2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişlerinizin fotolarını koyuyosunuz ya kızlar bayılıyorum maşallah bu miniklere ama bizim topiğin bayram şekerleride bi başka valla ya. ya da ben hepsini pek sahiplanmişim gözüme daha bi tatlı geliyo bunlar.siz bol bol koyun fotoları şekerlerinş bi doğsun bende koycam oğluşumun cici resimmlerinibirtek arastanın minnoşunun o gözlüklü fotosu hiç şeker değilallah hemen kurtarsın prensesini o göz bandından inş

arasta önemli bişiy olmamasına çok sevindim canımöpüyorum minnoşunu.
sorma teyzesi benimki abarttı artık bu ağırdan alma işini.napalım sağlıklı olsunda inş gerisi önemli değil

Canım kurtulduk o gözlükten çok şükür. Şimdi prensesim yatağında sere serpe yatıyor.Çok mutlu hem yazıyorum hem onu izliyorum. O kadar güzel bir duygu ki gsycim Allah en kısa zamanda sana da yaşatsın. O hamilelikteki sevgi var ya hani o hiç bişey değil. Kucağına almadan sana tarif etmem mümkün değil. Bir an önce sağlıkla bu duyguya sen de kavuşursun umarım :))

Ayyy ayni durum.bnm kocamda 4 kilo dogmus annesnn her konusmamzda ilk lafi kac kilo olmus bktm yani.cnm yatarkn dha cok kasiliyo sertlesiyo sanki

aynen yaa artık uyurken de çok çok zorlanıyorum..bir de duş yaparken ölüyorum sanki..ayakta duramıyorum oturarakta yapamıyorum..bacaklarıma ayaklarıma uzanamıyorum yıkanırken...

ya benim de en çok korktuğum bu...emzirme olayı...göğüs kalkanı almadık biz lazım olursa alırız diye düşündüm...bakalım bi doğsun da duruma göre alıcaz büyük ihtimalle gibi geliyor...çünkü benim de göğüs uçlarım küçüktür...

yaklaşık 2 ay önce doğum yapan bir arkadaşım kullanıyor onla rahat ettim diyo...lansinoh bi işe yaramamış onda..ben de kullanıyorum o kremi ama bakalım....organik bi krem kullanıyorum o iyi geldi demişti adını unuttum şimdi sorarım bi ara...

bu arada bebeklerinin resimlerini koyanları gördümm :)) maşallah hepsinee

Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin hepsine...

canım sen buraya yazarken bile yansıtmışsın o sevgiyi bir an gözümün önünde canlandı idoşun o sevimli hali maşallah annesi allah birdaha yaşatmasın inş bende yaşarım en kısa sürede o duyguları

nevalee canım göğüslerden şikayet etmişsin aslında doğum yapan çoğu annenin de derdi bu.ben henüz d. yapmadım ama işe yarayabileceğini düşündüğüm bişey önerebilirim.oriflame in mucize krem die minicik bi kremi var doğal balmumu içeren o krem uçukları bile bir gecede gerçekten mucize gibi iyileştiriyo.eğer bulabilirsen onu gece yatmadan bolca sür ve bir gece emzirme bebişini(mecburen sağar verirsin artık) sabah iyice yıkayıp temizle göğsünü bebeğini emzirmeden. iyi gelecektir inş tatlım.en azından bir dene derim bi kaybın olmaz.

şimdi size bişey sorucam, sancılarım oluyo hıh tamam bugün hastaneye giditoruz diyorum hatta 5 dk bir olmaya başlıyo 3-4 saat sürüyo hadi biraz daha şiddetlensin diye bekliyorum hoooop sancı mancı kalmıyo....

gece 22 civarında başlayan belim ve karnımın alt kısmını kaplayan sancılarım başladı gece 4 e kadar sürdü ve en som 3- 5 dk aralıkla geliyordu, biraz daha şiddetlesin dedim hemen gitmeyeyim hastaneye 4:30 gibi uymuşum... sabahta çok hafif bel ağrısı vardı şimdi bişey yok....

bu 2. doğumum olacak nasipse... sancıları biraz evde çekip hastane süresini azaltmak istiyorum, şiddetlensin öyle giderim diyorum ama sonrada uçup gidiyor. sancılar bir daha ritmik hale gelince gitmek mi gerek?

selam anneler ve adayları .. arefe günü nişanım gelmişti söylemiştim burda .. bayramın 1. günü sabah ezanıyla kalktım sancılarım vardı önce önemsemedim ama saat 5ten 6 45e kadar sürünce bide hiç geçmeyince artık duş aldım eşimi kaldırdım ve hastaneye gittik önce bi muayene etti ebe 2 cm açıklığım zaten vardı ilerlememiş dedi nst çektiler 100 lerde 120lerde düzensiz sancılarım vardı eve gideyim eğer açıklık yoksa dedim doktor bu sancıyla doğurursun eve gitme burda kal dedi yatışımı yaptı bu şekilde 1 e kadar sancı çektim açıklığım 3 cm oldu ama gel görki yan odada 5 cm açıklıkla gelen kadın o kadar çok bağırdı o kadar çok ağladı ki benim sancılar gitti hiç sancım kalmadı korkudan bu şekilde akşama kadar hastanede yattım baktım olacak gibi değil doktor muayene etti yapacak bişi yok suni sancı vermek istemiyorum kendi sancınla doğurman daha iyi olur dedi ve beni gece 12de taburcu etti az önce tekrar nst için gittim hiiiiiç sancım kalmamış pazartesiye kadar evde bekle sancın gelirse suyun gelirse kanaman olursa gel yoksa pazartesi bi nst daha çektirelim yine sancın çıkmazsa çarşamba günü suni sancı veririm yine gelmezse artık sezeryana alırız dedi... marato gibi 2 gün geçirdim ve çoook yoruldum tek seferde kurtulmak nasip olur inşallah .. bu arada o benim psikolojimin bozulmasına sebep olan yan odadaki kadın 14 saat sancıda sonra sezeryana alındı o an ben zaten tüm cesaretimi yitirdim Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zooor (

