2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah cnm.zor gunler gcrdn bebesn kollarnda...allah bda yasatmasn boyle uzuntuler guzel bi omru olsn ins

DURUCM bebisn icn guclu ol cnm en kisa zamnda toparlanick minigin senn sutune ve moraline ihtiyaci var dualarm sznle..HELENCM guzel hberlerini aldik allah anali babali buyutsn..ERTANCM zor olmus ama skur kavusmusn yavruna allah bagislasn BUGUN DOGUM YAPİCAK ARKADASLARADA SMDİDEN HAYİRLİ OLSN

haklısın şehrine göre değişebiliyor büyük şehirlerde özel hastanede olma olasılığıda var ..

Aman maşallah bebisine, İnsallah kendisi de hemen iyileşir , Allah kolaylık versin

Cok sevindim canım , bebis de sonunda evine gelmis , Allah mutluluğunuzu hic bozmasın , maşallah size

Gecmis olsun canım , Allah bi daha ayırmasın sizi

Allah yardımcınız olsun canım , insallah bi an önce iyileşir bebegin , zor ama güçlü durmaya calis , insallah en kısa zamanda saglikla alacaksın tekrar kucağına

canlariiiim yarin sabah 8.30da sezeryana girecegim dualarinizi bekliyorum cunku korkuyorum :-(.insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisimizi sizi cok seviyorum hep destek oldunuz bana.

Allah kolaylık versin , güzel haberlerini yazarsın insallah

Takip edemediğim dogum yapan tüm arkadaslar hayırlı olsun tekrar

Foto.su olan tüm bebeklerde maşallah hepsine , melek gibiler , Allah Nazarlardan esirgesin , bol bol emsinler hemen büyüsünler insallah
Benim oglus ta bugün 5 günlük oldu , hala biraz sarı ama azaldı gibi , bugün topuk kanı alınacak bakalım hayırlısı

ah canım benim kıyamam...
beslensin yeter ki iyileşir korkma...
çok geçmiş olsun..

canlariiiim yarin sabah 8.30da sezeryana girecegim dualarinizi bekliyorum cunku korkuyorum :-(.insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisimizi sizi cok seviyorum hep destek oldunuz bana.

kolay gelsiiiiiiiiinnnnnn

günaydınn annecikler..doğuran arkadaşlara bayılıyorum ne kadar güsel bende görürüm umarım o günleri.izmirde ağustos hamilesi olmak çok zormuş ya :)benim daha12 sinde randevum var sezeryan günü vericek drum.bende doğurmak istiyorum artık bebeğimi.hep meraktayıım nası bişi kime bensicek nası tutcam nası alcam kucağima.bütün doğuran ve doğurcak arkadaşlara sevgiler...

günaydın kızlar.dün kontrolüm vardı.nts de biraz sancım çıktı.kızım 3.200 gr olmuş.doktor sancıların artabilir dedi.23 ağustosa sezeryan günü verdi ama bebek o tarihi bekleyecek gibi görünmüyor dedi.birde normal doğum da ısrar etsem yaptıracak ama tüp bebekle hamile kaldığın için sana sezeryan öneriyorum dedi.sizce ısrarcı olmalımıyım normal doğum için.aslında ikisindende korkuyorum,ilk gebeliğim ikisini de ilk kez yaşıcam.ne dersiniz ?

İyi olmana çok sevindim canım,biraz sıkıntılar atlatmışsın ama çok şükür iyiymîşsin şimdi.bebeğinde maşallah çok iyi doğmuş,Allah birbirinize bağışlamış sizi ve bi daha hiç ayırmasın.sana çooooook geçmiş olsun,bebeğinde ömrü boyunca hep mutlu olsun inşallah

Canım cok cok gecmis olsun , cok badireler anlatmissin ama gecmis cok sukur . Allah bebeginle mutlu saglıklı günler göstersin size , güle güle büyüt cocuklarını . İnsallah hemen iyilesirsin

Canım bi sıkıntı yoksa normal dogum dene önce derim ben
İlk gebeliğimde normali deneyip sezeryana dondüm , icim rahat elimden geleni yaptım diyorum , süt de çabuk geldi oyuzden. Keske normal dogurabilseydim cok isterdim

