- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.041
Evet cnm yatamiyorum zaten, oturuyorumsabah olsa artik (
Senin için fetih ve cevşen okuyorum şimdi. Çok kısa zamanda bebeğin kollarında olacak inşallah. Güzel şeyler düşünerek rahatlamaya çalış.
Kizlar selam... Dun sabahtan kasilmalarim siklasinca nst ye gitmstik ama agri yoktu aslinda pek ve gittgmzde hic aciklik da yoktu. Eve donduk, oglen bir gibi sancilar basta 7-9 dk da bir basladi, aksam 8 gibi uc dakkada bire dustu. Hic kesilmedi, hep duzenli gitti. Sicak dus aldm hatta, dusta, yatarken, otururken hep sancim vardi. Dustayken nisan da geldi. Bu sefer belden giren ve karnim dahil tum bel bolgemi hatta sag bacagimi saran muthis agrilar hissediyodm. Yine gittik nst ye, resmen orda 15 dk icinde bi tane buyuk sanci cikti, cildircaktm. Hem o kadar sanciya ragmen hic aciklik olmamis. Beni geri gonderdilerbebek biraz buyuk oldugu icin pelvise giremiyor ve dogum baslayamiyor olabilirmis. Arabaya bindgm gibi sancilar aynen yeniden basladi bu arada. Bu gece bisey yemicem, nobetci dr kendi drumla sezaryen icin konuscak yine aciklik olmazsa sabah da. Ama su an oluyorum sancidan esim belimi ovuyodu sanci sirasinda, o da uyuyo, oyle bi rahatlama yontemim de yok (( iykusuz gecen bir gece anlicaniz dua edin bize... Bu mesaji yazana kadar uc kere bolup sanci gecirdm. Bugun 41+0 oluyoruz. Cok guvendgm, herkese tavsite ettigm sevgili doktorum gecen gunku konusmamzda resmen sezaryen icin bayramda cocuklarina ait olan vaktinden calmak istemedgni soyledi bana. Eger yarin da oyle bi dangalaklik ederse hemmen baska hastaneye cufcufluyorum. Eger bu kadar sanciya acilma olmuyorsa bebegimi riske atmaya gerek yok illa normal olucak diye. Bu arada 3900 bebegim
Canım benim namaza kalktım bende balığım dedim Rabbim tez zamanda kurtarsın seni yeniden doğmuş gibi ol bebeğine kavuş inşallah
İyi Bayramlar kızlar:))
Biz hastaneden bugün çıktık. İdoş sarılık olmuştu. Oldukça yorucu 2 gün geçirdik. Başında nöbetleşe bekledik. Gözüne takılan bir zımbırtı
var onu çıkarmaması gerekiyordu. Neyse ki bugün değerlerimiz düştü ve evimizdeyiz. Hani şu çok hayal ettiğim bayram sabahı kahvaltısı
vardı ya o yalan oldu :)) Olsun minik aşkımın canı sağolsun. O her şeye değer :))
Teyzeleri kızım bayramınızı kutlamaya geldi :) Eki Görüntüle 775011
arastacım çoook geçmiş olsun...
