- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.081
Ayni sorunlari yasamisiz... benim annemle kocam aglamasina dayanamadi doktor aglasin birsey olmaz dedi....ben verdim aldiydi.... mamadan sonra almiyor....gazi olunca veriyorum agzinda tutup guluyor rahatliyor heralde bende emmesede agzina veriyorum.... kiyameti kopariyor acken verince ittiriyor beni kafasini ceviriyor... hayirlisi artik bu durumada alistik... sagarak veriyorum insallah sutumuz kesilmez onlarda bol bol emer...
Sen de bnm gbi durmuyosun dimi yerinde temzlik yemek cocuk derken?? Su saat oldu daha yeni totomu yere koydum.
Kizlar siz siz olun biriken utulerin hepsini mertlik yapip bitirmeye kalkmayin. Temizlik ve yemek bu denli zorlamamisti beni. Utu mahvetti. Cok fena belim agriyo ve daha utu henuz bitmisken muthis bi kan kaybi yasadim hala da dewam edio. Acaba adet mi oldum.
Sakinmiyorum hic kendimi yav. Bagdas kurup alt aciyom o pozisyonda egilip cocugu opuyom falan. Dun de hamur yogurdum.bide utanmadan sancim var diom.
Kedicik korkuttun beni. Iyice tedrginoldum suan. Ins bisey yoktur allahim. Yorgunluktan olsun lutfen.
Sutum baslarda gayet iyiydi. Son iki gundur yetmedigine karar verdm. Emin de olamiom. Nasil anlarim yardm edin nolur.
Aramizda cocugu uyurken inleyen yada tuhaf sesler cikaran var mi? Sirtustu yatarken resmen inlio ve kisa sure sonra uyaniyo. Inlemelerin arasina da bi iki ikinma sikistirio. Yuzustu yatarken yok ses. Ve daha uzun uyuyo. Ben iice cildrdim cocuk nie inler ki ya? Bilen yasayan nolur fikir versin.
Bide atesini olctum. 37, 3 cikti. Galiba normal.
hayırlı olsun canım, Allah uzun ömürler versin :)
bizim oğluşun da bugün 8. günü...çok şükür onun bir derdi yok ama ben sezeryanlı halime bakmadan dün temizlik yaptım, bugün dikişlerim ben burdayım diye bağırıyor
birde oğluma adam gibi bir doktor arama derdine düştüm. ilk muayenemizi yapan doktorumuzu beğenmedim ama hala başka bir doktor bulabilmiş değilim
bu arada sana birşey sorayım ; oğlumun derisi soyuluyor 2. günden beri. acaba bu normal mi yoksa nemlendirici kullanmadım hiç, ondan mı oldu? senin ufaklıkta da oldu mu?
selam kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir ben henüz tam anlamıyla iyileşemedim 11 gün oldu doğum yapalı 4-5 gündür idrarımı yaparken resmen çığlık atasım geliyordu yok karnıma dikişlerime kramplar giriyordu bugün doktorumu aradım tek dozluk bi ilaç verdi günde 4 lt. su dedi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum eger 3 gün içinde geçmezse tekrar ararsın dedi inşallah geçer artık doktora gitmek istemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum
12 saatlik sanci ve acilmalar sonrasi normal dogum ile saat 22 civari Kayra'yi kucagimiza aldik.
Biliyorsunuz pazartesi icin sezeryan randevumuz vardi AMA sanci ve nisan geldi Sabah ve normal dogum surecini baslattik.
Eminimm herkesin degisken bir dogum hiyakesi var. Ben bence anlatmayayim:)
Canim senin daha gunune var ya biz gunumuzu gecirdigimz halde doguramiyoruz bak
temizlik yapabiliyorsan ii walla canım.. Eğilip kalkmak işkence gibi çiçeklerimi bile zor suluyorum...belim hemen ağrıyo...
