2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar ara ara bebek karnımda öyle bir kasılıyor ki alt tarafa sancı yapıyor o an doğum yaklaştı mı demek oluyor ilk hamileliğim olduğu için anlayamıyorum

Canım bna haftalardır oluyor, doğuruyorum diye acile gittiğim de oldu.. Ama şunu anladım ki bu sancılar kasılmalar doğum sancısı değil hazırlık.. Allah yardımcımız olsun inş kolay doğururuz hepimiz :)

Canim gaz sancilatri bizde de basladi herbacol drop diye bitkisel bir ilac varmis cok iyi geliyormus
Bizde dun aksam nobetci eczanede bulamadik sap siplex aldik gazina iyi geldi
Ama bizim oglab 3 gundur kaka yapamiyor
Balon gibi sisti.. Bir gun daha bekleyip mudahale edicem
Allah iyilik versin hepsinez

Kedicikler güzel tavsiylerinle seni aramızda görmek çok güzel
Diğer yeni annelerimizden de aktif katılım beklioruz tavsiyeleriniz bizim için önemli
Bizim bebişlerde sun artık da bizde şöyle emzirdim böyle gaz çıkarttım yıkadım falan diye yazsak burda
Bizim şikayetler aynı ayaklarım şiş
İnanılmaz bıçak saplanmaları yaşıyorum
Yorgunluktan ölüyorum
Sancılarım kasılmalaım sıklaştı

Sezeryan içinde üzülme sağlıkla kavuştun kuzuna
Önemli olan da uydu
O sezeryan kesiğini ben de istemiyorum
Ama mecbur kalırsak da üzülmek yok önemli olan sağlık

Dogumu bekleyen arkadaslarim inanin hergun size dua ediyorum
Nacizane tavsiyem dogum yaptim yapicam psikolojisinfen uzaklasin
Oyalanacak biseyler bulup kendinizi bu kaar cok dinlemekten vazgecin
Bebek gelecegi zaman size muhakkak bi sinyal verir
Kitap okuyun, tv seyredin, mumkunse forumdan bile uzaklasin (gerci pek
Mumkun degil bagimlik yapti) son zamanlar daha guzel gecer
Birde Bundan sonra bebeginiz hep yaninizda olacak karninizda degin son hunlerin tadini cikarin :)

allah hepimizin yardımcısı olsun ama bence sen yine bu konuyu doktorunlan konuşarak çözümle çünkü seni başından beri takip eden o ...ama normal doğurmak en sağlıklısı bence...

çk güzel yazmışsın gerçekten keşke bu dediklerini yapabilsek...eşimde bunları söyleyip duruyo durmadan..

herkesin bayramı mübarek olsun..ancak yazabildim..geceleri çk zor uyuyorum kendimi su dolu bi varil gibi hissetmeye başladım ayaklar eller şiş koca bi göbüş yarın annemlere gidiyorum 4-5gün kalıcam.eşim dönmek zorunda ya oğluşum erken gelirseeee..inş. bi sürpriz yaşamayız

iyi bayramlar kızlar,

Doğum yapan arkadaşlarının bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah.doğum bekleyen arkadaşlarda bir avazda doğurmak nasip olur inşallah.
benim dün 3 kez sağ kasığıma doğru karnımın altına bir ağrı girdi ve yaklaşık 40 dk.sürdü sonra bugünde bir kez oldu.daha önce hiç olmamıştı.sancı olsa bu kadar uzun sürmezdi herhalde ve sadece tek tarafımda olan bir şey ayrıca sağ ayağımda şiş dünden beri neden olabilir acaba bir fikriniz var mı?

bende bugüne kadar yalancı doğum sancılarını çekmemiştim...iki gündür senin dediğin gibi sancım var. bazen yarım saat bazen 1 saat sürüyor...panik yaptım ama normalmiş, daha önce yalancı sancılar olmadığı için vücut hızlı bir şekilde kendini doğuma hazırlıyormuş ve o nedenle uzun sürermiş... belki seninkide aynı şekildedir

güzellll annelerr tatlı bebişler dünyaya gelioo muhabbetler bebek muhabbetine dönmüş...

benim bebişimm 4 günlük oldu çoook tatlı doyamıyorum ona...ama ben fenayımmm

sezeryan kesiğimm acıooo yanıoo oturamıyorum kalkamıyorum karnım hala 5 aylık hamile gibi gazlıyımm çıkmıoo (

bebeğimi emzirirkenn taşımak sorun oluo dikişlerm acıo nası emzirceğimi şaşırdımm

sırtm belim ağrıo bacaklarım hala şiş...

korkutucu oldu ama ciddenn naapmalyımm rezene aldm gaz gidericiymş işe yarar dediler...dikiş yeri ağrısı normalmi

bilmiyorum ki Dr.a gitmeyide düşündüm ama önemli değildir belki diye yinede gitmedim.hani çok koşunca bir ağrı saplanırya karnını altına aynı o şekilde bir ağrı ve hareket etsemde geçmiyor.birde o ağrı gelince soğuk terler atıyorum inşallah önemli bir şey değildir.

benim ağrılarımda senin dediğin şekilde...soğuk ter atıyorum ama sadece ağrı esnasında değil, iki gündür aşırı derecede terlemem var, bu ağrılar başladıktan sonra oldu. ama benim ki İzmirin sıcağından da olabilir diye düşünüyorum. bildiğin su içindeyim, günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum tamamen ıslandı diye. ben önemli bir sorun olduğunu sanmıyorum, içini ferah tut...bebeğin hareketleriyle ilgili bir değişlik var mı?

