2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi aksamlar kizlar bebisimi doyurdum altini dgistirip yatirdim size geldimm. Bugun 3 günlük oldu benim minisim dun gece nizi uyutmayan kiz gun boyu sütünü icip yattı nerdryse. Göğüslerim felaket halde birinden dogru düzgün gelmiyordu kiz artik onunls ugrasmak bile istemiyor tas gibi oldu kocaman ağrıyor öbürü desen emzirirkren iğneyle desiyorlar sanki cok ağrıyor lansinh krem sürüyorum ama anlamadim bi ise yarıyormu ben 1 hafta önce sürmeye başlamıştım hatta. Göğüs kalkani diyorlar birde ondanmi aldirsam kocise bilemedim

Teyzeleri kızım bayramınızı kutlamaya geldi :) Eki Görüntüle 775011

Oyy maaşallah yaa böyle resimlerini gördükçe içim gidiyo... Tü tü tü .. :)))

Bitane daha fıstıklı çikolata allahımmmm maaşallah.. Bize de nasip et allahım . Sağlıkla inş.. Yerim o parmakları, yırtarım o fistanı

Bebek fotolarını gördükçe moralim yerine geliyo kızlar, moralmen çöküşlerdeyim resmen korkuyorum... Alttan yırtılma gbi bıçak saplanır gbi acı oldukça öyle korkuyorum ki şuan annemde yatıyorum, bebek çok hareketli ve acı veriyo, okadar aşağıda hissediyorum ki resmen şeyimin üstünde hareketleri ve yırtıyo gbi hissedip ürperiyorum bazen ağlama krizi tutuyo çocuk gbi ağlıyorum.. Niye bukadar güçsüzüm kızıyorum kendime çok... Nasıl doğurcam ben yapamam diyorum bazen. Ama herşey normalken sezeryan yapın da diyemedim hiç . Korka korka bekliyorum işte, az kaldı hissediyorum ama nezaman gelir diye diye kendimi yiyorum yaaa :/

Ben de canım ya aynen , gunlerdır bıçak saplanır gıbı agrılarım olup olup geciyo hem dr 3-4 saat devam edıyor. Bazen hızlansın dıye dua edıyorum bazen de korkuyorum. Benım se cok hareketlı ve asağıda 1 cm de acıklığım var. 39+ 3 oluyorum yarın senın acıklığın var mı. Of off cok sancım var ya.. Dun de vardı gece hasteneye gıttık ama acıklık bır cm olduğu için hala göndetıyorlar. Ama dunkunun iki katı kadar fenayım şu an. Ayaga kalkınca sende de kasıklarda uyusma gıbı sancıyor mu dizlerımın bagı çözülüyor valla benim oy oyyy..

kızlar bu gün doktora gittim doktorum bayram iznine çıktı nöbetci doktora muayene oldum genital bölgemde dün uçuk çıkmıştı bu gün arttı üç tane oldu doktor kan tahlili yaptı haftaya çıkacakmış işin kötü tarafı bu uçuklar iltihaplı oluyormuş normal doğum yapamzsın sezeryan olucaksın dedi moralim bozuldu aradım doktorumu hastanede güvendiği başka bir doktora görünmemi söyledi bekledim onada göründüm oda aynısını söyledi krem ve antibiyotik yazdı normal doğum yaparsan bebeğin menenjit olur kör olur allah korusun dedi çok kötü oldum aldım ilaçları eve geldim doktorum gelince doğum şeklini konuşacaz bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Sizin o cimcimelerinizi yerim...boyle gordukce bnde kizimi merak ediyrm kime benziyo yuzu elleri nasil diye..nyse az kldi allahn izniyle...

herkese iyi akşamlar. bayramınız mübarek olsun. fotoğraf paylaşan arkadaşlar bebişleriniz çok tatlı maşaallah. Allah nazarlardan saklasın... darısı hayırlıca bizim başımıza...

