- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.861
kızlar geçmişi çok okuyamadım ama sarılık olanlar var sanırım çok çok geçmiş olsun, yeni doğum yapanları tebrik ediyorum..
biz de de haberler çok çok iyi.. MUCİZE ÖYKÜM pazartesi taburcu oldu tam 10 gün küvözde kaldı Allah beterinden sakladı dualarınız sayesinde şuan ikimizde çok iyiyiz..
kabuslar dolu günler bitti çok şükür ...
şuan kucağımda bebeğimin beşiğide dolu Allahıma binlerce kez şükürler olsun...
biz hastane de veremediğimiz bu pozumuzu evimizde verdik ve sizinle de paylaşmak istedim...
Eki Görüntüle 774047
Paylaşımın için teşekkürler canım dediğin gibi önemli ama bazı ufak düzeltmelerim olacak bera testi sadece araştırma hastanelerinde var ve ilaçla uyutuluyor demişsin bu hatalı bir bilgi. Ben kendi kızım prematüre doğduğu için yaptırdım özel hastanede ve ilaçsız... Doğum yapıldığında işitme testi rutin bir işlem ama bera biraz farklı.
Aman maşallah bebisine, İnsallah kendisi de hemen iyileşir , Allah kolaylık versinkızlar bu arada HELENAScıkdan da güzel haber geldisuni sancı sırasında bebeğin kalp atışları düşünce acil sezeryana alınmış..genel anestezi ile bebeğini dünyaya getirmiş hayırlısıyla 3 kilo doğmuş prensesi ve çok tatlıyımışş kendisi de toparlanmaya çalışıyormuş ağrı kesicilerle dua eden herkese teşekkür ediyor arkadaşımız...
kızlar geçmişi çok okuyamadım ama sarılık olanlar var sanırım çok çok geçmiş olsun, yeni doğum yapanları tebrik ediyorum..
biz de de haberler çok çok iyi.. MUCİZE ÖYKÜM pazartesi taburcu oldu tam 10 gün küvözde kaldı Allah beterinden sakladı dualarınız sayesinde şuan ikimizde çok iyiyiz..
kabuslar dolu günler bitti çok şükür ...
şuan kucağımda bebeğimin beşiğide dolu Allahıma binlerce kez şükürler olsun...
biz hastane de veremediğimiz bu pozumuzu evimizde verdik ve sizinle de paylaşmak istedim...
Eki Görüntüle 774047
bebeğimiz yoğun bakımdan çıktı şimdilik iyi gidiyoruz
lohusalığımı yaşamak nasip olmadı. doğmun 3. günü hastanelere taşındık. ne durumdasınız merak ediyorum artık yavaş yavaş bakarım geçmişe. günlerdir uykusuzum hepinizi çok özledim.
Allah yardımcınız olsun canım , insallah bi an önce iyileşir bebegin , zor ama güçlü durmaya calis , insallah en kısa zamanda saglikla alacaksın tekrar kucağınaKizlar bu msj i size bitik bi haldw yaziyorum bebegim 2gundur kuvozde sarilik oldu mama vwriyoruz sutumudesagip icirmeye cçalışıyorum gogsumu zaten gogus ucuyla tutuyodu bugün hic tutmadi denedim ama nolurdua edin gunlerdir uykusuzum ama gozum hic bi seyi gormuyo yavrum bu haldeyken cok üzülüyorum coook sey yasadim sizle paylaşmak istiyorum ama kuzum iyilesmio bugun cilgin bi ağlama krizine girdim rabbim beterinden saklasin evladim hasta olacagina ben olsaydim diyorum kendi sancimi agrimi unuttum uyumuyoda agladikca yüreğim parcalaniyor.nolur dua edin rabbim tez zamanda sifasini versin(((
canlariiiim yarin sabah 8.30da sezeryana girecegim dualarinizi bekliyorum cunku korkuyorum :-(.insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisimizi sizi cok seviyorum hep destek oldunuz bana.
Kizlar bu msj i size bitik bi haldw yaziyorum bebegim 2gundur kuvozde sarilik oldu mama vwriyoruz sutumudesagip icirmeye cçalışıyorum gogsumu zaten gogus ucuyla tutuyodu bugün hic tutmadi denedim ama nolurdua edin gunlerdir uykusuzum ama gozum hic bi seyi gormuyo yavrum bu haldeyken cok üzülüyorum coook sey yasadim sizle paylaşmak istiyorum ama kuzum iyilesmio bugun cilgin bi ağlama krizine girdim rabbim beterinden saklasin evladim hasta olacagina ben olsaydim diyorum kendi sancimi agrimi unuttum uyumuyoda agladikca yüreğim parcalaniyor.nolur dua edin rabbim tez zamanda sifasini versin(((
canlariiiim yarin sabah 8.30da sezeryana girecegim dualarinizi bekliyorum cunku korkuyorum :-(.insallah sag salim kucagimiza aliriz bebisimizi sizi cok seviyorum hep destek oldunuz bana.
