2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hiç üzme canını bence, allah korur meleğini öyle düşün. ne zaman gideceğinize karar verdin mi doktora? eşini dinleyip geçe bırakma bari, bu merak endişe fena git gör bi an önce bebişini hayırlısıyla.

ya benim de sırtım ağrıyor. çok erken daha bunlar, öyle değil mi... hele bir ağırlaşsın bebek, kim bilir nasıl bel ve sırt ağrıları yaşıcaz? senin 2. bebiş hazarfen, sen biliyosundur başına geleceği ama ben pek erken başladım bu işlere...
[/QUOTE]

merhaba, bel ve sırt ağrıları erken dönemde de oluyor. çünkü rahim ve çatı doğum için kendini hazırlamaya genişlemeye başlıyor. ama bu ağrılar geçici. vucudun adaptasyonuyla ilgili.

sen öyle diyosan :) o zaman bu hafta sonu bakayım biraz... ben -adını söylesem mi bilmiyorum- bi markanın mağazasında pek güzel kıyafetler göremedim, daha doğrusu spordu hep. bana işte giyecek bişeyler lazım. ama internet sitesinde güzel kıyafetler vardı. bi iki yere daha bakayım ben en iyisi. bunların bedenleri şu an giydiğimiz bedenle aynı mı peki? ilerde karnımız büyüyünce o zaman şimdi giydiklerimiz dar gelmez di mi?

az kalsın yakalanıyodum memelerimi yoklarkennn bu kıza bişey oldu hamilelilikten sonra sapıklaştı diyeceklerdii

bu arada benimm bebişşş taaaa mideme yakın erkek mi olakiii

merhaba, bel ve sırt ağrıları erken dönemde de oluyor. çünkü rahim ve çatı doğum için kendini hazırlamaya genişlemeye başlıyor. ama bu ağrılar geçici. vucudun adaptasyonuyla ilgili.[/QUOTE]

teşekkür ederim bilgilendirme için. sanki şımarıklık gibi geldi bana da benimki, ohoo sen yarınbirgün napıcaksın diyordum kendime
içimi rahatlattın

Son düzenleme:
az kalsın yakalanıyodum memelerimi yoklarkennn bu kıza bişey oldu hamilelilikten sonra sapıklaştı diyeceklerdii

bu arada benimm bebişşş taaaa mideme yakın erkek mi olakiii

Uyardım ama dimi canım:) Neyse hamilelikte hormonları alt üst diye hoş görürler belkim:) yahu bari tuvalete falan gidip yap ne bu acele :)

wALLA dinlemicem kocişii bu pazartesi gidicem dayanamıyom gariii bu arada ben cok acıktım yaaa canım boyle baharatlı bıseyler ıstıyooo kazınıyooom anacımmm

kızlar boza öksürüğee çok iyi geliyormus. bir yazı okudum. denemeye değer.

Belki biliyorsunuzdur ama ben ilk defa duydum!
Geçen gün oğlumu geçmeyen öksürüğü için doktora götürdüm, doktor yokmuş biz de konuşarak eve giderken bir bayan yanımıza geldi, bana oğlunuz öküsürüyor boza içirin bakın faydasını göreceksiniz... dedi. Tabii hemen boza aldık. Gerçekten 2 haftadır geçmeyen öksürük 2 günde 1 çay bardağı kadar boza ile geçti. Eşimin de aynı şekilde öksürüğü 3 günde bitti, biraz önce boza bitti deyince aklıma sizinle paylaşmak geldi. Daha pek çok da faydası varmış, çocuklara boşuna ilaç,antibiyotik vermekten bin kat iyidir. Tarçını iyice karıştırarak içeceksiniz yoksa daha çok gıcık yapabilir...

- Bünyesinde A ve B vitaminlerinin dört türü ile C ve E vitaminleri de bulunuyor. Mayalanması sırasında ürettiği laktik asit ise ender gıda maddelerinde bulunuyor ve bu değerli asit türünün hazmı kolaylaştırıcı etkisi var. Süt yapıcı özelliği nedeniyle hamile bayanlara ve vitamin kaynağı olarak sporculara tavsiye ediliyor. İçinde ilk başta yüzde 20 şeker olsa da daha sonra yüzde 8'lere kadar düşüyor. İçindeki yağ oranı da sıfır. Bağırsak florasını düzenler. İçindeki aktif mayalarla probiyotik özelliği vardır. Zengin karbonhidrat, protein ve B vitamini içeriği nedeniyle enerji ihtiyacı fazla olan kişiler, gebeler, sporcular ve kilo almak isteyen kişilerin kullanımı için uygundur. Karbonhidrat ve proteinin yanı sıra birçok besin öğesini içerdiğinden besleyici özelliği nedeniyle “sıvı ekmek” olarak anılır. Zihin açıcı ve sinirleri dinlendirici etkisi vardır. Öksürük tedavisinde kullanıldığı bilinmektedir

