2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm suyun gelse anlarsn diyolar bna hep.terden flan bnmde camasirm nemli oluyo..tuvaletten cktgmdada oluyo..bnmde 16si sezeryan smdi sen oyle diyince bnde korktm..

evet terde olabilir tabi ama ben emin olmak için doktora gittim... on altısına kadar kontrolün vardır elbet canım korkman için anlatmadım ama tedbirli olmakta fayda var... sen de epidural mi olacaksın?

evet terde olabilir tabi ama ben emin olmak için doktora gittim... on altısına kadar kontrolün vardır elbet canım korkman için anlatmadım ama tedbirli olmakta fayda var... sen de epidural mi olacaksın?

2gun once suyu iyi dedi cnm doktor..pazar nstye gdicem ona gore kontrole cagiricak..bn gnel anestezi olucm cnm..son zmanlar herseyden tedirgn oluyoruz

2gun once suyu iyi dedi cnm doktor..pazar nstye gdicem ona gore kontrole cagiricak..bn gnel anestezi olucm cnm..son zmanlar herseyden tedirgn oluyoruz

o zaman senin korkmanı gerektirecek bi durum yok canım inşallah pazartesi günü banada dr. herşeyin yolunda gittiğini söyler:) bunu duyunca o kadar rahatlıyorum ki ama en ufak bir şüpheyle yaklaştıklarında da günler geçmiyor enim için şimdi her oynadığında yüzüm gülüyo mutlu oluyorum:) Allah yardımcımız olsun

herkese merhaba kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun ...

geçmişe bakamadım benim gibi hala dogum yapmayan anne kaldı mı bilmiyorum 3 gündür kasıklarımda kalçalarımda bi agrı otursam kalkamıyorum kalksam oturamıyorum ama bugün nst de yine dogru düzgün bi agrı çıkmadı üşüttüm galiba sürekli tuvaletim var hissi de var benim gibi olan varmı acaba

Cnm bn dogum yptn sandm gorunmeynce bkacgundr..kasik agrisi bnde hep var cnm..bebek baski ypiyodr bnm hep tuvaletm var sanki

Aynen cnm bnde oyle..cok tedrgn oluyorm..biraz az hareket etse endiseleniyorm ..su bkc gune gecirsekte bebislerimizi hyrlisiyla alsak kucagimiza ins

Cnm bn dogum yptn sandm gorunmeynce bkacgundr..kasik agrisi bnde hep var cnm..bebek baski ypiyodr bnm hep tuvaletm var sanki

yok canım henüz yapamadım.Allah ın gücüne gitmesin ama artık çok tuhaf hallerdeyim içerlerim yara oldu sanırım sağ göğsümün altıyla kasıklarımın içi resmen yara sızlar gibi sızlıyor bugün nst vardı orada da pek kaydadeger bi sancı yokmuş.doktorum da sagolsun ayın 5 inden 15 ine kadar yok ama artık onu bile umursamıyorum hayırlısıyla kucagıma alayımda kim dogurtursa dogurtsun modundayım.kasık agrısı gibide ama daha fazlası afedersin popom kuyruk sokumum çıkacak gibi dünden beri birisinin yardımı olmadan kalkıp oturamıyorum gece sabaha kadar tuvaletle balkonda mekik dokudum

canım ne güzel bebeğini kucagına almışsın güle güle büyüt masal kızını benim tembel oğluşta daha henüz bi çaba yok tosbaa oğluşumun keyfi yerinde herhalde polianna ile de aynı gündaydik acaba o dgum yapmışmıdır merak ettim.kayınvalideni takma diyeceğim ama olmuyor biliyorum inşallah akıl ederde biraz seni rahat bırakır

slm annislerr biz geldik bebiai uyuttum.telden giriom ama uyanir yine hayatim emzir uyut alt temizle gaz cikar dan ibaret olduuu cok zormus bebis baknak ama yuzlerine bakin!a bambaska hersey..kurbn olurum verene...bu arada annemde kaliyorum 8gun gecti ama hala sezeryn agrilarim var ne kdra gecerde evime gecerim bilmiorum dogim.hik.yazicam.gecince inss...hepinizode bebisleride optummm

bdtsi 11 12 13ü olan arkadaşlar hepimiz bekliyoruz ya bakalım ne zamn gelcek bizim tembel tosbişlerbebişler

