- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.161
İlişki mi o da ne ?
Saolasın emelcim sanırım doqal doğuma fazla odaklanmıştım ve sezeryanı hiç aklımın ucundan geçirememiştim
Hala acaba Türkiye'ye gelseydim doğum için belki bunlar olmazdı diye de kendimi suçlamaya devam ediyorum
Sanırım istediğim şey için yeterince dua etmemişim Allah kabul etmedi isteğimi
Hayırlısı tabi ki de
Ben hala 2. Ciyi asla isteyemem gibi geliyor
Yine sezeryan olucam diye ödüm patlıyor
Çabuk toparlandım çok şükür
Bebeğimde iyi sadece klasik gaz problemi var
Bi de ilk 2 gün sütüm gelmediğinden biberonla mama vermiş hemşireler
Mamadan vazgeçirmeye çalışıyoruz
Onun dışında sorunumuz yok elhamdülillah
Sen de umarım iyisindir ve herşey yolndadur
Bebeğini kırkı çık tı mı
kızlar özel olacak kusurabakmayın.. sezeryan olup 40 ı çıkıp ilişkiye giren var mı? ben 38. günümde oramdan ameliyat olmam lazım. içerde bişeyler çıkmış doktorum almam lazım dedi. kesip dikiş atacak. anlayacağınız hem alttan hem üstten dikişliyim. ve korkuyorum ilişkiden açıkçası.. sizde ki etkileri ne oldu. beni neler bekliyor merak ediyorum
hahahaha güldürdün kız beni..İlişki mi o da ne ?
Henüz kırkımız çıkmadı ama çıksın gireceğim :) çok özledim kocamı çok zor beklemek valla :)
kızlar özel olacak kusurabakmayın.. sezeryan olup 40 ı çıkıp ilişkiye giren var mı? ben 38. günümde oramdan ameliyat olmam lazım. içerde bişeyler çıkmış doktorum almam lazım dedi. kesip dikiş atacak. anlayacağınız hem alttan hem üstten dikişliyim. ve korkuyorum ilişkiden açıkçası.. sizde ki etkileri ne oldu. beni neler bekliyor merak ediyorum
hahahaha güldürdün kız beni..
valla canım ben neredeyse 4 aydır unuttum.. ve korku başladı. kırkımız 13 eylüle geliyor fakat 10 unda altımdan kesilip biçilcem. ağustos sonu doğuran anneler halvete girerken biz kocayla gün sayacaz. deneyimlerini anlatırsın bize. acıdı acımadı şeklinde. 40 ın ne zaman çıkıyor acep?
Canım bende alttan dikişliyim oraya fitil bile sokamıyoum gerisini sen düşün :)) ama senin ki benim ki gibi olmaz tahminimce benimkinden çocuk çıktı doktorun koca eli girdi follofoş oldu anlıycağın
Pazar çıkıyor canım Olur söylerim ama öncesinde doktoruma gideceğim bakalım izin verecek mi çünkü mantar vardı bende :)
canım geçen hafta çocuk doktorumuz sakın gaz yapar diye hiç bir yiyeceği kesme dedi. Süt daha önemli...
Asiri yemedigin muddetce bence hicbir yiyecek cokta gaz yapmaz diye dusunuyorum.. agri konusuna gelince benimde 5gun oldu spinalle dogum yapali hala agrim var ilk kizimdada spinalle olmustum ve biliyorum bu agriyi maalesef birmuddet cekmeye mahkumuz.. devam eder daha hemen agri gitmiyor sirttan ama zamanla duzeleceksin..
Herkeze sutunun ywttigini soyleme kendine bile fazla soyleme insan kendisine bile nazari deger bilgin olsun canim
desene senin durum benden daha vahim :)
inş izin verir canım
yok canım hiç uzatmadın. bilakis uzun uzun yaz lütfen. çok bocalıyorum. ikisine bakamıyacakmışım gibi geliyor. dışarı beraber çıkmaya çok korkuyorum. dikaktim dağılacak araba süremicekmişim gibi. büyük oğlum çok sıkılıyor. onun için su kaplumbağası almayı düşündüm. biraz oyalanır mı acaba. hayvanları çok seviyor. en kolay bakılanı diye düşündğm. hem de ömrü uzun oluyormuş galiba. ölürse bakamazsak çok üzülürüm. iki hafta sonra okula başlayacak inşallah. umarım sorunsuzca okuluna alışır..
