2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bugün çok halsizim adım atmaya halim yok evin içinde ateş de basıyor bebek çıkmak da istemiyor artık gün sayıyoruz her an bekliyorum gelecek diye

Cnm bna doktor hep diyo 200 gram eksik olqbilir diye...gnelde eksik oluyomus dogunca..aman hc dert degil cnm bn 2200 dogumusm 40 gunum bittignde 4 kiloymusm..sqglikli olsunlarda..senn hberlerini bkliyorm cnm cok merak ediyrm.gunler ayni ve ayni seyleri yasiyrz

herkese hayırla dolu bayramlar....

bugün doğurmuş olmama lazımdı :) pazartesi tekrar kontrol ve işyeri için rapor almam gerek,,, gebelik haftası uzayınca yani doğum gerçekleşmeyince beklenen tarihte nasıl oluyo doğum izni mevzusu bilen varmı... yani bir rapor almam lazım hal doğurmadığımı yazan diye düşündüm...

ah be kızım gelseydin de uğraştırmayaydın ananı rapor almakla müdürle şunla bunla:))))

iyi bayramlar arkadaşlar, bu sıcaklarda terlememk için neler yapıyosunuz ben duramıyorum yerimde sular boşalıyor sanki ateş çıkıyo vücudumdan Allahım yardım etsin bu günlerde bizlere

benim kız da gelemedi bugün günümüzdü takvimimiz de silinmiş ama hala doğuramadık

41. haftaya başlayanlardan biri de benim, ve benimde 2. doğumum olacak nasipse. ilk doğumumda beklenen doğum tarihinden 3 gün önce kadir gecesi günüydü nişan gelmesiyle başlamıştı, nişandan 1 saat sonra sonra sancılarm olmaya başladı,4 saat kadar evdeydim, artmaya başlayınca hastaneye gittim, hastaneye yatışı takiben 4 saat sonra falanda iyice çoğaldı doğum haneye alındım lavman yapıldı, ve ben bir güzel kustum.... , 4-5 saat kadar sonra ani bir ıkınma hissi geldi ebelere bişey oluyo yardım edin diye seslendim ve doğru çatala yürüdüm. yürüken suyum geldi ve 15-20 dk içinde oğlum gelmişti.... çok mükemmel bi, mucize gibi bi doğumdu, kesi yoktu dikiş yoktu, ebeler çok iyiydi....

acaba bu nasıl başlayacak, nezaman gelecek daha çok bekleyecekmi..... sancıları çekme süresi nasıl geçecek, kendi sancım acaba gelmeyecekmi, suni sancımı verirler yoksa sezeryan yolumu gözükür, kakasını falan yapar mı.... kafamdaki soruların ardı arkası kesilmiyor... ilk doğumda çok rahattım bunda öyle değilim...

dediğiniz gibi allah bir avazda doğurmak nasip etsin hapimize...

slm kızlar tüm annelere şeker tadında bir bayram diliyorum.bende sizlerle gün sayanlardanım.bakalım ne zaman gelecek bayram şekerim

evet eksik oluyormuş genelde...aynen cnm ben de öyle düşünüyorum da çevrede tam tersini düşünenler var :) kilosu az olunca laf edeceğini bildiğim insanlar....yoksa ben de bilincindeyim bunun ama herkes herşeyi anlamıyor işte..eşim de etkileniyor bu konuşmalardan insanlardan farkındayım....kendi 4 buçuk kilo mu ne doğmuş annesi babası da kilolu çocuk iyi gibi düşünüyor zannediyor...sürekli aynı şey söyleniyor 4-4 buçuk olsun tosun olsun vs...eşim de çok etkisinde kalan biri ailesinin...neyse sağlıklı sıhhatli doğsun da kızım insanların ne dediğini takmıycam hiç yoksa onu tak bunu tak hep ben üzülüyorum kimseye bişey olduğu yok valla...

ben de merak ediyorum seni :)) çok uykum geldi demin uzandım biraz uyurum belki diye ama yok kasılmalardan yatamadım...çok zorlanıyorum yatarken

İyi Bayramlar kızlar:))

Biz hastaneden bugün çıktık. İdoş sarılık olmuştu. Oldukça yorucu 2 gün geçirdik. Başında nöbetleşe bekledik. Gözüne takılan bir zımbırtı
var onu çıkarmaması gerekiyordu. Neyse ki bugün değerlerimiz düştü ve evimizdeyiz. Hani şu çok hayal ettiğim bayram sabahı kahvaltısı
vardı ya o yalan oldu :)) Olsun minik aşkımın canı sağolsun. O her şeye değer :))

Ayyy ayni durum.bnm kocamda 4 kilo dogmus annesnn her konusmamzda ilk lafi kac kilo olmus bktm yani.cnm yatarkn dha cok kasiliyo sertlesiyo sanki

kizlar mecburen mama veroyoruz sarilik olmasin diye. yarin banyoya izin verdi doktorum simdiden depresyona girdim.ben bakamiyorum bebege diye moralim cok kotu oldu hasta ederim diye korkuyorum ins sutum biran once gelir.meme ucum cok kucukmus o yuzden canim cok aciyo yeterki sut gelsin baska bisey istemiyorum.

Canım çok gecmis olsun . Neyseki çok uzun sürmeden gecmis bitmiş . Caniniz sagolsun tatlım yarın yaparsınız kahvaltınızı idosum iyi olsunda tek. Öpüyorum sizi

arastacım çoook geçmiş olsun...

herkese iyi bayramlar.. :)

ben size bayram şekeri getirdim... Allah ım yavrularımızı bizden ayırmasın.. ben onsuz nefes alamam.. o uyurken bile içim sızlıyor sevip koklayamıyorum diye... o benim canımın taaa kendisi.. Allah ım herkese yaşatsın anne olmayı..

kuzular herkese iyi bayramlar! sevdiklerinizle,bebikolarınızla bir ömür mutlu bayramlar yaşayın.. bu aralar çok az girebiliyorum..annem ve 2 kız kardeşim bende.. pc'ye çok fazla bakamıyorum haliyle..

size LESYA dan haber getirdim :) Aras'ını kucağına almış annemiz.. epidural alarak normal doğuma başlamış fakar suyu gelmeyince ebeler suyunu patlatmış.. 4 cm açılmayla gitmiş hastaneye.. sonra da oğluşu kakasını yapınca spinal sezeryana alınmış.. şu an iyiler..çok da güzel emiyormuş Arascık bayram şekeri olmuş onlara miss gibi darısı artık bize yahuu! :))

hayatımmm benim numaramı yanlış kaydetmiş olabilir misinn :44: bana mesajın gelmedi kuzum yaaa gelse ilk fırsatta haberini verirdim.. :44: gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Masal kızımızı bekliyoruz güzel fotolarınızı

doğum yapan tüm arkadaşlarım.. hepinizin gözü aydın.. Allahım sizlere bağışlasın meleklerinizi..çok öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…