- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.981
doktorum hiç sezaryen lafı etmedi. eve geldik. cumartesi ve pazartesi yine nst için gidicem, sanırım en son pazartesi... o güne kadar gelmezse sezaryen veya suni sancı... Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin...
bu arada bugün kendi doktorum gelene kadar nöbetçi doktor açılma var mı diye baktı, bi saat sonra da kendi doktorum. açılma yoktu ama benim için çok zor olan muayeneyi arka arkaya iki defa olmuş oldum. doğumu tetikliyomuş sanırım bu muayeneler. eve geldiğimde de çamaşırımda açık renk bi leke vardı... muayeneden mi yoksa nişan mı acep?
slm kızlarrdoğum yapanlar olmuş yine maşallah bizim topikteki bebişler pek hızlı çıktı(benimki değil ama olsun )
hera kel kafalı miniği öp yerime hayırlı olsun canım
beklebekle ve meltem sizlerin bebişleride hayırlı sağlıklı olsun canlarım.bizede dua edin miniklerininzi koklarken.
fundaarda nice yıllara tatlım.benimde geçen aydı doğum günüm.gerçekten hayatımdaki en anlamlı yaş bu çünkü artık anne oluyorum inşallah.eminim senin içinde öyledir.ardayla nice yıllara artık
bebegimizi dun kucagimiza aldik cok tatli masallah amma velakin sutum yok nasil gelecek onuda bilmiyorum dunden beri ugrasiyoruz bir damla gelmiyor en sonunda bebege mama verdiler hastanede ne yapicam bilmiyorum sutu gelmeyip sonra gelenler vat mi neler yaptiniz
Canım bol sıvı al, kayısı meyve suyu filan , birde süt arttırıci humana still tea deneyebilirsin, süt gelmiyor diye düşünme, bu is psikolojik birazda, bebeğim emdikce gelecek diye düşün , sık sık emzir o cektikce gelecek insallahbebegimizi dun kucagimiza aldik cok tatli masallah amma velakin sutum yok nasil gelecek onuda bilmiyorum dunden beri ugrasiyoruz bir damla gelmiyor en sonunda bebege mama verdiler hastanede ne yapicam bilmiyorum sutu gelmeyip sonra gelenler vat mi neler yaptiniz
yeni doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun dikişlerim çok ağrı yapıyor geçiş konuları okuyamadım hepinize selamlar hoşçakalın
Gözün Aydın canım, masal kız güzel odasına gelmis sonunda , Allah anali babali büyütsün , kvde ile de sabır versin sana , ilk heyecanları çabuk geçsin de seni rahat bıraksınlar bi an önce insallah :)Geldi cnm yaaa cok sukur.. yakin zamanda foto ve hikayemizi sizlerle paylasicam bi kendimi toparliyayim.. aynenn sallanmio valla sinir kupu oluyorum.
Beklenen doğum tarihim 01 Ağustos. Sancım yok, doktorum hastanede değil, bugüne kadar suni sancıyı reddettim. Kendi sancım gelsin ilkin dedim ama doktorum cumaya kadar beklememi istemiyor. Arkadaşı bugün nöbetçi ve sanırım doğumumu bugün arkadaşı başlatacak. Bugün 41. hafta doldu. 2. doğum için bu kadar bekleyeceğimi ciddi ciddi düşünmemiştim. Benim için dua eder misiniz?
bebegimizi dun kucagimiza aldik cok tatli masallah amma velakin sutum yok nasil gelecek onuda bilmiyorum dunden beri ugrasiyoruz bir damla gelmiyor en sonunda bebege mama verdiler hastanede ne yapicam bilmiyorum sutu gelmeyip sonra gelenler vat mi neler yaptiniz
Cnm bnmde bicaklar sapliyolar bebek hareket ettikce..bnm doktorda bkleyebilirse cuma diyo ama bkleyemzse daha erken.diyo .ben ilacta icmiyorm artikhic belli olmz yani bzm durum
ay hayırlısı canım yaa :)) ilaçsız durabiliyosun yani bi sorun yok? açılmanda vardı senin galiba??
bir de kilosu kaç şu an bebeğinin?
