2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tşkler kızlar....aktara gidince bakıcam acı elma yağına..bide metsili eczaneye soruyumm damlamı ki oda?

en kötüsü zaten öyle bağırıp ağlarken hiçbirşey yapamamak..bide gaz anneden geçer diolar...insan kendini suçlu hissedio...rezene içiyorum şimdi humana still tea war onuda içiyim...ama herkesin derdi gaz olmş sanırım...inş. geçer en kısa zamanda...

bişey söyleyemiyorum çünkü gittiğimde yoktu Dilek Hanıma yönlendirdiler...sarılığı tedaviye gerek kalmadan geçmiş, çok sevindim :)
benimde bugün öğleden sonra Hakan Beyle randevum var, şimdi düşünüyorumda belkide hamilelik sürecinde seninle karşılaştık farkında değiliz :) hatta bugün birbirimizi tanımadan yan yana da geçebiliriz gerçekten Hakan Bey mükemmel bir doktor, sezeryanda o kafayla adama elli kere teşekkür etmişim, kocam nerdeyse yanlış anlayacaktım doktor hayranlığını diyor :))) şaka bir yana gerçekten hastasını çok iyi anlayabilen ve ona göre davranan bir doktor

ben İzmir deyim canım, aslına bakarsan İzmir de değil Urla da oturuyorum ama burada sadece devlet hastanesi olduğu için doktora İzmir e gidiyorum. sen nerdesin?

Ne güzel bir memlekettedesin cnm bir türlü gitmek istyeyipte gidemediğim şehirdir İzmir :)

Ben İstanbul dayım ..

benimde doğumla birden iştah gitti, deli gibi yiyen ben artık dolabın önünden bile geçmiyorum...o yüzden elevite devam, ayrıca ferroyu ve omega 3 de alıyorum. özellikle ferro içmezsem inanılmaz halsiz oluyorum. bebek emerken en fazla demir eksikliği görülürmüş annede, sanırım o yüzden. bide hergün düzenli polen
hamilelikte bende 16 kilo aldım, bugün 10. gün 6 kilo gitmiş...daha önce çok zayıf olduğum için 53-54 de kalayım istiyorum...etrafımdakilerin yorumlarına bakılırsa zaten bundan sonra ancak çok uğraşırsam kilo verebilirmişim. ama en nihayetinde 4-5 kilo kalır diyorlar. o da benim için pek bir uygun

size bir sorum olacak, yardımcı olabilir misiniz?
şu göbek bağı olayına kötü takmıştım, iltihap kapacak diye...şükür düştü 3 gün önce. ama göbek deliğinin üzerinde kan kurusu var. bu normal midir? banyo yaptırabilir miyim artık yoksa o kan kurusunun geçmesini de beklesem mi?

Günaydın Annişlerrrr

Gaz sorunu yaşayanlar Allah kolaylık versin..

Benimde sütüm az mı çok mu anlamıyorum kayınvalidem az diyor bir memeyi emerken diğerinden sütün taşması lazımmış diyor beni sinir ediyor halbuki bebek emiyor çok güzel.. sizin nasıl kızlar ? Birde görümcem bana Milupanın stil tea çayını aldı ama çok kötü tadı hiç alışık değilim bitki çaylarına içmedimmi bakıyorum k.v demleyip veriyor bana zorla

Kesinlkle canım harika bir doktor :) olabilir belki karşılaşmışızdır. Kaçta randevun belki bugun karşılaşırız birde hakan beye neden gidiyorsu hala ? ben doğumdan sonra 1 kere gittim tekrar çağrmadı. Çağrı beyde nerelerde ki.. boşuna mı gideceğiz

yıkayabilirsin canım bişy olmaz. o küçük kalıntı bizdede olmustu. düşer o da birkaç güne. ben göbeği düşmeden yıkadım oğlumu

saat vermedi, Urla da oturduğum için yol sürüyor biraz..14.30-15.00 gibi hastanede olurum sanırım...doğumdan sonra gitmedim ben daha, bu ilk randevu. geçen pazar doğum yaptım, o da doğumdan hemen sonra Almanya ya gitti. sanırım bugün 10. gün diye verdi randevu...senin kaçta ki randevun? istersen bir arayıp sor var mı diye, dün yoktu ama nerde nezaman gelir diye sormadım sadece sarılık kontrolümüz var ve Dilek hanım baktı diye

16:00 da canım benim randevum. Hastane uzak değil ama dolmuşla gidicem çıkmada arayayım bari dediğin gibi

kesinlikle bu kvleri kaynar kazana atmalı bizimkisi de çok şey söylüyor bütün gün, ondan sonra adamı şişirip üstüme salıyor
canım bebiş emiyorsa hiç kafana takma, benimde öyle diğer göğsümden süt falan gelmiyor, hatta sütün az dedi kadın. doktora gittik 5. günde, doktor sütün çok güzel ve bebeğe yarıyor dedi. bu arada bende öyle çayları falan içemiyorum...sana tavsiyem yeşil üzüm ve maydanoz, ikisi de çok güzel süt yapıyor. ve günde 4 lt su

Canım herşey inşallah çok yolunda gider,sağlıkla kavuşursunuz yavrunla ve çok kolay bir doğum olur inşallah.Allah yardımcın olsun,güzel haberlerini bekliyoruz.dualarım seninle.

