2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MERHABA KIZLAR BENDE BUGUN DOKTORA KONTROLE GITTIM 2 GUNDUR KULAGIM AGRIYORDU INŞALLAH AKLIMA GELEN BASIMA GELMEZ DEDIM VE FELAKET ÖTESI BIR SONUC CIKTI KULAK KÖKÜNE KADAR İLTAHAP İÇİNDE DEDI DOLMUŞ FENA DEDI .AGIZDAN İLAÇ VEREMEM AMA HAMLELIKTE KULLANILAN NOVASEF 1G İĞNEDEN SABAH AKŞAM TOPLAM 6 ADET VERDİ GÖZLERİM FAL TAŞI GİBİ AÇILDI SOLUGU 3 TANE KADIN DOGUMCUDA ALDIM ÜÇÜDE İĞNELERİ OLABILIRSIN SIKINTI YOK DEDI AMA BENIM ICIM HIC RAHAT DEGIL DAHA 9.HAFTADAYIM BILDIGIM KADARIYLA 14.HAFTAYA KADAR BISEY KULLANMAYIN DIYORDU DOKTORLAR.ALLAHIM SEN KORU BEBEGİMİ.BUGUN ULTRASONDA GORDUK MAŞALLAH KALBIDE GUZEL GUZEL ATIYORDU AZ BISEY SESINI DINLETTI IYI DEDI.PROGESTAN KULLANIYORDUM 3.KUTUDAYDIM KUTU BITSIN BIRAKABILIRSIN ARTIK DEDI AMA YARIN SON OLARAK 3.DOZ OLAN DUSUK İĞNESINIDE YAPTIRMAYI UNUTMA DEDI PRULUTON VERMIŞTI.CORASPİRİNE DEVAM DEDI.FOLİK ASIT ALIYORDUM ONADA 9 AY DEVAM DEDI.BIRDE EK OLARAK BUGUN APİKOBAL VITAMIN VERDI YA BU VITAMINI ICERSIN YADA DEDI SIMDI HEMEN SERUMU TAKMAK ZORUNDAYIM DEDI CUNKU IDRAR TAHLILIMDEN YETERSIZ BESLENDIGIM CIKMIS SIVI KAYBIN VAR DEDI EVET DOGRU DEDI YIYEMIYORUM KOKUYA GELEMIYORUM KUSMUYORUM AMA SABAHTAN ÖĞLENE ÖĞÜRÜYORUM ÖĞLEDEN SONRADA BULANTILARA DEVAM AMA YIYEMIYORUM.2 KILO VERMISIM ZATEN KILZAR ARANIZDA BENIM GIBI ANTIBİYOTIK KULLANMAYA MECBUR KALAN OLDUMU ICIM HIC RAHAT DEGIL ŞU NOVASEF IGNEDEN DOLAYI

canım geçmiş olsun. çok şükür ki bebeğini görmüşsün sağsalim güm güm kalbi atarken. artık kendine daha iyi bakmak için bir sebebin daha var. verilen ilaçlarla ilgili bilgim olmasa da doktor kontrolünde olduğuna göre sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. yani sonuçta ilaçların prospektüsünde bile yazılı, gebelikte kullanım için doktorunuza danışınız diye. üzme canını boşuna... çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Canım cok tesekkur ederım endıselerım malum her annede var ama ben sadece ığneden dolayı daha cok endıse duyuyorum.inşallah yavruma bısey olmaz allahım melegimi korusun.hepimiz meleklerımızı sag salım kucaklayalım.

yalnızım dostlarım,
yalnızım
yalnız...
niye ki yalnızsın :)
geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar

offf ancak bitti yazılı notlarını eokula girmek ...kızlarr ben yatar yarın sabah dersim bebişlerinizle sizlere tatlı uykular

kizlar hepinize ayri ayri gecmis olsun.... HAMILELIKTE EN IYI ANTIBIYOTIK SARIMSAKLI YOGURT:)
EN IYI ÖKSÜRÜK SURUBU ISE KECIBOYNUZU PEKMEZI YADA ÜZÜM PEKMEZI