kızlar kafam çok karışık neden mi ? doktorum son 2-2.5 aydır ultrason muayenesinin ardından bebeğimin iri ve suyumun fazla olduğunu söylüyordu ve genel anesteziyi tavsiye ederek sezeryan için 15 ağustosa gün verdi geçen haftaki son kontrolümde 10 dk.lık nst de 3 tane 100 üzeri sancım çıkmıştı bunun üzerine vajinal muayene etti ve 1 parmak açılmam olduğunu söyleyerek bayramda yokum ama sen gel 2. yada 3. günü ve ayın 13 ünde nst ye gir dedi bugün nst ye gittik 15 dk kaldım ve sık sık ve yine 100 üzeri düzenli sancılar geldi fakat işin garibi ben ne ağrı ne sancı bişey hissetmiyorum sadece karnım kaya gibi sertleşiyo ve nefesim kesiliyo sanki sadece böyle hissediyorum.Nst sonucunu acildeki nöbetç hemşireye gösterdik ve bunlar doğum sancısı ama sen çok rahat görünüyosun dedi bana bende hissetmediğimi söyledim bi önceki sonucunda aynı çıktığını açılmam olduğunu söyledim o da muayene etti ve açılmamın biraz daha ilerlediğini yumuşama olduğunu çatımın iyi olduğunu ağrı eşiğimin yüksek olduğunu ve kolay doğum yapabileceğimi söyledi evde suyun falan gelirse 10-15 dk uzan kordon sarkması olmasın dedi.Şimdi ben normal doğurabilir miyim doğuramaz mıyım? doktorum ona kolay geldiği için mi bana direkt olarak sezeryan dedi yoksa tüp bebek tedavisi sonucu olan bebeğimi riske atmamak için mi ? normal doğum yapacak olursam ağrı kesici de yapılıyomuş ya o sırada şu anda da herhangi bi sancı hissetmediğime göre ağrısız bi doğum mu yaparım? bunların hepsi kafamda uçuşuyo .Cahillik ne zor yarabbim neyin nasıl olduğu hakkında bi fikrimiz bile yok nerdeyse.Bindik bi alamete gidiyoz kıyamete durumlarındayız Allah yardımcımız olsun o bize yeter bi de birbirimizin duaları...

selam hamişler bayadır giremiyorum kimler doğurdu acaba ben halen doğuramadım normal olacağı için bekliyorum herkesin bayramı mubarek olsun :)

slmm kızlrr. nasılsınzz. biz uyuyamıyoruzz gaz sancısındann.. ağlamalar ve uykusuzlukla cebelleşiyrzz. kimler doğum yaptıı geçmişte nelerr konuşulduu çokk merak ediyrmm ama bakmaya fırsatımm olmuyorr. dua edin bize ne olur,, geçsin kızımın sancılarııı...

Yok canim niye kusura bakayim ayni seyleri yasiyoruz:) 10lt nasil ictin yaw su zehirlenmesinden korkuyorum ben de, 5e kadar icebiliyorum.

dogumdan sonra sekeriniz ne oldu gecti mi yoksa diyete devam mı ettınız benm doktorum dogumdan sonra biray devam edecen diyo da ben buyuk ihtimal diyete devm etmem ya sanırım vs bana ozelden mesaj atarsanz sevinrm

arkadaşlar ara ara bebek karnımda öyle bir kasılıyor ki alt tarafa sancı yapıyor o an doğum yaklaştı mı demek oluyor ilk hamileliğim olduğu için anlayamıyorum

Canım o iğneyi hiç hissetmiyosun inan :) Ama ameliyat sırasında korkarım dersen bence tam anestezi iste...

O ilk ayağa kalkış hakkaten çok zor... Dikişlerin olduğu yerdeki acı 1 hafta 10 gün boyunca azalarak devam ediyor oturup kalkarken. Ben de sezaryen olmayı hiç istememiştimne yazıkki mecbur kaldık. Çok üzülüyorum hala. Karnımda bir kesik iziyle yaşicam artık

humana still tea'yi ben de kullanıyorum etkisi var mı bilmiyorum ama çok şükür sütüm yetiyor.
bol su, uyku ve moral; sütü arttıran şeyler. Sütün %88'i suymuş bol su için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…