Vm
Cnm az daha sabir..bnde senden farkszm agri baski o bicak saplamalari flan..ama bn inadina ayaktaym disarida cikiyrm hava alip birqzck yuruyp geliyrm..isn garibi iyi geliyo sanki ve 1cm.acikligm.var.artk zor donemi atlattm kizm gelmk istiyosa glsn diyorm..vnku bn erken dogum riskiyle 6 hfta evden ckmadm saldm bildgn.sezeryan gnune kdr glmzsede boyle devm edcm npim..zaten gunler hc gecmiyo sanki tek korkum gece suyum gelirmi kanama olurmu...bundan korkuyrm gerci doktorm gce hmen gelrm diyo allah yardmcmz olsn cnm.azcik daha sabret hersey bebislerimz icn

Sizin o Bayram lokumlarınızı yerim ben valla.bide süsleyip püslemişsiniz iyice dayanamayalım diye di mi?bende nasıl bir bebek doğurcam çok merak ediyorum,kime benzeyecek,huyu suyu nasıl olacak vs....tabi önce herkes gibi tek isteğim sağlıklı olması.bayramda çok sıkıcı geçiyor,eşim işte,bütün gün kayınvalidelerle takıldım ama patladım gerçekten.bugün doktoru arayıp 1 saatlîk yola gidebilir miyim diye sordum?tabi ben gitmek için arayıp sormazdım hayatta ama eşim sormadan asla gitmeyeceğiz deyince mecbur kaldım.izin aldık neyse,annemlere gidicem çünkü burda çoooooook sıkıldım.işimi ve çalışmayı çok özledim,hatta doğurup hemen başlıyayım işe diye düşünecek kadar çok hemde.sağlıklı düşünemeyecek kadar çok daraldım.Allah daha büyük sıkıntı vermesin,buna şükür ne diyeyim.bugün buralar çok sakin,herkes ziyaretlerde ya da bebekleriyle ilgileniyordur.sıkıntısı olan arkadaşlarım,inşallah bir an önce herşey hayırlısı nasıl olcaksa öyle olur.ağrılarınızda geçer.sütü gelmeyenlerin foşur foşur akar sütleri inşallah.son zamanlar hiç geçmiyormuş gerçekten.daha da 3 haftam var.Allah benim gibi bekleyen hepimize sabır versin.hepinizi öpüyorum

kızlar cıldırmamak elde degıll!!eşim diş hekımı bundan bır bırbucuk ay once bı telefon uzaktan bı akrabası oglum gelınımın dısı agrıyor,sız ızmırden boluya ne zaman doneceksınız,gelınım de sızınle gelsın dişlerini yap gonder!ozamn bı sinır bı sıkıntı hem kayınvalıdemler hem bız cok kızdık!o mzan zer zor atlattıkk!gelmedı yanı,yok delımavı ankaraya annesının yanına gıdıcek,yok dugun var flan fılan...yarım saat once bı telefon daha bu sefer gelın arıyorr,,ben gelcem pazar gunu dıslerımı yap gonder,,dogumda geleyım dedımm kalabalaık olur dıye sımdı dusundumm..bı sıkıntı varsa gelmem,sen cekınme soyle bana dıyo bıde utanmadan yaa!sınırden catlamak uzereyımm..be eyy gerzklııı,uc kere dogum yapmıss ökzzz,bu son zmanların sıkıntısını sen bılmıyormusun aptal ınsaannn!!ne ınsanlar var yaa!bıde gelen 30 35 yasalrında kuru cahılın tekıı..ne konusucam ben onunla yaa!ne yapcam tum gunnn evdee onunla yalnız yalnızz...esım kopuruyooo!yzaık oda bısey dıyemedıı..en ıyısı yaplaımda gonderelım hayatım dedıı...kurtulus yok bu mal ınsanlardan dedıı!!bende sakınlıkle karsıladımm,ona karsıı..dertlesecek kımsem yoktuu..bıde kızkardesım varr..ona yansıtmayyayım barıı o ınsana karsı gıcık oldugumuu...artık ne yapazacksak evde!bebegımın odasına bıle sokmak ıstemıyorumm!oturma odası,banyo mutfak sadece gırebıleceggı alann...acayıp kem gozlu,eksık arayan bı ınsannn...allah korusun hersey beklenır ondannn...

