- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.061
bebişlerinizin fotolarını koyuyosunuz ya kızlar bayılıyorum maşallah bu miniklereama bizim topiğin bayram şekerleride bi başka valla ya. ya da ben hepsini pek sahiplanmişim gözüme daha bi tatlı geliyo bunlar.siz bol bol koyun fotoları şekerler inş bi doğsun bende koycam oğluşumun cici resimmlerini birtek arastanın minnoşunun o gözlüklü fotosu hiç şeker değil allah hemen kurtarsın prensesini o göz bandından inş
Ayyy ayni durum.bnm kocamda 4 kilo dogmus annesnn her konusmamzda ilk lafi kac kilo olmusbktm yani.cnm yatarkn dha cok kasiliyo sertlesiyo sanki
Iyi aksamlar kizlar bebisimi doyurdum altini dgistirip yatirdim size geldimm. Bugun 3 günlük oldu benim minisim dun gece nizi uyutmayan kiz gun boyu sütünü icip yattı nerdryse. Göğüslerim felaket halde birinden dogru düzgün gelmiyordu kiz artik onunls ugrasmak bile istemiyor tas gibi oldu kocaman ağrıyor öbürü desen emzirirkren iğneyle desiyorlar sanki cok ağrıyor lansinh krem sürüyorum ama anlamadim bi ise yarıyormu ben 1 hafta önce sürmeye başlamıştım hatta. Göğüs kalkani diyorlar birde ondanmi aldirsam kocise bilemedim
canım sen buraya yazarken bile yansıtmışsın o sevgiyi bir an gözümün önünde canlandı idoşun o sevimli hali maşallah annesi allah birdaha yaşatmasınCanım kurtulduk o gözlükten çok şükür. Şimdi prensesim yatağında sere serpe yatıyor.Çok mutlu hem yazıyorum hem onu izliyorum. O kadar güzel bir duygu ki gsycim Allah en kısa zamanda sana da yaşatsın. O hamilelikteki sevgi var ya hani o hiç bişey değil. Kucağına almadan sana tarif etmem mümkün değil. Bir an önce sağlıkla bu duyguya sen de kavuşursun umarım :))
kızlar cıldırmamak elde degıll!!eşim diş hekımı bundan bır bırbucuk ay once bı telefon uzaktan bı akrabası oglum gelınımın dısı agrıyor,sız ızmırden boluya ne zaman doneceksınız,gelınım de sızınle gelsın dişlerini yap gonder!ozamn bı sinır bı sıkıntı hem kayınvalıdemler hem bız cok kızdık!o mzan zer zor atlattıkk!gelmedı yanı,yok delımavı ankaraya annesının yanına gıdıcek,yok dugun var flan fılan...yarım saat once bı telefon daha bu sefer gelın arıyorr,,ben gelcem pazar gunu dıslerımı yap gonder,,dogumda geleyım dedımm kalabalaık olur dıye sımdı dusundumm..bı sıkıntı varsa gelmem,sen cekınme soyle bana dıyo bıde utanmadan yaa!sınırden catlamak uzereyımm..be eyy gerzklııı,uc kere dogum yapmıss ökzzz,bu son zmanların sıkıntısını sen bılmıyormusun aptal ınsaannn!!ne ınsanlar var yaa!bıde gelen 30 35 yasalrında kuru cahılın tekıı..ne konusucam ben onunla yaa!ne yapcam tum gunnn evdee onunla yalnız yalnızz...esım kopuruyooo!yzaık oda bısey dıyemedıı..en ıyısı yaplaımda gonderelım hayatım dedıı...kurtulus yok bu mal ınsanlardan dedıı!!bende sakınlıkle karsıladımm,ona karsıı..dertlesecek kımsem yoktuu..bıde kızkardesım varr..ona yansıtmayyayım barıı o ınsana karsı gıcık oldugumuu...artık ne yapazacksak evde!bebegımın odasına bıle sokmak ıstemıyorumm!oturma odası,banyo mutfak sadece gırebıleceggı alann...acayıp kem gozlu,eksık arayan bı ınsannn...allah korusun hersey beklenır ondannn...
arkadaşlar bende 2 gün sonra sezeryan ile bebeğime kavuşcam inşallah ama şimdiden çok korkuyorum pazartesi sabah 7,30 ta hastanede olcam o yeşilleri nasıl giycem nasıl o iğneyi belimden yicem nasıl masaya yatıcam nasıl kesilcem nasıl dikilcem offf çok korkuyorum sezeryan olanlar bana biraz anlatsalar acı hissediyormu insan ben normalde bi iğneden korkan birisiyim kanda tutar beni tansiyonum düşer konuşunca bile nasıl olcak nasıl bitcek beni ne yatıştırır onuda bilmiyorum 2 gün kaldı çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
kizlar bugun sabah sagdik sari sivi geldi gogsumdm 20ml kadar ins sutumde gelir bir an once. cok aciyor uclari. bu arada iki gun oldu sezeryan olali ama ben ayaga kalktigimda nefes falan alamiyorum hala ysra yerim cok agriyor niye boyle anlamadim. bu arada belki bana kizanlar olacak ama ben cok pisman oldum sezeryan olduguma ameliyat kolay gecti sakin korkmayin ama benim ayaga kalkmam cok zor oldu hala da cok zorlaniyorum.hersey normal giderken keske cesaret etseydim diyorum.
bu arada şu genital bölgedeki uçuk mevzusu okurken gözüme takıldı da merak ettim uçuk dedğiniz sivilce gibi bişiy mi.epilasyon sonrası bende de oluyo orda hatta iltihaplı gibi oluyo önce ama geçiyo.dr a söylemem lazımmı acaba enfeksiyon falan kapmasın kuzum bir de:44:
selam kızlar... dün akşam acile gittim nedeni de çamaşırımda ıslaklık olmasıydı... dr. suyunda azalma olduğunu söyledi, alttan muayene etti açılma yoktu, daha sonra nst'ye girdim onun sonucuda gayet güzel dedi ve bebek hareketlerini takip et azalma olursa gel zaten pazartesi kontrol için nasıl olsa gelecekmişsin dedi gönderdi... ama benim aklım dünden beri bebeğin suyunda neden azaldı ya ben farkında olmadan giderek tamamen azalırsaon beş ağustosta da epidural sezaryan düşünüyordm acaba daha önce alırlar mı ki kafam çok karıştı... böyle bi durumla karşılaşan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?