2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk doğumuma direkt bele vuran ve nisbeten düzenli sancılarla başlamıştım. Akşam 6'da başladı. 4-5 dk.da düzenli gelmeye de gece 3te. Hastaneye 3.30 a doğru vardık sonra bende sabaha kadar 15-20 dk.ya yükseldi sancı aralıkları. Öğleden sonra 2.40da doğdu oğlum.
İkinci doğumumda da öğlen gibi senin anlattığın türden karnımda düzensiz kasılmalar başlamıştı. Ağrı sızı hissim yoktu, metroyla dr. kontrolüne gitmiştim. 2 cm açıklık var ama düzenli sancın olmadığı için gidebilirsin dedi. İlkindeki belden vuran sancılar gece 12 gibi başladı. Sabah 8.30 gibi dayanma gücüm azalınca gittim dr.a ve 4 cm açılman var deyip hastaneye yolladı, o da yola çıktı. Doğumum öğlen oldu.
Bunları anlatmamın sebebi eğer suyun gelmemişse, kanaman yoksa, düzenli sancın yoksa, gebeliğinde riskli bir duruma rastlanmamışsa, bebek hareketlerinde önemli bir değişiklik görmüyorsan panik yapmana gerek yok. Hele ilk doğumsa sancıların başlamasıyla doğum arasında fark oluyor genelde. Tabi içinin rahat etmesi önemli. Annelik içgüdüleri yanılmaz genelde. Bir de eğer evde bir süre sancı çekmeyi tercih edersen bu sırada yatmaya çalışma, özellikle ağrı hissi varsa ayakta veya oturarak dayanabildiğin kasılmalara yatarak dayanamıyorsun. Hem de yürümek, ayakta olmak açılma sürecini hızlandırıyor.
Doğum yapmayıp miadı dolanlara bir avazda, hayırlı, kolay doğumlar diliyorum.

Geldi cnm yaaa cok sukur.. yakin zamanda foto ve hikayemizi sizlerle paylasicam bi kendimi toparliyayim.. aynenn sallanmio valla sinir kupu oluyorum.

Canlar günaydın,kucağınızdakilerle ve göbeğinizdekilerle hepiniz bayramı kutlu olsun.biz babamızı işe gönderdik,kayınvalideye gidicez kızımla birazdan.biraz buruğuz tabi babamız yanımızda olmadığı için ama yarın sabah olacak yanımızda.Hayatımsın,gözün Aydın hemşo,1-2 gündür seni göremeyince tahmin etmiştim doğum yaptığını,tam artık bugün mesaj yazayım sana derken senden haber geldi.sağlıkla büyüt güzel kızını.Demoss,Allah bir avazda kurtarsın canım,nişan gelmiş ama bakalım yavrun ne zaman gelecek?Narinnazenin'de doğum yapmıştır bence,öbür hemşom yani.kendinize dikkat edin kızlar.öpüyorum hepinizi

İyi bayramlar kizlar....bebislerimz olmadm gecrdgmz son bayram.ins.kizmn dogdugu gun bnm bayramim olucak..ailenzle sevdiklernzle guzel bi byram gecirin ins...

Beklenen doğum tarihim 01 Ağustos. Sancım yok, doktorum hastanede değil, bugüne kadar suni sancıyı reddettim. Kendi sancım gelsin ilkin dedim ama doktorum cumaya kadar beklememi istemiyor. Arkadaşı bugün nöbetçi ve sanırım doğumumu bugün arkadaşı başlatacak. Bugün 41. hafta doldu. 2. doğum için bu kadar bekleyeceğimi ciddi ciddi düşünmemiştim. Benim için dua eder misiniz?

gidebiliyorsan kendin git canım...aynı durum ben de var..hem de 10 gündür...son cmrtsiden beri de şiddetli...5 dk.da bi kasılma...kasıklarımda da basınç oluyor dünden beri...

benim de dr.um izinde onu bekliyoruz...hem onu bekliyorum hem de kızımın az daha anne karnında kalması için uğraşıyorum..ilaçla fln...

korkma ama bayramı atlatırsınız merak etme

bu arada herkesin bayramı kutlu olsun...bi daha ki bayrama kızımız da yanımızda olacak inşallah

mutlu sağlıklı bayramlar herkese evlatlarıyla...

