2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun dus aldim 12 gibi goguslerimde sizi var bi usuyo bi yaniyorum sutbirikti dedimsagdim emzirdim ama hala gecmedi nedendir bilginiz vzr mi

bugun dus aldim 12 gibi goguslerimde sizi var bi usuyo bi yaniyorum sutbirikti dedimsagdim emzirdim ama hala gecmedi nedendir bilginiz vzr mi

göğsün tıkanmış olabilir mi acaba? benim birkaç kez başıma geldi ama sızının ötesinde oldukça ağrı verici oluyor. ılık-sıcağa yakın su ve ufak bir havluyla goğsune masaj yapmayı deneyebilirsin. zaten o bölge sert ve ağrılı oluyor sonra da sağma makinesiyle sağ. tabi bikere de geçmiyor ben günde 3-5 kez yapıyorsun birkaç gün boyunca yumuşayıncaya kadar. bazılarında tıkanıklık ateş ve sıtma yapıyormuş. ben de olmadı ama ağrısından ağladım yani. geçmiş olsun.

sezeryanla doğum yapan arkadaşlar. kadın doğumcunuz 40 gün sonunda kontrole çağırdı mı acaba. benim doğumdan sonra bazı sıkıntılarım olmuştu. rahim kücülmediği için sağ böbreğe ve toplardamara baskı yapıyordu. 40 güne kadar küçülür demişlerdi. 1 ay oldu karnım o zamana göre daha küçük, ayaklarımdaki şişliklerde indi ama biraz daha var gibi. o yüzden tam olarak normale dönüp dönmediğini merak ediyorum. kırkımız çıkınca kontrole gitmek gerekiyor mu merak ettim.

Cnm bn bugun dikisler icin kontrole gittm bni cagirdi ultrasonda rahime bakicakmis..bnm karnim sallaniyo resmen 9 kilo gitti bile smdiden ama rahim fittir fittr sallaniyo resmen;-)

Tesekkur ederm canlarim moral verdnz.bu lohusa depresyonuna girmeyen yok sanirim...turlu turlu etkiliyo hepimizi inss ustesnden gelicezz seviyorm sizi.

Seninle ayni gun dogurmustuk. Iki gundur bilincaltimda bi yerlerde seni merak edip durdum. Anlattiklarindan cok korkmus ve adina uzulmustum. Cok cok gecmis olsun. Arasira senle suloz u karistirip senin nickin tatli bisey oldugunu hatrliodum. Herneyse.beni kontrole cagrdi dr.

Cnm bn bugun dikisler icin kontrole gittm bni cagirdi ultrasonda rahime bakicakmis..bnm karnim sallaniyo resmen 9 kilo gitti bile smdiden ama rahim fittir fittr sallaniyo resmen;-)

hımm, benimki sorun yaşamama rağmen çağırmadı ama gitsem iyi olacak. gerçi küçülmediyse bile küçülmüş diyebilir, güvenim sarsıldı, bin pişman oldum onunla doğum yaptığıma. zaten gebelik döneminde de ilgisizdi ama ben ilgi beklemiyordum sadece işini yapması yeterliydi, onu da eline yüzüne bulaştırdı. hep benim kadın doktor takıntım yüzünden. salaklık işte ameliyathanede bisürü erkek vardı gören gördü zaten göreceğini. asıl doktor hiçbişey görmüyor o gelene kadar her yerini çarşaflarla örtmüş oluyorlar, neyse. doğumdan hemen sonra öyle oluyor cnm sallanıyor göbiş gerçekten, sonra biraz toparlıyor. ben 20 kilo almıştım 11-12 kilo gitti muhtemelen ödemdir ben de çok vardı. 8 kilo kaldı gibime geliyor, hiçbi gerileme yok. dert bir değil ki

Allahm yarabbim yaaa... cocuk aglio die hizlica yazdigim msj da anca bu kadar olablrdi. Kirkin cikinca gel demedi ama o haftaya denk gelen hafta cagrdi SUMUHALLEBISI. Umarm yardmci olablmsmdr. Opuyorm. Tekrar cok gecms olsn

evet aynı gün doğurmuşuz şimdi farkettim ben. doğum hikayemi anlatmamıştım ama sanırım korkudan yaşadıklarımı sorup böyle şeyler yaşayan, duyan var mı normal mi filan diye sormuştum. çünkü doktorum her defasında panikleyip beni de korkutmuştu. birşeylerin yanlış olduğunu, tekrar ameliyat olmam gerektiğini düşünmeme neden olmuştu. sizleri korkuttuysam kusura bakmayın. benim kafa yerinde değildi o zaman. can havliyle topiğe sarılmışım demekki. seni de çağırdığına göre benimki hepten ilgisiz anlaşıldı

Sut atesi denen sey heralde canim bol bol emzir kalanini da sag mutlaka. Gecmis olsun...

