- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #48.981
Kızlar ya ben alerjik bi insanım hamileliğimde ne bir şişme ne bir kızarıklık yaşamamıştım ilaçlarımı almıyor olmama rağmen. Ufak tefek nezleler dışında rahattım. Taa ki düne kadarBoynum, göğsüm, göbeğim, kollarım kısaca belimden yukarısı kıpkırmızı kabarcıklar doldu çok kaşınıyor Akşamüstü sağlık ocağına gidicem belki bebişi etkilemiycek bi krem falan verir yoksa duramıyorum ter bi yandan bu lanet kaşıntı bi yandan...
IvyTheMe'cim çok merak ettik seni. Tebrikler zorlu bir süreç olmuş ama olsun yavrunu aldın kucağına sağlıkla, şükürler olsun. Bebeğin resmini bekliyoruz
Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün
benimki de 13 günlük hala hafif sarı ama azaldı , 13 un üstüne çıkmadı şükür
Allah kolaylık versin canım , güzel hbrlerini bekliyoruz
Maşallah canım tosun olmus seninki
Sagsalim kucağına almissin ya tüm sıkıntıları unutturmustur, Allah anali babali büyütsün hayırlı evlat olsunlar insallah
Canım gözünaydın maşallah bebişin baya tombikmiş ikiniz için de hayırlısı buymuş demek ki :)
Ivy , pencere. Gozunuz aydin. Gule gule buyutun bebeklerinizi.
Meraba kızlar
Şimdi idrar tahlili sonucumu aldım da idrar yolu enfeksiyonu var gibi acaba normal doğumu etkilermi panik oldum biraz doktprumu da yarına kadar göremicem bi bilginiz varmı acaba?
selam kızlaarr!
ben hala doğurmadım :) bize verilen süre dolmak üzere ama benim oğlumun gelmeye hiiçç niyeti yokonca yürüyorum,hareket ediyorum,günde 2 kere ılık duş alıyorum,hurma yemeler falan ama ı-ıhh gelmiyor sıpam maksimum 29 saat sonra "o bize gelmezse biz almasını biliriz" edasıyla toplaşıp hastanede olcaz :)) ama ben bugün doğsun istiyoruuuuummmmmmmmm yaaaaaaaa nolur oğlum nolurr bugün gel bana anneciğine gel yaaaa :))))) amma nazlandın inatçı böcük seni!
bu arada dün tekrar girip yazamadım..
CEMİLEYD arkadaşımız mesaj atmış.. 12 ağustos pazartesi saat 12:54'te kızı Ela Elif'i spinal sezeryan ile 2900 gr. 49 cm olarak dünyaya getirmişbiraz ağrıları varmış giremiyormuş buraya.. sizinle paylaşmamı istemiş..
Allah sağlıklı,uzun ömürler versin kızına..analı babalı büyütsün inşallah..
Selamlar..
Bugün 1 Aylık Olduk :119: Daha Uzun Geldi Sanki Bana
Benim Oğlan Arada Bir Katıla Katıla Gülüyor, Göbeği Hopluyor Gülerken. O Gülerken Bende Kendimi İstem Dışı Gülüyor Buluyorum. Ne Kadar Güzel Bişey Doğurmuşum Yahu Ben
merhaba taze anneler ve anne adayları
bugün 20 günlük olduk
ameliyatım çok çabuk iyileşti artık her işi kendim yapıyorum
oğlumda iyi çok şükür
göbek fıtığımız var ama doktor 1 yaşına kadar düzelir dedi üzülmemeye çalışıyorum
büyük kızımda çok kıskanıyor bana yapmadığını bırakmıyor
sanırım lohusa depresyonuna girdim psikolojik olarak iyi değilim
eşime çatacak bişeyler de buluyorum herşey gözüme batıyor
tıkıldım kaldım eve çok bunaldım izin bitsede geri dönsem işe
sütüm çok değil mama takviyesi veriyoruz daha doğrusu anne sütü takviyesi desek daha doğru olur sanırım
onada üzülüyorum
gündüz emmiyor istemiyor oğlum memeyi ancak gece verebiliyorum bunada şükür
bıngıldağı kapanmak üzereymiş o yüzden bize d vitamini vermediler kemikleri çok gelişmiş ne yiyip ne içtin hamileyken dedi hemşireler :)
bende öğüre öğüre yoğurtla süt içtiğimi söyledim :)
