2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimkide mamadan sonra almıyor. mamadan önce almıyor agzını kocaman acıyor kafasını saga sola ittirip duruyor sonrada ağlamaya başlıyor. aynısının tıpkısını yaşıyoruz. hayırlısı bakalım kursaklarından nekadar geçecek sütümüz. bende sağıyorum zoruma gidiyor ğöğsümde duran sütün kıymetini bilmiyor die ağlıyorrum bu sefer.. offff canım bakalımm nasıl olacakk

benim kızımda uyurken çok inliyor canım mıkır mıkır rüyasında konuşuyor sanki.. yüz üstü yatırmıyorum genelde yan veya sırt üstü yatıyor ve sürekli inlemelerde özellikle gece sabaha karşı daha çok yapıyor gibi.. ama nedendir hiç bilmiyorum. takma kafana bebişlerimizin çoğu böyledir heralde..

ateşi 37 geçmesin diyorlar bi araştır istersen..

canım selam bizimde bugün11.günümüz bitti bende bugün farkettim ayaklarında vardı derisi soyulmuştu birde bugün banyo yaptı heralde ondan.. kayınvalideme sordum o normalmiş atıcamış o deriyi dedi.
bende hastanedeki doktoru pek beğenmedim bende yeni doktor arayışındayım .. sen nerdesin ?

selam kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir ben henüz tam anlamıyla iyileşemedim 11 gün oldu doğum yapalı 4-5 gündür idrarımı yaparken resmen çığlık atasım geliyordu yok karnıma dikişlerime kramplar giriyordu bugün doktorumu aradım tek dozluk bi ilaç verdi günde 4 lt. su dedi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum eger 3 gün içinde geçmezse tekrar ararsın dedi inşallah geçer artık doktora gitmek istemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum

12 saatlik sanci ve acilmalar sonrasi normal dogum ile saat 22 civari Kayra'yi kucagimiza aldik.

Biliyorsunuz pazartesi icin sezeryan randevumuz vardi AMA sanci ve nisan geldi Sabah ve normal dogum surecini baslattik.

Eminimm herkesin degisken bir dogum hiyakesi var. Ben bence anlatmayayim:)

bnde bnzer durumlardayım doğum yapalı 5gün oldu feci durumdayım ağrı kesicisiz duramıyorum idrarımı klozette ayakta yapıyorum çünkü dikişlere çiş deyince yanıyo cayır cayır:18:,yatak odasında yaşıyorum 7/24 yemeğimi bile tepside getiriyolar,oturmam imkansız hemoroit fırlamış 3 yerden bide tam karşısında dikişler iğne istedim dr. bebeği etkiler acıya dayan sadece parolplus iç dedi..ymk az yiyorum kabızım dert çk bnde oysa doğum çk kolay olmuştu.sonrası mahvetti bni.emzirirken de zorlanıyorum.Tek ii şey annem görümcem yanımda çk ii bakıyolar bana bide paşanın keyfi çk yerinde uykusu çk ii göbek bağıda bgn düşt
ne zmn geçer bu dikiş acısı ne zmn oturacağım popomun üzerine :26:

cnm hayırlı uğurlu olsun Kayra bebek sağlıkla huzurla büyüsün inş....adıda bnm ilk favorimdi eşimi ikna edememiştim bz furkan koyduk.inş. doğum sonran kolay olur bnce sonrası önemli

Canım süper bir haber bu,hem Kayra'ya sağlıkla kavuşmuş olmana hem de istediğin gibi normal doğumla doğurmuş olduğuna çok sevindim.sağlık ve mutlulukla büyüt oğlunu.detayları tabiki bekliyoruz biraz toparlanında.öpüyorum sizi.tv izlerken uyuyamalmışım bu saate kadar.bakalım şimdi nasıl uyuycaz,sabah olmak bilmez.nöbetçi olarak buraya takılırım artık.iyi geceler hepinize

temizlik yapabiliyorsan ii walla canım.. Eğilip kalkmak işkence gibi çiçeklerimi bile zor suluyorum...belim hemen ağrıyo...

benim belim kopuyo hemde hergünn ama bi umut doğurum die buğün temizlik yaptım yine belim agrıo hadii hayırlısı dielimmm ama sanmiorum herzamanki yorgunluk agrısıı

Kizlar merak edenler vardir mutlaka pazar gunu hastaneye yattim iki gundur cekmedigim kalmadi ama dogum olmadi iki cm acilma oldu oda ne zorluklarla

Bi doguriyim ayrinti gecicem simdi belimden igne yapildi biraz uyuyim ve sanci hissetmiyim diye dua edin lutfen bebegimi sag salim yarin dunya getiriyim

Bu arada yalova ne oldu cok merak ettim dogurdumu

Canim o sancilari bilsen bu kadar beklemezsin inan iki gundur hastanedeyim iki dakikada bi sancim var ve oyle bi sanciki anlatmaya insanin gucu yetmez ben en sonunda sezeryan olsun ded dedim cunku en ufak bi acilma yok o kadad sanciya ama yok dediler normal yapcaksin dediler ve belimden igne yaptilar sancim var ama hic hissetmiyorum iki cm acilma oldu sonunda 7 saatlik sanci sonunda

Gecmis olsun canım , insallah iyilesirsin hemen.
Gecmis olsun canım , o hemoroid ve kabizlik belası bende de 3 doğumdan sonra da oldu, kayısı suyu icmekten bebis ishal oluyor ben anca tuvalete çıkabiliyorum , cocuga gaz yapiyor yazik.. su bağırsaklarım düzenli çalısmaya başlasaydı artık :/
Neyseki diğer iki dogumdaki gibi bağırsak yumuşatıci ilaç kullanmadım bu sefer ama konuşmak icin erken daha

canım gözün Aydın , cok sevindim , istediğin gibi normal dogum olmus, Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun insallah

Allah yardımcın olsun canım , insallah tez vakitte kolaylıkla doğurursun

Günaydın kızlar dün akşam kasigimdan bi ağrı girdi bacaklarima doğru inadına yürüyüşe çıktım sonra 11 de 11 buçuk da dedim dusumu alayım ne olur ne olmaz sancim girdi doguma gidecem diye zil takıp oynicam nerdeyse sonra yattım aksine bi güzel uyumusum zırt pirt kalkan ben bi kere saat dörtte tuvalete kalktım o kadar

heheheh al bendende o kadar doktor dün o kadar elledi parmakladı banamısın demedi hala duruyorum çarşamba suni sancıyla alalım diyor kabul etsemmi bilemedim çok acı çekermiyim

Canım üzüldüm bu kadar sancı çekip hırpalanmana,keşke senin için yapabileceğim bişeyler olsa.artık bitti ama son bir gayret Havva'cım.illaki senin ne kadar sıkıntı yaşadığını görüp sana yardımcı olmak için bişeyler yapıyorlardır.azıcık daha dayan(söylemesi çok kolay biliyorum),sonra bitecek herşey.herkes farklı sıkıntılarla kavuşuyor yavrusuna,senin sınavında buymuş.Allah'ım gayret kuvvet versin,dualarım seninle arkadaşım.tez zamanda kavuş yavruna ve haber ver bize.

canım iki gündür helak olmuşundur allah yardımcın olsun demekki normal gelmesini istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…