herkese iyi bayramlar.. :)
ben size bayram şekeri getirdim... Allah ım yavrularımızı bizden ayırmasın.. ben onsuz nefes alamam.. o uyurken bile içim sızlıyor sevip koklayamıyorum diye... o benim canımın taaa kendisi..Allah ım herkese yaşatsın anne olmayı.. Eki Görüntüle 775014 Eki Görüntüle 775013 Eki Görüntüle 775012
Bebek fotolarını gördükçe moralim yerine geliyo kızlar, moralmen çöküşlerdeyim resmen korkuyorum... Alttan yırtılma gbi bıçak saplanır gbi acı oldukça öyle korkuyorum kişuan annemde yatıyorum,um. bebek çok hareketli ve acı veriyo, okadar aşağıda hissediyorum ki resmen şeyimin üstünde hareketleri ve yırtıyo gbi hissedip ürperiyorum bazen ağlama krizi tutuyo çocuk gbi ağlıyorum.. Niye bukadar güçsüzüm kızıyorum kendime çok... Nasıl doğurcam ben yapamam diyorum bazen. Ama herşey normalken sezeryan yapın da diyemedim hiç . Korka korka bekliyorum işte, az kaldı hissediyorum ama nezaman gelir diye diye kendimi yiyorum yaaa :/
kızlar bu gün doktora gittim doktorum bayram iznine çıktı nöbetci doktora muayene oldum genital bölgemde dün uçuk çıkmıştı bu gün arttı üç tane oldu doktor kan tahlili yaptı haftaya çıkacakmış işin kötü tarafı bu uçuklar iltihaplı oluyormuş normal doğum yapamzsın sezeryan olucaksın dedi moralim bozuldu aradım doktorumu hastanede güvendiği başka bir doktora görünmemi söyledi bekledim onada göründüm oda aynısını söyledi krem ve antibiyotik yazdı normal doğum yaparsan bebeğin menenjit olur kör olur allah korusun dedi çok kötü oldum aldım ilaçları eve geldim doktorum gelince doğum şeklini konuşacaz bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Gecmis olsun canım iyileşmiş ya olsun daha nice büyük bayram kahvaltıları var önünüzde insallahİyi Bayramlar kızlar:))
Biz hastaneden bugün çıktık. İdoş sarılık olmuştu. Oldukça yorucu 2 gün geçirdik. Başında nöbetleşe bekledik. Gözüne takılan bir zımbırtı
var onu çıkarmaması gerekiyordu. Neyse ki bugün değerlerimiz düştü ve evimizdeyiz. Hani şu çok hayal ettiğim bayram sabahı kahvaltısı
vardı ya o yalan oldu :)) Olsun minik aşkımın canı sağolsun. O her şeye değer :))
kizlar mecburen mama veroyoruz sarilik olmasin diye. yarin banyoya izin verdi doktorum simdiden depresyona girdim.ben bakamiyorum bebege diye moralim cok kotu oldu hasta ederim diye korkuyorum ins sutum biran once gelir.meme ucum cok kucukmus o yuzden canim cok aciyo yeterki sut gelsin baska bisey istemiyorum.
ben size bayram şekeri getirdim... Allah ım yavrularımızı bizden ayırmasın.. ben onsuz nefes alamam.. o uyurken bile içim sızlıyor sevip koklayamıyorum diye... o benim canımın taaa kendisi..Allah ım herkese yaşatsın anne olmayı.. Eki Görüntüle 775014 Eki Görüntüle 775013 Eki Görüntüle 775012
Evet cnm yatamiyorum zaten, oturuyorumsabah olsa artik (
Senin için fetih ve cevşen okuyorum şimdi. Çok kısa zamanda bebeğin kollarında olacak inşallah. Güzel şeyler düşünerek rahatlamaya çalış.
Allah senden razı olsun... tanımadığın bir insan için... çok teşekkür ederim...
Ya ağlattınız beni...
Ne güzel insanlarsınız. İşleriniz hep rast gitsin inşallah...
Ahanda bu da bizim bayram şekeri :) 4 haftalık oldu sıpaBabasının kucağında
Eki Görüntüle 775114
Ya ağlattınız beni...
Ne güzel insanlarsınız. İşleriniz hep rast gitsin inşallah...
Ahanda bu da bizim bayram şekeri :) 4 haftalık oldu sıpaBabasının kucağında
Eki Görüntüle 775114
canım çok tatlı kızın maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
bende trakyalıyım buarada:)
Canım çok gecmis olsun . Neyseki çok uzun sürmeden gecmis bitmiş . Caniniz sagolsun tatlım yarın yaparsınız kahvaltınızı idosum iyi olsunda tek. Öpüyorum sizi
Şu gözlükten taktılar canım. Verilen mor ışığın gözüne teması halinde kör olma ihtimali oluyor onu çıkarmasın diye gözümüzü kırpmadan nöbetleşe bekledik başında.Bayram daha uzun bea sıkma canını :)
Gözüne ne taktılar ya hayırdır?