Hazir konu acilmisken; ben de sezeryan olmama ragmen cinsellikten cok sogudugumu hissediyorum. Lohusaligim hic bitmesin istiyorum. Dr randevusunu erteliyorum hep. Serbest artik derse diye. Kocama hayir demekten imtina ediyorum cunku :'( neden bole oldum?
Canım bocalamakta haklisin ama bakarsın ikisinede merak etme, sadece ilk zamanlar bebek kucukken biraz zorluyor , bebek ele avuca gelince , emeklemeye başladığında ona ayırdığın zaman azalıyor ,ozaman digerine daha cok vakit ayirabilirsin, zaten 1 yasından sonra bebeklerin cok ağırlıkları kalmıyor , ozaman cok rahat ilgilenilebilir diğer kardeşle. Ben hamileyken diger ikisini parka filan götürüyordum , tam düzenimizi oturtmuştuk 3. GeldiAllah kolaylığını verir insallah , sende sıkma canını , ilk zamanlar biraz zorlar ama sonra zamanla hersey düzene girer insallah
Kaplumbağa iyi olur , ilgisini ona yöneltir kendini daha iyi hisseder belki
canim, benim oglum da sirtustu yatmayi pek sewmiyor hep yuzustu yatmak istiyor. Oglen sirtustu de yatiriyorum dinlensin die. Nie zararli oluomus ki? Kuvozdekileri hep yuzustu yatiriolar! Hem de kusarsa bi problem olmaz.
canm ben hiç yatırmadım.. Geçen mevlüdümüzde teyzem masalı öyle yatırdı daha rahat yatarmış die ama aklım çıktı. Sankş nefesi rahat alamıyor gibi geldi. Teyzeme on kere bak bakayım değip durdum..ama zararı varmıdır bilmiyorum canm bebeğin nasıl mutluysa öyle yatır.. Sonra sgene çevirirsin
ida boğulma tehlikesi geçirdiğinden beri yani ilk günden beri yan yatırıyorum ben. O gün hemen yan yatırma yastığı almıştık çocuk doktoru yüz üstü yatırmayı önermiyoruz demişti.sebebini sormadım ama önermiyoruz dediyse yüzüstü yatırmak doğru değil demek ki.
Ne güzel epey kalabalıklaşmış buralar,ne üzücü ki Arda rahatsızlanmış.hepinizin iyilik haberlerinizle mutlu olduğum kadar Arda'ya da üzüldüm.Allah şifa versin minik kuzuya.inşallah basit bişeydir ve en kısa sürede yine evlerinde olurlar.Funda'cın Allah gayret kuvvet versin,iyilik versin size.Günebakan sen doğurmadın mı kız daha? Hayırlı olsun mesajını bile yayınladım ben.Allah yardımcın olsun canım.hastane yolundasınızdır heralde şu an.Gelelim bana,ben de yine TIK yok.hatta doktor bence eylül ayını bile bulabilir dedi.hatta içime 1 eylül gibi doğuyor dedi bizde kı.ımıza baka baka döndük.eve döndüğümüzde bebek kurabiyesi yapım ekibi bizi bekliyordu ama kahvemizi içip 3-4 gün daha öteleyip herkes evine döndü.geçen haftadan beri yalnızca 100 gr almış,artık pek kilo da almıyor.kaldım mı eylül analığına????
İda boğulma tehlikesi geçirdiğinden beri yani ilk günden beri yan yatırıyorum ben. O gün hemen yan yatırma yastığı almıştık çocuk doktoru yüz üstü yatırmayı önermiyoruz demişti.Sebebini sormadım ama önermiyoruz dediyse yüzüstü yatırmak doğru değil demek ki.
Kızlar Funda'nın bebeği Arda'nın kusmuğundan kan pıhtısı gelmiş 2 gündür yoğun bakımdalarmış. Arda bebek için dua edelim biran önce iyileşsin ve annesinin kucağına kavuşsun.
