- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.961
Kizlar vajinama acayip baski oluyo hafif ve agir karisik sancilar giriyo kasiklarima ve gobek deligimin alt kisimlarina kartim tas gibi oldu dakika tutuyorum 10dk geldigide oluyo 2dk da geldigide yarim saatte geldigide doktorumda bayram iznine cikti arayamiyorum esimde nobette bu gece hastaneyi aradim acildeki ebelerle gorustum ama nst cekip alttan muayene etmemiz lazim dedi ayyyy napcam ben gitsem mi gitmesem mi biraz dahami beklesem bilemedim ki.....esim de yok
Anammmm masalcık gelmiş hoşgelmişşş Gözün Aydın canım çok sevindim sıhhatiniz yerindedir inşallah detayları bekliyorum :) kocaman öpüldün foto isterimmm kv yi salla diyecem yapamıcan biliyorum sen meleğine odaklan duymamaya çalış
Ben ilk doğumuma direkt bele vuran ve nisbeten düzenli sancılarla başlamıştım. Akşam 6'da başladı. 4-5 dk.da düzenli gelmeye de gece 3te. Hastaneye 3.30 a doğru vardık sonra bende sabaha kadar 15-20 dk.ya yükseldi sancı aralıkları. Öğleden sonra 2.40da doğdu oğlum.
İkinci doğumumda da öğlen gibi senin anlattığın türden karnımda düzensiz kasılmalar başlamıştı. Ağrı sızı hissim yoktu, metroyla dr. kontrolüne gitmiştim. 2 cm açıklık var ama düzenli sancın olmadığı için gidebilirsin dedi. İlkindeki belden vuran sancılar gece 12 gibi başladı. Sabah 8.30 gibi dayanma gücüm azalınca gittim dr.a ve 4 cm açılman var deyip hastaneye yolladı, o da yola çıktı. Doğumum öğlen oldu.
Bunları anlatmamın sebebi eğer suyun gelmemişse, kanaman yoksa, düzenli sancın yoksa, gebeliğinde riskli bir duruma rastlanmamışsa, bebek hareketlerinde önemli bir değişiklik görmüyorsan panik yapmana gerek yok. Hele ilk doğumsa sancıların başlamasıyla doğum arasında fark oluyor genelde. Tabi içinin rahat etmesi önemli. Annelik içgüdüleri yanılmaz genelde. Bir de eğer evde bir süre sancı çekmeyi tercih edersen bu sırada yatmaya çalışma, özellikle ağrı hissi varsa ayakta veya oturarak dayanabildiğin kasılmalara yatarak dayanamıyorsun. Hem de yürümek, ayakta olmak açılma sürecini hızlandırıyor.
Doğum yapmayıp miadı dolanlara bir avazda, hayırlı, kolay doğumlar diliyorum.
Kizlar vajinama acayip baski oluyo hafif ve agir karisik sancilar giriyo kasiklarima ve gobek deligimin alt kisimlarina kartim tas gibi oldu dakika tutuyorum 10dk geldigide oluyo 2dk da geldigide yarim saatte geldigide doktorumda bayram iznine cikti arayamiyorum esimde nobette bu gece hastaneyi aradim acildeki ebelerle gorustum ama nst cekip alttan muayene etmemiz lazim dedi ayyyy napcam ben gitsem mi gitmesem mi biraz dahami beklesem bilemedim ki.....esim de yok
gidebiliyorsan kendin git canım...aynı durum ben de var..hem de 10 gündür...son cmrtsiden beri de şiddetli...5 dk.da bi kasılma...kasıklarımda da basınç oluyor dünden beri...
benim de dr.um izinde onu bekliyoruz...hem onu bekliyorum hem de kızımın az daha anne karnında kalması için uğraşıyorum..ilaçla fln...
korkma ama bayramı atlatırsınız merak etme
bu arada herkesin bayramı kutlu olsun...bi daha ki bayrama kızımız da yanımızda olacak inşallah
mutlu sağlıklı bayramlar herkese evlatlarıyla...
Aah ah ayni seyi ben de yasadm bu sabah. 2-3 dk da bir giren kasilma ve sancilarim v gardi. Nst ye bi girdim 15 dk da bire dustu nerdeyse(( 40+6 dayim ben belki bugun sezaryene girebilirim ama cok arada kaldim (( daha bi yil once benzer bi ameliyat oldum, sonrasi benim icin cok sanciliydi
Cnm bnde senn gbiym kasiklarmda sanci ve basinc..ve karnm sertlesiyo yamulup duruyo bn artk ilac icmiyorm bde doktor biraktrdi..bayrami cikaralm ins..senn icnde dua ediyrm bzm gunlerimz ayni senle
Merhaba kzlar.. kizimla bz geldik. Fundacigima haber vermistim dogumumu.. dogum hikayemle dun aksam geri donucekti ama kizim aglayinca biraktim. Suan hastanedeyim enn yakn zamanda aranzdaym ins.. suan k.v. bogasim var sabr cekmekten dislermi skmaktan bayilcam.. umarim sizlerde iisinizdr.. opuyoruz sizi mis kokulu melegmle..
aynen canım yaa..karnım yamuluyo resmen..dün eşim de diyo ki o ne ya ağzı yamulmuş insan gibi oluyogülmekten öldük öyle diyince...çok garip bişey..taş gibi oluyo ve yamuluyo...evettt günlerimiz aynı bakalım ne zaman doğurucaz :)) benim artık kesin bayramdan sonraki hafta salı diyo doktor ama pazartesi bakıcak işte yine bi duruma..belki çarşmba perşmbe ye de uzatabiliriz...hayırlısı olsun canım ikimiz için de...
sancım yok benim öyle..sadece basınç oluyo kasıklarda bir de bebek hareket ettiğinde fln şeyime doğru bıçak saplanıyo gibi oluyor...kasılmalar var işte bide..onun dışında bi sıkıntım yok başka...ilacı 4 saatte bire çekince kasılamalrın şiddeti de azaldı sanki...
sağol cnımmm ben de dua ediyorum sana hepimize...çıkarıcaz bayramı Allah'ın izniyle...
Cnm olsun bebisinide kendinide riske atma bnce..hber vermeyi unutma..su mubarek gunlerde allah hepimizi hyrlusiyla kurtarsn evlatlarimiza kavustrsn ins cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?