2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yine görüşemiyecegiz lady; ben de hazırlanip çıkıcam şimdi kızımı babaannesine goturcem ne zamandır gitmedik.

Son düzenleme:

geçmiş olsun. benim de eşim hasta bana bulaşacak diye korkuyorum. zorla duşa sokuyorum, dişlerini fırçalattırıyorum, üstünü değiştirtiyorum

Bizde seni özledik kuşum , gözlerimiz yollarda kaldı.

Gözlerini sevdiim gadın

bu muhteşem düet bizi bizden aldı teşekkürler poli, teşekkürler lady
topikimiz şenlendi sayenizde
bırak bu işleri lady, topikinin kadını ol sen, sensiz olmuyoor

sizinlen bir düet yapmak benim için de bir şerefti efenim

valla ya kocam zengin olaydı bırakırdım bu işleri. beni çek kurtar bu hayattan derdim
töbe yareppim saba sabah yannış anlaşılcaz

şıkır şıkır giymek değil derdim ama pantolanlarım sıkmaya başladı sanki, giyebileceğim pek bişeyim kalmadı. hamilelik kıyafetleri için de erken sanırsam...

hiiçç erken değil kendini neden sıkıntıya sokuyosun öyle rahat oluyo ki ben daha çok yeniyken falan karnım çok şişiyodu sürekli ilk düğmem açık geziyodumm başlarımm böle işe dedim ve giydim hamile pantolonlarını zaten şimdiki pantolonlar öyle çok belli değil ki alt tarafı gayet normal üzeri lastikli bence sende bira evvel al hiiç sıkıştırma kendinii

herkese günaydıınnn bana da tünaydınnnnnnnn (burda saat 13:51) walla 1 gün girmedim takip etmek ne kadar zor alıp başınızı gitmişsiniz.. kızlar bugun feciii belim agrıyor yaa kopacak sankı oglumu kaldırmıyorum agır kaldırmıyorum ama sabah yataktan kalkamadım ıse de ogleden sonra geldım sıcak dus almıstım ıyı geldı bırazz ama yıne agrıyooo (

aynennn öyle bende evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm yetti canıma gari

töbe etmeseydin çok yannış anlıcaktık demişsin allahtan

ya benim de sırtım ağrıyor. çok erken daha bunlar, öyle değil mi... hele bir ağırlaşsın bebek, kim bilir nasıl bel ve sırt ağrıları yaşıcaz? senin 2. bebiş hazarfen, sen biliyosundur başına geleceği ama ben pek erken başladım bu işlere...

"Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti."

BAKIN BAKİYM GÖZLERİNİZE VE GÖĞSÜNÜZE :)

yok tatlım ya hazar da yanı oglumda ben ne agrı, ne bulantı hıcbırsey yasamadım ta kı en son donemlerıme kadar doguma yakın bel agrılarım oluyordu o kadar. Ama doktorum demıstı bana bır gebelık otekıne benzemez kıyaslama dıye bu sıpam bıraz zorluyor benı. bır de ben hamıle oldugumu bılmeden 2. sınıf ıgne antıbıyotık felan kullanmıstım durumumuz krıtık bıraz kalp atısını duyana dek ıcım rahat etmıcek haftaya doktora gıdıcem ıns duyarım. Dediğin gıbı bana da cok erken gelıyor bu sancılar ılerkı donemde napıcam dıye dusunmeden edemıyorum

evet evet ben de hatırladım onu ladycim

şu yazıyor sumuhallebisininkinde:

"İki gün içinde bebeğinizin sindirim sitemi duvarlarındaki kaslar besinleri bir bölümden diğer bölüme itmek için gerekli olan hareketleri pratik amaçlı yapmaya başlar. Eğer bebeğiniz erkek ise testesteron üretmeye başlamıştır. Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti"

çok ilginç hiç duymamıştık bunu

vay canına. bi bakiim gözlerime du öbürüne de evde bakarız

dur bii yoklimm oramı buramııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…