Gecmis olsun canım iyileşmiş ya olsun daha nice büyük bayram kahvaltıları var önünüzde insallah
benim de bebeğim 11 günlük ilk bir hafta ben de müthiş acı hissettim lansinoh ve kalkan kullanıyorum hatta bir kaç kez parmak ucu kadar parça koptu göğüs ucumdan acayip kanadı o göğsümü bir gün vermedim bebeğime sadece sağdım biberonla verdim sağarken kanamıyor ve acımıyor bir gün sonra toparladı başladım tekrara yara geçince rahtlıyorsun ama kremi asla bırakma iyileşti diye ve asla vazgeçme emzirmekten sadece biraz dişini sık düzelince çok hoşuna gidiyor bebeğini emzirmek
İyi Bayramlar kızlar:))
kizlar mecburen mama veroyoruz sarilik olmasin diye. yarin banyoya izin verdi doktorum simdiden depresyona girdim.ben bakamiyorum bebege diye moralim cok kotu oldu hasta ederim diye korkuyorum ins sutum biran once gelir.meme ucum cok kucukmus o yuzden canim cok aciyo yeterki sut gelsin baska bisey istemiyorum.
Iyi aksamlar kizlar bebisimi doyurdum altini dgistirip yatirdim size geldimm. Bugun 3 günlük oldu benim minisim dun gece nizi uyutmayan kiz gun boyu sütünü icip yattı nerdryse. Göğüslerim felaket halde birinden dogru düzgün gelmiyordu kiz artik onunls ugrasmak bile istemiyor tas gibi oldu kocaman ağrıyor öbürü desen emzirirkren iğneyle desiyorlar sanki cok ağrıyor lansinh krem sürüyorum ama anlamadim bi ise yarıyormu ben 1 hafta önce sürmeye başlamıştım hatta. Göğüs kalkani diyorlar birde ondanmi aldirsam kocise bilemedim
Haydi hayirli ve de gecmis olsun :)))
Ah 2gun bende de cok sut yoktu hala toparlamis degilim insan kahroluyor umarim toparlarsin en kisa zamanda
merhaba tombik bayram şekerleribugün bayramın 2.günü ve ben etrafımdaki insanların ayyyy çok şişmişsin hiç kendine benzemiyosun yüzün gözün değişmiş gibi yorumlarından bıktım onu da geçtim çok sıcak ölcemmm benim oğlum kadar inatçı çıkan var mı kızlar aranızda bilmiyorum.40 a girdik hala bekliyoz şimdi diyeceksiniz ki normal ama bu yaramaz erken gelecek die 5. aydan itibaren raporluydum çalışamadım hep yattım ilaç kullandım 34. haftada ilacı falan bıraktık beklemeye başladım 40 oldu bu paşa yahu kafayı yiycem birde her gören soruyo hani erken gelcekti falan die.gelde laf anlat.ben normal istediğimden dolayı bekliyoruz işte.ama son 2 gündür genital bölgemde epey baskı hissediyorum belimde çok ağrıyo alttan alttan sancı gibi ani ağrılar giriyo veeeeeeeeee çıkıyo
neyse lesya da doğurmuş günümüz aynıydı bende doğururum inş.
lesya, hayatımsın,yaşamayı seviyorum ve unuttuğum başka güzel anne varsa hepinizi çokkk ama çoooooooooook tebrik ederim.allah bebişlerinize ve sizlere sağlık sıhhat versin inş canlarım.
sağlık sorunları yaşayanlara acil şifalar dilerim kızlar.şu sarılık belası çoğunuzun başında sanırım.umarım en kısa zamanda atlatırlar minikleriniz.arasta size de geçmiş olsun tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?