söyle söyle LCW demi marka eğer oysa gerçekten ordikiler çok spor hatta ben geçen baktım kumaş kalmamış sadece kot vardı hamile mağazlerı da çok uçuk yaaaww
o pantolonların beli lastikli oluyo ya sen ayarlıyosun onu ben şuan giydiğim pantolonumu kızımda 9 ay sonuna kadar giydim

Son düzenleme:
yok canımcım ben de işteyım ama ofıste odamda tekım ondan rahatım kapımı kapadım yokladım walla sol daha ser sankım yada psıkolojık olarak oyle hıssettım :)

Yok bacım yok.Benim yanımda 3 erkek var tek bayan benim.Birazdan tuvalete gidersem ben de yoklayacağım :) Bu arada gözler de var bir de ona bak:)

Son düzenleme:
yaa bu arada kafama takılan bırr sey var ben Türkiye den geleli 10 gün oluyor 1 ay izin kullandım sımdı 2 li test için gelirsem 1 ay sonra gelmem gerek problem olabilir kendimce 3 lüyü yaptırırım diyodum ama burdan okudugum kadarıyla trizomi yAKALAMA sansı 2li de daha yuksek demissiniz napıcam ben:26: kafam karıstı sımdı 3 luyu yaptırsam olmaz mı bır de benım ılaclardan dolayı suphelı bı durumum var bılen bılır offf karıstımmmmmmm

aaaa hiçç bilmiyodum wallaa teşekkürler minnosh

nasılsınız kılzarrr kıyafetten konusulmus ben alısverısımı lcwden yaptım 1 kot pantolon ve bır tane badı aldım cok tatlı ama lc dıger hamıle magazalarına gore uygun bayagı ben 5 sene once ogluma hamıleyken hamıle magazasından 1 kot pantolunu pazarlık dahılınde 90 tl ye almıstım ıcım otrumustu ozaman nerde lcwdw jhamöıle reyonu yoktukı sımdı pantolanumu 50 tl ye badımıde 20 tl ye aldımm ayın 1 de kontrolum var hemen hastanenın yanıda lcw var zaten hayırlısıyla 1 kac penye daha alıcam

evet tam da üstüne bastın :)) güvensem netten sipariş vercem, orda çok güzel kumaş pantolanlar görünüyo ama mağazada yok!!! o zaman mecburen 2 tane bi siyah bi kahve tonlarında alcam pahalı mahalı, sonuna kadar giycem :)

Selamlar ...... yarın benimde kontrolüm var , 2li testte olacağız. bende cinsiyetini öğrenitiz diye umut ediyorum. bu 2li testin sonucu kac günde çıkıyor kızlar.
Umarım iyi habrlerle döneriz.... Her kontrolde olduğu gibi yine çok heyecanlıyım....

kızlar bu arad yarın 12. haftaya gırıcem takvımde erkeklerde penıs kızlarda vajına net olarak gorulebılecektır dıye dr gıtmemede 12 gun var 14 hafta ıcınde olucam gıttıgımde ınş. cınsıyetı nı ogrenırım heycenlamdım sımdık :)

kızlaaaaaarrrr hızınıza yetişemiyorummmm oku oku bitmedi vallaaa :) hey maşallah keyifler yerinde gibii Allah bozmasınnnnnn.. gece bi rüya gördüm sizinle paylaşmak istiyorum. güya karnım büyümüşş bebiş gerinirken karnımda el izini gördüm rockçı işareti yapmıştıı töbe estagfirullah dedim uyandımmm çişim gelmiştiiii sıkışmışım kendimi tuvalete attımmm :))) ben pek bi anlam çıkaramadım bi tarafım açık kalmış sanırım :))

cnm netten vermen bedeb acısından sorun olavılır ben normalde 44 gıyerken hamıle kıyafetınde 44 denedım en az 1
beden buyuk hamıle kıyafetı oldugu ıcın ben osekılde aldım yanı denemende fayda var yınede sen bılırsın yanı kalıplar bıraz farklı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…