- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.221
Selam kızlar ben de normal doğumu bekliyorum her gün 5 km yürüyüş yapıyorum doğum kolay olmazsa isyan edeceğim zaten çatlak olmasın diye bir sürü krem yağ denedim bir işe yaramadı((((
İnşallah kolay olur doğumlarımız canım gününün dolmasına az kalmış kasılmaların nasıl çıkıyor nstde?
Düzensiz ama sancı çıkıyor geçen doktorum çok güzel bir sancı çıkmış dedi ben hiç hissetmedim bir de sancının neresi güzelse:))) senin nasıl???
Ben artk eylulumu kucqgima almak.istiyorm...gunebakan dilemma bebekkafa seyyah funda bikqc kisi daha var heralde dogum bkleyen...bzde istiyoruzzzzzzzgun sayiyorm ayin 16sna.ama sezeryandanda korkmaya bsladim bu gaz olayi cok kotu galiba..allah yardmcmz olsn kizlar
Senin yine tarih belli 16sına şuda ne kalmış kiiiBen de kucağıma almak istiyorum kuşumu artıkkkkk
Dün gece eşimle balığa gittik yoldayken diyor ki ya şimdi balık tutarken sancın tutarsa doğurmaya kalkarsan nolcakDedim çok heyecanlı bir doğum hikayem olur valla fena olmaz ama malesef ki ne sancı ne bişey olmadı
şimdi anladım canım o zaman sen haklısın endişelenmekte 40 haftası dolunca gerçekte 42 haftalık olucak 17 ağustosa kadar gelmezse biraz daha beklersin son gün 31 ağustos olur tam 42 haftaya denk gelir ki inş o kadar beklemesszin en azından sat ne olduğunu bulmuşsun buda ii bi kazanım bence allah hepimizi sağ salim kurtarsın v meleklerimize kavuştursun
Herkese iyi geceler
Hayatımsın, bebişini tebrik ederim sabrını ise ayrıca tebrik ederim. Ben olsam o kv yi daha hastanedeyken benzetirdim. Büyük konuşuyor deme dün akşam görümcemi hallettim onunla da kv ye mesajımı ilettim.
Selam kızlar ben de normal doğumu bekliyorum her gün 5 km yürüyüş yapıyorum doğum kolay olmazsa isyan edeceğim zaten çatlak olmasın diye bir sürü krem yağ denedim bir işe yaramadı((((
41+0 da dogum yapabildm sonunda kizlar :) normal basladi dogumum ama sonra sezaryene dondu. Cok agrim, sancim var. sezaryen sonrasi bi gun aci cektim diyenlerden sanirim farkli dunyalarda yasiyoruz. Simdiye kadar kuzumun ne altini degistirebldm ne dogru duzgun kucagima alabldm. Sez. Her zaman son care olsun arkadaslar. Ne yazik ki smdilik sutum de yeterli diil, sarilik olmasin diye mama takviyesi aliyoruztelden girdgm icin foto ekleyemiyorm : daha sonra dogum hikayemi mutlaka yazicamm
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Benim mi kafam basmıyor anlamıyorum yoksa başka bir sorunum mu var... Biberonun nesi bu kadar kötü kaka bu kadar stres sebebi??? Biri bana anlatsın lütfen. Ben kızıma doğduğundan beri biberonla içirdim sütümü hala da öyle şimdi ben anne değilmiyim??? Ben kötü bir anne miyim??? Kusurlu muyum??? Eksik miyim??? Neyim ben??? İnanın bu biberon muhabbeti benim psikolojimi bozuyor ki kızımı bir gram mama ile beslemezken hep anne sütü vermeme rağmen... Kaldı ki günde 5 6 kez sağıp yok ısısı yok saklanması yok osu yok busu uğraşırken ben kendimi kötü hissetmelimiyim??????? Anlamıyorum...
Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Benim mi kafam basmıyor anlamıyorum yoksa başka bir sorunum mu var... Biberonun nesi bu kadar kötü kaka bu kadar stres sebebi??? Biri bana anlatsın lütfen. Ben kızıma doğduğundan beri biberonla içirdim sütümü hala da öyle şimdi ben anne değilmiyim??? Ben kötü bir anne miyim??? Kusurlu muyum??? Eksik miyim??? Neyim ben??? İnanın bu biberon muhabbeti benim psikolojimi bozuyor ki kızımı bir gram mama ile beslemezken hep anne sütü vermeme rağmen... Kaldı ki günde 5 6 kez sağıp yok ısısı yok saklanması yok osu yok busu uğraşırken ben kendimi kötü hissetmelimiyim??????? Anlamıyorum...
saol tatlım zorlu bi dogumdan sonra aldım çok şükürr.. ağırlıgımı koysam beni takan olmadıki ama annecim mama yemeden olmaz aç karnı dedi ve bi baktım mama veriliyor. şimdi evden kovuldu buyüzden benim mememde ağlıyor die kızımı kucagımdan çekip alıyordu hemen mama yapıyordu eşimde çok sinirlendi bayramın 2. günü gelmemişşti bize eşimde gidip demiş. hayatımsının sadece annesi kalcak aksamları her zaman mama veriyosun gelirsin görürsün gidersin demiş die kıyamet kopmuş bana net konusmamıstı eşim bugün evime geldi bi hırcımla kavga edildi lohusayım ya lanet olsun sütü kacarmı die düşünen yok. ALLAHlardından bulsunlar.. dediğin gibi su şişesi yanımda tahin helvası yanımda çok sık süt yapan çaydanda içiyorum canım bide kızım ağız tadıyla beni emmek istese ..ben sağıp biberonla vermek yerine emsin istıyorum cok canım acıyor buduruma... inşallahh inşallahhh amin
He ayrıca bunları yazarkenşuan süt sağıyorum sanırım ben çok kötü bir anneyim...
Ben artk eylulumu kucqgima almak.istiyorm...gunebakan dilemma bebekkafa seyyah funda bikqc kisi daha var heralde dogum bkleyen...bzde istiyoruzzzzzzzgun sayiyorm ayin 16sna.ama sezeryandanda korkmaya bsladim bu gaz olayi cok kotu galiba..allah yardmcmz olsn kizlar
Aslinda olaya yaklasimin cok farkli olmus biliyomusun sen surekli pompayla sagarak ve sütün saklanmasini isitmasini yaparak daha fedakar bir anne oluyosun cunki cook zahmetli birsey bu bende yasadim oglum uyanmadan gece uyanip süt sagardim esim acirdi bana inan...sen mecbur kaldigin icin sagip veriyorsun bizim anlatmak istedigimiz en azindan benim anlatmak istedigim kolayi varken bebek acikinca direk emzirmek varken biberona alistirmayi önlemek ben hata yaptim baskasi yapmasin cok zor bir süreç gecirdim hemde sütüm çogalmadi hep azaldi yani makinenin çekme gucu azdir belkide bilemicem...sonuc olarak biberon veya sagip vermek kötü degil ve bizi kotu anne yapmaz asla fakat bebek emiyorken süt varken biberona basvurmaktan söz ediliyor burda yanlis anlamis olabilirsin bizleri... Allah sana bol bol süt versin insallah fedakarlik, azim ve sabir gerektiren birsey cok iyi bilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?