Aah ah ayni seyi ben de yasadm bu sabah. 2-3 dk da bir giren kasilma ve sancilarim vardi. Nst ye bi girdim 15 dk da bire dustu nerdeyse (( 40+6 dayim ben belki bugun sezaryene girebilirim ama cok arada kaldim (( daha bi yil once benzer bi ameliyat oldum, sonrasi benim icin cok sanciliydi

bu arada kızımın cicilerini paylaşayım sizle...:)

kolonyaları

şekerleri

kapı süsü

altın yastığı

kapı süsü fotosunun orjinali düz olduğu halde burda yan çıkıyor anlamadım niye...

Cnm bnde senn gbiym kasiklarmda sanci ve basinc..ve karnm sertlesiyo yamulup duruyo bn artk ilac icmiyorm bde doktor biraktrdi..bayrami cikaralm ins..senn icnde dua ediyrm bzm gunlerimz ayni senle

Cnm olsun bebisinide kendinide riske atma bnce..hber vermeyi unutma..su mubarek gunlerde allah hepimizi hyrlusiyla kurtarsn evlatlarimiza kavustrsn ins cnm

Cnm bnde senn gbiym kasiklarmda sanci ve basinc..ve karnm sertlesiyo yamulup duruyo bn artk ilac icmiyorm bde doktor biraktrdi..bayrami cikaralm ins..senn icnde dua ediyrm bzm gunlerimz ayni senle

aynen canım yaa..karnım yamuluyo resmen..dün eşim de diyo ki o ne ya ağzı yamulmuş insan gibi oluyo gülmekten öldük öyle diyince...çok garip bişey..taş gibi oluyo ve yamuluyo...evettt günlerimiz aynı bakalım ne zaman doğurucaz :)) benim artık kesin bayramdan sonraki hafta salı diyo doktor ama pazartesi bakıcak işte yine bi duruma..belki çarşmba perşmbe ye de uzatabiliriz...hayırlısı olsun canım ikimiz için de...

sancım yok benim öyle..sadece basınç oluyo kasıklarda bir de bebek hareket ettiğinde fln şeyime doğru bıçak saplanıyo gibi oluyor...kasılmalar var işte bide..onun dışında bi sıkıntım yok başka...ilacı 4 saatte bire çekince kasılamalrın şiddeti de azaldı sanki...

sağol cnımmm ben de dua ediyorum sana hepimize...çıkarıcaz bayramı Allah'ın izniyle...

canım hayırlı uğurlu olsun evladın bayram şekerin gelmiş

Cnm bnmde bicaklar sapliyolar bebek hareket ettikce..bnm doktorda bkleyebilirse cuma diyo ama bkleyemzse daha erken.diyo .ben ilacta icmiyorm artik hic belli olmz yani bzm durum

Cnm olsun bebisinide kendinide riske atma bnce..hber vermeyi unutma..su mubarek gunlerde allah hepimizi hyrlusiyla kurtarsn evlatlarimiza kavustrsn ins cnm

doktorum hiç sezaryen lafı etmedi. eve geldik. cumartesi ve pazartesi yine nst için gidicem, sanırım en son pazartesi... o güne kadar gelmezse sezaryen veya suni sancı... Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin...

bu arada bugün kendi doktorum gelene kadar nöbetçi doktor açılma var mı diye baktı, bi saat sonra da kendi doktorum. açılma yoktu ama benim için çok zor olan muayeneyi arka arkaya iki defa olmuş oldum. doğumu tetikliyomuş sanırım bu muayeneler. eve geldiğimde de çamaşırımda açık renk bi leke vardı... muayeneden mi yoksa nişan mı acep?

iyi bayramlar hepinize. bebeğini kucağına alanları tebrik ediyorum. benim gibi arkadaşlarada hayırlı doğumlar nasip olur inşallah. ben kesin sezeryana karar verdim çok istiyordum normal doğumu fakat bebeğime bişe olur korkusu ile 23ünde inşallah bebeğimi kucağıma alıcam allah bu mutluluğu yaşatır bana umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…