2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

heheheh al bendende o kadar doktor dün o kadar elledi parmakladı banamısın demedi hala duruyorum çarşamba suni sancıyla alalım diyor kabul etsemmi bilemedim çok acı çekermiyim

Canım cumada benim öyle olacak galiba,bi ağız tadıyla sancı çekip hastaneye gidemedik iyi mi

Kızlar Funda'nın bebeği Arda'nın kusmuğundan kan pıhtısı gelmiş 2 gündür yoğun bakımdalarmış. Arda bebek için dua edelim biran önce iyileşsin ve annesinin kucağına kavuşsun.

Cok gecmis olsun, insallah ciddi biseyi yoktur ve tez zamanda iyileşir , Allah şifa versin

Önceki sezeryanda korse takmadım ama hamilelik oncesinden kot pantolonlarimi zorla kapansada giydim doğumdan sonra , zamanla düğmeler kolay kapanmaya başladı sanırım toparlanmaya faydası oldu, birde oğlumu 19 ay emzirdim cok yememe ragmen cok zayıflamıştım oyuzden

Kızlar selam 2 gündür hastanelerdeyim bi gelip özet geçeyim dedim. Dün gece nişanımın geldiğini ilan etmiştim burdan :) Geliş o geliş hafif hafif kanamam devam ediyor bugün hem radyoloji uzmanında hem de normal kadın doğumcuda ultrasona girdik. Suyum azalmış kanama var diye en geç yarın doğum olacak. Eve geldim toparlanıp gidicez saat 4te yatış olacak gece nst takibi ordan bişey çıkmazsa sabah suni sancıyla deniycez doğumu. İnşallah sağ salim Asumu kucağıma alırım. Benden haberler böyle kızlar hepinizi öpüyorum

Ayy nasıl da özlemişim seni yavyum benim. İnşallah herşey yolunda gider ve ikiniz da sağ salim kurtulursunuz. Sana ağrısız sızısız rahat bir doğum diliyorum arkadaşım. Bebeği kucağına alır almaz yaz buraya. Merakla bekliyorum haberlerini :))

Arda kuzuya çok üzüldüm inşallah biran önce iyileşir. Neden olurmuş ki öyle bişey :26: Ben hastanedeyken inşallah hayırlı haberlerini alırız.

Arda kuzuya çok üzüldüm inşallah biran önce iyileşir. Neden olurmuş ki öyle bişey :26: Ben hastanedeyken inşallah hayırlı haberlerini alırız.

Sebebi belirsizmiş yenidoğanlarda herşeye rastlanabiliyor maalesef. Vücutlar savunmasız olunca bazı şeyler kaçınılmaz oluyor. Ben ida'da neler çektim mesela. Benim kuzum iyileşti çok şükür inşallah Arda kuzucuk da iyileşecek.

Ben de seni çok özlemişim kuzum yoktun ne zamandır :) Dur bi sarılayım İda nasıl oldu herşey yolunda mı? Duaların için çok sağol canım benim inşallah güzel haberlerle gelicem :)

fundaarda çok geçmiş olsun.. Allahım hasta olan bütün yavrulara şifa versin...

My_honey gözün aydın. Allah gönlüne göre verdi, çok sevindim... anladığım kadarıyla zor bir doğumdu. geçmiş olsun bol bol dinlen.

günebakan doğum haberini vereceksin sandım:) hadi bakalım bekliyoruz..

bu gece rüyamda bir tane daha doğuruyordum. doktorla sıkı pazarlık yapıyorum bak dikiş olmıcak kesinlikle kesmiceksin diyorum. 37. hafta sunni sancı verip doğum yaptırmaya çalışıyor. bende sizden öğrendimya olmazz kendi sancımı beklicem felan diyorum.:) gece kalktıkca buraya bakıyorum. doğum yapanları takip ediyorum.. çok etkilenmişim gerçek gibiydi..

lionvirgo sanırım doğumunu tamamlamıştır.

kedicikler, aybike ve diğer sezeryan olduğuna üzülenler. üzülmeyin bak ebru şallı da sezeryan.. ne göbek.. ne sarkma.. ne ağrı.. ne sızı...

redquen nerelerde onu da merak ediyorum..

meltowski tecrubeli annemiz olarak bizi bilgilendiri misin? kardeşler arası dengeyi nasıl asğladın. bebeği nasıl karşıladılar. yardımcın var mı? hepsine nasıl yetişiyorsun.. oğlum bi değişik oldu. günde yüz kere öpüyor kardeşini. bebeği kollamak istemiyorum. yapma dediğim zaman çok içleniyor. hiç yoktan içli içli ağlıyor. kıyamıyorum.

Ben de seni çok özlemişim kuzum yoktun ne zamandır :) Dur bi sarılayım İda nasıl oldu herşey yolunda mı? Duaların için çok sağol canım benim inşallah güzel haberlerle gelicem :)

Canım önceden hastalıklardan giremiyodum şimdi de akın akın misafir geliyor. Fırsatım olmuyo ki. Geçmişi de okuyamıyorum doğru dürüst kim bilir neler oldu ben yokken :26: Çok özledim burda dönen sohbetleri

dualarımız seninle canım...Allah ikinize de kolaylık versin, sağlıkla bebişini kucağına al :) güzel haberlerini bekliyoruz

canım öncelikle gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallahh..