şimdi banyosunu yaptırdım uyuttum çok uykusuz ve yorgunum
nete çok giremiyorum sizi takip ediyorum ama giripte yazamıyorum yeni doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın olsun yavrularımız vatana millete ve bizlere hayırlı evlatlar olsunlar inşallah hep sağlıklı hep mutlu olsunlar inşallah
kedicikler benimde görümce hamile bende senin düşündüğünü düşündüm ilk duyduğumda :)
bu arada doğumdan sonra 10 kilom gitti 72 kilodayım bi 10 kilo daha vermem lazım sanırım hiç bi kıyafetimin olmamasıda sinirlerimi bozuyor
merhaba kızlar, maşallah 40. haftalara girilmiş. bu sıcaklarda çok zor allah yardımcınız olsun. arada lohusa birini yakalarım inşallah :) benim lohusa kanamam 7 gün sürdü ondan sonra 5 gün hiçbişey gelmedi. sonrasında günde 2 damla sarı bir akıntı gelmeye başladı. dün 21 günlük olduk. biraz dışarı çıktık yürüdük çok değildi ama epey yoruldum. sabah kanamam başlamıştı hala daha devam ediyor. normal mi acaba. internette kanamanın kırmızı, kahverengi, sarı, beyaz akıntı şeklinde 40 gün devam ettiğini okudum ama benimki sarıdan kanamaya dönünce korktum. normal mi acaba, bi fikriniz var mı?
Canlar bir güzel haber vermekte bana kısmet oldu.bütün dualarımız Fundanın sağlıkla Arda'sına kavuşması için.Mesaj gönderdi şimdi,1-2 saate yatışı yapılıp kucağına alacakmış.Allahım Fundanında,Bebekkafanında yardımcısı olsun.Bütün dualarımız sizinle canlar.Allahım yardımcınız olsun,dualarımız sizinle
canım hamilelikle ilgili önemli bir şey olabilir. sağlık ocağına gitmektense bence doktorunla konuş derim.
kızlar biz çıktık hastaneden. Normal doğumdan korktuğum için sezeryan oldum. Sezeryan öncesi sondayı hemşireye taktırmadım canım çok yanıcak diye. Ameliyathaneye sondasız gittim. Doktor denedi o da takamadı ben çok kasıldım. Ameliyata sondasız almak zorunda kaldı. Ben ayılmak üzereyken takmışlar. 2 gün hastanede kaldık sütüm gelmediği için mama verildi. Sütüm gelmeye başladı ama bebeğim biberon istiyor. Alıştırmaya çalışıyorum. Çok ağlıyor dayanamıyorum.
Kızım 49 cm 3330 gr doğdu. Biraz süslüydü kızım. Hastanede dillere düştük.
Bu da benim Livam..
Eki Görüntüle 779431
Geçmişi henüz okuyamadım. Kimler doğum yaptı göremedim.
SAT doğru cnm bgn bnde gttm dra onun verdiği tarih 18i bnde sordum 3güne doğar mı die..beklicez dedi,keyfi iimiş bzmkinin.su ii bebek ii plesanta yaşlanıomuş,yaşlansında 3haftaya doğsun dedi ama baş çevresi 97mm 100 olursa normal doğumu zorlar dedibekle tabi bebek daha büyür inş. bana da su kan gelirse bi de bebek günde 10dan az hareket ederse gel dedi.yoksa haftaya nst öbür hafta da yine ultrason..buarada 48cm ve 3400gr mış oğluşum kv. ve görümcem küçük dio sinir oldum hepsi 4000 üzerine alışık yrn tmzlk var bgn halıları yolladım.dualarım hepimize
çk güzel bu istekler aynen katılıyorum cnm hepimizin hakkı...ama eşim bile bni anlamıo dr nası anlasın burası küçük şehir hiç sanmıyorum o dediklerimi dinleyeceklerini gelişmiş bi yer dğl
Cok tesekkurler kizlar :) evet baya tosuncuk yavrum ama tabiiki bakimi daha kolay degil, hatta daha zor cunku normal kilo araliklarinin uzerinde kizim. Dogumun kotusu yok us kizlar, amaca giden her yol mubah :)))
Ben yokken hayata merhaba diyen yavrularin anneleri gozleriniz aydin... Bekleyen anneler, gunler su gibiiakip gitsin insallah...