Cagirdi. Tam kirkta hafta iciydi gidemedim hafta sonu da yazligina gitmis gene gidemedim. Bu cumartesi insallah :))))
Benim de regl agrisi gibi agrim oluyor bazen. Tirsmiyor degilim :) rahim toparlaniyordur ondandir diyorum ama sanki farkli gibi geliyo bazen. Biraz pimpirikliyim ameliyat oldugum icin

Hic istemiyodum ya hala icime sindiremedim sezaryeni

Bugun benim oglum kendini aşti, sadece yarimsar saatten toplamda 2 saat uyudu 7den beri. Su an zombi gibiyim resmen

Ya kizlar bi ayini dolduran annelere sesleniyorum. Kanamam yeniden yogunlasti. Bu ikinci defa kesilip birdenbire tekrar sokmesi oldu. Bide bugun bicak saplanmasi gibi ani sancilarim oluyo. Agrilarim gecmisti bunlar da neyin nesi? Ayni seyi yasayan var mi? Bir sorum daha var, yorulunca basim titriyor tutamiyorum. Yasayan varsa ben daha cok tedrgin olmadan ferahlatrsa beni minnettar olurum.

Canım senin göbeğin indi mi aşağıya?benimki hala iri ve diri yukarılarda da,doğuma yakın aşağı doğru düşüyormuş ya ondan sordum.sen ve ben mi kaldık yani yalnızca doğurmayan?

Canım şu an ben varım galiba yalnızca topikte ama ben de senin işine yaramam ki :)))) inşallah bilen biri vardır ve yardımcı olur zira benden sana hayır gelmez.azimliyim,benim kızı Ağustos'a yetiştiricem,bakarsınız 31 Ağustos'ta doğururum.

canım valla bilmiyorum ben 21 günlük anneyim.. benim de tam tersi bir durum söz konusu, 3-5 gün sürdü kanamam sonra bitti. Ara ara yine oluyo ama çok değil. sağlık ocağındaki ebe bile yalan söylüyorum muamelesi yaptı bana :)
ama bence doktoruna bir ulaş bir arkadaşıma doğum kontrol hapı başlattı doktoru kanamaları çok yoğun ve durup durup yeniden başlıyor diye.. Aslında için temizleniyor bir bakıma bana iyi birşey gibi geliyor ama dediğim gibi önemli olabilir..

Ayni sorunlari yasamisiz... benim annemle kocam aglamasina dayanamadi doktor aglasin birsey olmaz dedi....ben verdim aldiydi.... mamadan sonra almiyor....gazi olunca veriyorum agzinda tutup guluyor rahatliyor heralde bende emmesede agzina veriyorum.... kiyameti kopariyor acken verince ittiriyor beni kafasini ceviriyor... hayirlisi artik bu durumada alistik... sagarak veriyorum insallah sutumuz kesilmez onlarda bol bol emer...

Canim kanamani doktoruna sor mutlaka, azalmasi lazimdi. Agri da var dedin ihmal etme...

Basinin titremesini de bilemedim yardimci olamadim...

Canım senin göbeğin indi mi aşağıya?benimki hala iri ve diri yukarılarda da,doğuma yakın aşağı doğru düşüyormuş ya ondan sordum.sen ve ben mi kaldık yani yalnızca doğurmayan?

kızlar bende varım beni unutmayınnnnn selam bu arada nasılsınız?? bugün doktora gittik 10-11 gün sonrada gelebilir 2-3 gün sonrda gelebilir dedi açılma falan yok su iyi sancı yok bugün ilk defa 40-50 ye kadar cıktı sancı okadar baska bişey yok:26: yani yalovanın tabiri ne söz ne nişan

iyi akşamlar kızlar bu gün doktora gittik oğlum 3500 gr olmuş artık çarşamba mudahale eder alırız dedi doktor alttan muayene etti biraz çamurumsu akıntım geldi şimdide az az geliyo bu akıntının peşinden sancım başlarmı acaba ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…