- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.121
heheheh al bendende o kadar doktor dün o kadar elledi parmakladı banamısın demedi hala duruyorum çarşamba suni sancıyla alalım diyor kabul etsemmi bilemedim çok acı çekermiyim
Kızlar Funda'nın bebeği Arda'nın kusmuğundan kan pıhtısı gelmiş 2 gündür yoğun bakımdalarmış. Arda bebek için dua edelim biran önce iyileşsin ve annesinin kucağına kavuşsun.
saol canım gerçekten moral verdindoktorum doğumdan hemen sonra Almanya ya gitti, o yüzden ona hiçbirşey soramadım. bu dediğim şeyler hep sağdan soldan bana söylenenler. öğleden sonra gideceğim kontrole, bakalım detaylı soracağım hepsini....tabi birde şu korse meselesini, karnın toparlanmasında pek bir faydası var diyorlar ya aslı var mıdır bilmem
Kızlar selam 2 gündür hastanelerdeyim bi gelip özet geçeyim dedim. Dün gece nişanımın geldiğini ilan etmiştim burdan :) Geliş o geliş hafif hafif kanamam devam ediyor bugün hem radyoloji uzmanında hem de normal kadın doğumcuda ultrasona girdik. Suyum azalmış kanama var diye en geç yarın doğum olacak. Eve geldim toparlanıp gidicez saat 4te yatış olacak gece nst takibi ordan bişey çıkmazsa sabah suni sancıyla deniycez doğumu. İnşallah sağ salim Asumu kucağıma alırım. Benden haberler böyle kızlar hepinizi öpüyorum
Arda kuzuya çok üzüldüm inşallah biran önce iyileşir. Neden olurmuş ki öyle bişey:26: Ben hastanedeyken inşallah hayırlı haberlerini alırız.
Ayy nasıl da özlemişim seni yavyum benim. İnşallah herşey yolunda gider ve ikiniz da sağ salim kurtulursunuz. Sana ağrısız sızısız rahat bir doğum diliyorum arkadaşım. Bebeği kucağına alır almaz yaz buraya. Merakla bekliyorum haberlerini :))
Ben de seni çok özlemişim kuzum yoktun ne zamandır :) Dur bi sarılayımİda nasıl oldu herşey yolunda mı? Duaların için çok sağol canım benim inşallah güzel haberlerle gelicem :)
Kızlar selam 2 gündür hastanelerdeyim bi gelip özet geçeyim dedim. Dün gece nişanımın geldiğini ilan etmiştim burdan :) Geliş o geliş hafif hafif kanamam devam ediyor bugün hem radyoloji uzmanında hem de normal kadın doğumcuda ultrasona girdik. Suyum azalmış kanama var diye en geç yarın doğum olacak. Eve geldim toparlanıp gidicez saat 4te yatış olacak gece nst takibi ordan bişey çıkmazsa sabah suni sancıyla deniycez doğumu. İnşallah sağ salim Asumu kucağıma alırım. Benden haberler böyle kızlar hepinizi öpüyorum
Kızlar Funda'nın bebeği Arda'nın kusmuğundan kan pıhtısı gelmiş 2 gündür yoğun bakımdalarmış. Arda bebek için dua edelim biran önce iyileşsin ve annesinin kucağına kavuşsun.
selam kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir ben henüz tam anlamıyla iyileşemedim 11 gün oldu doğum yapalı 4-5 gündür idrarımı yaparken resmen çığlık atasım geliyordu yok karnıma dikişlerime kramplar giriyordu bugün doktorumu aradım tek dozluk bi ilaç verdi günde 4 lt. su dedi idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum eger 3 gün içinde geçmezse tekrar ararsın dedi inşallah geçer artık doktora gitmek istemiyorum biran önce iyileşmek istiyorum
12 saatlik sanci ve acilmalar sonrasi normal dogum ile saat 22 civari Kayra'yi kucagimiza aldik.
Biliyorsunuz pazartesi icin sezeryan randevumuz vardi AMA sanci ve nisan geldi Sabah ve normal dogum surecini baslattik.
Eminimm herkesin degisken bir dogum hiyakesi var. Ben bence anlatmayayim:)
Canım sezeryandan sonra çok kötü olmuşsun. Olaya başka yönden bak herşey biz insanlar için. Sezeryan olman gerekmiş olmuşsun. Yani bunu kafana takıp daha fazla bunaltma kendini.
Bende sezeryan oldum suyum bitmişti ve doğumuma daha 5 hafta vardı.Hamileliğim başından beride hakkımda hangisi hayırlı ise o olsun diye dua ettim.
