2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım nedenini anlamamışlar galiba peki tanı ne? Midesi ile ilgili mı?

Güçlü olma zamanı şimdi çok haklisin sen çok akıllı bir kadinsin. Üstesinden gelemeyeceğiniz yok sizin. Yarın iyileşmiş olacak arda

İNAN OKURKEN YÜREĞİM PARE PARE OLDU cnm Allahım kimseyi evladıyla sınamasın bende 2 gün küvözde kalıp mememi tutamadığında kızım çok kötü şeyler yaşadım inşallah tez zamanda iileşir kuzun cnm benim Allahım şafi sıfatıyla şifasını versin inşallah

canım o ağrı bana ameliyattan hemen sonra hastanede girdi...belimden sağ omzuma kadar çıkan kas ağrısı, ama öyle böyle değil...hareket ettirmedi iki gün, mesela sağ tarafıma hiç yatamadım, sağ kolumu kullandığımda belime bıçak saplanıyor sanki...ebe epidural yüzünden kas sertleşmesi dedi, hergün düzenli masaj yapacakmışım yoksa yer edermiş

iştah konusunda seninle aynıyız, hatta ben sütüm mü yetmiyor dedim ama emiyor, üstüne mama istiyor, yarım saat geçiyor yine emiyor...mama konusunda da limiti yok, dün babası çocuk aç istiyor diyip dayamış mamayı. tamamını yemiş fazlasını çıkartmış

Allahim ne zor, acil sifalar diliyorum (

süt üreten bir hormon isteksizliğe yol açıyormuş. ve orada kuruluk yapıyormuş.. bakalım nasıl olacak..

canım benim.. üzülme demek boş ama ağlama olur mu? oğlunun sana ihtiyacı var. ona bakarken hep gül. seni ağlarken görmesin. güler yüzünü görsün. Rab im tez zamanda kavuştursun sizi inş.. bir daha göstermesin.. onlara gelcek olan bize gelsin..

Kizlaarr sonunda bebegimi kucagima sag salim alabildim sukurler olsunki suan 11 gunluk olduk dogum hikayemide yazcm mtlaka musait olunca :)) bu arada fundacm gecms olsn Allah acil sifalar versin uzulme duzelir cnm.

Yazdiklarini okurken icim eridi resmen gozlerim doldu hepimz anneyiz ve yasadigini yuregmde hssettm.ama cok guclusun bebegnn sana ihtiyaci oldugunu biliyosun ve dmdik ayaktasn..bz burda bi aileyiz aylardir arda bizimde bebegmzz dualarm szinle yrin guzel bi gun olucak bze guzel hberler vericeksn inaniyorm bn canim

Çok şükür durumla ilgili haber aldık senden ve güzel gelişmelerle gelmişsin çok şükür.mahvolmuşsunuzdur eminim ama bak Arda çok şanslı ki sizin gibi anne babası var ve hemen gerekeni yapmışsınız.O da iyileşmeye başlayarak üzerine düşeni yapmış annesi.göreceksin bak yarın odaya,öbür gün de evdeki odasında olacaksınız.Arda'cık bu kadar güçlüyken,sizin gibi ailesi bizim gibi bol bol dua eden teyzeleri varken iyileşecek tabi,sen merak etme.AYBİKE,bana olan inancın ve güzel temennilerin için çok teşekkür ederim canım.benim bile bugünden sonra umudum kalmamıştı.bi de doktor da teyid etti ya eylül başı olabileceğini,iyice gardım düşmüştü.Şu cinsellik olayına doğuranların yaklaşımı süper yaaaa,çok güldüm :)))) bugün eşim odaya girmeden doktorum spermlerin doğumu başlattığını söyledi,biliyordum zaten ama eşim kabul etmiyordu.içeri girerken duydu bunu eşim,şimdi zamanını beklesin demek ki daha tam olmamış :))) diye düşündüğü için daha da dikkat edecekmiş.bizde de durumlar tam tersi,kocamın tepesinde ben geziyorum ( biraz menfaat icabı olsada) inşallah sizlerde en geç 1 aya fiziksel olarak toparlanıp eski çatır çatır günlerinize dönersiniz :))))

Bu cnsellik konusunu bnde sorucaktm..bnde durumlar farkli malumm topign en sabirli kocasi acik ara bnmki..eylulu yaptik bda tik yoktu bzde..doktor fitil vermisti onu bile zar zor ittiriyodm..aciklik muayenesnde allah canimi acidi..bnmki 4 gozle kirkimn cikmasini bkliyo bnde yeni gelin gbiyim sanki gerdege giricem..cnku bildgniz unurrm bn o olayi canlar....bde dogumdn snra cok acidigni soyluyolarr imdattt yardmmm;-)

ARDA bebeğimize çok geçmiş olsun İnşalalh çıkar hastaneden artık.tüm dularımız senin için yavru.