Herkese iyi bayramlar kizlarr...
Az once annemlerden donerken bi sancilandim bi 10dk boyunca sik sik sanci girdi doguruyorum diye korktum ama bir iki saattir birsey yok birden nasil sicak basti terledim anlatamam doktor daha dogmaya niyeti yok demisti ama bayrami gecirse bari oglum
Cok gecmis olsun canimSelam arkadaşlar...
25 Temmuz da Burcu geldi.... 37 haftalık 3450 gr. 52 cm. Hiç bi problemi olmadı maşallah...
Gelelim bana...Öngörüldüğü gibi rahmim alındı, ameliyattan çıktından 3 saat sonra iç kanama sebebi ile tekarar ameliyata alındım... Sonradan söylüyorlar bana , %50 şans ile girmişim ikinci ameliyata. 4 ünite kan verilmiş. vs... Yoğun bakımda kaldım 1.5 gün. Neyse ki atlattım... Şimdi evdeyiz, iyileşmeye çalışıyorum. Hepinizi öpüyorum.. Kim ne yapmış çok uzak kaldım, doğum yapanlara tebrikler, bekleyenlere kolay doğumlar diliyorum...
Ah ne zor annelikKizlar bu msj i size bitik bi haldw yaziyorum bebegim 2gundur kuvozde sarilik oldu mama vwriyoruz sutumudesagip icirmeye cçalışıyorum gogsumu zaten gogus ucuyla tutuyodu bugün hic tutmadi denedim ama nolurdua edin gunlerdir uykusuzum ama gozum hic bi seyi gormuyo yavrum bu haldeyken cok üzülüyorum coook sey yasadim sizle paylaşmak istiyorum ama kuzum iyilesmio bugun cilgin bi ağlama krizine girdim rabbim beterinden saklasin evladim hasta olacagina ben olsaydim diyorum kendi sancimi agrimi unuttum uyumuyoda agladikca yüreğim parcalaniyor.nolur dua edin rabbim tez zamanda sifasini versin(((
Kelle koltukta bkliyorm cnm.evt 1cm acilmam var ama artmsta olabilir kasilip duruyorm.cnku..15 gun once 1cm di ilacta icmiyorm o yuzden son durumm ne bilmiyorm.son 1 saattr fena kasiliyorm..allahtan.doktorm bi yere gtmedi kndi karisida dogum yapicak diye...bayram bi gecseydi.bde ayni gun.dogarmis zilliler
Cnm.3119 du dun 50 cm boyu..ama bde ultrason olcumleri degisiyo eksik cikabiliyo
Kizlar bu msj i size bitik bi haldw yaziyorum bebegim 2gundur kuvozde sarilik oldu mama vwriyoruz sutumudesagip icirmeye cçalışıyorum gogsumu zaten gogus ucuyla tutuyodu bugün hic tutmadi denedim ama nolurdua edin gunlerdir uykusuzum ama gozum hic bi seyi gormuyo yavrum bu haldeyken cok üzülüyorum coook sey yasadim sizle paylaşmak istiyorum ama kuzum iyilesmio bugun cilgin bi ağlama krizine girdim rabbim beterinden saklasin evladim hasta olacagina ben olsaydim diyorum kendi sancimi agrimi unuttum uyumuyoda agladikca yüreğim parcalaniyor.nolur dua edin rabbim tez zamanda sifasini versin(((
Kizlar merhaba gecenlerde sutumun az oldugunu yazmistim, sezeryan etkisi sut gec gelebiliyormus benim de gelmeye basladi ama hala az mama takviyesi yapiyoruz kahrimdan olucem( bi de gogus ucum cok acimaya basladi lansinoh ve kalkan kullaniyorum ama bebegim ilk emmeye basladigi an kopariyo sanki gogus ucumu var mi fikri olann?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?