2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah subhanallah çok tatlı görünüyorsunuz hele sen ne güzel bir annesin öyle maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin

ALLAH analı babalı büyütsün canım meleğini.. çok geçmiş olsun.. neyseki herşey geçti gitti yavruna kavuştun.. gözünüz aydın darısı bekleyen bizlerin başına

maşallah canım meleğinee ve sana
çok tatlı görünüyorsunuz. Rabbim nazarlardan korusun. Mutluluğunuz daim olsun

Hayırlı ve sağlıklı olsun kızlar bebekleriniz.ikinizinde doğumları azıcık sıkıntılara rağmen çok güzel olmuş.güzel başlamış ömürleri hep böyle güzel gider inşallah.bayram şekerlerinizde yanında,sizden mutlusu yoktur.ikinizide öpüyorum,darısı başımıza inşallah

Oooo maşallah bi prenses daha gelmişşş

Hadi çok geçmiş olsun maşallah çok tatlısınız...

Tebrik ederim maşallah sana da bebişine de...
O göğüs çatlakları beni mahvetmişti 2 hafta sürdü çok zordu İnşallah seninki çarçabuk geçer...

Canım o belli olmuyor ertesi gün de olabilir 1 hafta sonra da olabilir. Ama sen tetikte ol artık... Benimki pazartesi gelmişti doğum perşembe günü olmuştu.

Çok güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Çok müjde çok! Ben onlara çok dua ediyorum içimden (!)

merhaba kızlar...giriyorum ama ne yazacağımı bilemiyorum 15 gündür olduğum yerde sayıyorum sanki.günler geçmek bilmiyor.hayatım boyunca belki bir daha böyle neyi beklerim ki diyorum.son haftamızdayız bizde garip birşeyler olacakmış geliyor.oğlumla yarın kontrole gidicez muhtemelen 2900 civarı falan olmuştur minnak daha her 10 günde 300 gr alıyor düzenli olarak.tabi daha zayıf da doğabilir.beklesin biraz daha diyorum iyi olur diyorum ama gününü de doldurcak da geçirecek gibi.hiç bir şeyim yok at gibi dışarlarda geziyorum hala.akşamları biraz sızılarım oluyor sadece o kadar.bütün doğum yapanları tebrik ederim hepsinin bebeğine maşallah diyorum allah hepinize güç versin,sıkıntılarınız geçsin inşallah

Canım o öyle kolay patlamıyor uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun bi şiş gibi bişiyle patlatıyolar sen git muayeneye. Nolur nolmaz...

aminnnnnnnnnnnn
çok geçmiş olsun canım dediğin gibi o ilk ayağa kalkış çok fena...
hayırlı olsun bebişin...

Cok tatli dmh teyzesı denizim 39+0 da dogdu 5 agustos sabahi saat 9.45 de sezeryanla boyumz 51 cm kilosu 3140 gram baş cewresi de 36 cm iki yaoagindada kocaman gamzeleri war

yarabbbim bu güzel bir melek rabbim onu en büyük nszarlardan koru sakın rabbim maşşalahhhhh kızına annesi çok sevindim allah analı babalı büyütsün meleğini sen nasılsın iyimisn annelik nasıl gidiyor :)

Petomcum
Ben de merak ettim sorularının cevaplarını ama bunları ancak yeni anneler bilir
Onlarda şu ara çok giremior
Lens konusu ben de merak ediyorum normal doğumda sorun olmaz da sezeryanda sorun olur
Solusyon ve kapları da alsan yanına doğumdan hemen sonra takarsın tekrar olmaz mı

kızlar bebeğin kemik kıtırdaması nı duyan varmı ben eğilim kalkınca sanki tık diye bi ses çıkıyor sizce nedir

Arada bende öyle kırt kırt bi şeyler duyuyorum
Bu arada benim bebeğimde küçük zerrecik seninki 2700 iyiymiş doğumda 3 olur merak etme
3 çok ideal bi kilo ne eksik ne fazla

selamlar

nasılsınız ??? var mı başka doğum yapan bakamadım geçmişee...kasılmalrım 5 dk da bi devam ediyo...ilacı en son 8 satte birden 6 saatte bire çekmiştik...bugün tekrar aradık böyle sık sık olunca,4 satte bir içsin demiş...öyle yapıcam şimdi

çok az kaldı artık....

yalnız anlamadığım şey bu dr.neden bu kadar acele ediyor..yani tamam kasılmalar var ama sancım yok,açılmam yok,bebek dönmüşte değil...??

