- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.061
Selam bize doktor 1aylik olunca gelin kalca cikigina bakilacak denildi... ihmal etmeyin ablam 3aylikken yaptirdi...kalca cikigi var cift kat bezle gecer demis cocuk doktoru....ablam 15gun bezledi ici rahat etmedi ortopedi doktoruna goturdu bezle olmaz dediler aparat takildi bacaklarina 6 aylikken iyilesti ihmal eetmeyin birinci ay yada 2 ayda kesin yaptirin....Kızlar merhaba
Kalça çıkığı için ne zaman kontorle gittiniz ?
Birde özel aşıları yaptırmayı düşünüyor musunuz ?
Bende bir kac gun once senin gibi oldum... titreme usume geldi ustumu falan orturdum sonra ter basmaya basladi annem lohusa kadinlarda olur dedi pek onemsemedikbugun dus aldim 12 gibi goguslerimde sizi var bi usuyo bi yaniyorum sutbirikti dedimsagdim emzirdim ama hala gecmedi nedendir bilginiz vzr mi
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar. kadın doğumcunuz 40 gün sonunda kontrole çağırdı mı acaba. benim doğumdan sonra bazı sıkıntılarım olmuştu. rahim kücülmediği için sağ böbreğe ve toplardamara baskı yapıyordu. 40 güne kadar küçülür demişlerdi. 1 ay oldu karnım o zamana göre daha küçük, ayaklarımdaki şişliklerde indi ama biraz daha var gibi. o yüzden tam olarak normale dönüp dönmediğini merak ediyorum. kırkımız çıkınca kontrole gitmek gerekiyor mu merak ettim.
Benim doktorum gel dedi
Sezeryandan bir hafta sonra kontrole gittim ..... hersey yolunda dedi...
Sezeryan izini azaltici krem verdi
..karnini icine cek birak otururken yururken surekli yap dedi
.korse giy dedi ama bir beden buyuk dedi vucudun toparlanir dedi..
Birde bol bol su dedi...
40 bitincede genel bir kontrol yapalim dedi....
Canım şu an ben varım galiba yalnızca topikte ama ben de senin işine yaramam ki :)))) inşallah bilen biri vardır ve yardımcı olur zira benden sana hayır gelmez.azimliyim,benim kızı Ağustos'a yetiştiricem,bakarsınız 31 Ağustos'ta doğururum.
Bende Egepolde Doğum Yaptım. Hangi Doktora Gösteriysun Canım Bebişi?
bugun dus aldim 12 gibi goguslerimde sizi var bi usuyo bi yaniyorum sutbirikti dedimsagdim emzirdim ama hala gecmedi nedendir bilginiz vzr mi
Canim benim seni gordugume sevindim...ne cok zaman oldu
)
Hakkaten durmuyoruz ama napimmm bize yardim etcek hatun akrabalarimiz yok ama bunada cok sukur.dr um da ne kdar hareket etsen o kadar iyi dedi taburcu ederken ama 10 gun sonra nerden ciktiysa bu kuyruk sokumu agrisi nefesimi kesiyo( zaten o sebepten totomu koymam yere imkansizz
Yrn ilk is dr u aricam hemen sabah olsa diyormmm
Canım senin göbeğin indi mi aşağıya?benimki hala iri ve diri yukarılarda da,doğuma yakın aşağı doğru düşüyormuş ya ondan sordum.sen ve ben mi kaldık yani yalnızca doğurmayan?
iyi akşamlar kızlar bu gün doktora gittik oğlum 3500 gr olmuşartık çarşamba mudahale eder alırız dedi doktor alttan muayene etti biraz çamurumsu akıntım geldi şimdide az az geliyo bu akıntının peşinden sancım başlarmı acaba ne dersiniz
Sut atesi denen sey heralde canim bol bol emzir kalanini da sag mutlaka. Gecmis olsun...