Kızlar unutmadım sizide merak etmeyin,yalnızca o an cevaplaya basıvermişim.hatta kendim içinde 31 Ağustos'ta bile olsa doğurup Ağustos anası olucam yazdım ama inşallah o kadar uzamazı eklemedende pat diye gönderivermişim.Zerre'cim yani kaldı 2 gün.cebren ve hile ile geliyor artık yani senin velet.eee zahmet olacak ama artık buyursun gelsin.tohuma kaçacaklar yakında zaten.Katre'cim süper sancılarmış 40-50'ler,biz daha göremedik o sayıları.son derece stabil ve tümseksiz tertemiz bir nst ile dönüyorum.göbek bile daha memelerle birleşik gibi daha ne diyim size de durumumun vehametini anlayın.doktorum yarın beni görünce kusacak artık valla,bu kız çocukları erken gelir lafını duyarsam bi daha naparım bilmiyorum.yarın doktor dönüşü bomboş mesaj gönderirsem bilin ki utancımızdan yazamadık bişey :)))))
Gecmis olsun canım , insallah iyilesirsin hemen.selam kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir ben henüz tam anlamıyla iyileşemedim 11 gün oldu doğum yapalı 4-5 gündür idrarımı yaparken resmen çığlık atasım geliyordu yok karnıma dikişlerime kramplar giriyordu bugün doktorumu aradım tek dozluk bi ilaç verdi günde 4 lt. su dedi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum eger 3 gün içinde geçmezse tekrar ararsın dedi inşallah geçer artık doktora gitmek istemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum
Gecmis olsun canım , o hemoroid ve kabizlik belası bende de 3 doğumdan sonra da oldu, kayısı suyu icmekten bebis ishal oluyor ben anca tuvalete çıkabiliyorum , cocuga gaz yapiyor yazik.. su bağırsaklarım düzenli çalısmaya başlasaydı artık :/bnde bnzer durumlardayım doğum yapalı 5gün oldu feci durumdayım ağrı kesicisiz duramıyorumidrarımı klozette ayakta yapıyorum çünkü dikişlere çiş deyince yanıyo cayır cayır:18:,yatak odasında yaşıyorum 7/24 yemeğimi bile tepside getiriyolar,oturmam imkansız hemoroit fırlamış 3 yerden bide tam karşısında dikişler iğne istedim dr. bebeği etkiler acıya dayan sadece parolplus iç dedi..ymk az yiyorum kabızım dert çk bnde oysa doğum çk kolay olmuştu.sonrası mahvetti bni.emzirirken de zorlanıyorum.Tek ii şey annem görümcem yanımda çk ii bakıyolar bana bide paşanın keyfi çk yerinde uykusu çk ii göbek bağıda bgn düşt
ne zmn geçer bu dikiş acısı ne zmn oturacağım popomun üzerine :26:
canım gözün Aydın , cok sevindim , istediğin gibi normal dogum olmus, Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun insallah12 saatlik sanci ve acilmalar sonrasi normal dogum ile saat 22 civari Kayra'yi kucagimiza aldik.
Biliyorsunuz pazartesi icin sezeryan randevumuz vardi AMA sanci ve nisan geldi Sabah ve normal dogum surecini baslattik.
Eminimm herkesin degisken bir dogum hiyakesi var. Ben bence anlatmayayim:)
Kizlar merak edenler vardir mutlaka pazar gunu hastaneye yattim iki gundur cekmedigim kalmadi ama dogum olmadi iki cm acilma oldu oda ne zorluklarla
Bi doguriyim ayrinti gecicem simdi belimden igne yapildi biraz uyuyim ve sanci hissetmiyim diye dua edin lutfen bebegimi sag salim yarin dunya getiriyim
Günaydın kızlar dün akşam kasigimdan bi ağrı girdi bacaklarima doğru inadına yürüyüşe çıktım sonra 11 de 11 buçuk da dedim dusumu alayım ne olur ne olmaz sancim girdi doguma gidecem diye zil takıp oynicam nerdeyse sonra yattım aksine bi güzel uyumusum zırt pirt kalkan ben bi kere saat dörtte tuvalete kalktım o kadar
Kizlar merak edenler vardir mutlaka pazar gunu hastaneye yattim iki gundur cekmedigim kalmadi ama dogum olmadi iki cm acilma oldu oda ne zorluklarla
Bi doguriyim ayrinti gecicem simdi belimden igne yapildi biraz uyuyim ve sanci hissetmiyim diye dua edin lutfen bebegimi sag salim yarin dunya getiriyim
Bu arada yalova ne oldu cok merak ettim dogurdumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?