GERCEKTEN IYI GELIYO DENEYIN

ıgneneı mutlaka ol canım kadın dogum drunun kullan dedıgı ılaların bebege bı zararı yok asıl zarar ıltahap dahada artar ve kanına gecerse bebgıne dırekt gecıyor emın ol bu ılacın etkısınden dahada kotu bırsey

gunaydın herkeslere

herkeslere günaydııınnn :)) bişey sormak istiyorum kızlar, hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kozmetik kullanımınızda nelere dikkat ettiniz? neleri kullanıyor, neleri artık kullanmıyorsunuz?

BENDEN DE TAZE ANNELERE ve BÜCÜRÜKLERİNE GÜNAYDINLAR........ Kahvaltı zamanı yine geldi..Ve benim canım hiçbir şey istemiyor.Öyle sütler,yumurtalar bana göre değiL:)

günaydın kızlar

ben geçen hafta sonu griptim çok fena öksürük hapşırık falan tam atlattım derken öksürük bitmedi ve 2 gündür sağ kaburgamın altı çok acıyor resmen batıyor.soluk alıp veremiyorum kıpırdayamıyorum.Gece toplamda 2 saatlşk uykum ancak vardır.eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim gece yarısı git en azından durumu annlar kas gevşeltici falan zararı olmazsa süreriz dedim.vermemişler.

sadece viksleyip sıcak havlu kapattım nasıl geçirebilirim ben bunu yaa fikri olan var mı?

herkeslere günaydııınnn :)) bişey sormak istiyorum kızlar, hamile olduğunuzu öğrendikten sonra kozmetik kullanımınızda nelere dikkat ettiniz? neleri kullanıyor, neleri artık kullanmıyorsunuz?

Günaydın canım.Ben eski kozmetik ürünlerimin bazılarını şimdi kullanmıyorum.Örneğin gece maskemi ve cilt açıcıyı kullanmıyorum.Ama nemlendiricime devam.Çünkü hamileliğimde cildim çok kuruyor.Ve de çok ağır kokulu parfümlerimi de rafa kaldırdım.Yerine daha hafif olanların aldım.(Yine de beni tüm parfüm kokuları rahatsız ediyor)Tabi önce kullandığım akne kremimi de artık kullanamıyorum zararlı olur diye...

günaydın güzel anneler bugün keyifler nasıl?
ben bol bol su içiyorum bu hamilelik en çok su içmeme yaradı kendimi zorlamıyorum sürekli soğuk su içmek istiyor canım. ama bi mineral, vitamin eksikliği mi var acaba da demiyor değilim. çünkü eskiden kışın soğuk su istemezdi canım

vallahi yeni aldığım göz çevresi için kremim ve daha nicelerinin son kullanma tarihi geçecek önce doğum sonra emzirme derken :)) ben de bi tek nemlendirici, bi de arada sırada hafif bir parfüm kullanıyorum.

günaydın kızlar. kozmetik olarak hiç dikkat etmedim ama zaten öyle doğru düzegün sürekli olarak birşey kullanmıyorum. normal cilt temizleyici, arada tonik bir de makyaj yapıyorum o de göz kalemi, rımel, ruj ve fondoten. bunların zararı var mıdır bilemiyorum.

BENDEN DE TAZE ANNELERE ve BÜCÜRÜKLERİNE GÜNAYDINLAR........ Kahvaltı zamanı yine geldi..Ve benim canım hiçbir şey istemiyor.Öyle sütler,yumurtalar bana göre değiL:)

ay ben de yoğurt görmek istemiyorum süt de soğuk olursa içebiliyorum arada ama benim karnım acayip şişti şimdiden yaa zayıflamak değilde iyi kilo aldım bu da kötü birşey :2:

Gunaydıınnnnnnnn

günaydıııııııııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…