herkese iyi geceler... bugün 40. haftayı bitiriyoruz... ama benim kızın hala gelmeye niyeti yok. neyse içerde iyice büyüsün diyorum sonra da çok kilo alırsa nasıl doğururum diye düşünmekten kendimi alamıyorum. hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok sanırım...

bizim bi tanıdıktada olmuştu onuda sezaryene aldılar bebeğe bulşır enfeksiyon diye bölge nemli olduğu için zaten enf yatkın hayırlısı olsun canım çok geçmiş olsun

sizin o bebişlerinizi yerim ben maşallah yaaa iice sabrım azaldı allah uzun ömürlrr versin

hayırlı olsun gözünüz aydın canım güle güle büyüt bebişini..

Yazdiginiz hakaretleri okuyunca bende icimden " ne insanlar var yaa" dedim... Yetiskin birisisiniz, heralde israrci bir misafiri uygun sekilde geri cevirmeyi biliyorsunuzdur.

geçmiş olsun cnm iyi olmanıza sevindim

Teyzeleri kızım bayramınızı kutlamaya geldi :) Eki Görüntüle 775011
41 kere maşallah kızına. Benim kızımın da ana kucağı bundan çok rahat uyuyor içinde :)

Tatlım ben o minişi yerim maşallah kuzuya

Kizlar selam... Dun sabahtan kasilmalarim siklasinca nst ye gitmstik ama agri yoktu aslinda pek ve gittgmzde hic aciklik da yoktu. Eve donduk, oglen bir gibi sancilar basta 7-9 dk da bir basladi, aksam 8 gibi uc dakkada bire dustu. Hic kesilmedi, hep duzenli gitti. Sicak dus aldm hatta, dusta, yatarken, otururken hep sancim vardi. Dustayken nisan da geldi. Bu sefer belden giren ve karnim dahil tum bel bolgemi hatta sag bacagimi saran muthis agrilar hissediyodm. Yine gittik nst ye, resmen orda 15 dk icinde bi tane buyuk sanci cikti, cildircaktm. Hem o kadar sanciya ragmen hic aciklik olmamis. Beni geri gonderdiler bebek biraz buyuk oldugu icin pelvise giremiyor ve dogum baslayamiyor olabilirmis. Arabaya bindgm gibi sancilar aynen yeniden basladi bu arada. Bu gece bisey yemicem, nobetci dr kendi drumla sezaryen icin konuscak yine aciklik olmazsa sabah da. Ama su an oluyorum sancidan esim belimi ovuyodu sanci sirasinda, o da uyuyo, oyle bi rahatlama yontemim de yok (( iykusuz gecen bir gece anlicaniz dua edin bize... Bu mesaji yazana kadar uc kere bolup sanci gecirdm. Bugun 41+0 oluyoruz. Cok guvendgm, herkese tavsite ettigm sevgili doktorum gecen gunku konusmamzda resmen sezaryen icin bayramda cocuklarina ait olan vaktinden calmak istemedgni soyledi bana. Eger yarin da oyle bi dangalaklik ederse hemmen baska hastaneye cufcufluyorum. Eger bu kadar sanciya acilma olmuyorsa bebegimi riske atmaya gerek yok illa normal olucak diye. Bu arada 3900 bebegim

Allah kolaylık versin canım, hayırlısı olsun hakkında. Burada başka bir arkadaşa da yazmıştım, sancılar yatarsan dayanılmaz oluyor genelde, oturarak, ayakta veya başka şekillerde sancılarını karşılamayı dene. Yatağın üstüne yastık koyup üstüne eğilerek kollarını ve göğsünü yastığa dayayıp mesela.

Evet cnm yatamiyorum zaten, oturuyorum sabah olsa artik (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…