2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben kıyafet olarak baslarda oyle hamıle kıyafetı felan almadım bol tunıkler (boyle salas olanlardan/ hem gobegı de kapatıyor) kullandım bır de normal bedenımın bır ustu pantalon-taytlardan aldım ısımı gordu epey 5. aydan sonra da genelde LCW den aldım cıcılerımı. bu arada bır tane pantalonum vardı onceden bıraz boldu hamıle kalınca ustten bıraz kestırıp terzıye ek yaptırdım lycralı kumastan gayet de ıyı olmustu

hayır olsun canım mkısaca bız bnuna toton acıkta kalmıs dıyelımm

sorma yaa ben de 4 sene önce kumaş pantolonlara 85 tl para vermiştim ozaman lcw yoktu dediğin gibi son zamanlarda bakıp bakıp imreniyodum lcwdekilere fiyatı da uygun bir de bişey sorcam badiler bana çokk büyük göründü sanki gözüme küçük bedenleri nsl şimdi giyilir mi sen kaç beden aldın

yok canım bedenler nomal ben normaklde xl gıyıyordum xl aldım bayagı guel esnek suan ıcın cok rahat bıraz bol yanı normel m beden dusun onu l olarak yapmıslar cok bol degıl cnm sadce esnek senı sımkmadan sarıyor genıslıyor

kızlar ben cıkıyorum yoksam mudurum (ACCIK KOCAM OLUR) ustume atlıcak ısler bırıktı benı beklerrr sıze tatlı muhabbetler arkidişlerimmm opuldunuzz mucuksssss

işte güvenemiyorum nete, ama açıkçası yaşadığım şehri de pek bilmiyorum. nerdeyse 1,5 sene oldu taşınalı ama daha önce dikkatimi çekmemiş demek nerde hamile mağazası var bilmyiorum :)

kızlar çok güzel lastiksiz taytlar var. kalın kemerli gibi, çok rahat oluyor karnımı sıkmıyor ve sıcak tutuyor. üstüne de uzun kazak, tişört ve penye elbiseler ve uzun çizmelerle çok şık oluyor bence. geçen hafta "miss poem" den aldım bir tane kadife tayt. çok rahat kullanıyorum ama benim bedenimde bir tane kalmış, yoksa her renginden alacaktım. tavsiye ederim. hemde 30tl den 15 tl ye düşmüş. şaka gibi :)

Aaaaaaa kızlaaaaar benim takvimin sonunda "Tebrikler 1. trimester döneminiz sona erdi." yazıyor. Zaman ne çabuk geçiyor sanki :) 8 haftalıktık öğrendimizde 1 ay geçmiş gitmiş bile :) Kaldı 6 ay. Allahım sen bizi ve bebeklerimiz koru. amin.

aahh aahh eşim tayt giydirmez bana

aahh aahh eşim tayt giydirmez bana

aaaa nedenki policim :) artık herkes giyiyor. benim eşimde önceden giymediğim için başta garipsedi, hatta birgün; bu senede tayt moda olmuş herkeste görüyorum, senin şansına herhelde dedi. ama bazılarına hiç yakışmıyor, sana çok yakışıyor dedi. Canım benim 3-4 senedir modaydı bu taytlar şimdiye kadar hiç dikkat etmemiş, daha yeni farketmiş kocacım. ben kısa boylu ve zayıf olduğum için dikkat çekmiyor. Ama sende kendine uygun bulabilirsin mutlaka. Üstüne biraz uzun elbise giy mesela; eşinde zamanla alışacaktır bence :)

İsveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir

İsveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir

bildiğim kadarıyla Almanya'da da normal doğumu ebeler yaptırıyor. kuzenim orada kadın doğumcu, biz doktor ayarlama telaşesiydeyken şaşırmıştı. doktorlar normal doğumla uğraşmaz sadece cerrahi müdahale gerekiyorsa yapar demişti.

hiç bir pantolonum olmuyorrrrrrr:))

sende tayt giy canım, sıkma kendini boşuna :) valla bence kış aylarında olduğumuzdan çok şanslıyız. giy taytı uzun çizmeyi, üsütüne uzun bir kazak ve kemer. üstünede montunu aldın mı tmm bitti gitti işte. hem rahat ve spor hemde şık. çalışan bayanlar içinde çok uygun bence. yazın ne yapacağız sıcakta. giysen bi türlü giymesen başka türlü. töt göbek fırlayacak her yerden, birde yaz sıcağı, ayaklar şişecek, ancak terlik paklar bizi.....

bizim burda ebelerin vazifesi de çekmkirmekten sorumlu doktor baş yardımcısı. çemkirmek sancı çeken kadınının acısını küçümsemek. benim gördüğüm ebe öyleydi enazından :)

SLM KIZLAR.çekirgeciğim dediğin şeyi hafta sonları rahat yapıyorum da çalışanlar için ideal değil okullarda tayt yasak çok severim bende çok rahat oluyo.şuan hiç bir pantolonum olmuyo bi bakayım alayım diyorum 1 ay kadar dahada büyüyecek biraz daha bekleyip öyle alayım şimdi taytlarla idare edicem nasıl olsa okullar tatil oluyo:)

bizim burda ebelerin vazifesi de çekmkirmekten sorumlu doktor baş yardımcısı. çemkirmek sancı çeken kadınının acısını küçümsemek. benim gördüğüm ebe öyleydi enazından :)

Evet canım çok haklısın. Bazıları gerçekten öyle. Hayattaki en zor şeylerden biri doğum yapmak olduğu halde ve bunu en iyi anlayabilecek kişilerin de bayanlar (özellikle anneler) olduğu halde bazı hemşire ve ebelerin resmen insanlık tan çıkıp, karşısındakine de hayvan gibi davranmasını aklım almıyor. Allah iyi ve vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın diye dua ediyorum sürekli.
Ama şu bir gerçekki ebe ler doğum konusunda en tecrübeli doktorlardan bile daha iyi bence de.

:)) kızlar pantolonlarınız olmuyorsa hiç kendinizi sıkıntıya sokmayın derim dün babamın doğum günü için alışverişe çıktığımızda bi mağazada gördüm pantolon ve bady aldım kendime toplam 44 tl tuttu hem şık hem rahat hem ucuz aldığım mağazanın kotları güzel değil beğenmiyorum ama ben bu kanvaz mı ne diyolar onlardan aldım inanılmaz rahatladım pantolon 30 tl bady 14 tl idi şimdi diğer mağazalarda hem pahalı hem ileriye doğru hiç giyemeyeceğim gerek görmedim bunlardan aldım

cnm yazı hiçhatırlatma sımdıden esımın beynını yıyorum klıma dıee .bı kız arkdsım yaz dogumu yaptııı deliriyordu kızzz son ay artık dıodu alsalar ıcımden hemen yanıodu kavruluyordu kız valaa cok zor allah yar ve yardımcımız olsun:)):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…