Son düzenleme:
günaydınlarrr. ben bişey sormak istiyorum. bebek anne karnında kakasını neden yapar? ve nasıl anlaşılır bilen var mı? günümüzün dolmasına 2 gün var cuma kontrol var ama bayram old için sadece nst ye bağlanılıyormuş ve bebeğin kalbi dinleniyormuş. bu gün kontrole gitsem iyş olacak galiba. ne dersiniz?

benim de sezeryan günüm belli oldu, 12 ağustosta melisime kavuşacağım inşallah, çok heyecanlıyım, amniyon sıvım azalmış limittedir yazıyor, hareketleri de azaldı gibi

selam kızlar, anneler, ve tatlı kuzuları....

kontrolden geliyorum şimdi, üni hast. gidiyorum çok tatlı bi doktorum var, sıra bana gelince 40. hafta olmuşuz dedi, nstye gönderdi direk, ultrasonla bakmadı, sancın çıkarsa açılma olup olmaduğuna bakarız dedi, nst ye gittim biraz kalabalıktı doğumhane bölümüne aldılar 12 den önce bitsin diye. 2 kadıncağız vardı, sancı çeken valla normal doğumu çok isteyen ben tırsmadım değil. nstye bağlandım benim fırıldak kıpır kıpırdı, hemşirelerde doğum haneye girince heyecanladı çocuk dediler :)

nst de sancı mancı çıkmadı, güzel dedi dr. dedimkine dr ye benim bebek yarın gelmezse çalışıyorum ya dedim rapor mevzusu nasıl olcak, pazartesi günü gel sürmatürite yazarız dedi, beklemeye devam dedi....

ben zaten beklemeye alıştırdım bu hafta kendimi, hatta 15 gün veriyorum 15 gün sonra doğar bizimki kardeşimin kızıda 12 gün sonra doğmuştu,,,,

günaydın kızlar gecmısı okuyamadım hızlı hızlı yazmam lazaım her an oglum uyanabılır.3 agustos da bebegımı normal dogumla kucagıma aldım hızalı hızlı dogum hıkayemı yazmak ıstıyorum normal dogum dusunenler için cesaret olur.