aynen canım bende hamilelikten önce zayıftım 48 kilo o yüzden en azından 50yi aşağıya düşmesem bari diyorum :) sağlık ocagında kan sayımı yapıldı kansızlk yokmuş bende kan hapını içmeyi düşünmüyodum ama içeyim barim :)

bende günde 1 defa 4 damla olarak kullanıyorum canım.. ben elevite de folikasitede devam ediyorum. hatta balıkyağımı da içiyorum.

teşekkür ederim kızlar.. bende içeyim eleviti yoksa zorlanacagım gibi geliyor.. şimdi sadece bebişle ilgileniyorum ev işlerini annem kayınvalidem yapıyor sağolsunlar.. sonra kimse kalmıcak yanımda güşç toparlamak en iyisi sanırım

16:00 da canım benim randevum. Hastane uzak değil ama dolmuşla gidicem çıkmada arayayım bari dediğin gibi

randevu verdiyse hastanededir ozaman, bize randevu vermemişti...sadece "salı günü bilirubin testi yaptırın, bakalım" demişti
ama yine de ara tabi, boşu boşuna yola düşmemiş olursunuz bu sıcakta

KiZlar nasil korunacaksınız? Ben aslında 3 aylık iğneler varmis onlardan düşünüyordum ama emzirirken olmaz dedi doktor.esin korunacak dedi. Ben prezrvatif delik falan olur diye korkuyorum.
2 katmı kullansak

Cnm bn migren hastasiyim dogum kontrol haplari ataklari tetikliyo hc kullanmadm doktorumda kullanamzsn diyo..kocise guveniyorm o korunucak artk..gerci erkekler prezervatiften pek hoslanmz ama suanda isteyecgm en son sey bi kaza kursununa denk gelmek;-)

Arasta biz de mahalleden arkadaşları toplayıp gelelim diyoruz. ne dersin evde misiniz

neyse annenin gitmesi iyi olmuş senin delirtme potansiyeli vardı

Canım kendine haksızlık etme senin elinde olan bisey degilki
Mecbur kalmissin sezeryana, yapacağın bisey yoktu, önemli olan senin ve bebegin saglıgı
Allah hayırlısını nasip etsin

amin canım moral verdin teşekkür ederim

Kızlar Funda'nın bebeği Arda'nın kusmuğundan kan pıhtısı gelmiş 2 gündür yoğun bakımdalarmış. Arda bebek için dua edelim biran önce iyileşsin ve annesinin kucağına kavuşsun.

ah kıyamam çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey yoktur ve bir an önce iyileşir güzel haberlerini kısa sürede alırız umarım

hadi bakalım cabucak kavuşursun kızına inşallah sağlıkla gelin, güzel haberler verin merak içindeyiz bizi habersiz bırakma

Kızlar merhaba :)
3 günde toplam 6 yada 7 saat uyudum şimdide ağdaya gideceğim dua edin lütfen iki kere fena halde yandı oram şuan tırsarak gidiyorum. Ne sezeryan ne de doğum sancısı bile o kadar acı vermedi bana.Resmen derisi kalkmıştı yürüyememiştim.

İnşallah birşey olmadan gelirim evime :)

Fundacım çok geçmiş olsun yazdıklarını ağlayarak okudum rabbim tez zamanda şifasını versin ve evinize dönün. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın ve evlatlarımızı korusun

Son düzenleme:

ya ben de çok korkuyorum hamile kalmaktan. iğne hakkında iyi şeyler okumadım nette kk'da yaptıranlar hiç memnun değildi. 15 gün sürüyormuş regl falan. hap zaten kullanamıyoruz. ben öyle spiral filan da taktıramam. 1-2 kere prezervatif denemiştik kullanamamıştık. geri çekilme yöntemi desen şu an ona da güvenemem bak hürrem bile hamile kalmış o yöntemle. gerçi biz 6-7 aydır kardeş kardeş yatıyoruz bebeğe bişey olur filan diye rahat edemedik perhize çektik kendimizi, nasıl başlıcaz bilmiyorum. kocaman bir göbiş ve dikişlerle nasıl olacakki. zaten 2,5 yılda ugraşa uğraşa tam öğrenmiştik ki, hamile kaldım. eşim de gün sayıyor. puffff

canım onlar kış uykusuna yatar sakın öldü diye atmayın ha :)

Amin canım çok güzel bir hikaye olmuş sezeryan oldum diye hiç üzülme mecbur kalınmış bebeğin için en doğru seçimi yapmışlar
güle güle büyüt bundan sonra
nazar değmesin size

evet galiba...

operasyon geçireceksen bence biraz daha sabredin cannim. Ciddi bir şey olursa daha çok üzülürsün
bizde gene tık yok hem yorgunum hem de genelde sinirliyim bu aralar

Canim, benim oglum da sirtustu yatmayi pek sewmiyor hep yuzustu yatmak istiyor. Oglen sirtustu de yatiriyorum dinlensin die. Nie zararli oluomus ki? Kuvozdekileri hep yuzustu yatiriolar! Hem de kusarsa bi problem olmaz.

canım yazmak istemiyorum ama ani bebek ölümü sendromunun sebeplerinden birisi yüzüstü yatırmak
allah korusun ben her zaman sırt üstü veya yan yatıriyorum
bizim hastanede de sırtüstü yatıriyorlardı hiç yüzüstü yatan bebek görmedim orda

Al brnden de o kadar. Yarin kirkimiz cikiyor. Hic istemiyorum. Kendimi cok cirkin hissediyorum. Bingin bingil heryerim. Dikislerimi de hic begenmedim.
En iyisi ben yarin ogluma gaz ilacini icirmeyi unutayim:)) sabaha kadar bebek pislariz:))

iyi fikir

Allah korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…