- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.981
kızlaaaaaarrrr hızınıza yetişemiyorummmm oku oku bitmedi vallaaa :) hey maşallah keyifler yerinde gibii Allah bozmasınnnnnn.. gece bi rüya gördüm sizinle paylaşmak istiyorum. güya karnım büyümüşş bebiş gerinirken karnımda el izini gördüm rockçı işareti yapmıştıı töbe estagfirullah dedim uyandımmm çişim gelmiştiiii sıkışmışım kendimi tuvalete attımmm :))) ben pek bi anlam çıkaramadım bi tarafım açık kalmış sanırım :))
nasılsınız kılzarrr kıyafetten konusulmus ben alısverısımı lcwden yaptım 1 kot pantolon ve bır tane badı aldım cok tatlı amalc dıger hamıle magazalarına gore uygun bayagı ben 5 sene once ogluma hamıleyken hamıle magazasından 1 kot pantolunu pazarlık dahılınde 90 tl ye almıstım ıcım otrumustu ozaman nerde lcwdw jhamöıle reyonu yoktukı sımdı pantolanumu 50 tl ye badımıde 20 tl ye aldımm ayın 1 de kontrolum var hemen hastanenın yanıda lcw var zaten hayırlısıyla 1 kac penye daha alıcam
sorma yaa ben de 4 sene önce kumaş pantolonlara 85 tl para vermiştim ozaman lcw yoktu dediğin gibi son zamanlarda bakıp bakıp imreniyodum lcwdekilere fiyatı da uygun bir de bişey sorcam badiler bana çokk büyük göründü sanki gözüme küçük bedenleri nsl şimdi giyilir mi sen kaç beden aldın
cnm netten vermen bedeb acısından sorun olavılır ben normalde 44 gıyerken hamıle kıyafetınde 44 denedım en az 1
beden buyuk hamıle kıyafetı oldugu ıcın ben osekılde aldım yanı denemende fayda var yınede sen bılırsın yanı kalıplar bıraz farklı
kızlar çok güzel lastiksiz taytlar var. kalın kemerli gibi, çok rahat oluyor karnımı sıkmıyor ve sıcak tutuyor. üstüne de uzun kazak, tişört ve penye elbiseler ve uzun çizmelerle çok şık oluyor bence. geçen hafta "miss poem" den aldım bir tane kadife tayt. çok rahat kullanıyorum ama benim bedenimde bir tane kalmış, yoksa her renginden alacaktım. tavsiye ederim. hemde 30tl den 15 tl ye düşmüş. şaka gibi :)
aahh aahh eşim tayt giydirmez bana
İsveçde tüm doğumlar yüksek eğitimli ebeler tarafından yönetilen hastanelerde gerçekleştirilir. Doğum öncesi her türlü bakım, kontrol ve sağlık giderleri her kadın için ücretsizdir
hiç bir pantolonum olmuyorrrrrrr:))
sende tayt giy canım, sıkma kendini boşuna :) valla bence kış aylarında olduğumuzdan çok şanslıyız. giy taytı uzun çizmeyi, üsütüne uzun bir kazak ve kemer. üstünede montunu aldın mı tmm bitti gitti işte. hem rahat ve spor hemde şık. çalışan bayanlar içinde çok uygun bence. yazın ne yapacağız sıcakta. giysen bi türlü giymesen başka türlü. töt göbek fırlayacak her yerden, birde yaz sıcağı, ayaklar şişecek, ancak terlik paklar bizi.....
bizim burda ebelerin vazifesi de çekmkirmekten sorumlu doktor baş yardımcısı. çemkirmek sancı çeken kadınının acısını küçümsemek. benim gördüğüm ebe öyleydi enazından :)
sende tayt giy canım, sıkma kendini boşuna :) valla bence kış aylarında olduğumuzdan çok şanslıyız. giy taytı uzun çizmeyi, üsütüne uzun bir kazak ve kemer. üstünede montunu aldın mı tmm bitti gitti işte. hem rahat ve spor hemde şık. çalışan bayanlar içinde çok uygun bence. yazın ne yapacağız sıcakta. giysen bi türlü giymesen başka türlü. töt göbek fırlayacak her yerden, birde yaz sıcağı, ayaklar şişecek, ancak terlik paklar bizi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?