günaydın kızlar.dün kontrolüm vardı.nts de biraz sancım çıktı.kızım 3.200 gr olmuş.doktor sancıların artabilir dedi.23 ağustosa sezeryan günü verdi ama bebek o tarihi bekleyecek gibi görünmüyor dedi.birde normal doğum da ısrar etsem yaptıracak ama tüp bebekle hamile kaldığın için sana sezeryan öneriyorum dedi.sizce ısrarcı olmalımıyım normal doğum için.aslında ikisindende korkuyorum,ilk gebeliğim ikisini de ilk kez yaşıcam.ne dersiniz ?
günaydın kızlar gecmısı okuyamadım hızlı hızlı yazmam lazaım her an oglum uyanabılır.3 agustos da bebegımı normal dogumla kucagıma aldım hızalı hızlı dogum hıkayemı yazmak ıstıyorum normal dogum dusunenler için cesaret olur.
öncelıkle 2 agustosa da buraya yazmıstım suyum gelıyor dıye yavas yavas suyum gelıyormus nısanda gelmıstı annlerı cagırdık ewe eşım geldı ısten bıraza beklemek ıstedım sancım gelır dıye cunku hıc sancım yoktu ama suyum yavas yavas gelmeye dewam edınce bebegımı rıske atmak ıstemedım gece 11 de acıle gıttık alttan muane ettıle acılmam hıc yok altıma ped koydular ewt bu gelen suyummus sızaıntı seklınde gelıyomus hemen yatısım yapıldı cok korkuyodum aglamaya basladım esım annem zor sakınlestırdı benı sankı bıdaha hiç birini göremicek gibi korkuyodm aılemle wedalastım benı yukarıya aldılar yukarda dogum yapan kadınların bagrısları ole cok korkuyodum kı resmen kedi gibi büzüldüm bı kenara tekrar maune oldum hıc acılam yok lavman yapıldı sabah kadar sancımın gelmesı beklendı ama yok bende ne sancı ne acılma yanımdakı hastayı acılması yok dıye acıl sezaaryana aldılar yalvarıyodum benıde alın dıye sancım yok doguramıcam dıye ole cok korktum kı sabah ebeler degıstı ebe geldı muane ettı senı sezaryana alamm acılman 2 cm olmus bebek cok güzel baskı yapıo aslında snn sımdıye kadar dogurman lazımdı bebk nerdeyse acılmadan cıkıcak sana sunı sancı verelım hızlandıralım dogumu dedı sunı sancıdan korkmama ragmen kabul ettım artık ne olacaksa olsun sklmıstım beklemekten ben yukarda bır doguruyom aılem asagıda 9 onlarda uzun surunce korkmuslar tabı suni sancı verıldı yataga baglandm kalkmama izin verılmıyodu artık sancılar yavastan gelmeye basladı bu arada saat sabah 9 olmustu epıdural ıstedım yapmadılar ıkınma zorlanıyomusum resmen yalvardım ama yapmadı ebe bana guven cok kolay dogurcaksın dedı mecbur guvenıyosun kımsen yok sunı sancı verıldıkten sonra bı saat gectı 4 cm oldu acılmam dedım ben artık bugunde doguramıcam sancılarım sıddetlı deıldı sadece korkuyordm doguramamktan ebeye sordum 4 cm den sonra hızlanırmı acılma dıye bana dedıkı belkıde 5 dk sonra dogum yapabılırsın bebek cok güzel basıyo ama snn rahmın acılmıyo dedı bı tane seruma bı tane kalcama ıgne yapıldı aradan bı saat gecmedı 4 cm denıldıgınde ebe yenıden geldı oooo kalk senı hemen doguma alıyoruza cok güzel acılmıssın dedı benı hemen catala aldılar sancı geldıgınde ıkınacaksın dedı ıkınıyorum olmadı bıda ıkınıyorum en sonunda bagırdm ben doguramıcam dıye ebe sana yardım edeyım dedı dırsegını karnıma dayadı 3. ıkınmamda bebegım cıktı o an sankı yenıden dogdum ne sancı ne bısey gevsemesıtım oglumu gördüm dünyalar bnm oldu normal dogumdan skın korkmayın suan unuttum bıle kısaca özetlersek suyum erken geldıgı için hastanede uzun kaldım ama dogum surecım sadece 3 saat surdu oncesınde ne sancı ne bısey 9 da sunı sancı verıldı 12 de dogurdum sunı sancıdan kormayın ben cok agladım ama daha doguma cok var dıye cunku hep daha sıddetlı bı sancı beklıyodum suan oglumda bende cok ıyıyız hastanede 2 gece yatmak zorunda kaldık oglumda enfeksıyon rıskı vardı suyum erken geldıgı için cok sukur bısey cıkmadı tek sıkıntım gogus catlaklarıdogum sancısını unutturdu garmastan gogus kremını tavsıye edıyorum eger o krem olmasa emzırmem mumkun deıldı sancı sırasında gul koklar gibi nefes al mum üfler gibi ver bunuda tavsıye edıyorum cok karısık yazdım bılıyorum k.bakmayın dogum yapan herkesı tebrık edıyorum yapacaklarada hıc korkmayın hemen unutuyosunuz herkese ıyı gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?