- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.241
Melek'çim,öz hakiki Ağustos analarından beni nasıl unutursun doğurmayı bekleyenler arasında?hatta ben artık abartıp eylül ayına kalmayalım diye dua etmeye başladım bile.hiç gelesi belirtisi yok.nst'de sancılar daha 50'yi bile görmedi ve o kadar simetrik ki!!!!!! Karnımda hala 1 cm inmedi bence.yoksa midem hala sırt üstü yatınca ağrıyor olmazdı.doğum yapan arkadaşların doğumdan sonra yaşadıklarını okuyuncada karnımda kalması daha hayırlıymış gibi gelmeye başladı.inşallah kızlar hepimizin ne sıkıntısı varsa hepsi geçer,can-ı gönülden dualarımdasınız.
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Benim mi kafam basmıyor anlamıyorum yoksa başka bir sorunum mu var... Biberonun nesi bu kadar kötü kaka bu kadar stres sebebi??? Biri bana anlatsın lütfen. Ben kızıma doğduğundan beri biberonla içirdim sütümü hala da öyle şimdi ben anne değilmiyim??? Ben kötü bir anne miyim??? Kusurlu muyum??? Eksik miyim??? Neyim ben??? İnanın bu biberon muhabbeti benim psikolojimi bozuyor ki kızımı bir gram mama ile beslemezken hep anne sütü vermeme rağmen... Kaldı ki günde 5 6 kez sağıp yok ısısı yok saklanması yok osu yok busu uğraşırken ben kendimi kötü hissetmelimiyim??????? Anlamıyorum...
He ayrıca bunları yazarkenşuan süt sağıyorum sanırım ben çok kötü bir anneyim...
günaydınlarrr
kaldı son iki gün gelmeye niyeti yok benim kızın bakalım takvim ne diyor
Melek'çim,öz hakiki Ağustos analarından beni nasıl unutursun doğurmayı bekleyenler arasında?hatta ben artık abartıp eylül ayına kalmayalım diye dua etmeye başladım bile.hiç gelesi belirtisi yok.nst'de sancılar daha 50'yi bile görmedi ve o kadar simetrik ki!!!!!! Karnımda hala 1 cm inmedi bence.yoksa midem hala sırt üstü yatınca ağrıyor olmazdı.doğum yapan arkadaşların doğumdan sonra yaşadıklarını okuyuncada karnımda kalması daha hayırlıymış gibi gelmeye başladı.inşallah kızlar hepimizin ne sıkıntısı varsa hepsi geçer,can-ı gönülden dualarımdasınız.
günaydınlarrr
kaldı son iki gün gelmeye niyeti yok benim kızın bakalım takvim ne diyor
5 agustos Pazartesi sabahı saat 8.30 da hastaneye girişim yapildi ardindan odama alindim kizimla son son konustum karnimdaykenodada bi yarim saat bekledik esim ben gobusumdeki kizim annem babam kv ve kaynatam ben ter dokuyorum odada surekli banyoya girip yuzumu yiliyorum odada tek kisilik ve ultra lux ozel hastane oldugu icin esim bana bakip guluyo askim bu stresle sen simdi dogurcan az kaldi dedi ama o bnden dahada heyecankiydi aslinda doktorum hastaneye 9 da geldi direk benimnodama gelip hazirmisin bklm dedi bnde eh iste cok heyecanlym o yuzdn aklmda bska hcbsy yok dedim doktorumuz ergun bey karnima elini koyup az kaldi ufaklik brazdan alicam seni icerden annenin kucagna vericemndedi ben o an dqhada heyecanlandim ardindan hemsire geldi ve odadan herkesi cikartti ve bni ameliyata hazirlamaya basladi ustume ameliyat kiyafetimi giydirdi sondami takti ve damar yolumu acti ama damarlarim cok ince oldugu icin serum verildiginde patladi :-( o yuzden oteki kolumdan acilmk zorunda kalindi , hemsire beni hazirldktan sonra odadan cikti ve odaya sadece esimin gelmesini istedim geldi beni oyle gorunce braz korktu aslnda cok mutluydu ama bni serumla falan gorunce kotu bsy olur dye snucta ameliyat bu ... ardindan ameliyathaneden sedye getirili ve benim ameliyathaneye dogru olan yolculugum basladi