çok büyük geçmiş olsun inş. tez zamanda iyileşirsin..

gözün aydın canım.. kayramız hoş gelmiş allah analı babalı büyütsün inşallah..

Kızlar Funda'nın bebeği Arda'nın kusmuğundan kan pıhtısı gelmiş 2 gündür yoğun bakımdalarmış. Arda bebek için dua edelim biran önce iyileşsin ve annesinin kucağına kavuşsun.

ayyy çok üzüldüm.. inş çok ciddi birşey değildir.. en yakın zaman da Arda kuzucuk, annesini fazla üzmeden sağlığına kavuşup annesinin kucağına gelir.. Allahtan acil şifalar diliyorum..

Saolasın emelcim sanırım doqal doğuma fazla odaklanmıştım ve sezeryanı hiç aklımın ucundan geçirememiştim
Hala acaba Türkiye'ye gelseydim doğum için belki bunlar olmazdı diye de kendimi suçlamaya devam ediyorum
Sanırım istediğim şey için yeterince dua etmemişim Allah kabul etmedi isteğimi
Hayırlısı tabi ki de
Ben hala 2. Ciyi asla isteyemem gibi geliyor
Yine sezeryan olucam diye ödüm patlıyor
Çabuk toparlandım çok şükür
Bebeğimde iyi sadece klasik gaz problemi var
Bi de ilk 2 gün sütüm gelmediğinden biberonla mama vermiş hemşireler
Mamadan vazgeçirmeye çalışıyoruz
Onun dışında sorunumuz yok elhamdülillah
Sen de umarım iyisindir ve herşey yolndadur
Bebeğini kırkı çık tı mı

canm ben türkiyedeyimde ne oldu ya. normala girdim o masaya yattım beni ordan sezeryana aldılar.. bende şuan büyük konuşmak istemiyorum ama hamile kalıcam die aklım cıkıyor.. normal dogurabılseydm 3-4 yıl sonra hamile kalmak isterdim ama şuan gözüm hiç yemiyor

Allah kolaylık versin canım , insallah kolay bir dogum olur kolayca sagsalim bebeğini kucağına alırsın

Dengeyi sağlamak zor oluyor canım gercekten , sabırlı olmaya çalışıyorum ama herzaman başaramıyorum , oğlum 2011 agustos doğumlu, o doğduğunda kızım 4 yaşındaydı , dedigin gibi sevmeye çalışıyordu ,5 aylikken ben mutfaktayken kucağına almaya çalışmış , düşürdü 1 kere, cok sukur bisey olmadı .
kızıma zaman ayıramıyordum , oğlanda hic uyumuyordu cok yoruyordu beni, sonra kızım kreşe başladı hem o mutlu oldu arkadaşlarıyla , hem ben rahat ettim
Simdi kız 6 yasında , o alışkın , ondan yana sorunumuz yokta , oğlan 2 yasında , bebekle yalnız bırakmamaya çalışıyorum aklı ermiyor çünkü , kafasına filan vurmaya calisiyor , bebekten çok beni o yoruyor , bakıcımız var aksam esim gelene kadar kalıyor , yinede elimden geldigince oglumla ilgilenmeye calisiyorum bebegi kiskanmasin diye,
sagolsun kızım da cok yardımcı, bu yıl okula baslayacak , Ocak gibi ben ise başlayınca 2 numarayı kreşe vericem, bebise de bakıcı bakacak, boyle bi çözüm bulmaya çalıştık
Allah yardımcımız olsun , sabrımızı arttirsin . bebeklerin ilk zamanları geçip kendine yetmeye baslayincaya kadar büyükler biraz eziliyor galiba, insallah en iyi sekilde dengeyi kurabiliriz
Cok uzattım kafanizi sisirdim ama iste boyle uğraşıp duruyom bende

Canım hic Türkiye diye düşünüp kendini uzme , Türkiye'de sezeryan daha kolay , bakanlık sezeryan oranlarını düşürmek icin yaptırımlar getirmeye çalışıyor
Ayrıca sezeryan sonrası normal dogum yapan insanlar da cok var , canını sıkmamaya calis , hersey olacağına varıyor , insallah bundan sonrası cok guzel olur

kızlar sezeryan konusunda nıye bu kadr uzuntulusunzzkı..onemlı olan sağlıkla kucağımıza almaktı cok sukur aldık..aramzda normal doğurup sorunlar yasayan arkadaşlarımızda var..evt sezeryan gerçekten zorr agrılarr dayanılmazz ama gecıyo..karında kalmıyor bn bugun 11.gunumdeyım karnım kuculmeye bsladı ve kıloda verıyorm...ayrıca bebegım dünyaya gldı bn dogurmuss gözüyle goruyormm kndımı o surecıı yasamasamda....FUNDACIMM arda bı an once ıyılessn ınss..dualarm sızınle ..GUNEBAKANCM az kaldıı güzel hberlerle gel ınss asu bebısı sağlıkla kucağına al ınss

Ben artık gelmek isteyen misafirleri reddetmeye karar verdim. Yorgunluktan şutum kesiliyor. Moralim bozuluyor kuzum ac kalıyor .

Arasta canım Hosgeldin :)

Gunebakan hadi bakalım Allah yardımcın olsun sag salim kızını kucağına al insallah. İyi haberlerle gel geri tamam mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…