- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.081
Cnm suyun gelse anlarsn diyolar bna hep.terden flan bnmde camasirm nemli oluyo..tuvaletten cktgmdada oluyo..bnmde 16si sezeryan smdi sen oyle diyince bnde korktm..
evet terde olabilir tabi ama ben emin olmak için doktora gittim... on altısına kadar kontrolün vardır elbet canım korkman için anlatmadım ama tedbirli olmakta fayda var... sen de epidural mi olacaksın?
2gun once suyu iyi dedi cnm doktor..pazar nstye gdicem ona gore kontrole cagiricak..bn gnel anestezi olucm cnm..son zmanlar herseyden tedirgn oluyoruz
herkese merhaba kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun ...
geçmişe bakamadım benim gibi hala dogum yapmayan anne kaldı mı bilmiyorum3 gündür kasıklarımda kalçalarımda bi agrı otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum ama bugün nst de yine dogru düzgün bi agrı çıkmadı üşüttüm galiba sürekli tuvaletim var hissi de var benim gibi olan varmı acaba
o zaman senin korkmanı gerektirecek bi durum yok canım inşallah pazartesi günü banada dr. herşeyin yolunda gittiğini söyler:) bunu duyunca o kadar rahatlıyorum ki ama en ufak bir şüpheyle yaklaştıklarında da günler geçmiyor enim içinşimdi her oynadığında yüzüm gülüyo mutlu oluyorum:) Allah yardımcımız olsun
Cnm bn dogum yptn sandm gorunmeynce bkacgundr..kasik agrisi bnde hep var cnm..bebek baski ypiyodr bnm hep tuvaletm var sanki
selam hamişler bayadır giremiyorum kimler doğurdu acaba ben halen doğuramadım normal olacağı için bekliyorum herkesin bayramı mubarek olsun :)
Teşekkürler canım sana da hayırlı olsun. Tek tek alıntı yapamadım son zamanlarda. Kızımdan vakit kalmamıştı. Kusura bakmazsın umarım :)) Diğer arkadaşlarım da kusura bakmasınlar hastalıklardan başımı anca kaldırabildim.
Emzirdikçe geliyor canım. İda yoğun bakımda kalırken 2 kez mama vermişler çok kızmıştım. Üzüntüden sütüm biraz kaçar gibi olmuştu ama yılmadan emzirdim. O süt yapan çaylardan içtim bol bol ve günde diğer sıvılar harici 10 litre kadar su içtim. Şuan mükafatını alıyorum. Sarılık oldu ama besinsizlikten değil. Günde 7-8 kez doldurmazdı yoksa
arkadaşlar ara ara bebek karnımda öyle bir kasılıyor ki alt tarafa sancı yapıyor o an doğum yaklaştı mı demek oluyor ilk hamileliğim olduğu için anlayamıyorum
arkadaşlar bende 2 gün sonra sezeryan ile bebeğime kavuşcam inşallah ama şimdiden çok korkuyorum pazartesi sabah 7,30 ta hastanede olcam o yeşilleri nasıl giycem nasıl o iğneyi belimden yicem nasıl masaya yatıcam nasıl kesilcem nasıl dikilcem offf çok korkuyorum sezeryan olanlar bana biraz anlatsalar acı hissediyormu insan ben normalde bi iğneden korkan birisiyim kanda tutar beni tansiyonum düşer konuşunca bile nasıl olcak nasıl bitcek beni ne yatıştırır onuda bilmiyorum 2 gün kaldı çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum
kizlar bugun sabah sagdik sari sivi geldi gogsumdm 20ml kadar ins sutumde gelir bir an once. cok aciyor uclari. bu arada iki gun oldu sezeryan olali ama ben ayaga kalktigimda nefes falan alamiyorum hala ysra yerim cok agriyor niye boyle anlamadim. bu arada belki bana kizanlar olacak ama ben cok pisman oldum sezeryan olduguma ameliyat kolay gecti sakin korkmayin ama benim ayaga kalkmam cok zor oldu hala da cok zorlaniyorum.hersey normal giderken keske cesaret etseydim diyorum.
canım uzun süre yatınca benimde canım acıyor kalktığımda.. o yüzden bol bol yürüyorum.. yürüdükçe acım azalıyor.. bu arada benim sütüm hemen geldi.. şimdi sana yazıcaklarımı hemen birine aldır ve kullan canım.. benim göğsümden akıyor bebeğim emmediği zaman belime kadar süzülüyor..
1-humana still tea
2-ısırgan ve rezene çayı. (aktardan otu alınsın siz kendiniz demleyin 1 bardaklık şekersiz iç)
3-kuru üzüm hoşafı canım
bunları kullan.. şakır şakır akmazsa bende bişi bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?