2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

su içmek güzel canım, keşke benim de canım istese... aslında istiyor da su bile midemi bulandırıyor günde 1 bardaktan fazla içemiyorum maalesef...

vallahi yeni aldığım göz çevresi için kremim ve daha nicelerinin son kullanma tarihi geçecek önce doğum sonra emzirme derken :)) ben de bi tek nemlendirici, bi de arada sırada hafif bir parfüm kullanıyorum.

ilahi doğru diyorsun doğum emzirme derken hayli zaman geçecek

herkeslere günaydııınnn :)) bişey sormak istiyorum kızlar, hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kozmetik kullanımınızda nelere dikkat ettiniz? neleri kullanıyor, neleri artık kullanmıyorsunuz?

Canım ben pek kozmetik kullanan birisi değildim zaten ama makyaj yapardım şimdi ise sadece nemlendirici kullanıyorum oda bepanthen krem. Parfümde kullanamaz oldum zaten kokuları çok fena geliyor artık burnuma. En azından üçüncü ayı doldurana kadar doğal takilicam. Bu arada A ve E vitamini içeren kremler gebelikte sakincaliymis diye okumuştum bir zamanlar yine araştırayım bakım.

araştırma konusunda üstümüze yok zaten google amca sağolsunnnnn

ben arada hafif bir göz makyajı yapıyorum ama nadiren. çünkü çok paspal doalanıyorum ortalıkta ve iyice moralim bozuluyo aynaya baktıkça. saçlarım bi tuhaflaştı benim, saç kremi bile açmıyor. kıyafetlerim doğru düzgün durmuyo gibi... ara sıra azcık morale ihtiyacım var.

Şimdi yine okudum e vitamini temize çıktı. A vitamini içeren kremler zararliymis.

amaaannn hamileliğin tadını çıkarr be yaaaa düz taban ayakkabılar rahat kıyafetler en çok bu kısmı hoşuma gidiyor kimse şıkır şıkır bişeyler beklemiyo senden

Hayırlı cumalar taze anne adayları. rabbim bugünün hürmetine hepimizin meleğini kucaklarımıza almayı nasip etsin. yarın doktor kontrolüm var, ikili test olcak büyük ihtimal, cinsiyette belli olurmu die düşünmeden edemiyorum. ilk bebişim, rabbim hayırlısını versin. hepimizin gönlündekini versin. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepinize günaydın

bugün cuma ve yalnızca 2 saat dersim var sabahtan, bitirdim okulu geldim oh seviyorum cumaları

eylul050 hayırlısıyla git gel bakalım doktora. biz de merakla bekliyoruz, anlat mutlaka bize de çünkü yeni yeni gidicez her birimiz 2'li teste. senden duyalım neler söyleniyor, nasıl geçiyor...

lady de bugün kendini ağırdan satıyor galibaa yüz görümlüğü mü bekliyor nedir

Son düzenleme:

kaderim buuu böyle yazılmış yazım
hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm
bir yanlızlık şarkısı söyler sazım ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmmmm

Son düzenleme:

Canim gecmis olsun. Doktorlar okeyledigine gore ignelerini tamamla. Zaten novacef 3. Nesil antibiyotik zararlari bertaraf edilmistir. İnsanin ici rahat etmiyor ama bebeginin iyi olmasi icin once sen iyi ve saglikli olmalisin. Annem bana hamileyken 9 a duzenli antibiyoik ve agri kesici ignelrr olmus. Hatta dogacagim zaman sanci cekmemis bile agri kesicilerden simdiki ilaclarin daha guvenilir oldugunu dusunuyorum. İcini rahat tut.

amaaannn hamileliğin tadını çıkarr be yaaaa düz taban ayakkabılar rahat kıyafetler en çok bu kısmı hoşuma gidiyor kimse şıkır şıkır bişeyler beklemiyo senden

şıkır şıkır giymek değil derdim ama pantolanlarım sıkmaya başladı sanki, giyebileceğim pek bişeyim kalmadı. hamilelik kıyafetleri için de erken sanırsam...

bu muhteşem düet bizi bizden aldı teşekkürler poli, teşekkürler lady
topikimiz şenlendi sayenizde
bırak bu işleri lady, topikinin kadını ol sen, sensiz olmuyoor

merhaba sahip :) inşallah bu msj arada kaybolmaz çünkü ben özelden msj atamıyorum. listeye biz de girmek istiyoruz teyzesi. sat 27 ekim tdt 3 ağustos cinsiyet belli değil. başka hangi bilgiler var listede bilmiyorum. şimdiden tşk ederiz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…