herkes minnoşunun resmini paylaşıyo bizde doğmamış bayramı içeride geçiren minikleri paylaşalım bari :) buda benim nazlı kızım gününü bekliyor sanırm

Yazdıklarını okudugumda sadece birsey bende önem yarattı.. Arkadasım sana tavsıyem ne şimdi ne de gelecekte güzel kalpli oldugunu düşünmedıgın hıc kımseyı evıne alma.. Nazarkorkunç birsey..

Bende geçtiğimiz pazar günü meleğimi aldım kucağıma evdeyiz artık bir çok sıkıntılı süreç oldu ama şimdi hiçbirinı hatırlamıyorum. Onun kızımın masum yüzü herşeyi unutturuyor. Darısı bekleyenlerin başına.

arkadaşlar bende 2 gün sonra sezeryan ile bebeğime kavuşcam inşallah ama şimdiden çok korkuyorum pazartesi sabah 7,30 ta hastanede olcam o yeşilleri nasıl giycem nasıl o iğneyi belimden yicem nasıl masaya yatıcam nasıl kesilcem nasıl dikilcem offf çok korkuyorum sezeryan olanlar bana biraz anlatsalar acı hissediyormu insan ben normalde bi iğneden korkan birisiyim kanda tutar beni tansiyonum düşer konuşunca bile nasıl olcak nasıl bitcek beni ne yatıştırır onuda bilmiyorum 2 gün kaldı çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum

canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden.. bol bol meleğini düşün.. ben o kadar çok korkmuştum ki ağlayamamıştım.. ameliyathaneye giderken eşimi bile öpemedim ölece götürdüler donmuştu resmen ruhum.. o iğneden bende çok korktum.. ama korkma.. inan popoma yapılsa o iğne daha çok hissederdim.. inan hiç korkulcak bişi yok.. damar yolu ile popo daha çok acıyo.. hatta benim omurgama yapılan iğne hiç acımadı.. sadece yapıldığını hissettim. ne yanma ne acı hiç bişi olmadı.. Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım..

kizlar bugun sabah sagdik sari sivi geldi gogsumdm 20ml kadar ins sutumde gelir bir an once. cok aciyor uclari. bu arada iki gun oldu sezeryan olali ama ben ayaga kalktigimda nefes falan alamiyorum hala ysra yerim cok agriyor niye boyle anlamadim. bu arada belki bana kizanlar olacak ama ben cok pisman oldum sezeryan olduguma ameliyat kolay gecti sakin korkmayin ama benim ayaga kalkmam cok zor oldu hala da cok zorlaniyorum.hersey normal giderken keske cesaret etseydim diyorum.

canım uzun süre yatınca benimde canım acıyor kalktığımda.. o yüzden bol bol yürüyorum.. yürüdükçe acım azalıyor.. bu arada benim sütüm hemen geldi.. şimdi sana yazıcaklarımı hemen birine aldır ve kullan canım.. benim göğsümden akıyor bebeğim emmediği zaman belime kadar süzülüyor..

1-humana still tea
2-ısırgan ve rezene çayı. (aktardan otu alınsın siz kendiniz demleyin 1 bardaklık şekersiz iç)
3-kuru üzüm hoşafı canım

bunları kullan.. şakır şakır akmazsa bende bişi bilmiyorum :)

bende odu geçen gün baya ağrılı ve sancılı doktora gittim herves virusu olabilir dedi kan tahlili verdim bir haftada çıkıyor çıkınca tekrar görüşücez normal doğum yapamazsın dedi doğum esnasında bebeğe geçiyormuş virus bebekte kalıcı hasar bırakıyormuş

selam kızlar... dün akşam acile gittim nedeni de çamaşırımda ıslaklık olmasıydı... dr. suyunda azalma olduğunu söyledi, alttan muayene etti açılma yoktu, daha sonra nst'ye girdim onun sonucuda gayet güzel dedi ve bebek hareketlerini takip et azalma olursa gel zaten pazartesi kontrol için nasıl olsa gelecekmişsin dedi gönderdi... ama benim aklım dünden beri bebeğin suyunda neden azaldı ya ben farkında olmadan giderek tamamen azalırsa on beş ağustosta da epidural sezaryan düşünüyordm acaba daha önce alırlar mı ki kafam çok karıştı... böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Cnm suyun gelse anlarsn diyolar bna hep.terden flan bnmde camasirm nemli oluyo..tuvaletten cktgmdada oluyo..bnmde 16si sezeryan smdi sen oyle diyince bnde korktm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…