Ben braz korku ve fazlasiyla mutlulkla sedyede etrafi seyrede seyrede bi elimlede esimin elini tutarak ameliyathaneye girdim .. ameliyathanenin kapisi kapandiktan sonra tek basina kalinca ve ameliyathanenin o soguk havasini hissedince ne yalan soyleyim baya tirstimsonra benim ustumdeki elbiseyi cikartip o meshur yesil amelyathane carsaflarindan orttuler veanestezi uzmaniyla muhabbet etmeye basladik ben juhabbet ederken karnima surulen o tentirdiyot un buz gbi hissiyle dislerim birbirine vuruyodu ardindan gogsume takilan kalp aletleri kolumda 2 dk da bir tansiyonumu olcen tansiyon aletiv kocaman bi serum ... ardindan ergun beyin yani doktorumuzun geldim edacım dedigni duydum ve yanimdaki asistaninda ergun bey geldi steril oluyo dedi anestezi uzmanina ardindan anestezi uzmanimiz olan ozlem hanim koluma narkozu verdi ve agzma gaz gbi bisey verildi zaten sonrasini hatirlamiyorum ...
Kalktigimda herkes bana edacim kalk hadi kizin seni bekliyonhadi canim kalk diyolardi ben tek gozum acik hayal meyal duyuyo gbiyim onlari ama bi yandanda hungur hungur aglayip ciglik atiyorum dikislerimin oldugu yer resmen halen daha kesiliyo gibiydi bana sakin ol aglama diyolar cnku agladikca dikislerim daha cok aciyodu ama durduramiyodum kendmi ardindan ameliyathaneden cikartildim ve ciktigimda herkes kapidaydi esim agladigimi gorunce ne oldu askm aglama kizimiz yukarda seni bekliyo dedi ,ama bn halen daha ciglik cigliga aglyodum ardindan asonsöre bindirilip odama cikarldm annem kucagnda kizimla odada bni bekoiyodu ...
Odaya grdgmde ble gozum hicbisey gormuyodu ardndan yatagima alindim ve agri kesivilerim yapildi agri kesicilerim yapildiktan 10 dk snra kndme geldim ve kzimi yanima verdiler onun o kokususnu icime cekince ge yanagimi emmeye calistigni hissednce mutlulktan herseyi unuttum .. bian ruya sandim ama gercekti denizim prensesim bitanecik kizim kucagmdaydi , o kucucuk elleri yumuk yumuk mavi gozleri kucuck dudaklari ayni bana benziyoduesime kac kilo diyo sordum denizim 3140 gram agrlgnda ve 51 cm boyundaydi ve cok temizdi hic kirli degildi yeni dogmus olmasina ragmen ... kizimin ilk dogusunu goremedm ama esim gormus ben doguma 9.30 da grdm kizmi 9.45 de almislar ve ameliyathaneden yesil carsafa sarip disari cikrdklrnda prenssim babasini gorup hemen gozlerini acms esim ciktignda cok tatlydi annesi ded i
kizimi emzirmeye calistim ama sutum yoktu + gogsumunde ucu yoktu doktorda emzir yoksa sarilık olur dedi bn sarilik olur ve yogun bakimda kalmk zorunda kalir korkusuyla o gun hep agldm dikislerim her agldgmda sızladılar , sonra esimngidip eczaneden gogus ucu aldi onunla dnedik yine olmadi pompa aldik acisindan dayanamadim en son artik mecburen mama verdik ama icim hic rahat degildi... sonra doktorumuz geldi kizimin yanaklarini sıktı sevdi bugun dogurtdugum en