Önceden sayfaları okumaya yetişemezdim , şimdi noldu bize böyle :))) halbuki çoğu anne beklemede diye biliyorum ama, azınlık da olabiliriz emin olamadım şimdi:) artık tek konumuz da şikayetlerimiz oldu maalesef.. Korkular, acılar ...
Ciciler paylaşalım mesela odasını, beşiğini, şekerini, tacını,elbisesini farketmez :))) bebişi gelenlerin zaten çok vakti olmuyo ama zaman buldukça bebişleri paylaşsınlar , çok moral oluyo çokkkk,))))

iyi geceler kızlar.. çok üzülüyorum buraya az girebiliyorum diye.. bir de bebikom geldiği zaman nasıl girecm onu düşünüyorum :)

bugün nst'ye girdim.. doktorum da tesadüf hastanedeydi.. ameliyatı varmış.. normalde 15 dk civarı duruyodum bu sefer yarım saati geçti nerdeyse.. ebe gidip gelip baktı. ağrın var mı falan diye sordu. arada oluyo dedim.. sonra dr.um çıktı ameliyattan o gelip baktı. düzensiz sancıların var çatı muayenesi yapcam şimdi dedi.. ben bir tırstım ki sormayın ve malum muayeneyi olduk.. açılman yok çatın da normal doğuma müsait, düzenli sancıların gelmesini beklicez artık dedi.. salı günü tekrar görecek..kilomuza,suyumuza bakcaz..
annemle eşim benden çok heyecan yaptılar hele kocişin hali çok komikti bir de beni beklerken birinin ailesinin doğum telaşına şahit olmuş..muayeneye diye gitmişler acil doğuma alınmış.. bebeğin doğumhaneden çıkarılışı ve o temizlenmemiş halini görmesi onu baya etkilemiş el alemin bebeğini görünce böyle olduysam bizimkinde naparım diye düşünmeye başladı

öyle işte... sizler bebeklerinizle ilgilenirken biz hala yok nst yok çatı muayanesi.. hayırlısıyla gelsin istiyorum artık.. çünkü baya zorlanmaya başladım.. ayaklarımın hali içler acısı bakmak bile istemiyorum uyku desen hak getire.. neyse bekliyoruz bakalım paşamızın keyfi ne zaman gelecek

bende normalde terlemeyen biriydim ama senin dediğin gibi günde kaç sefer kıyafet değiştiriyorum.çamaşırım terden su gibi oluyor acaba suyum mu geliyor diyorum.sıcaklarda hamilelik zormuş bunu iyi anladım:)inşallah dediğin gibidir.teşekkür ederim birazda olsa içimi rahatlattın.benim bebeğim çok hareketli değil zaten arefe günü çekilen nst de de bir sorun görmedi dr.hareketleri aynı ama dün gece ağrım olduğunda baya hareketliydi.Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.tüm bebek bekleyenleride tabiki

iyi geceler annişler. ben bugün kontrole gittim doktor bana nst temiz ama hergün nst ye gireceksin sorun olursa sezeryana alırız dedi. nst sancı demek değil mi? sancım olursa normal yapamaz mıyım? hiç bişey anlamadım. bir de gittiğim hastanedeki çocuk doktoru izinliymiş doğumunu doğum hastanesinde yapsan daha iyi olur dedi. 40. haftada ne yapacağım anlamadım???

NTS bebegin kalp atis grafiinin cekildigi alet, ayni zamanda seninde kasilmalarinin siddetini olcerek sanci takibi yapiyor.

Normal dogum yapabilmen icin sancilarinin baslamasi geek :s acaba baska birsey soruyorsunda ben mi yanlis anladim??

Birde eger dogum yapacagin hastahanede cocuk unitesi veya doktoru yoksa tedbiren baska hastahanede yapmak daha iyi tabii, merakimi mazur gor ama, anlamadigin konulari doktoruna neden sormadin muayenen sirasinda?

Son düzenleme:
allah hepimizin yardımcısı olsun ama bence sen yine bu konuyu doktorunlan konuşarak çözümle çünkü seni başından beri takip eden o ...ama normal doğurmak en sağlıklısı bence...

açıkçası doktorum kararını verdi bize fikrimizi bile sormadı ayın 15 i genel anesteziyle sezeryanla alırız dedi noktayı koydu yazımda hemşire demişim ebe olaaktı aslında o da öyle deyince kafam karıştı iyice ne düşünüceğimi şaşırdım

bebeğinin iri olduğunu söylemiş drun kaç kilogram şuan tahmini 4000 gr aşacağı ön görülen bebeklere sezaryen öneriorlar bide tüp bebek olunca riske atmak istemiyordur benim bebeğimde 29 temmuzda 3500 civarınd
aydı ve 25 gün vardı tahmini drum 4000 kilo olma ihtimali üzerine banada sezaryen olabilir demişti ama geçen hafta hiç kilo almadığını söyledi o yüzden beklioruz bakalım allah yardımcımız olsun sağ salim kavuşuruz meleklerimize

herkese günaydınnn
yine sancısız ağrısız geçen bir gece ve benim minnoştan tık yok.. acaba ben mi acele ediyorum diyorum elbet geleceği gün bellidir sanırım benim endişem bişey olursa diye.. Rabbim yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…