- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.941
Merhaba kizlar az once nisanim geldi bakalim dogum ne zaman olucak:)
slm canım günlerimiz aynı bizimde bebiş iyi nstde sancı yok.. ara ara alt tarafta sancı oluyor oda normalmiş çatı genişliyor bebiş kafasını yerleştiriyormuş.. kız mı erkek mi senin
Merhaba kızlar,ben 35+4 teyim. Bebeğimde malesef gelişme yavaşlamış,plasenta yaşlanmaya başlamış. Bebeğim 2200 hala ve büyümüyor. doktor yakın takibe alıyor beni.Böyle giderse daha erken alabilirlermiş. Doktora sadece küçük mü doğar başka bişey olmaz demi dedim,herşey olabiliri dedi ya dua edin korkuyorum.
Kizlar merhaba,
Yavrularini kucaklarina alanlarin sevincini paylasiyorum, Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Gozunuz aydin.
Benim 40. Haftam bitmek uzere, Almanyada yasiyorum ve burada dogum sancilarini baslatmak icin eczanelerde sanci kokteyli satiliyor. Bu tur birsey Turkiyede veya diger ulkelerde var mi? Bu kokteyli kullanma konusunda ne dusunuyorsunuz acaba?
Bu arada nisanim gecen hafta cuma sabahi gelmisti ama hala sancim yok...
pek nadir bakabilenlerdenim buraya. benim meleğim biraz erken geldi son anda temmuz annesi oluverdimama her şey yolunda muhteşem bir doğumdu.doğum hikayemi paylaştım doğum hikayeleri bölümünde fikir olsun isteyen arkadaşlar okuyabilir.çünkü doğumdan önce pozitif normal doğum hikayeleri okumak iyi gelmişti bana. darısı doğum yapmayan arkadaşlara. şimdiden iyi bayramlar diliyorum... hayırlı akşamlar
Merhaba kızlar,ben 35+4 teyim. Bebeğimde malesef gelişme yavaşlamış,plasenta yaşlanmaya başlamış. Bebeğim 2200 hala ve büyümüyor. doktor yakın takibe alıyor beni.Böyle giderse daha erken alabilirlermiş. Doktora sadece küçük mü doğar başka bişey olmaz demi dedim,herşey olabiliri dedi ya dua edin korkuyorum.
Merhaba kizlar az once nisanim geldi bakalim dogum ne zaman olucak:)
Ilk defa duydum sanci kokteylini
Burada hastanede mudahale basliyor
Tetikleyivi bir serum veriyorlar
Sanirim ona benzer bisey
Ebe ne diyor? Ic yada icme,, ona sorsan??
Merhaba kzlar.. kizimla bz geldik. Fundacigima haber vermistim dogumumu.. dogum hikayemle dun aksam geri donucekti ama kizim aglayinca biraktim. Suan hastanedeyim enn yakn zamanda aranzdaym ins.. suan k.v. bogasim var sabr cekmekten dislermi skmaktan bayilcam.. umarim sizlerde iisinizdr.. opuyoruz sizi mis kokulu melegmle..
Ne? Nasıl? Ben nasıl kaçırırım bunu ya?Canım benim çok şükür Masalına kavuşmuşsun mutlu huzurlu bir ömür sizin olsun. Şansı açık hayırlı bir evlat olur inşallah çok sevindim Kayınvalideni görme boşver en güzel varlık yanında onu al kucağına çekil odana emzirme bahanesiyle. Meleğini bizim için de kokla ahh nasıl özendim
Merhaba kzlar.. kizimla bz geldik. Fundacigima haber vermistim dogumumu.. dogum hikayemle dun aksam geri donucekti ama kizim aglayinca biraktim. Suan hastanedeyim enn yakn zamanda aranzdaym ins.. suan k.v. bogasim var sabr cekmekten dislermi skmaktan bayilcam.. umarim sizlerde iisinizdr.. opuyoruz sizi mis kokulu melegmle..
Anammmm masalcık gelmiş hoşgelmişşş Gözün Aydın canım çok sevindim sıhhatiniz yerindedir inşallah detayları bekliyorum :) kocaman öpüldün foto isterimmm kv yi salla diyecem yapamıcan biliyorum sen meleğine odaklan duymamaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?