guzel bebek bu dedi kimseye soylemeyn de dedi kizimin yanaklarinda kocaman gamzeleri varsevilmiycek gibi degil kucuk hanim , ardndan ayaga kaldirildim ilk kalkarken cok agrm oldu 4 tur odada yurudum iyi hos ama sonra basim dondu gozlerim karardi yataga geri yattim bian kulaklrm sagr oldu herkes konusuyodu ama bn duyamiyodum hemsire narkoz yapmstr dedi . İlk wc ye ciktigimda ciglik attm resmen dikislerim cikck gbydi doktor gazini cikartmadan hastaneden cikmak yok demisti allahtan hemen o gece gazimi cok rahat cikarttim ve kocaman bi ohhh cektim
O gece annem ve esim yanimda kaldilar gece saat 4 te hastanede sirenler calmaya basladi bn uyaniktim ve televuzyon izliyodum tam o anda esim firladi kalkti hemen kadinin biri yangin alarmi dye bagirdi bn bi ciglik attm esim hemen dadn cikti ve sordu ordakilere megersem adamin biri odada sigara icmis ve odadaki yangn alarmda calmya baslms bitanesi calinca butun hastaneninkide caliyo haliyle sonra esim olaylari gelp anltnca rahatldm ama basima o gun gelmeyen kalmadi yazsam roman olur yani o derece,... ertesi gun kizimin tahlilleri yapildi topugundan kan alindi asisi yapildi ve isitme testinede girdi allahima bin sukur hepsi sorunsuz cikti cocuk doktoruda gelip kizimi bida jontrol etti ve ardindan hastaneden cikisimizi yaptrp ewimize gectk ewde odamiz bir suslemisler bir suslemisler baa simardim o gun ama ewe gecmek gibisi yok ya , kizim cok uykucuydu ilk 4 gun ve gozlerini gunduz acmiyodu isigi sevmiyo hanimefendi gecede oturuyo ama suan alisti artik bugun 6. Gunumuzdeyiz sutumde su gbi akiyo allahma bn sukur gogus pedi kullaniyrum o yuzden aa halen daha plastik uclara emzryorum kzm bi keyifli bi keyifli emerken bacak bacak ustune atiyo o derece suan masallah cok keyifliyiz , bu arada dikislerime baktimda sezeryan kesigim yamuk yaa :-( neden oyle acaba yarin kontrolm vr gdnce sorcm doktorumuza .. benim dogum hikayem gbukadar kizlarr gorusmek uzeree
Iyi bayramkar kizlarrr... dogurmayan kim kaldi, tabiki pencere)
ALLAH izin verirse yarin bebegin melegim bunca sikintidan sonra kucagimda olacak insallah
Hepinizden dualarinizi bekliyoruz gecen hfta bazi yeni sikintilarin ortaya cikmasindan snra her an sezeryan olabilir diye bayramimiz da hstaneli nst li idi. Ara ara enerjimi kaybetsemde dr larin olumsuz sozleriyle Olsunn herseye ragmen bu dunya nin en guzel bekleyisi....
Dilerim Rabbim hepimiz e cook kolay dogumlar nasip eder saglikla mutlu uzun omurler verir bebeklerimizle yuvamizda...
Dertlerime ortak oldunuz, yalnizligimda ailem oldunuz, sorularima yanit oldunuz esliginizde gecirdigim yaklasik 8 aydan sonra artik mutlu sonu ve guzel baslangicimi karsilamaya giderken hepinizi opuyorum..haklarinizi helal edin, Allaha emanet olun. .....
pencereden kucak dolusu sevgiler.....
Günaydın canım takvim yakında çok tembel çıktı sizinkiler yazıcam :)) hayır hep erken doğum riski ile hamilelik geçirmiş biri olarak 40 haftayı geçirip annesini millete madara edicek galiba benim oğlum
Grıbeyaz cım benım dee.. Gunlerımız aynı senınle:) agrın sancın oluyor mu senın canım benım oluyor ama bebişim gelmiyor..
