- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.961
hiç üzme canını bence, allah korur meleğini öyle düşün. ne zaman gideceğinize karar verdin mi doktora? eşini dinleyip geçe bırakma bari, bu merak endişe fenayok tatlım ya hazar da yanı oglumda ben ne agrı, ne bulantı hıcbırsey yasamadım ta kı en son donemlerıme kadar doguma yakın bel agrılarım oluyordu o kadar. Ama doktorum demıstı bana bır gebelık otekıne benzemez kıyaslama dıye bu sıpam bıraz zorluyor benı. bır de ben hamıle oldugumu bılmeden 2. sınıf ıgne antıbıyotık felan kullanmıstım durumumuz krıtık bıraz kalp atısını duyana dek ıcım rahat etmıcek haftaya doktora gıdıcem ıns duyarım. Dediğin gıbı bana da cok erken gelıyor bu sancılar ılerkı donemde napıcam dıye dusunmeden edemıyorum
dur bii yoklimm oramı buramııı
hiiçç erken değil kendini neden sıkıntıya sokuyosun öyle rahat oluyo ki ben daha çok yeniyken falan karnım çok şişiyodu sürekli ilk düğmem açık geziyodumm başlarımm böle işe dedim ve giydim hamile pantolonlarını zaten şimdiki pantolonlar öyle çok belli değil ki alt tarafı gayet normal üzeri lastikli bence sende bira evvel al hiiç sıkıştırma kendinii
merhaba, bel ve sırt ağrıları erken dönemde de oluyor. çünkü rahim ve çatı doğum için kendini hazırlamaya genişlemeye başlıyor. ama bu ağrılar geçici. vucudun adaptasyonuyla ilgili.[/QUOTE]ya benim de sırtım ağrıyor. çok erken daha bunlar, öyle değil mi... hele bir ağırlaşsın bebek, kim bilir nasıl bel ve sırt ağrıları yaşıcaz? senin 2. bebiş hazarfen, sen biliyosundur başına geleceği ama ben pek erken başladım bu işlere...
Sen yapabilirsin de işte olanlar aman haaa:) Eve gidince soyunun,dökünün:)
az kalsın yakalanıyodum memelerimi yoklarkennnbu kıza bişey oldu hamilelilikten sonra sapıklaştı diyeceklerdii
bu arada benimm bebişşş taaaa mideme yakın erkek mi olakiii
hiç üzme canını bence, allah korur meleğini öyle düşün. ne zaman gideceğinize karar verdin mi doktora? eşini dinleyip geçe bırakma bari, bu merak endişe fenagit gör bi an önce bebişini hayırlısıyla.
sen öyle diyosan :) o zaman bu hafta sonu bakayım biraz... ben -adını söylesem mi bilmiyorum- bi markanın mağazasında pek güzel kıyafetler göremedim, daha doğrusu spordu hep. bana işte giyecek bişeyler lazım. ama internet sitesinde güzel kıyafetler vardı. bi iki yere daha bakayım ben en iyisi. bunların bedenleri şu an giydiğimiz bedenle aynı mı peki? ilerde karnımız büyüyünce o zaman şimdi giydiklerimiz dar gelmez di mi?
yok canımcım ben de işteyım ama ofıste odamda tekım ondan rahatım kapımı kapadım yokladım walla sol daha ser sankım yada psıkolojık olarak oyle hıssettım :)
kızlar boza öksürüğee çok iyi geliyormus. bir yazı okudum. denemeye değer.
Belki biliyorsunuzdur ama ben ilk defa duydum!
Geçen gün oğlumu geçmeyen öksürüğü için doktora götürdüm, doktor yokmuş biz de konuşarak eve giderken bir bayan yanımıza geldi, bana oğlunuz öküsürüyor boza içirin bakın faydasını göreceksiniz... dedi. Tabii hemen boza aldık. Gerçekten 2 haftadır geçmeyen öksürük 2 günde 1 çay bardağı kadar boza ile geçti. Eşimin de aynı şekilde öksürüğü 3 günde bitti, biraz önce boza bitti deyince aklıma sizinle paylaşmak geldi. Daha pek çok da faydası varmış, çocuklara boşuna ilaç,antibiyotik vermekten bin kat iyidir. Tarçını iyice karıştırarak içeceksiniz yoksa daha çok gıcık yapabilir...
- Bünyesinde A ve B vitaminlerinin dört türü ile C ve E vitaminleri de bulunuyor. Mayalanması sırasında ürettiği laktik asit ise ender gıda maddelerinde bulunuyor ve bu değerli asit türünün hazmı kolaylaştırıcı etkisi var. Süt yapıcı özelliği nedeniyle hamile bayanlara ve vitamin kaynağı olarak sporculara tavsiye ediliyor. İçinde ilk başta yüzde 20 şeker olsa da daha sonra yüzde 8'lere kadar düşüyor. İçindeki yağ oranı da sıfır. Bağırsak florasını düzenler. İçindeki aktif mayalarla probiyotik özelliği vardır. Zengin karbonhidrat, protein ve B vitamini içeriği nedeniyle enerji ihtiyacı fazla olan kişiler, gebeler, sporcular ve kilo almak isteyen kişilerin kullanımı için uygundur. Karbonhidrat ve proteinin yanı sıra birçok besin öğesini içerdiğinden besleyici özelliği nedeniyle sıvı ekmek olarak anılır. Zihin açıcı ve sinirleri dinlendirici etkisi vardır. Öksürük tedavisinde kullanıldığı bilinmektedir
söyle söyle LCW demi marka eğer oysa gerçekten ordikiler çok spor hatta ben geçen baktım kumaş kalmamış sadece kot vardı hamile mağazlerı da çok uçuk yaaaww
o pantolonların beli lastikli oluyo ya sen ayarlıyosun onu ben şuan giydiğim pantolonumu kızımda 9 ay sonuna kadar giydim
Hayırlı cumalar taze anne adayları. rabbim bugünün hürmetine hepimizin meleğini kucaklarımıza almayı nasip etsin. yarın doktor kontrolüm var, ikili test olcak büyük ihtimal, cinsiyette belli olurmu die düşünmeden edemiyorum. ilk bebişim, rabbim hayırlısını versin. hepimizin gönlündekini versin. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet tam da üstüne bastın :)) güvensem netten sipariş vercem, orda çok güzel kumaş pantolanlar görünüyo ama mağazada yok!!! o zaman mecburen 2 tane bi siyah bi kahve tonlarında alcam pahalı mahalı, sonuna kadar giycem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?