En kisa zamanda fotograf ekleyecegim.
Merhaba kizlar :)))
Beni merak edip mesaj atanlara cook tesekkurler oncelikle...
Cumartesiyi pazara baglayan gece sancilarim basladi, pazar sabahi 40. Haftami doldurdugum icin NTS randevuma gittik, orada sancilarim cok yuksek cikti. Sancilari duzenli hale getirmek icin bir kokteyl ictim, 2 saat sonra sancilarim maksimumda ve duzenliydi, bebekde hareket ederse 2-4 saate dogum gerceklesir gibi duruyordu... Catir catir normal doguracaktim, suda dogum oluyordu:) ama saatler geciyor agrilar beni bayiltacak hale geliyor ama bebek gelmiyordu. Sonra epudral icin neredeyse yalvardim. Epudral sonrasi suni sanci sonra tekrra epudral veee bebegim kanala bir turlu giremiyor dediler. Bir elimde bebegin strese girdigini gosteren sonuclar ve 4 saat daha normal dogum deneme sansi, digerinde sezeryan.... Gece saat 02:00 , sancilardan cok yorgundum, sezeryan teklifi hayatimda aldigim en guzel teklifti :) hemen imzaladim, epudral verildi 2 defa daha ama uyusmadim. Full narkoz aldim. Bebegimin surayini sabah gordum ancak... Bebegim 4300 dogdu :) kanala sigamamis yavrum, buyuk bebek bekliyorduk a a bu kadar degildi... Cok zor bir dogum gecirdik, oncesinde bilsem cok korkardim ama Allah gercekten sabrini ve gucunu veriyor...
Kisacasi kizlar, ben herturlu dogumu teecrube etmis oldum, 20 saat maksimum sanci yasadim ama o anda herseyin ustesinden geliniyor... Herkese en kolay dogumlari diliyoru m.... Kizimin dunya guzeli oldugunuda tahmin edersiniz soyleme geregi duymuyorum :)))
canım nasıl oldun doğum yaptın mı merak ettim.
slmlarrrfunda da mı doğurdu kızlar vay beee çook sevindimmmm ne güzelll.doğum yapan tüm hamişleri kutluyorum benim gibi bekleyenlerede kolay doğumlar diliyorum.
luboyf canım sen doğum yaptın sandım ben günümüz aynıydı yani bugünseninkide mi arsız çıktı be güzelim.ne zaman doğacak bu yaramazlar acaba.bende de ne açılma ne nişan ne su ne de fazla indi karnım.cumartesi sabah gel dedi dr bende normal istiyorum hayırlısı bakalım.bu arada tosunlaşıyo bunlar doğru canım napcaz bilmem
*Kızım 20 günlük oldu. Sarılıkla mücadelemiz sürüyor. 7 günlükken 1 gece foto terapi alıp düşmüştü değerleri ama sonra yine yükseldi. Doktor 20dünü geçtiği için bi sürü tahlil istedi, karaciğer fonksiyon testi,idrar tahlili, hemogram vs.. Çok şükür hiç bişey çıkmadı. Kendi kendine geçmesini beklicez, bol bol emzir dedi...
*Sağlık ocağından d-vit vermilşerdi. 15 günlük olunca başladık. Günde 3 damla. Çay kaşığı ile verirsen 4 damla ver dedi hemşire.
*Dikişlerim 3 gün önce tamamen alındı. 35 tane olunca 2 seferde aldılar 3 gün arayla. Ağrılarım hala devam ediyor ama azaldı baya...
*Rahmim alındığı için kanamam olmuyor, çok güzel bi duygu.. :)
*Sütüm çok bol maşallah. İçtiğim tek şey bol bol su.... Çok nadiren de meyve suyu...
Bizden şimdilik bu kadar... 40 ı çıksın foto da koyacağım... Hepinize kolay gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?