2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar eşim sabah ben uyurken kahvaltı hazırlamış
Erkek mantığıyla
Bal ve tereyağını ayrı ayrı kaplara koymak yerine
Bal kabının üstüne bir kalıp tereyağını koymuş
Nasılsa bal ve tereyağını birlikte ekmeğe sürerek yiyecez diye
Ev işlerini erkekler yapıyo olsaydı eğer eminim iz kadınlar kadar çok vakit harcamazlardı eminim

maşallah benim kızçeme :)
canım Allah bağışlasın.. çok çok tatlı.. Allah nazarlardan saklasın inş. maşallah benim yerimede kokla öp

canım bebeğin hayırlı olsun.. mutlu sağlıklı bir evlat olarak büyüsün inş.. Allah analı babalı büyütsün :)

Gaz için infacol güzel bir damla. Bir de ayaklarının altına veya karnına sürebileceğin acı elma yağı kendiliğinden çıkartmasını sağlıyor 2 gündür deniyorum daha rahatız.

Hakkınızda hangisi hayırlısıysa öyle olsun. Normal ya da sezeryan diye diretmektense, o an hangisi sizin ve bebeğiniz için uygun olacaksa, öylesinin olmasını dilerim. Ama en kısa zamanda da olsun artık! :)
Aynen canım bence de. 10 gün geçti artık yarın inşaAllah son günümüz.
yatmak da kalkmakta iyice zorlaştı artık (
Kızlar çok sıkıldım hamilelikten bugün 40+3 oldun hala gelen giden yok :))) dün gece eşimle boş beşiği sallıyoruz hadi uyu artık diye:)))))ne zaman gelecek o günler
canım umarım ben kadar beklemezsin tezamanda kucağına alırsın bebişini :)

Amin canım inşaAllah. Allah yardımcımız olsun.

Maşallah valla
Sac bandı da pek yakışmış :)

Teşekkür ederim canım...

Çok geçmiş olsun. Ben de sezeryan oldum genel anestezi ile. Bebeğim doğduğunda çok açmış hemşire hemen biberonla mama vermiş. Fazla süt gelmediği için yine biberonla vermek zorunda kaldık. Sonra emzirmek istedim ama bebeğim ağzını kocaman açıyodu biberon arıyordu ve çok ağlıyordu dayanamayıp yine biberon verdik. Ama bu sırada süt gelmesi için sürekli göğüslerimi sağdım. hastaneden çıkınca biberonu unutması için sağdığım sütü kaşıkla verip biraz karnını doyurup sonra göğüslermi tutturmayı denedim. 2 gün uğraştım ama biberonu unuttu şimdi tutuyor.

Göğüslerini sürekli sağ. Biberonu unutması için de kaşığa geç. Ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur. Bebeğini güle güle büyüt.

Benim doktorum iki haftadır izindeydi yarın dönüyor doğurmamış olmama şaşıracak yarın ben de görüneceğim en son cuma gitmiştim doktormax 1 hafta daha bekleyebilirsin dedi sonradoktorun suni sancı uygular dedi umarım gerek kalmaz diye de ekledi işte bakalım ne olacak perşembeye kadar beklemeyi ben de istiyorum

bugün 41+2 olduk hala minnoştan ses yok. Yarın yatış yapıcaz artık hastahaneye.
ben kadar bekleyen olmadı heralde dimi :))

Ben de soracaktımne kadarlık oldun diye sen kadar bekleyen yok ama aday var bende de ne sancı ne açılma niye bu kadar gecikti ki bizim bebekler geç döllenme falan mı?????

Kizlar ben evdeyim bugun taburcu olduk..eylus biraz sarilik oldu ama onemli degilmis degeri sukur..dikislerm cayir cayir yaniyo ..gaz durumum fena..toparlanicz ins.dogum hikayemi ilk firsat buldgmda yazicm ..BEBEKKAFA bni merak etmisn cnm sennde agrilrn varmiss gcms olsn cnm..

sağol desteğin için, ama biliyorum ki hiçbir mama benim sütüm kadar faydalı olamayacak yavruma, oyüzden çok üzülüyorum. doyuramıyorum kızımı

herkes sütü soruyor, ben de deliriyorum.. hoşaf hurma helva su humana ısırgan rezene.. hepsini yapıyorum ama artmıyor artmıyor emirmek en kolyı evet, bazı geceler sadece emerek uykuya dalıyor o zaman çok rahat oluyor ama mama işin içne girince gaz da giriyor işe, ısıtması hazırlaması vs. de teşekkür ederim yalnız olmadığımı hatırlattığın için canım.

ahcanım sağol aklım başıma geliyor yavaş yavaş

Canım seni cok iyi anlıyorum , insan kendini yetersiz gibi hissediyor ama moralini bozmamaya calis , azimle emzirmeye devam et , ilk bebeğimde ben de emziriyordum mama almasın diye uğraşıyordum ama gece 3 e kadar uyumayinca artık son care doymuyor diye mama veriyordum ama 45 günden sonra düzene girdi cok sukur , 45 günlükten sonra sadece anne sütü alıyordu , insallah seninde sütün bol bol gelir , psikolojini bozma , yetmiyor diye degil yetecek diye düşün , emzirdikce artacak insallah süt

Canım suyunda falan sorun yoksabebeğin öyle suni şeylerle sancı başlamaya falan gerek yok
Beklemek en iyisi
Sonsuza kadar kalacak halleri yokya elbettebugün yaındoğarlar
Ya bi arkadaşın 42 de doğmuş nasıl oluyor
Gerçekten bekliyolarmı o vakte kadar yoksa geç döllenmemi olmuş
Sanki geç döllenme Olmuş
Benim durumumda imkansız geç döllenme çünkü Kasım ayı bitmeden bebişim henüz 3 haftasınıdoldurmuşken eczaneden aldığım testten çıkmıştı 2 kırmızı
5. Haftasındada ultrasonda keseyi görmüştük

Ben de soracaktımne kadarlık oldun diye sen kadar bekleyen yok ama aday var bende de ne sancı ne açılma niye bu kadar gecikti ki bizim bebekler geç döllenme falan mı?????

Sorma canım anlamadım gitti 10 gün geçiyo nerdeyse geç döllenme midir nedir anlamadım gitti
kızım herkezden dayak yiycek poposuna neden bu kadar geç kaldın diye :))

günaydın herkese bu gün benden beyaz bi akntı geldi normalmidir acaba

cnm bnde aşırı akıntı var son günlerde 2günlük pedi arka arkaya yapıştırıyorum 2saat dayanmıyo:26: bebekte çk hareketli şu son 12-13 günü doldururuz inş. nst için 4 günüm var

canım benim kız duracak heralde bıraksam sonsuza kadar yaw :))
41+2 olduk bugün hala ses yok bizde
bu sancının gelmesi için yöntem falan yok dimi :))

innşallah amin ((

teşekkr ederimmm.. önerilerinii dikkat alacmm.. birde öle deneyecmm bakalımm.inş. iyi gelirr, öle ki bebeğim ağlamaktan doğru düzgün kilo bile alamıyor, çok üzülyrmm yaa.. yardımın için tekrar teşekkr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…