ben de en son oturp sizie yzıyorum perşembe günü hastaneye girdik sabah 9 da suni sanciyla doğumu başattık ama bir saat içinde 2 sm açılmadan sonra hiç ilerlemedi her 2 saatte baktılar ama yok ve yok yarım sm bile ilerlem yok.dr sonuna kadar zorlayacağız dedi bazen ani bir açılma oluyor falan dedi.ama saat akşam 4.30 ta bebek kalb tonu bozulmaya başlayınca acil sezarayan alındım.ağladım ben korkuyorum dedim uyutun ama yook dediler böyle daha iyi bebeğini göreceksin şimdi bak 2 dk sn.öyle de oldu anlmadan bebek ağlamalar mis kokulu sıcack yanaklar benim yanağıma geldi.:)o anda herşey anlmasız kaladı normal mı sezayan mı hiç önemli değilmiş duygu hep aynı harika bir duygu.şanslıyım sanım artık ayaktayım iki gündür yalnıız oğlumlarla ve şükür işyiyiz bu işi başaracağız.

kızlar duurm nasıl sizde benimki sürekli memede bir emme seyanslarımız 2 saat sürüyor arada gaz çıkart biraz dinleniyor bakanıyor öyle ikisa geçiyor.dün 4 günlük kontolümüz vardı 130 gr vermiş yavru aa dr rahatlattı çok normal dedi.bebek beyaz sarılık yok.sık sık emzirceğiz pazartsi yine kontrolumuz var.İnşallah kilo aolmaa başlarız.sütüm çükür gelmeye başladı şükür.bugun baya incir yedim ve sütüme iyiy geldi haberiniz olsun.

çok teşekkür ederim desteğin için...doktoruma çok güvendiğim için hiç diretmedim normal olsun diye, çünkü ultrasonda da gösterdi yolu tıkayan büyük bir miyom vardı ve ayrıca kalbimde ritim bozukluğu var. ikisiyle birden baş edemeyiz dedi. aslına bakarsan benimkisi kendime kızgınlık. miyom çok önceden varmış zaten ve benim iki yıldır adet düzensizliğim vardı. hep ihmal ettim doktora gitmedim, zamanında gitsem farkedilecek ve hamile kalmadan alınacaktı. benim ihmalim oğlumun doğumunu değiştirdi
ama artık kafaya takmamaya çalışacağım, dediğin gibi çok şükür oğlum sağlıklı. ne uyku problemimiz var ne meme nede gaz, nazar değdirmeyeyim ama sanki bir melek getirdim dünyaya :)
bide şu etrafımda abuk sabuk kötü sezeryan hikayeleri anlatan eş dost olmasa...gerçi artık hiçibirini konuşturmuyorum,susturuyorum hemen
desteğin için tekrar teşekkür ederim :)

kızlar size bugünkü salaklığımı anlatayım da gülün biraz...
öğleden sonra dr kontrolüm vardı, süslendim püslendim bindim arabama. evle hastane arası 40km, bu sıcakta direksiyon salladım. hastaneye gittiğimde randevunuz sisteme girmemiş, size sıra numarası veremeyiz dediler...neyse dedim ben direk doktorumun odasına gideyim, nasıl olsa gel dedi. oda boş, doktor nerde, doğuma gitti...yarım saate gelir diyorum, yok normal doğummuş nezaman geleceği belli değil bindim arabaya saya söve, 40 km eve geri dön...yolda eşimi aramak için telefonu elime aldım ve acı gerçekle karşılaştım. bugün 28 ağustos değil, 27 ağustosmuş lohusalık böyle birşey oluyor sanırım. yarın sabah takvimi 2 kere kontrol edip yola çıkacağım...

kızlar çok yorgunum ve uykusuzum..kızım 25 günlük oldu..geceleri uyumuyo ya..ilk başlarda gaz sancısı filan olıyou ama damla işe yaradı şimdi daha iyi ..gündüzleri çok uyuyo oyüzden geceleri uymuyor sanırım..deliksiz uyumayı özledim...acaba tek benmiyi die düşünüyrum..ama yok herkes bu saatte bebğiyle ilgileniyodur diyip kendimi teselli ediyorum..geceleri hep mıyık mıyık sabaha kadar ..uyumak istiyorum yaa((sabahaları o uyuyo ama bu seferde ben ev işi o bu derken yine uyuyamadan akşam oluyoo..Allahım güç versin bize

Ben de seninle ayni durumdayim. Sabir.. Gececek bu gunler..

fundarda cnm çook geçmş olsun çok üzüldmmm umarım kısa zmnda toparlar we iyileşir...

bizdede 20si çıktı çok şükür ama huylar değişti....sessiz bebek gitti gaz sancılarıyla çığlık çığlığa ağlayan bebeğim oldu birden...bi okudum netten çay kahwe çikolata ne yesek gaz yapıomş bebeğe....şimdi dikkate dicem ama başka önerisi olan warsa yazsın çok acı çekio bebeğimm..doğum sancısı gibi ıkınıoo kıpkırmızı oluo çığlık atıo bide sab sipmleks damlası war..onuda kullanıyorum

Canım geçmiş olsun gazlı bebek fenadır bilirim yeğenimde az çekmedik. Humananın gaz gideren bir çayı var bilmiyorum denedin mi? Denemediysen dene bakalım belki işe yarar.

Cnm o sab simpleks bnmkine hc yaramadi onu vermemize rqgmen sabaha kdr bagrdi..metsil kullaniyrz smdi o iyi gldi sanirim.o gaz sorunu cogu bebism derdi sanirim..bnmde icim yaniyo kucagmda oyle ayaklarini karnina cekip aglarken.cok careszhisediyorm kendmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…