öncelıkle 2 agustosa da buraya yazmıstım suyum gelıyor dıye yavas yavas suyum gelıyormus nısanda gelmıstı annlerı cagırdık ewe eşım geldı ısten bıraza beklemek ıstedım sancım gelır dıye cunku hıc sancım yoktu ama suyum yavas yavas gelmeye dewam edınce bebegımı rıske atmak ıstemedım gece 11 de acıle gıttık alttan muane ettıle acılmam hıc yok altıma ped koydular ewt bu gelen suyummus sızaıntı seklınde gelıyomus hemen yatısım yapıldı cok korkuyodum aglamaya basladım esım annem zor sakınlestırdı benı sankı bıdaha hiç birini göremicek gibi korkuyodm aılemle wedalastım benı yukarıya aldılar yukarda dogum yapan kadınların bagrısları ole cok korkuyodum kı resmen kedi gibi büzüldüm bı kenara tekrar maune oldum hıc acılam yok lavman yapıldı sabah kadar sancımın gelmesı beklendı ama yok bende ne sancı ne acılma yanımdakı hastayı acılması yok dıye acıl sezaaryana aldılar yalvarıyodum benıde alın dıye sancım yok doguramıcam dıye ole cok korktum kı sabah ebeler degıstı ebe geldı muane ettı senı sezaryana alamm acılman 2 cm olmus bebek cok güzel baskı yapıo aslında snn sımdıye kadar dogurman lazımdı bebk nerdeyse acılmadan cıkıcak sana sunı sancı verelım hızlandıralım dogumu dedı sunı sancıdan korkmama ragmen kabul ettım artık ne olacaksa olsun sklmıstım beklemekten ben yukarda bır doguruyom aılem asagıda 9 onlarda uzun surunce korkmuslar tabı suni sancı verıldı yataga baglandm kalkmama izin verılmıyodu artık sancılar yavastan gelmeye basladı bu arada saat sabah 9 olmustu epıdural ıstedım yapmadılar ıkınma zorlanıyomusum resmen yalvardım ama yapmadı ebe bana guven cok kolay dogurcaksın dedı mecbur guvenıyosun kımsen yok sunı sancı verıldıkten sonra bı saat gectı 4 cm oldu acılmam dedım ben artık bugunde doguramıcam sancılarım sıddetlı deıldı sadece korkuyordm doguramamktan ebeye sordum 4 cm den sonra hızlanırmı acılma dıye bana dedıkı belkıde 5 dk sonra dogum yapabılırsın bebek cok güzel basıyo ama snn rahmın acılmıyo dedı bı tane seruma bı tane kalcama ıgne yapıldı aradan bı saat gecmedı 4 cm denıldıgınde ebe yenıden geldı oooo kalk senı hemen doguma alıyoruza cok güzel acılmıssın dedı benı hemen catala aldılar sancı geldıgınde ıkınacaksın dedı ıkınıyorum olmadı bıda ıkınıyorum en sonunda bagırdm ben doguramıcam dıye ebe sana yardım edeyım dedı dırsegını karnıma dayadı 3. ıkınmamda bebegım cıktı o an sankı yenıden dogdum ne sancı ne bısey gevsemesıtım oglumu gördüm dünyalar bnm oldu normal dogumdan skın korkmayın suan unuttum bıle kısaca özetlersek suyum erken geldıgı için hastanede uzun kaldım ama dogum surecım sadece 3 saat surdu oncesınde ne sancı ne bısey 9 da sunı sancı verıldı 12 de dogurdum sunı sancıdan kormayın ben cok agladım ama daha doguma cok var dıye cunku hep daha sıddetlı bı sancı beklıyodum suan oglumda bende cok ıyıyız hastanede 2 gece yatmak zorunda kaldık oglumda enfeksıyon rıskı vardı suyum erken geldıgı için cok sukur bısey cıkmadı tek sıkıntım gogus catlakları dogum sancısını unutturdu garmastan gogus kremını tavsıye edıyorum eger o krem olmasa emzırmem mumkun deıldı sancı sırasında gul koklar gibi nefes al mum üfler gibi ver bunuda tavsıye edıyorum cok karısık yazdım bılıyorum k.bakmayın dogum yapan herkesı tebrık edıyorum yapacaklarada hıc korkmayın hemen unutuyosunuz herkese ıyı gunler

üf nefesim tıkandı resmen okurken yaşar gibi oldum sanki maşallah sanada bebişinede allah uzun ve sağlıklı ömür nasib etsin

kızlar selammm nasılsınız bakalım? bende idare eder bekliyoruz bakalım 12 de kontrol var doktor ne dycek

minikim doğum hikayen cok güzel ne kadar şanslısın inş hepimize böle doğumlar nasip eder allahım

sabah ishal olmuş gibi bi ağrım vardı lavaboya gittim peçeteye kahverengi sümüksü birşey geldi biraz bekledim yarım saat sonra daha kıvamlı ve kanlı geldi nişan olduğunu anladım ama yinede doktoru aradım oda nişan atmışsındır ama yinede gel içimiz rahat olsun nst ne bakalım dedi tekrar alttan muayene etti açılmam aynı hala 2 cm ama rahmin çok yumuşamış heran olabilir dedi nstde 2 yerde sancı çıktı sancıların artarsa kanaman olursa gelirsin dedi ve eve geldim acaba nişan geldikten kaç gün sonra doğum olur ki şimdi hafif hafif kasılmam var artarsa gidicem doğum yapan anneler cevap verirse sevinirim ...

Slm güzel annelerrrrr..
Bugün doktorumuza gittik , bebeğim 3340 gr olmuş çok şaşırdım , bir hafta olmadı daha acile gideli ozaman 3050gr dı.. Maaşallah koca totolu kızıma :) nst istedi Dr um 80 90 ları gördüm ilk defa.. Ne anlama geliyo kızlar doğum yakın mı. Dr acil ameliyata girmiş , hemşire aradı hastanızda sancı çıktı dedi. Ben bakarım demiş herhalde hemşire gidebilirsiniz uzun sürebilir yeni giriyo dedi.. Aklım kaldı ama eve geldik.. Çatı muayenesi de yapar diyodum ama bayramdan sonraya kaldı , kızım gelmiyor demekki bayramda .)
Doğum yapanları tebrik ediyorum , mis gbi bebişlerine maaşallah diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…