Sezeryan oldum ve erkenden de ayağa kalktım ve sezeryandan sonra ikinci çocuğu yapacakmısın dediler bende Allah nasip ederse evet dedim. Gururla söylüyorum sezeryan olduğumu isteyen istediği gibi düşünsün bebeğimi riske atamazdım mecburen sezeryan oldum ayrıca mantar vardı rahimde yani normal doğurmam riskli olurdu doktorumda mecburen sezeryana alacağım seni dedi bende peki dedim.oldum bitti gitti bir iz var bebeğimden kalan :)
Önemli olan bebeğimin sağlığı benim sağlığım çok şükür iyiyiz. Çok şükür sizde iyiymişsiniz. düşünme olmuş bitmiş düşünüp canını sıkma.
Saolasın emelcim sanırım doqal doğuma fazla odaklanmıştım ve sezeryanı hiç aklımın ucundan geçirememiştim
Hala acaba Türkiye'ye gelseydim doğum için belki bunlar olmazdı diye de kendimi suçlamaya devam ediyorum
Sanırım istediğim şey için yeterince dua etmemişim Allah kabul etmedi isteğimi
Hayırlısı tabi ki de
Ben hala 2. Ciyi asla isteyemem gibi geliyor
Yine sezeryan olucam diye ödüm patlıyor
Çabuk toparlandım çok şükür
Bebeğimde iyi sadece klasik gaz problemi var
Bi de ilk 2 gün sütüm gelmediğinden biberonla mama vermiş hemşireler
Mamadan vazgeçirmeye çalışıyoruz
Onun dışında sorunumuz yok elhamdülillah
Sen de umarım iyisindir ve herşey yolndadur
Bebeğini kırkı çık tı mı
Allah kolaylık versin canım , insallah kolay bir dogum olur kolayca sagsalim bebeğini kucağına alırsınKızlar selam 2 gündür hastanelerdeyim bi gelip özet geçeyim dedim. Dün gece nişanımın geldiğini ilan etmiştim burdan :) Geliş o geliş hafif hafif kanamam devam ediyor bugün hem radyoloji uzmanında hem de normal kadın doğumcuda ultrasona girdik. Suyum azalmış kanama var diye en geç yarın doğum olacak. Eve geldim toparlanıp gidicez saat 4te yatış olacak gece nst takibi ordan bişey çıkmazsa sabah suni sancıyla deniycez doğumu. İnşallah sağ salim Asumu kucağıma alırım. Benden haberler böyle kızlar hepinizi öpüyorum
fundaarda çok geçmiş olsun.. Allahım hasta olan bütün yavrulara şifa versin...
My_honey gözün aydın. Allah gönlüne göre verdi, çok sevindim... anladığım kadarıyla zor bir doğumdu. geçmiş olsun bol bol dinlen.
günebakan doğum haberini vereceksin sandım:) hadi bakalım bekliyoruz..
bu gece rüyamda bir tane daha doğuruyordum. doktorla sıkı pazarlık yapıyorum bak dikiş olmıcak kesinlikle kesmiceksin diyorum. 37. hafta sunni sancı verip doğum yaptırmaya çalışıyor. bende sizden öğrendimya olmazz kendi sancımı beklicem felan diyorum.:) gece kalktıkca buraya bakıyorum. doğum yapanları takip ediyorum.. çok etkilenmişim gerçek gibiydi..
lionvirgo sanırım doğumunu tamamlamıştır.
kedicikler, aybike ve diğer sezeryan olduğuna üzülenler. üzülmeyin bak ebru şallı da sezeryan.. ne göbek.. ne sarkma.. ne ağrı.. ne sızı...
redquen nerelerde onu da merak ediyorum..
meltowski tecrubeli annemiz olarak bizi bilgilendiri misin? kardeşler arası dengeyi nasıl asğladın. bebeği nasıl karşıladılar. yardımcın var mı? hepsine nasıl yetişiyorsun.. oğlum bi değişik oldu. günde yüz kere öpüyor kardeşini. bebeği kollamak istemiyorum. yapma dediğim zaman çok içleniyor. hiç yoktan içli içli ağlıyor. kıyamıyorum.
Saolasın emelcim sanırım doqal doğuma fazla odaklanmıştım ve sezeryanı hiç aklımın ucundan geçirememiştim
Hala acaba Türkiye'ye gelseydim doğum için belki bunlar olmazdı diye de kendimi suçlamaya devam ediyorum
Sanırım istediğim şey için yeterince dua etmemişim Allah kabul etmedi isteğimi
Hayırlısı tabi ki de
Ben hala 2. Ciyi asla isteyemem gibi geliyor
Yine sezeryan olucam diye ödüm patlıyor
Çabuk toparlandım çok şükür
Bebeğimde iyi sadece klasik gaz problemi var
Bi de ilk 2 gün sütüm gelmediğinden biberonla mama vermiş hemşireler
Mamadan vazgeçirmeye çalışıyoruz
Onun dışında sorunumuz yok elhamdülillah
Sen de umarım iyisindir ve herşey yolndadur
Bebeğini kırkı çık tı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?