Iyi bayramkar kizlarrr... dogurmayan kim kaldi, tabiki pencere)
ALLAH izin verirse yarin bebegin melegim bunca sikintidan sonra kucagimda olacak insallah
Hepinizden dualarinizi bekliyoruz gecen hfta bazi yeni sikintilarin ortaya cikmasindan snra her an sezeryan olabilir diye bayramimiz da hstaneli nst li idi. Ara ara enerjimi kaybetsemde dr larin olumsuz sozleriyle Olsunn herseye ragmen bu dunya nin en guzel bekleyisi....
Dilerim Rabbim hepimiz e cook kolay dogumlar nasip eder saglikla mutlu uzun omurler verir bebeklerimizle yuvamizda...
Dertlerime ortak oldunuz, yalnizligimda ailem oldunuz, sorularima yanit oldunuz esliginizde gecirdigim yaklasik 8 aydan sonra artik mutlu sonu ve guzel baslangicimi karsilamaya giderken hepinizi opuyorum..haklarinizi helal edin, Allaha emanet olun. .....
pencereden kucak dolusu sevgiler.....
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Benim mi kafam basmıyor anlamıyorum yoksa başka bir sorunum mu var... Biberonun nesi bu kadar kötü kaka bu kadar stres sebebi??? Biri bana anlatsın lütfen. Ben kızıma doğduğundan beri biberonla içirdim sütümü hala da öyle şimdi ben anne değilmiyim??? Ben kötü bir anne miyim??? Kusurlu muyum??? Eksik miyim??? Neyim ben??? İnanın bu biberon muhabbeti benim psikolojimi bozuyor ki kızımı bir gram mama ile beslemezken hep anne sütü vermeme rağmen... Kaldı ki günde 5 6 kez sağıp yok ısısı yok saklanması yok osu yok busu uğraşırken ben kendimi kötü hissetmelimiyim??????? Anlamıyorum...
He ayrıca bunları yazarkenşuan süt sağıyorum sanırım ben çok kötü bir anneyim...
Ben artk eylulumu kucqgima almak.istiyorm...gunebakan dilemma bebekkafa seyyah funda bikqc kisi daha var heralde dogum bkleyen...bzde istiyoruzzzzzzzgun sayiyorm ayin 16sna.ama sezeryandanda korkmaya bsladim bu gaz olayi cok kotu galiba..allah yardmcmz olsn kizlar
Senin yine tarih belli 16sına şuda ne kalmış kiiiBen de kucağıma almak istiyorum kuşumu artıkkkkk
3 gundur ayaklarim ellerim heryerim cok sisiyor kendimi ucmaya hazir balon gibi hissediyorum sata gore 39cu haftamdayim ama dr gore 38ci haftamdayim...artik dogurmak istiyorum demek istesemde belirti yok daha ins agustosu ayi bitmeden saglikla dogar yavrum.
Ben hala doğurmadım
Bendeeee istiyorum çok merak ediyorum ... Anne olmak nasıl bi duygu, nasıl bi bebek olcak , babasının halini merak ediyorum.. Doğum zaten apayrı bi merak ... Ayy çok heycanlı beklemek kızlar:))
:) 5 km cok fazla degil mi? Masallah diyim ben son
Zamanlarimda mutfaktan odama zor yuruyordum)
kızlar size bişey sorcam,park yatağı kurduk..şimdi nevresim takımlarıyla yorganı yastağı falan karar vermek kaldı..bi uyku seti var işte küçük yastığı yorganı hafif..bi de annem bebek yorganı diktirmiş böle saten ortası bilirsiniz belki..onada nevresim takımı almış pembeli pembeli nasıl yapıyım hangisini kullanayım ne diyosnuz:26:
Canım bence annenin diktirdiğini koy annenin gönlü olsun[/QUO
evet canım bende öle düşünüyorum da özel günlerde onu kullanayım sonra kaldırırım dye düşünüyodum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?