- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.041
bugun dus aldim 12 gibi goguslerimde sizi var bi usuyo bi yaniyorum sutbirikti dedimsagdim emzirdim ama hala gecmedi nedendir bilginiz vzr mi
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar. kadın doğumcunuz 40 gün sonunda kontrole çağırdı mı acaba. benim doğumdan sonra bazı sıkıntılarım olmuştu. rahim kücülmediği için sağ böbreğe ve toplardamara baskı yapıyordu. 40 güne kadar küçülür demişlerdi. 1 ay oldu karnım o zamana göre daha küçük, ayaklarımdaki şişliklerde indi ama biraz daha var gibi. o yüzden tam olarak normale dönüp dönmediğini merak ediyorum. kırkımız çıkınca kontrole gitmek gerekiyor mu merak ettim.
göğsün tıkanmış olabilir mi acaba? benim birkaç kez başıma geldi ama sızının ötesinde oldukça ağrı verici oluyor. ılık-sıcağa yakın su ve ufak bir havluyla goğsune masaj yapmayı deneyebilirsin. zaten o bölge sert ve ağrılı oluyor sonra da sağma makinesiyle sağ. tabi bikere de geçmiyor ben günde 3-5 kez yapıyorsun birkaç gün boyunca yumuşayıncaya kadar. bazılarında tıkanıklık ateş ve sıtma yapıyormuş. ben de olmadı ama ağrısından ağladım yani. geçmiş olsun.
Cnm bn bugun dikisler icin kontrole gittm bni cagirdi ultrasonda rahime bakicakmis..bnm karnim sallaniyo resmen 9 kilo gitti bile smdiden ama rahim fittir fittr sallaniyo resmen;-)
Seninle ayni gun dogurmustuk. Iki gundur bilincaltimda bi yerlerde seni merak edip durdum. Anlattiklarindan cok korkmus ve adina uzulmustum. Cok cok gecmis olsun. Arasira senle suloz u karistirip senin nickin tatli bisey oldugunu hatrliodum. Herneyse.beni kontrole cagrdi dr.
bugun dus aldim 12 gibi goguslerimde sizi var bi usuyo bi yaniyorum sutbirikti dedimsagdim emzirdim ama hala gecmedi nedendir bilginiz vzr mi
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar. kadın doğumcunuz 40 gün sonunda kontrole çağırdı mı acaba. benim doğumdan sonra bazı sıkıntılarım olmuştu. rahim kücülmediği için sağ böbreğe ve toplardamara baskı yapıyordu. 40 güne kadar küçülür demişlerdi. 1 ay oldu karnım o zamana göre daha küçük, ayaklarımdaki şişliklerde indi ama biraz daha var gibi. o yüzden tam olarak normale dönüp dönmediğini merak ediyorum. kırkımız çıkınca kontrole gitmek gerekiyor mu merak ettim.
Ya kizlar bi ayini dolduran annelere sesleniyorum. Kanamam yeniden yogunlasti. Bu ikinci defa kesilip birdenbire tekrar sokmesi oldu. Bide bugun bicak saplanmasi gibi ani sancilarim oluyo. Agrilarim gecmisti bunlar da neyin nesi? Ayni seyi yasayan var mi? Bir sorum daha var, yorulunca basim titriyor tutamiyorum. Yasayan varsa ben daha cok tedrgin olmadan ferahlatrsa beni minnettar olurum.
canım kendine stres yapma desemde olmuyor aynısını ben yaşıyorum benim kızımda böyle 21 günlük olduk hala memeye alışamadıç.. ama ben bunu hep kv. biberon verditmesine bağlıyorum. 5 gün kızımı göğsüme koydurmadı mama verip durdu. göğsüme aldıkça ağlıyormuş die kucagımdan çekti kızımı aldı.. sonra annemle biz çektik ğöğsümü alsın die yapmadıgımız şey kalmadı. ama 5 gündür alışmış biberonun rahatlığına hemen ağzına damlıyor falan.. ama pes etmee uyanmasada ağzına daya ğöğsünü.. ben öyle dudaklarını büzüyor açmıyor. zorluyıorum ağzına ğöğsümü veriyorum emsin emmesin tutuyorum öyle.. doktoru bugün anne ğöğsünü unutmamalı bi şekilde ver dedi.. mama yesin bi saat sonra uykusundan al ver dedi.. bende aynısını yapıyorum ama almıyor dedim olsun sen ver dedi. şimdi kızım uyuyor 1 saat önce bıraz emdi.. birazdan gene vereceğim..
bikerede mamayı 90 cc alıyor.. ğöğsümü sagarsam 60 lık cıkıyor arkasından 30 cc tekrar mama yapıyoruz.. çünkü kızım doymuyor
Ya kizlar bi ayini dolduran annelere sesleniyorum. Kanamam yeniden yogunlasti. Bu ikinci defa kesilip birdenbire tekrar sokmesi oldu. Bide bugun bicak saplanmasi gibi ani sancilarim oluyo. Agrilarim gecmisti bunlar da neyin nesi? Ayni seyi yasayan var mi? Bir sorum daha var, yorulunca basim titriyor tutamiyorum. Yasayan varsa ben daha cok tedrgin olmadan ferahlatrsa beni minnettar olurum.
Canım senin göbeğin indi mi aşağıya?benimki hala iri ve diri yukarılarda da,doğuma yakın aşağı doğru düşüyormuş ya ondan sordum.sen ve ben mi kaldık yani yalnızca doğurmayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?