2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin polianna
Gule gule buyut bebgini
Goguslerm icin bepanten merhem
Emzirmeden once de temizleyip zeytinyagi surmeni onerrim
Tabi kalkanlari takmayi unutma
Su anda benimkiler daha iyi durumda
Sadece zeytinyagi suruyorum artik

Yarin sabah 8 de hastanedeyim..sabah yazmaya firsatim olmz belki..ilk keseyi gordugm gun agustos anneleriyle tanistim..kanamalrim oldu hamileligmle ilgilu zorluklr..hamileligimle ilgili cvremden naz yaptgm soylendi psikokojimi bozan insanlar oldu..bn dertlerimi sznle paylastim bnm hep ynmda oldunuz..sabah klkip ilk isim kadinlr kulubune girmk oluyodu.yuzleri isimleri bilmiyrm ama hepinizi taniyrm sanki...bnm yeri grlince ailem yeri gelince arkadsm oldunz icn tesekkur ederm kizlar.yarin sze guzel hberlerle gelirm iins.bn narkoz bni uyutana kadr hepimz icn dua ediyo olucam dualarinizi bkliyoruz eylulle.kndmi tooarlaynca ilk isim sze hber vermk olucak

Kızlar 12 agustos gecesı saat 22.55 oğlum rüzgarımı kucagıma aldım.20 saatte normal doğumla geldı bebişim. Hiiic korkmayin sakin. Ertesı gun 12 de taburcu olduk evdeyız ıkımız de gayet ıyıyız çok şükür. Annem ve kiz kardesim simdilik bizimle jaliyor. Bulutlarin uzerindeydim dogdugu anda ben de yeniden dogdum. Allah herkesi trk avazda kurtarsin diyorum ve bu surecteki dedteginiz icin cook tesekku ediyorum. Henuz alisma asamasindayiz uykusuz her gece:))birkac gun icinde dogum bikayemi yazacagim hepinizi opuyorum..

Policim tam senin gibi çılgın bi doğum olmuş
Ne güzel anlatmışsın
Darısıs başımıza böyle güzel doğumlar
Şimdi bende umutlandım biraz
Bugün ne sancı ne açıklık vardı
Akşama doğururmuyum bende senin gibi
Yürümeye çıkmayı planlıyorm

Sağlıkla büyüt bebeğini gözün aydın

canım bana pazara kalma cumartesi mutlaka bi göreyim dedi.ne kadar beklicez dedim onu c.tesi gördüğümde söylerim dedi.yani bilinmedik bi tarihi bekliyoruz.inş haftasonu suyumuz falan gelirde gideriz bizde bi avazda kurtuluruz.demek seninde erken gelme riski vardı ancak bu kadar olur benimde aynen vardı canım.hatta 34 un sonunna kadar ilaç kullandım erken doğmasın diye ama şimdide doğmuyor.bel ağrım sürekli var hele geceleri artıyor ayrıca sancıda adet ağrısı gibi oluyo sabah olsun devam ederse giderim diyorum yoooooook sabah uyanıyorum geçmiş bile.hergün yürüyorum hatta son günlerde merdiven çıkmaya başladım ama nafile kanala falan girmiyo hala.kilosu nasıl senin minnoşun benim oğluş 3500 dü p tesi

Merdiven çıkmayı ben de deneyeyim
Birde şu cinsel ilişkiyi deniycem
Onun da çok etki ettiğini söylüyorlar

Benim minnoş küçük teyzesi 3 olmuş ancak
Ama 3 kilo benm için mucize gibi muhteşem bir kilo
2 in altında doğma riski vardı
Küçük olduğu için kolay doğar diye düşünüyorum

Senin tısuncuk olmuş
Ama son zamanda almazlar artık herhalde

Ya geç kaldılar diye sezeryanA alınmayalımda
Tek korkum o şimdide
Eskiden erken alacaklar sezeryanA dye korkuyodm şimdide geç kaldı diye sezeryan riskimiz çıktı

Birde sancı olmazsa diye de korkuyorum ağrı eşiğim yüksek çok
Suni sancı en son isteyeceğim şey

Hakkımızda hayırlısı bakalım

Gözün Aydın canım , güle güle büyüt bebisini ,ne güzel de bi dogum olmus , insallah dikişler filan da iyileşir de bi sorun kalmaz. Allah anali babali büyütsün bebisini , hayırlı evlat olsun

slm kızlar nasılsınız :)
İyiyiz canım siz nasılsıniz , bebis büyüdü mu biraz ??

