2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese iyi bayramlar.doktorumuz belki bayram sürprizi yapabilir oğlunuz demişti ama bugün kontrole gittik,herşey yolundaymış.1 hafta daha beklicek galiba oğluşum.Sağlıklı olsunlar da önemli olan o ama insan dayanamıyo işte,bir an önce kucağına almak istiyor :)

pek nadir bakabilenlerdenim buraya. benim meleğim biraz erken geldi son anda temmuz annesi oluverdim ama her şey yolunda muhteşem bir doğumdu.doğum hikayemi paylaştım doğum hikayeleri bölümünde fikir olsun isteyen arkadaşlar okuyabilir.çünkü doğumdan önce pozitif normal doğum hikayeleri okumak iyi gelmişti bana. darısı doğum yapmayan arkadaşlara. şimdiden iyi bayramlar diliyorum... hayırlı akşamlar

Kizlar merhaba,

Yavrularini kucaklarina alanlarin sevincini paylasiyorum, Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Gozunuz aydin.

Benim 40. Haftam bitmek uzere, Almanyada yasiyorum ve burada dogum sancilarini baslatmak icin eczanelerde sanci kokteyli satiliyor. Bu tur birsey Turkiyede veya diger ulkelerde var mi? Bu kokteyli kullanma konusunda ne dusunuyorsunuz acaba?

Bu arada nisanim gecen hafta cuma sabahi gelmisti ama hala sancim yok...

Son düzenleme:
arkadaşlar bebeğim üst taraftan çıkmak için uğraşıyor geriliyor:) o uğraştıkça alttan biraz biraz sancılar vuruyor durum ne acaba doğmak mı istiyor

dualarım seninle canım allah yardımcın olsun inş..üzülüp sıkıntı yapma bu durumu bari olumlu düşünerek yardımcı ol bebeğine ,sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun da varsın küçük olsun sen beslersin doğduktan sonra tamam mı üzülme.benimki de kilo almıyo aynı yani doktoruna cok takılma allah yardımcın

mucize doğum hikayen cok güzel cok olumlu allahım herseyini böle kolay yapsın canım sağlıkla büyüt bebeğini

Ilk defa duydum sanci kokteylini
Burada hastanede mudahale basliyor
Tetikleyivi bir serum veriyorlar
Sanirim ona benzer bisey
Ebe ne diyor? Ic yada icme,, ona sorsan??

Süpersin canım ben de sürekli okudum pozitif odum hikayeleri umarım bende de işe yarar
Tebrik ederim gözün Aydın sağlıkla büyüt bebeğini

Canım inşallah bir sorun çıkmaz zayıf olsun ama sağlığı yerinde olsun dualarım seninle

Merhaba kizlar az once nisanim geldi bakalim dogum ne zaman olucak:)

Hadi bakalımmm sıradaki talihlimiz sensin belki de

Yarın bayram kızlar şimdiden bayramınız kutlu olsunnn belki giremem Doğuranlar bebişlerini doğurmayanlar göbişlerini fotoğraflamayı unutmasın İlk bayramımız hepimize uğur getirsin

Merhaba kzlar.. kizimla bz geldik. Fundacigima haber vermistim dogumumu.. dogum hikayemle dun aksam geri donucekti ama kizim aglayinca biraktim. Suan hastanedeyim enn yakn zamanda aranzdaym ins.. suan k.v. bogasim var sabr cekmekten dislermi skmaktan bayilcam.. umarim sizlerde iisinizdr.. opuyoruz sizi mis kokulu melegmle..

Ilk defa duydum sanci kokteylini
Burada hastanede mudahale basliyor
Tetikleyivi bir serum veriyorlar
Sanirim ona benzer bisey
Ebe ne diyor? Ic yada icme,, ona sorsan??

Canim bugun ebem soyledi, sana sanci kokteyli getirecegim yarin diye, suni sanci verilmesi dogal olmayan mudahale ama bu kokteyl dogal sekilde tetikliyor dedi... Bende ne oldugunu hic bilmedigim icin sizlere sorayim dedim belki kullanan, kullanacak olan vardir diye...

Ne? Nasıl? Ben nasıl kaçırırım bunu ya? Canım benim çok şükür Masalına kavuşmuşsun mutlu huzurlu bir ömür sizin olsun. Şansı açık hayırlı bir evlat olur inşallah çok sevindim Kayınvalideni görme boşver en güzel varlık yanında onu al kucağına çekil odana emzirme bahanesiyle. Meleğini bizim için de kokla ahh nasıl özendim

Acaba fundacik soylemeyimi unuttu. 5 agustosta melegimi kucagima aldm.. kv ilk andan mama mama delrtti beni mamaya alstrdrdi hep kucagnda ik dese kucagina alio poposuna vuruo sustrmak icin baska yontem blmio sanirim cldrcam. Ani sezeryana alndm gaz sorunum var tekrar hadtane yattik. Annem yanmda zaten oda geldi gazm gelse kacmaya yer aricam anlayssiz yaaa birak bi annemle beni aglicam cok stresliyum

Anammmm masalcık gelmiş hoşgelmişşş Gözün Aydın canım çok sevindim sıhhatiniz yerindedir inşallah detayları bekliyorum :) kocaman öpüldün foto isterimmm kv yi salla diyecem yapamıcan biliyorum sen meleğine odaklan duymamaya çalış

İyi geceler kızlar bayramınız kutlu olsun ... Bugün son kontrolümüze gittik oğlum halen ters haftaya çarşamba kucağımda olacak meleğim inşallah

hera17 , beklebekle , bynsu , pavese , meltemangel , Nazlibebis , ertanburak , mutlulukkk , NisaninAnnesi , hayatimsin
Tebrikler taze anneler Allah bebişlerinize uzun ömürler versin :)

Canımmm nasıl duymayacağız ben şimdiden telaştayım hastaneden çıkıp eve geldiğimiz anı düşündükçe geriliyorum resmen ,her kafadan çıkacak sesleri ,beni ve bebeği mıncıklayacak olanları, her konunun uzmanlarını offf ooooooofffffff işimiz zor

Kizlar vajinama acayip baski oluyo hafif ve agir karisik sancilar giriyo kasiklarima ve gobek deligimin alt kisimlarina kartim tas gibi oldu dakika tutuyorum 10dk geldigide oluyo 2dk da geldigide yarim saatte geldigide doktorumda bayram iznine cikti arayamiyorum esimde nobette bu gece hastaneyi aradim acildeki ebelerle gorustum ama nst cekip alttan muayene etmemiz lazim dedi ayyyy napcam ben gitsem mi gitmesem mi biraz dahami beklesem bilemedim ki.....esim de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…