- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.921
günaydın güzel anneler bugün keyifler nasıl?
ben bol bol su içiyorum bu hamilelik en çok su içmeme yaradı kendimi zorlamıyorum sürekli soğuk su içmek istiyor canım. ama bi mineral, vitamin eksikliği mi var acaba da demiyor değilim. çünkü eskiden kışın soğuk su istemezdi canım
vallahi yeni aldığım göz çevresi için kremim ve daha nicelerinin son kullanma tarihi geçecek önce doğum sonra emzirme derken :)) ben de bi tek nemlendirici, bi de arada sırada hafif bir parfüm kullanıyorum.
herkeslere günaydııınnn :)) bişey sormak istiyorum kızlar, hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kozmetik kullanımınızda nelere dikkat ettiniz? neleri kullanıyor, neleri artık kullanmıyorsunuz?
Canım ben pek kozmetik kullanan birisi değildim zaten ama makyaj yapardım şimdi ise sadece nemlendirici kullanıyorum oda bepanthen krem. Parfümde kullanamaz oldum zaten kokuları çok fena geliyor artık burnuma. En azından üçüncü ayı doldurana kadar doğal takilicam. Bu arada A ve E vitamini içeren kremler gebelikte sakincaliymis diye okumuştum bir zamanlar yine araştırayım bakım.
Canım ben pek kozmetik kullanan birisi değildim zaten ama makyaj yapardım şimdi ise sadece nemlendirici kullanıyorum oda bepanthen krem. Parfümde kullanamaz oldum zaten kokuları çok fena geliyor artık burnuma. En azından üçüncü ayı doldurana kadar doğal takilicam. Bu arada A ve E vitamini içeren kremler gebelikte sakincaliymis diye okumuştum bir zamanlar yine araştırayım bakım.
ben arada hafif bir göz makyajı yapıyorum ama nadiren. çünkü çok paspal doalanıyorum ortalıkta ve iyice moralim bozuluyo aynaya baktıkça. saçlarım bi tuhaflaştı benim, saç kremi bile açmıyor. kıyafetlerim doğru düzgün durmuyo gibi... ara sıra azcık morale ihtiyacım var.
yalnızım dostlarım,
yalnızım
yalnız...
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yer yüzünde sizin kadar yalnızıııııııııııııııııııııııııııııım
Bir haykırsam belki duyulur sesim
Ben yalnızım
Ben yalnızım
Yalnızım
Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yer yüzünde sizin kadar yalnızıııııııııııııııııııııııııııııım
Bir haykırsam belki duyulur sesim
Ben yalnızım
Ben yalnızım
Yalnızım
ahanda leydi de geldii nerdesinnn kuzum yaaa merak ettik seniiii
MERHABA KIZLAR BENDE BUGUN DOKTORA KONTROLE GITTIM 2 GUNDUR KULAGIM AGRIYORDU INŞALLAH AKLIMA GELEN BASIMA GELMEZ DEDIM VE FELAKET ÖTESI BIR SONUC CIKTIKULAK KÖKÜNE KADAR İLTAHAP İÇİNDE DEDI DOLMUŞ FENA DEDI .AGIZDAN İLAÇ VEREMEM AMA HAMLELIKTE KULLANILAN NOVASEF 1G İĞNEDEN SABAH AKŞAM TOPLAM 6 ADET VERDİ GÖZLERİM FAL TAŞI GİBİ AÇILDI SOLUGU 3 TANE KADIN DOGUMCUDA ALDIM ÜÇÜDE İĞNELERİ OLABILIRSIN SIKINTI YOK DEDI AMA BENIM ICIM HIC RAHAT DEGIL DAHA 9.HAFTADAYIM BILDIGIM KADARIYLA 14.HAFTAYA KADAR BISEY KULLANMAYIN DIYORDU DOKTORLAR.ALLAHIM SEN KORU BEBEGİMİ.BUGUN ULTRASONDA GORDUK MAŞALLAH KALBIDE GUZEL GUZEL ATIYORDU AZ BISEY SESINI DINLETTI IYI DEDI.PROGESTAN KULLANIYORDUM 3.KUTUDAYDIM KUTU BITSIN BIRAKABILIRSIN ARTIK DEDI AMA YARIN SON OLARAK 3.DOZ OLAN DUSUK İĞNESINIDE YAPTIRMAYI UNUTMA DEDI PRULUTON VERMIŞTI.CORASPİRİNE DEVAM DEDI.FOLİK ASIT ALIYORDUM ONADA 9 AY DEVAM DEDI.BIRDE EK OLARAK BUGUN APİKOBAL VITAMIN VERDI YA BU VITAMINI ICERSIN YADA DEDI SIMDI HEMEN SERUMU TAKMAK ZORUNDAYIM DEDI CUNKU IDRAR TAHLILIMDEN YETERSIZ BESLENDIGIM CIKMIS SIVI KAYBIN VAR DEDI EVET DOGRU DEDI YIYEMIYORUM KOKUYA GELEMIYORUM KUSMUYORUM AMA SABAHTAN ÖĞLENE ÖĞÜRÜYORUM ÖĞLEDEN SONRADA BULANTILARA DEVAM AMA YIYEMIYORUM.2 KILO VERMISIM ZATEN KILZAR ARANIZDA BENIM GIBI ANTIBİYOTIK KULLANMAYA MECBUR KALAN OLDUMU ICIM HIC RAHAT DEGIL ŞU NOVASEF IGNEDEN DOLAYI
işte tam da böyleydi dün gece buralar
bir bülbül şakıdı sankim? kimdir gelenn
Polim çok çalıştım ben dün ya bütün işler birikmiş tee hafta başından beri. hala da toparlayamadım :83:
Çoh özledim sizi
amaaannn hamileliğin tadını çıkarr be yaaaa düz taban ayakkabılar rahat kıyafetler en çok bu kısmı hoşuma gidiyor kimse şıkır şıkır bişeyler beklemiyo senden
İyi akşamlar canlarım. Eve şimdi geldik. Biraz gezdik gitmişken. Cocukları yatırmam gerek. Çok geç oldu ama kısaca yazayım dedim...
Mesajları okudum yarın ilk isim listeyi düzenlemek olacak.
Bebeğimiz gayet iyi, 8+4 deyiz
2,01 cm boyu. Kalbi digidik digidik diye atıyordu. Çok güzel bir duygu gercekten. 3. Bebeğimiz ama yinede çok duygulandik eşimde bende.
Kan tahlilleri yapılacak devlette yaptıracağım onları. Özelde 198 lira tutuyormuş.
Yarın erken saatlerde buradayım inşallah. İyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?