2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Muayenedendr cnm..bnde aciklik muayemesi oldmda kqhverengi akinti olmustu.doktor demisti kanama olabilir diye

bebegimizi dun kucagimiza aldik cok tatli masallah amma velakin sutum yok nasil gelecek onuda bilmiyorum dunden beri ugrasiyoruz bir damla gelmiyor en sonunda bebege mama verdiler hastanede ne yapicam bilmiyorum sutu gelmeyip sonra gelenler vat mi neler yaptiniz

canım inşallah bekleyen herkes sağlıklı sıhatlı kucaklarına almayı nasip etsin

cnm öncelikle gözün aydın benimde 3 gün gelmedi banyo yaptıktan sonra gelio merak etme ama sakın mama vermemezlik etme 2 saatte 1 30 ml verin yoksa sarılık olur benim bebeğim hastaneden çıktıktan sonra 2 gün yattık hastanede sarılık oldu dün çıktık dahada tam geçmedi şimdi sağıyorum sütümü daha mememi tutamıo maalesefçünkü küvözdeykende hep biberonla verdik

Canım bol sıvı al, kayısı meyve suyu filan , birde süt arttırıci humana still tea deneyebilirsin, süt gelmiyor diye düşünme, bu is psikolojik birazda, bebeğim emdikce gelecek diye düşün , sık sık emzir o cektikce gelecek insallah
Ayrıca bulgur pilavı ve incir, rezene de süt yapıyormuş

yeni doğum yapanlara hayırlı uğurlu olsun dikişlerim çok ağrı yapıyor geçiş konuları okuyamadım hepinize selamlar hoşçakalın

Gecmis olsun canım ,insallah geçer ağrıların, benim dikiş agrisi daha yeni gecti

Geldi cnm yaaa cok sukur.. yakin zamanda foto ve hikayemizi sizlerle paylasicam bi kendimi toparliyayim.. aynenn sallanmio valla sinir kupu oluyorum.
Gözün Aydın canım, masal kız güzel odasına gelmis sonunda , Allah anali babali büyütsün , kvde ile de sabır versin sana , ilk heyecanları çabuk geçsin de seni rahat bıraksınlar bi an önce insallah :)

Allah yardımcın olsun , insallah kolay bi dogum olur sagsalim bebeğini kucağına alırsın , Allah kolaylık versin

canım bebeğin hayırlı olsun.. ben kuru üzüm hoşafı, ısırgan ve rezene çayı içiyorum.. mememden tıp tıp süt akıyor bebeğim emmediği zamanlarda bile.. sende canım..

Cnm bnmde bicaklar sapliyolar bebek hareket ettikce..bnm doktorda bkleyebilirse cuma diyo ama bkleyemzse daha erken.diyo .ben ilacta icmiyorm artik hic belli olmz yani bzm durum

ay hayırlısı canım yaa :)) ilaçsız durabiliyosun yani bi sorun yok? açılmanda vardı senin galiba??

bir de kilosu kaç şu an bebeğinin?

ay hayırlısı canım yaa :)) ilaçsız durabiliyosun yani bi sorun yok? açılmanda vardı senin galiba??

bir de kilosu kaç şu an bebeğinin?

Kelle koltukta bkliyorm cnm.evt 1cm acilmam var ama artmsta olabilir kasilip duruyorm.cnku..15 gun once 1cm di ilacta icmiyorm o yuzden son durumm ne bilmiyorm.son 1 saattr fena kasiliyorm..allahtan.doktorm bi yere gtmedi kndi karisida dogum yapicak diye...bayram bi gecseydi.bde ayni gun.dogarmis zilliler

Herkese iyi bayramlar kizlarr...
Az once annemlerden donerken bi sancilandim bi 10dk boyunca sik sik sanci girdi doguruyorum diye korktum ama bir iki saattir birsey yok birden nasil sicak basti terledim anlatamam doktor daha dogmaya niyeti yok demisti ama bayrami gecirse bari oglum

Cnm alistrma sancilari heralde bunlar..bnde hbire kasiliyorm kasildkcada agrim oluyo ...bu bayrqm kabus oldu hepimize

Cok gecmis olsun canim

Ah ne zor annelik( gozlerim doldu Allah yardimcin olsun( dualarimiz seninle

Kizlar merhaba gecenlerde sutumun az oldugunu yazmistim, sezeryan etkisi sut gec gelebiliyormus benim de gelmeye basladi ama hala az mama takviyesi yapiyoruz kahrimdan olucem ( bi de gogus ucum cok acimaya basladi lansinoh ve kalkan kullaniyorum ama bebegim ilk emmeye basladigi an kopariyo sanki gogus ucumu var mi fikri olann?

:)) olabilir valla aynı güne denk gelebilirzz...benim sürekli oluyo kasılmalar..ama ilacı sıklaştırınca sanki arası uzadı biraz...off Allahım dursa şöyle 15 ine kadar.....

Cnm.3119 du dun 50 cm boyu..ama bde ultrason olcumleri degisiyo eksik cikabiliyo

bizim de cumartesi 2900dü o zamn bizimkide olmuştur 3000 sanırım..evet eksik çıkabiliyo ultrasonlar..3 diyolar 2800 doğuyo veya tam tersi..aman sağlıklı olsunlarda kilosu önemli değil

çok çok geçmiş olsun canım...çok üzüldüm...ama inşallah Allah'ın izniyle iyileşecek meleğin...neler çektik çekiyoruz dimi...annelik işte...gerçekten anne olmadan anlaşılmıyormuş bişeyler...anne olmayanların akıl vermesi de komiğime gidiyor açıkçası...

benim de bebeğim 11 günlük ilk bir hafta ben de müthiş acı hissettim lansinoh ve kalkan kullanıyorum hatta bir kaç kez parmak ucu kadar parça koptu göğüs ucumdan acayip kanadı o göğsümü bir gün vermedim bebeğime sadece sağdım biberonla verdim sağarken kanamıyor ve acımıyor bir gün sonra toparladı başladım tekrara yara geçince rahtlıyorsun ama kremi asla bırakma iyileşti diye ve asla vazgeçme emzirmekten sadece biraz dişini sık düzelince çok hoşuna gidiyor bebeğini emzirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…