- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.021
Teyzeleri kızım bayramınızı kutlamaya geldi :) Eki Görüntüle 775011
arastacım çoook geçmiş olsun...
herkese iyi bayramlar.. :)
ben size bayram şekeri getirdim... Allah ım yavrularımızı bizden ayırmasın.. ben onsuz nefes alamam.. o uyurken bile içim sızlıyor sevip koklayamıyorum diye... o benim canımın taaa kendisi..Allah ım herkese yaşatsın anne olmayı.. Eki Görüntüle 775014 Eki Görüntüle 775013 Eki Görüntüle 775012
Bebek fotolarını gördükçe moralim yerine geliyo kızlar, moralmen çöküşlerdeyim resmen korkuyorum... Alttan yırtılma gbi bıçak saplanır gbi acı oldukça öyle korkuyorum kişuan annemde yatıyorum, bebek çok hareketli ve acı veriyo, okadar aşağıda hissediyorum ki resmen şeyimin üstünde hareketleri ve yırtıyo gbi hissedip ürperiyorum bazen ağlama krizi tutuyo çocuk gbi ağlıyorum.. Niye bukadar güçsüzüm kızıyorum kendime çok... Nasıl doğurcam ben yapamam diyorum bazen. Ama herşey normalken sezeryan yapın da diyemedim hiç . Korka korka bekliyorum işte, az kaldı hissediyorum ama nezaman gelir diye diye kendimi yiyorum yaaa :/
Bebek fotolarını gördükçe moralim yerine geliyo kızlar, moralmen çöküşlerdeyim resmen korkuyorum... Alttan yırtılma gbi bıçak saplanır gbi acı oldukça öyle korkuyorum kişuan annemde yatıyorum, bebek çok hareketli ve acı veriyo, okadar aşağıda hissediyorum ki resmen şeyimin üstünde hareketleri ve yırtıyo gbi hissedip ürperiyorum bazen ağlama krizi tutuyo çocuk gbi ağlıyorum.. Niye bukadar güçsüzüm kızıyorum kendime çok... Nasıl doğurcam ben yapamam diyorum bazen. Ama herşey normalken sezeryan yapın da diyemedim hiç . Korka korka bekliyorum işte, az kaldı hissediyorum ama nezaman gelir diye diye kendimi yiyorum yaaa :/
kafasını yerleştircene çıksa iyi olur kız seninki
kızlar bu gün doktora gittim doktorum bayram iznine çıktı nöbetci doktora muayene oldum genital bölgemde dün uçuk çıkmıştı bu gün arttı üç tane oldu doktor kan tahlili yaptı haftaya çıkacakmış işin kötü tarafı bu uçuklar iltihaplı oluyormuş normal doğum yapamzsın sezeryan olucaksın dedi moralim bozuldu aradım doktorumu hastanede güvendiği başka bir doktora görünmemi söyledi bekledim onada göründüm oda aynısını söyledi krem ve antibiyotik yazdı normal doğum yaparsan bebeğin menenjit olur kör olur allah korusun dedi çok kötü oldum aldım ilaçları eve geldim doktorum gelince doğum şeklini konuşacaz bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Merhaba kzlar.. kizimla bz geldik. Fundacigima haber vermistim dogumumu.. dogum hikayemle dun aksam geri donucekti ama kizim aglayinca biraktim. Suan hastanedeyim enn yakn zamanda aranzdaym ins.. suan k.v. bogasim var sabr cekmekten dislermi skmaktan bayilcam.. umarim sizlerde iisinizdr.. opuyoruz sizi mis kokulu melegmle..
kızlar cıldırmamak elde degıll!!eşim diş hekımı bundan bır bırbucuk ay once bı telefon uzaktan bı akrabası oglum gelınımın dısı agrıyor,sız ızmırden boluya ne zaman doneceksınız,gelınım de sızınle gelsın dişlerini yap gonder!ozamn bı sinır bı sıkıntı hem kayınvalıdemler hem bız cok kızdık!o mzan zer zor atlattıkk!gelmedı yanı,yok delımavı ankaraya annesının yanına gıdıcek,yok dugun var flan fılan...yarım saat once bı telefon daha bu sefer gelın arıyorr,,ben gelcem pazar gunu dıslerımı yap gonder,,dogumda geleyım dedımm kalabalaık olur dıye sımdı dusundumm..bı sıkıntı varsa gelmem,sen cekınme soyle bana dıyo bıde utanmadan yaa!sınırden catlamak uzereyımm..be eyy gerzklııı,uc kere dogum yapmıss ökzzz,bu son zmanların sıkıntısını sen bılmıyormusun aptal ınsaannn!!ne ınsanlar var yaa!bıde gelen 30 35 yasalrında kuru cahılın tekıı..ne konusucam ben onunla yaa!ne yapcam tum gunnn evdee onunla yalnız yalnızz...esım kopuruyooo!yzaık oda bısey dıyemedıı..en ıyısı yaplaımda gonderelım hayatım dedıı...kurtulus yok bu mal ınsanlardan dedıı!!bende sakınlıkle karsıladımm,ona karsıı..dertlesecek kımsem yoktuu..bıde kızkardesım varr..ona yansıtmayyayım barıı o ınsana karsı gıcık oldugumuu...artık ne yapazacksak evde!bebegımın odasına bıle sokmak ıstemıyorumm!oturma odası,banyo mutfak sadece gırebıleceggı alann...acayıp kem gozlu,eksık arayan bı ınsannn...allah korusun hersey beklenır ondannn...
