2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canm inş. odanıza çıkmışsınızdır ve böyle üzücü birşey daha yaşamazsınız. bu son olsun inşallah

ay canım valla o 40 gelsin istemiyorum eşim resmen şafak sayıyor kaç gün kaldı diye..

canm bu zamana kadar yanımda annem kalıyordu gece uykusuzluğu çok çekmemiştim emzirmek için annem beni uyandırıyordu ama kızım emmicem diye inat edince annem bakıyordu. dün öğen eve gitti kendine güven biraz bu gece dene bakalım bi bakabilcekmisin dedi.. iş başa düştü napcaz bakcaz.. gece ayaktaydım gözlerimden uyku akıyor kızım nasıl aglıyor. eşim kalkıyo piş piş yokkk uyumucam dio.. bişekilde uyuttum ama sabah kadar mıyık mıyık dediğin gibii hep sesi çıkıyor.. sabah 10 oldu bende gram uyku yok kızım bakınıyor kafam düşüo resmen annem geldi kapıyı zor actım. bidahada uyku uyuyamadm.. annemi salmadım bugün. zaten cuma günü kayseriye gidecek ablamın yanına ozaman papazı yicem napıcam bilmiyoru mvalla. allah güç versin

canım acı elma yağı bizi çok rahatlattı. bizde sap veriyoruz dr. devam edin ama bu yagıda kullanın dedi.. karnına masaj yapıyorum topuklarınada sürüyorum.. gaz için her bebeğe herşey iyi gelmiyormuş. bizimde denemediğimiz şey kalmadı valla.. sapla beraber bitane daha bitkisel damla veriyoruz.

Son düzenleme:
Günaydin annişler
15.gündn snra devit-3 damlasını nasıl veriyorsunuz günde kac sefer
birde dogumdan sonra benim istahim pek kalmadi aciktgim icin zorla yiyorun biraz bisey elevite devam etsemmi acaba sizdede var mi boyle bi durum. Hamilelikte toplam 16 kilo aldiim 10 kilosu gitti dogumdan bugune 54ten daha asagiya dusmek istemiyorum

Devit-3 ü günde 1 kere 4 damla veriyorum.. Ama damla ucu çok çirkin ağzına damlatamıyorum kaşığa 4 damla damlatıp o şekilde veriyorum.. Benim doktorum kendi vitaminime 40 gün daha kullanmamı söylemişti Eleviti ben doğumdan sonra bırakmadım içiyorum.. İştahsızlık bendede var ama sanırım sezeryan acısından yemek aklıma bile gelmedi uzun bi süre :/

günaydın kızlar. gaz sorunu için doktor bize NURSE HARWEYS diye bitkisel şurup verdi. Allah a şükür daha hiç gaz sorunu yaşamadık. artı ben rezene çayı içiyorum. sütümden ona geçtiği için yine rahat.. kendi kendine ben dokunmadan gazını çıkartıyor

ay canım valla o 40 gelsin istemiyorum eşim resmen şafak sayıyor kaç gün kaldı diye..

canım ne yalan sölim. benim de pek isteğim yok ama. kocalar boş kaldı.. anneliğe alışıp kadınlığımızı unutmamamız lazım. annelik ayrı kadınlık ayrı. bir çok evlilik kadınların annelik duygusuyla yaşayıp kadınlığı unuttukları için çatırdamakta.. kocalara da yazık :)

bende günde 1 defa 4 damla olarak kullanıyorum canım.. ben elevite de folikasitede devam ediyorum. hatta balıkyağımı da içiyorum.

ahh canım ahh. durumlar hep aynı. gündüz uyuyor gece ayakta cadı gibi.. benim içim geçiyor o fıldır fıldır bakınıyor. ağladıkça da yok sallamaya alıştırmıcam yok kucağa alıştırmayacağım çabaları anlamını yitiremiyor.. hep kucağımda mememde uyumak istiyor. mememde sorun yok. ama emmesi bitipte beşiğine yatırırken yine kalkıyor yine meme istiyor. doymuyor mu yoksa şımarıklık mı yapıyor anlamıyorum.. meme uçlarım ve psikolojim harap durumda.

Kizlar bu 40 hafta 9 ay 10 gun mu demek yoksa 9ay mi ??
Ben bugun 40+3 oldum bizimkiden hala ses seda yokta bende tedirgin olmaya basladim

KiZlar nasil korunacaksınız? Ben aslında 3 aylık iğneler varmis onlardan düşünüyordum ama emzirirken olmaz dedi doktor.esin korunacak dedi. Ben prezrvatif delik falan olur diye korkuyorum.
2 katmı kullansak

Olabilir canım bencede kötü bir güne denk gelmişsin. Nasıldı bu gidişinde ? Bende bugün gideceğim kontrole :) Bende Hakan Beyin Hastasıydım, doğumuma da o girdi. Hakan beyden de çok memnundum. Yine hamile olsam yine ona giderim

KiZlar nasil korunacaksınız? Ben aslında 3 aylık iğneler varmis onlardan düşünüyordum ama emzirirken olmaz dedi doktor.esin korunacak dedi. Ben prezrvatif delik falan olur diye korkuyorum.
2 katmı kullansak

hahaha.. canım biz evlendiğimizden beri ne ben hap kullandım ne de o şapka taktı o geleceği zaman anlayıp çıkıyordu. bebek isteyene kadarda bir kaza olmadı Allah a şükür..

Bugun 40 imiz cikti kizlar.
Nelrr yapilir bilmiyorum..
Banyo yapip disari cikacaz oglumla..
Hic kimsem yok annemler koydeler..
Parka gotuucem cocuklarimi.
Cok garipliyorum boyle birbasina olmak ne zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…