Allah kolaylık versin canım , insallah kolayca sagsalim bebisini kucağına alacaksın , güzel haberlerle gel insallah , Allah yardımcın olsun hic sorunsuz kolay bi sezeryan olsun

Gözün Aydın canım saglıkla büyüt bebisini insallah

canım 3 kilo gayet iyi bence sen onu hiç sıkıntı etme.bende çok irileşir diye düşünüyorum.merdiven etkiliymiş ama bana işlemiyor 300 basamak çıkıyorum yine olmadı benimki.diğer alternatifi de kociş istemiyo bişiy olur die.inş sezeryana kalmayız dediğin gibi

policim hadi gözün aydın rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin bebeğine..

canım allahın izniyle sağ salim bebeğinle birlikte yine aramıza dön inşaallah dualarımda olacaksın

petom gözün aydın canım darısı bizlerin başına uykusuz her gece yorgun ölesiye he napalım artık katlancaz

polianna gözün aydın senin de allah yardımcın olsun rahat rahat büyüt bebişlerini inş

aman canım boşevrsene kv leri...onlara ne doğursan beğenmezler. halbuki hiç düşünmüyorlar tohum oğullarından geliyor :)
senin SAT iki hafta geride miydi ben mi yanlış hatırlıyorum? senin hesabına göre ay sonuna doğumun diye kalmış aklımda...

Tebrik ederim cnm , maaşallahı varmış yavrunun:)) negüzel kavuşmuşsun meleğine.. Bütün zorlukları da yaşamışsın cnm inş hepsi geçmiştir.. Dünya güzelinin resimlerini de bekliyoruz

Can arkadaşlarım hepiniz sağlıkla mutlulukla ve huzurla büyütün meleklerinizi.Ivy,maşallah tosun doğurmuşun canım sen,phatosh seninkide pek kokona ve çok tatlı maşallah.polianna,ne kolay doğum yapmışsın canım,darısı bizlere inşallah.Allah hepinizin evlatlarının bahtlarını çoooook güzel eylesin.hepinizin adına kendim kadar mutlu oldum.Angysangel,canım sende bizler için çok önemli ve özelsin.yarın seni uğurluyoruz ve güzel haberlerinle bekliyoruz.hepimiz yoldaş olduk birbirimize kaç aydır,bütün dualarım kendim ve evladım kadar sizler ve evlatlarınız içinde.sağlıcakla kalın şimdilik,birazdan yine burdayım

Kizlar selam. ...hbr vereyim dedim biz melegim ile bulustuk....bazi aksilikler oldu henuz tam toparlayamadim ama çok şükür iyiyiz. ..

Yaniz emzirirken dayanamiyorum aciya( ins.iyilesir hemen
Tavsiyeleriniz e acigz sizi opuyoruz

Tebrik ederim cnm sağlıkla büyüt yavrunu.. En kısa zamanda toparlanırsın inş..

Oyy bebişleri almışsınızdır çoktan kucaklara:))) tebrik ederim kızlar... Güzel haberlerinizi bekliyoruz..

Oy maaşallah meleğine yaa of of koklayasım var çok bizim için kokla , totosunu öp))))

maşallah subhanallah hep merak ediyordum seni yazdığın haber verdiğin iyi oldu çok sevindim bebeğine sağ salim kavuştuğun için darısı başıma olsun inşallah

arkadaşım rabbim öyle bir doğum nasib etsinki hiç hissetmeyesin kuş gibi hafifleyesin bebeğinle mutlu huzurlu evine dönesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…