoruz Allah herpimşzn meleğini nazarlardan korusun inşallah.. Buda benim süt lokumummmm...Eki Görüntüle 773934
şunuda yapayım son hazırlık olsun bunuda yapayım son hazırlık olsun off ne bitmez sonlar yaşıyoruz :)) güya geçen hafta detaylı temizlik yaptım sanki hiç kirlenmicek bu haftada bayram için bi üzerinden geçicem ama her yaptığım işte bu sefer sanırım doğumdan önce son diyorum ama her seferinde yanılıyorum :)) bugün ağdamıda yaptırdım umarım doğuma kadar temiz kalır hiçbişeye üzülmem ama ona üzülürüm çünkü hep kendim yapıodum ağdamı bu sefer mecburen kuaföre gittim bidaha gitmek istemiyorum güya geçen hafta artık istediği zaman gelebilir dedi normal doğum olunca gün saat belirsizliği insan ister istemez strese giriyor. bi çok arkadaş aileden muzdarip sanırım benim annemle kız kardeşimde güya bayrama geleceklerdi baktım her aradıklarında ne zaman gelellim diyorlar bende gelmeyin ben doğum olunca haber veririm dedim tamam dediler ben sitem etmiştim ama dünden razılarmış evde rahat dolaşabilmek adına kayınvalidemide istemedim aslında bana çok faydası olur ama istemiyorum kendimi güçlü hissetmeye çalışıyorum insanın kendisinden ve eşinden başka kimsenin faydası yok bunu anladım.. gidicem doğurucam herkese öle haber vericem herkeste bi pişmanlık yaşasın benim söylememle sanki 9 aylık hamileyim ihtiyacım olup olmayacağını benden iyi bilmeleri gerekiyo ama işlerine gelio işte kızım en büyük destekçim olacak ve rabbim sağlık verdiği sürece bana ihtiyacı olduğu her anda o istemeden ben onun yanında olucam ..
Selam arkadaşlar...
25 Temmuz da Burcu geldi.... 37 haftalık 3450 gr. 52 cm. Hiç bi problemi olmadı maşallah...
Gelelim bana...Öngörüldüğü gibi rahmim alındı, ameliyattan çıktından 3 saat sonra iç kanama sebebi ile tekarar ameliyata alındım... Sonradan söylüyorlar bana , %50 şans ile girmişim ikinci ameliyata. 4 ünite kan verilmiş. vs... Yoğun bakımda kaldım 1.5 gün. Neyse ki atlattım... Şimdi evdeyiz, iyileşmeye çalışıyorum. Hepinizi öpüyorum.. Kim ne yapmış çok uzak kaldım, doğum yapanlara tebrikler, bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum...
kızlar geçmişi çok okuyamadım ama sarılık olanlar var sanırım çok çok geçmiş olsun, yeni doğum yapanları tebrik ediyorum..
biz de de haberler çok çok iyi.. MUCİZE ÖYKÜM pazartesi taburcu oldu tam 10 gün küvözde kaldı Allah beterinden sakladı dualarınız sayesinde şuan ikimizde çok iyiyiz..
biz hastane de veremediğimiz bu pozumuzu evimizde verdik ve sizinle de paylaşmak istedim...
Eki Görüntüle 774047
canım üzme kendini ne olur...bebeğin içinde senin içinde zor bi dönem rabbim yar ve yardımcınız olsun..allah kimseyi evladıyla sınamasın..Kizlar bu msj i size bitik bi haldw yaziyorum bebegim 2gundur kuvozde sarilik oldu mama vwriyoruz sutumudesagip icirmeye cçalışıyorum gogsumu zaten gogus ucuyla tutuyodu bugün hic tutmadi denedim ama nolurdua edin gunlerdir uykusuzum ama gozum hic bi seyi gormuyo yavrum bu haldeyken cok üzülüyorum coook sey yasadim sizle paylaşmak istiyorum ama kuzum iyilesmio bugun cilgin bi ağlama krizine girdim rabbim beterinden saklasin evladim hasta olacagina ben olsaydim diyorum kendi sancimi agrimi unuttum uyumuyoda agladikca yüreğim parcalaniyor.nolur dua edin rabbim tez zamanda sifasini versin(((
tüüüüü tüüüüüü maşallahhhhhhhhhhhhhkızlar geçmişi çok okuyamadım ama sarılık olanlar var sanırım çok çok geçmiş olsun, yeni doğum yapanları tebrik ediyorum..
Eki Görüntüle 774047
uyanık olan var mı çok acil bi sorum olacaktı
bende ocakta doğum yaptım 7 aylık kızım var yardımcı olabilirsem sevinirim:)
Allah bağışlasın canım. çok teşekkürler 35+ 5 haftalık hamileyim. şimdi lavaboya kalktım ellerimi yıkarken afedersiniz boğazımda balgam hissettim zorlamadan çıkardım tükürdüğümde kanlı balgam gördüm kıpkırmızı çok korktum suyla temizledim hemen çok korktum bebeğim hareketli şu an neden olabilir acaba? doktora gideyim mi hemen.
vücudunda iltihap olabilir ondandır bence bendede öle oluo hamileliğin baya ilerlemiş belli bi haftadan snra bebeğede geçio annenin hastalığı ben 8 ayı geçmişti hamileliğimin grip olmuştum doktor bebeğede geçebilir diip doktora yollamıştı beni bi görün bence doktora bebeğe bişi olmaz Allah ın izniyle ama doktorada git şimdiden geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?