2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim namaza kalktım bende balığım dedim Rabbim tez zamanda kurtarsın seni yeniden doğmuş gibi ol bebeğine kavuş inşallah

Günaydın fıstıklaaar

Bayram daha uzun bea sıkma canını :)
Gözüne ne taktılar ya hayırdır?

Teyzeleri kızım bayramınızı kutlamaya geldi :) Eki Görüntüle 775011

Yaaaa bunlar tam bayram şekeri

Canım ben iğneden çok tırsan biriyim, seni çok iyi anlıyorum. Hiç korkma o an biliyosun ki bebeğine yardım edebilecek tek kişi sensin ve öyle bir gücün oluyo ki. Yoruluyosun ama hepsi geçiyor. Sen bunaldıkça gül koklar gibi derin nefesler al, karnını şişirerek. İyi geliyor.

Geçmiş olsun canım moralini bozma. En azında erken fark edilmiş, çaresi var. Gerekirse sezaryen olursun yeter ki miniğin iyi olsun hiç üzülme.

Gecmis olsun canım iyileşmiş ya olsun daha nice büyük bayram kahvaltıları var önünüzde insallah

Allah kolaylık versin canım , moralini bozma ilk günler boyle seyler hissetmen çok normal , hic bakamıyorum diye düşünme , birkaç güne kendini toparlayıp cok iyi bakacaksın bebeğine , içgüdüsel olarak , insallah bi an önce bol bol sütün de gelir

Cok tatlı Bayram şekerleri maşallah , Allah bagislasin anali babali büyütsün

Gecmis olsun , zaten Dr da söylemiş genital bölgede uçuk olunca bebeğe geçmesin diye sezeryan yapıyorlar . Hayirlisi olsun canim Allah yardımcın olsun , kolayca bebeğini kucağına al insallah , saglıklı olsunlarda

Evet cnm yatamiyorum zaten, oturuyorum sabah olsa artik (

Canım Allah kolaylık versin , insallah kolay bir dogum olur bebeğini saglıkla kucağına alırsın
Güzel haberlerini yaz

Senin için fetih ve cevşen okuyorum şimdi. Çok kısa zamanda bebeğin kollarında olacak inşallah. Güzel şeyler düşünerek rahatlamaya çalış.

Allah senden razı olsun... tanımadığın bir insan için... çok teşekkür ederim...

Ya ağlattınız beni...
Ne güzel insanlarsınız. İşleriniz hep rast gitsin inşallah...

Ahanda bu da bizim bayram şekeri :) 4 haftalık oldu sıpa Babasının kucağında

Eklentiler

• $07082013.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 38
herkese iyi bayramlar kızlar. dün gece oldukça ağrım vardı, baya da uzun sürdü. bir ara korktum acaba doğum mu olacak diye ana daha günümüz var. bugün doğum günüm kızım bana sürpriz yapacak sandım ama şuan bi sıkıntım yok. bekleyen anne adaylarına Allahtan sabır diliyorum. yavrularına kavuşanları da tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün...

canım çok tatlı kızın maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

bende trakyalıyım buarada:)

Anaaa te neden söylemiyusun taa önce beaa

Canım çok gecmis olsun . Neyseki çok uzun sürmeden gecmis bitmiş . Caniniz sagolsun tatlım yarın yaparsınız kahvaltınızı idosum iyi olsunda tek. Öpüyorum sizi

Sağol canım kızıma bütün kahvaltılar feda olsun :))

Çok şekerrrrr Allah nazarlardan korusun canım.

Ya ben bunları yerim hepsi birbirinden tatlı. Heracım sana benziyor sanki. Allah nazarlardan herşeylerden korusun yavruşunu:)
Bayram daha uzun bea sıkma canını :)
Gözüne ne taktılar ya hayırdır?
Şu gözlükten taktılar canım. Verilen mor ışığın gözüne teması halinde kör olma ihtimali oluyor onu çıkarmasın diye gözümüzü kırpmadan nöbetleşe bekledik başında.