Cagirdi. Tam kirkta hafta iciydi gidemedim hafta sonu da yazligina gitmis gene gidemedim. Bu cumartesi insallah :))))
Benim de regl agrisi gibi agrim oluyor bazen. Tirsmiyor degilim :) rahim toparlaniyordur ondandir diyorum ama sanki farkli gibi geliyo bazen. Biraz pimpirikliyim ameliyat oldugum icin
Hic istemiyodum ya hala icime sindiremedim sezaryeni
Bugun benim oglum kendini aşti, sadece yarimsar saatten toplamda 2 saat uyudu 7den beri. Su an zombi gibiyim resmen
Kızlar unutmadım sizide merak etmeyin,yalnızca o an cevaplaya basıvermişim.hatta kendim içinde 31 Ağustos'ta bile olsa doğurup Ağustos anası olucam yazdım ama inşallah o kadar uzamazı eklemedende pat diye gönderivermişim.Zerre'cim yani kaldı 2 gün.cebren ve hile ile geliyor artık yani senin velet.eee zahmet olacak ama artık buyursun gelsin.tohuma kaçacaklar yakında zaten.Katre'cim süper sancılarmış 40-50'ler,biz daha göremedik o sayıları.son derece stabil ve tümseksiz tertemiz bir nst ile dönüyorum.göbek bile daha memelerle birleşik gibi daha ne diyim size de durumumun vehametini anlayın.doktorum yarın beni görünce kusacak artık valla,bu kız çocukları erken gelir lafını duyarsam bi daha naparım bilmiyorum.yarın doktor dönüşü bomboş mesaj gönderirsem bilin ki utancımızdan yazamadık bişey :)))))
Yalovacim ben anlamıyorum walla düşüp düşmediğini esime soruyorum o nerden anlayacaksa :))) yok daha yukarda diyo... Benim aslında agustos 28 doğumum.. Kk üye olurken 25 yazasım geldi öyle yazdım.. Sonradan acaba icime mı doğdu taaa o zamanlar dogum 25 inde mi olacak acaba diye düşünürken onu da atlattık şimdi çarşamba günkü kontrolümü bekliyorum 40+ 0 olacağım gün buyuk gün... Gecen kontrolde açıklık 1 cm di.. Doktorumda hastaneden ayrılıyor ay sonunda dogum üstü doktor değiştirme durumum da var yani karmakarisigim ama tek istegim hayırlısı ile bebeğimi dünyaya getirmek...Canım senin göbeğin indi mi aşağıya?benimki hala iri ve diri yukarılarda da,doğuma yakın aşağı doğru düşüyormuş ya ondan sordum.sen ve ben mi kaldık yani yalnızca doğurmayan?
Hayirlisi olsun canim bakarsin carsambayi beklemez sancilanirsin
canım bizede çağrı bey geldi odaya kontrole. ben özellikle çağrı beye randevu aldım kontrol için. bence gayet ilgili, liste halinde hazırlayıp götürdüğüm her soruma da gayet güler yüzle cevap veriyor. ben memnunum. Nasıl bir ilgisizlik yaptı ki ?doğumdan hemen sonra Çağrı Çakır gelmişti canım odaya kontrol için, 4. gün randevusunu da tesadüf ona verdiler...
gerçi nette hep olumlu yorumlar var ama bana çok ilgisizmiş gibi geldi. sizin doktorunuz kim ve memnun musun?
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar. kadın doğumcunuz 40 gün sonunda kontrole çağırdı mı acaba. benim doğumdan sonra bazı sıkıntılarım olmuştu. rahim kücülmediği için sağ böbreğe ve toplardamara baskı yapıyordu. 40 güne kadar küçülür demişlerdi. 1 ay oldu karnım o zamana göre daha küçük, ayaklarımdaki şişliklerde indi ama biraz daha var gibi. o yüzden tam olarak normale dönüp dönmediğini merak ediyorum. kırkımız çıkınca kontrole gitmek gerekiyor mu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?