geçmiş olsun cnm iyi olmanıza sevindimİyi Bayramlar kızlar:))
Biz hastaneden bugün çıktık. İdoş sarılık olmuştu. Oldukça yorucu 2 gün geçirdik. Başında nöbetleşe bekledik. Gözüne takılan bir zımbırtı
var onu çıkarmaması gerekiyordu. Neyse ki bugün değerlerimiz düştü ve evimizdeyiz. Hani şu çok hayal ettiğim bayram sabahı kahvaltısı
vardı ya o yalan oldu :)) Olsun minik aşkımın canı sağolsun. O her şeye değer :))
41 kere maşallah kızına. Benim kızımın da ana kucağı bundan çok rahat uyuyor içinde :)Teyzeleri kızım bayramınızı kutlamaya geldi :) Eki Görüntüle 775011
Tatlım ben o minişi yerim maşallah kuzuyaarastacım çoook geçmiş olsun...
herkese iyi bayramlar.. :)
ben size bayram şekeri getirdim... Allah ım yavrularımızı bizden ayırmasın.. ben onsuz nefes alamam.. o uyurken bile içim sızlıyor sevip koklayamıyorum diye... o benim canımın taaa kendisi..Allah ım herkese yaşatsın anne olmayı.. Eki Görüntüle 775014 Eki Görüntüle 775013 Eki Görüntüle 775012
Kizlar selam... Dun sabahtan kasilmalarim siklasinca nst ye gitmstik ama agri yoktu aslinda pek ve gittgmzde hic aciklik da yoktu. Eve donduk, oglen bir gibi sancilar basta 7-9 dk da bir basladi, aksam 8 gibi uc dakkada bire dustu. Hic kesilmedi, hep duzenli gitti. Sicak dus aldm hatta, dusta, yatarken, otururken hep sancim vardi. Dustayken nisan da geldi. Bu sefer belden giren ve karnim dahil tum bel bolgemi hatta sag bacagimi saran muthis agrilar hissediyodm. Yine gittik nst ye, resmen orda 15 dk icinde bi tane buyuk sanci cikti, cildircaktm. Hem o kadar sanciya ragmen hic aciklik olmamis. Beni geri gonderdilerbebek biraz buyuk oldugu icin pelvise giremiyor ve dogum baslayamiyor olabilirmis. Arabaya bindgm gibi sancilar aynen yeniden basladi bu arada. Bu gece bisey yemicem, nobetci dr kendi drumla sezaryen icin konuscak yine aciklik olmazsa sabah da. Ama su an oluyorum sancidan esim belimi ovuyodu sanci sirasinda, o da uyuyo, oyle bi rahatlama yontemim de yok (( iykusuz gecen bir gece anlicaniz dua edin bize... Bu mesaji yazana kadar uc kere bolup sanci gecirdm. Bugun 41+0 oluyoruz. Cok guvendgm, herkese tavsite ettigm sevgili doktorum gecen gunku konusmamzda resmen sezaryen icin bayramda cocuklarina ait olan vaktinden calmak istemedgni soyledi bana. Eger yarin da oyle bi dangalaklik ederse hemmen baska hastaneye cufcufluyorum. Eger bu kadar sanciya acilma olmuyorsa bebegimi riske atmaya gerek yok illa normal olucak diye. Bu arada 3900 bebegim
Allah kolaylık versin canım, hayırlısı olsun hakkında. Burada başka bir arkadaşa da yazmıştım, sancılar yatarsan dayanılmaz oluyor genelde, oturarak, ayakta veya başka şekillerde sancılarını karşılamayı dene. Yatağın üstüne yastık koyup üstüne eğilerek kollarını ve göğsünü yastığa dayayıp mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?