Allah acil şifalar versin...dualarımız ikisiyle
Cok gecmis olsun, insallah ciddi biseyi yoktur ve tez zamanda iyileşir , Allah şifa versin
Önceki sezeryanda korse takmadım ama hamilelik oncesinden kot pantolonlarimi zorla kapansada giydim doğumdan sonra , zamanla düğmeler kolay kapanmaya başladı sanırım toparlanmaya faydası oldu, birde oğlumu 19 ay emzirdim cok yememe ragmen cok zayıflamıştım oyuzden
Arda kuzuya çok üzüldüm inşallah biran önce iyileşir. Neden olurmuş ki öyle bişey:26: Ben hastanedeyken inşallah hayırlı haberlerini alırız.
fundaarda çok geçmiş olsun.. Allahım hasta olan bütün yavrulara şifa versin...
My_honey gözün aydın. Allah gönlüne göre verdi, çok sevindim... anladığım kadarıyla zor bir doğumdu. geçmiş olsun bol bol dinlen.
günebakan doğum haberini vereceksin sandım:) hadi bakalım bekliyoruz..
hay allah ya, inşaallah biran önce iyileşir kuzucuk..acil şifalar..
ayyy çok üzüldüm.. inş çok ciddi birşey değildir.. en yakın zaman da Arda kuzucuk, annesini fazla üzmeden sağlığına kavuşup annesinin kucağına gelir.. Allahtan acil şifalar diliyorum..
kızlar sezeryan konusunda nıye bu kadr uzuntulusunzzkı..onemlı olan sağlıkla kucağımıza almaktı cok sukur aldık..aramzda normal doğurup sorunlar yasayan arkadaşlarımızda var..evt sezeryan gerçekten zorr agrılarr dayanılmazz ama gecıyo..karında kalmıyor bn bugun 11.gunumdeyım karnım kuculmeye bsladı ve kıloda verıyorm...ayrıca bebegım dünyaya gldı bn dogurmuss gözüyle goruyormm kndımı o surecıı yasamasamda....FUNDACIMM arda bı an once ıyılessn ınss..dualarm sızınle ..GUNEBAKANCM az kaldıı güzel hberlerle gel ınss asu bebısı sağlıkla kucağına al ınss
Canim çok gecmis olsun. Kisa sürede iyileşir minik kuzun ins. Dua ediyorumelegin icin .
Hepimiz ayri ayri sinandik. Yenidoganlar böyle demekki. Ama bir gercek var ki onların bize ihtiyacı var güçlü olmaktan başka çaremiz yok onlar icin
Ne güzel epey kalabalıklaşmış buralar,ne üzücü ki Arda rahatsızlanmış.hepinizin iyilik haberlerinizle mutlu olduğum kadar Arda'ya da üzüldüm.Allah şifa versin minik kuzuya.inşallah basit bişeydir ve en kısa sürede yine evlerinde olurlar.Funda'cın Allah gayret kuvvet versin,iyilik versin size.Günebakan sen doğurmadın mı kız daha? Hayırlı olsun mesajını bile yayınladım ben.Allah yardımcın olsun canım.hastane yolundasınızdır heralde şu an.Gelelim bana,ben de yine TIK yok.hatta doktor bence eylül ayını bile bulabilir dedi.hatta içime 1 eylül gibi doğuyor dedi bizde kı.ımıza baka baka döndük.eve döndüğümüzde bebek kurabiyesi yapım ekibi bizi bekliyordu ama kahvemizi içip 3-4 gün daha öteleyip herkes evine döndü.geçen haftadan beri yalnızca 100 gr almış,artık pek kilo da almıyor.kaldım mı eylül analığına????
funda arkadaşımızın allah yardımcısı olsun inş..
günebakan canım inş cok kolay bi doğum olur allah yardımcın olsun bizlerede dua et
dualrımız arda bebekle rabbim şifasını versin
yavrum benim yaaa rabbim beterinden korusun. inşallah tez zamanda iyileşir.. fundacımda yavrusuna kavuşur.. rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?