Gecmis olsun canım iyileşmiş ya olsun daha nice büyük bayram kahvaltıları var önünüzde insallah

Öyle meltemcim o iyi olsun da gerisi boş :)

Huleyn Ramazan Barış ben seni yerim yaaa Paris Arda duymasın aramızda bak ama çok tatlısın sennnn

Ya sanirim bendeki sutu kizim tam alamiyor ben de pompaya basladim, biberonla veriyorum direk bitiriyor. Bunun bir zarari var mi acep eşim pompaya cok alisma memeyi birakir diyor sizce de boyle bi ihtimal var miii?

Haydi hayirli ve de gecmis olsun :)))

Ah 2gun bende de cok sut yoktu hala toparlamis degilim insan kahroluyor umarim toparlarsin en kisa zamanda

Gogus kalkani direk koruyor canim, o olmasa gogus uclarim heryere degmekten mahvolurdu

Haydi hayirli ve de gecmis olsun :)))

Teşekkürler canım sana da hayırlı olsun. Tek tek alıntı yapamadım son zamanlarda. Kızımdan vakit kalmamıştı. Kusura bakmazsın umarım :)) Diğer arkadaşlarım da kusura bakmasınlar hastalıklardan başımı anca kaldırabildim.

Ah 2gun bende de cok sut yoktu hala toparlamis degilim insan kahroluyor umarim toparlarsin en kisa zamanda

Emzirdikçe geliyor canım. İda yoğun bakımda kalırken 2 kez mama vermişler çok kızmıştım. Üzüntüden sütüm biraz kaçar gibi olmuştu ama yılmadan emzirdim. O süt yapan çaylardan içtim bol bol ve günde diğer sıvılar harici 10 litre kadar su içtim. Şuan mükafatını alıyorum. Sarılık oldu ama besinsizlikten değil. Günde 7-8 kez doldurmazdı yoksa

merhaba tombik bayram şekerleribugün bayramın 2.günü ve ben etrafımdaki insanların ayyyy çok şişmişsin hiç kendine benzemiyosun yüzün gözün değişmiş gibi yorumlarından bıktımonu da geçtim çok sıcak ölcemmmbenim oğlum kadar inatçı çıkan var mı kızlar aranızda bilmiyorum.40 a girdik hala bekliyoz şimdi diyeceksiniz ki normal ama bu yaramaz erken gelecek die 5. aydan itibaren raporluydum çalışamadım hep yattım ilaç kullandım 34. haftada ilacı falan bıraktık beklemeye başladım 40 oldu bu paşa yahu kafayı yiycembirde her gören soruyo hani erken gelcekti falan die.gelde laf anlat.ben normal istediğimden dolayı bekliyoruz işte.ama son 2 gündür genital bölgemde epey baskı hissediyorum belimde çok ağrıyo alttan alttan sancı gibi ani ağrılar giriyo veeeeeeeeee çıkıyo
neyse lesya da doğurmuş günümüz aynıydı bende doğururum inş.

lesya, hayatımsın,yaşamayı seviyorum ve unuttuğum başka güzel anne varsa hepinizi çokkk ama çoooooooooook tebrik ederim.allah bebişlerinize ve sizlere sağlık sıhhat versin inş canlarım.
sağlık sorunları yaşayanlara acil şifalar dilerim kızlar.şu sarılık belası çoğunuzun başında sanırım.umarım en kısa zamanda atlatırlar minikleriniz.arasta size de geçmiş olsun tatlım.

bu arada şu genital bölgedeki uçuk mevzusu okurken gözüme takıldı da merak ettim uçuk dedğiniz sivilce gibi bişiy mi.epilasyon sonrası bende de oluyo orda hatta iltihaplı gibi oluyo önce ama geçiyo.dr a söylemem lazımmı acaba enfeksiyon falan kapmasın kuzum bir de:44:

Allah kurtarsın canım.Seninki çok ağırdan alıyor annesi Diğer arkadaşları gibi aceleci olmıycak anlaşılan. Sindire sindire geleyim diyor Geçmiş olsun dileklerin için teşekkürler sarılık olmayan bebek hemen hiç yok gibi hafiften de olsa tüm bebekler sarılık oluyor. Köylerde filan çoğu bebek kendi kendine geçiriyor sarılığı. Biz sadece ışın vererek iyileşme sürecini hızlandırdık o kadar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…