12 sinde gidicez hastaneye,dr bi bakarız ve büyük ihtimal ertesi güm alırız demiş eşime ama ben hala biraz daha durabilir mi derdindeyim..eşim de strese girmeye gerek yok uğraşmayalım aldıralım diyo o hafta...ama ben çok çok acil değilse daha da durmasından yanayım...

Bebekcim sen zaten her halukarda sezeryan olmak stiyosun
Doktorun dediği tarihte de doğumuna 10 gün kalmış oluyor
Yani erken değil bebeğin gelişiminde iyiyse az daha kilo alsın gibi bi erdin yoksa doğsun bence minnoşun
Normal isteseydin haklı olarak açıklığı sancıyı beklerdin
Ama sezeryanda gerek yok

Selam kızlar doğuran annelerimizi tebrik edıyorum benım bebeğim bugün 20 günlük oldu bı güzel yıkadık dualar ettik sankı kendımı daha bı tecrübeli anne hissettim bugün hehe:))))
Lens konusunu gördüm arkadaşım bende numaralı lens kullanıyorum doğumum sezaryen oldu ve ameliyatta önce mutlaka çıkart dedi doktorum çıkarttım öyle girdim daha güvenli ama normal doğumu bilmem:)

Selamm Ben geldim geçmişi okuya okuya

Canım çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın

Canım dua edicem yavrun için sen de güçlü olmaya çalış biliyorum çok zor

Ohh bu haberi bekliyordum helenascım ve bebişi iyiymiş şükür

Maşallah size canım zor günler geride kaldı Allah bir daha yaşatmasın

Maşallah meleğineee Allah bağışlasın canım

Amanda aman hera da tecrübeli anne olmuş :) Teşekkürler canım tavsiyeler için bebişi bizim yerimize de kokla

Eki Görüntüle 774476

Kizlar herkes bebislerini resimlerini koyuyor ama bizde daha bebis felan olmadigi icin bende gorumcemle yaptigimiz kurabiyeleri koyayim dedim iste bunlarda oglumuzun kurabiyeleriiiiiiii

Çok güzeller canım elinize sağlık bu sıcakta nasıl becerdin vallahi bravo sana

günebakancım dur yaw hemen doğurma bende doğurcakmışım gibi hissediyorum. maşallah yavrucağına bi de bizimkiler cılızdı sonradan kilo aldılar :) benimkide 3 olmuş mudur acaba. en son 2850ydi

Doğuralım artık canım ya ben çok sabırsızlanıyorum iyice doğum moduna girdim. Senin cimcime de 3 olmuştur bizimkiler sonradan açıldı :)

Canım gözünüzaydın Allah nazardan saklasın çok güzelsiniz

arkadaşlar dün kontrolümüz vardı ve nst de bişi çıkmadı bakalım bekliyoruz ama sanki benim ufaktan alt taraflarda sancım var gibi

evet canım sezeryan olacak kesin ama kilo alması için az daha dursun istiyorum yani ne biliyim...ama şöyle bişey var normal sezeryan tarihi 19-20 si fln diyoduk zaten şimdi bu tarihten de 1 hafta önce olmuş olacak..o yüzden az daha durabilir mi diyorum yani en azından 15-16 sına kadar falan ama tabi yok durmaz beklemez derse o zaman yapacak bişey yok 13 ünde giricem...

hayırlısı olsun ya inşallah...Allah yardımcımız olsun....

bir de şunu anlamadım burdaki takvim şu an 38 haftayı gösteriyo mesela,ama ultrasonda daha 38 olmamış görünüyoruz...bu takvime göre 12-13 ünde 39 a girmiş olucaz ki çok iyi...hangisi doğru anlamadım...takvime göre 26sında 40 hafta dolmuş olacak yani ki benim hesabıma göre de bu takvim doğru ama dr.un ultrasonu beni yanıltıyor

maşallah subhanallah canım tontişine.. neler yedin 1 haftadır ne güzel beslemişsin bebeğini ben napıcam bnmki hala 2390gr

Canm hiç te mükemmel beslendiğim söylenemez.. Ben de anlamıyorum biraz bünye ile alakalı sanırım.. En iyi yaptığım şey kahvaltı benim süt yumurta peynir domates salatalık biber mutlaka her sabah yerim.. Birde genelde az bile olsa miktarı hep protein ağırlıklı yiyoruz.. Ama az yerim ben yani nebilim ben de anlam veremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…