- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.241
hepinizden Allah razı olsun dualarınız için çok sağ olun arkadaşlar...
2 gündür ben bende değilim..ama yine de güçlü ve ayakta durmaya çalışıyorum..
çok korktum oğluma bişey olacak diye aklım çıktı.
dün sabah kakasını aldığımda çok şaşırdım çünkü simsiyahtı.. annem olabilir arada renk değişiklikleri dedi. ama yine de tedirgin oldum..
1 saat sonra emzirdim daha üstünden 5 dk geçmeden kustu. ağız mendili vardı oraya geldi.. temizlemek için aldığımda şoka girdim elim ayağım titremeye başladı.. 2 parça pıhtıyla beraber kanlıydı kusmuğu. hemen eşimi aradım çabuk gel diye..
10 dk.ya hastanedeydik..doktorumuz neyse ki acil olarak aldı bizi.. önce kendi muayene etti. mendili gördü..siyah kakalı bezine baktı. normal değil falan bişeyler diyor ama ben duramıyorum yerimde. kalbim çıkacak yerinden. hemen yukarı çıkarın..midesi yıkanacak önce dedi! ardından detaylı bir hemogram testi..sonra röntgen.... offff kafayı yicektim!
yavrum çok yoruldu bunlardan sonra.. bir de benim sütümle ilgili mi değil mi diye bakılacağından emziremedim.. nasıl aç..nasıl ağlıyor.. Allahım dedim yardım et..
göğüs uçlarım yara olduğundan oradan almış olabileceğinden şüphelenildi.. ama hemşire göğsümü sağdıktan sonra yok senin sütünde bişey dedi..
röntgendi..ultrasondu..kan tahlilleriydi..tomografiydi....baya bir hırpalandı kuzum.. testlerde kötü bişey çıkmadı dedi dr. ama tekrar etme riskini göz ardı edemeyiz. 2-3 gün yoğun bakımda gözetim altında tutcaz dedi....
yoğun bakım odasına girerken kokusunu içime çektim derin derin.. bu ne berbat bir duyguymuş! ilk ayrılığımızı yaşıyorduk ve benim içimden parçalar kopuyordu resmen.. sonra napıyosun kızım kendine gel dedim.. oğlunun sütüne ihtiyacı var! oğlunun sana ihtiyacı var! hemen sütümü sağdım hastanede.. ondan sonra da hep 2-3 saatte bir gittim geldim.. her seferinde 1 dk kadar da pencerenin arkasından baktım oğluma..
doktor bugün durumu iyi görünüyor yarın da böyle olursa belki odaya çıkarırım sizi dedi.. bugün artık bitsin diye dualar ediyorum.... sağ salim kucağıma gelsin artık diye dualar ediyorum.. bir daha böyle bir şeyi yaşamamak için dualar ediyorum.....
Allah kimseyi evladıyla sınamasın....
Kizlaarr sonunda bebegimi kucagima sag salim alabildim sukurler olsunki suan 11 gunluk olduk dogum hikayemide yazcm mtlaka musait olunca :)) bu arada fundacm gecms olsn Allah acil sifalar versin uzulme duzelir cnm.
Günaydin annişler
15.gündn snra devit-3 damlasını nasıl veriyorsunuz günde kac sefer
birde dogumdan sonra benim istahim pek kalmadi aciktgim icin zorla yiyorun biraz bisey elevite devam etsemmi acaba sizdede var mi boyle bi durum. Hamilelikte toplam 16 kilo aldiim 10 kilosu gitti dogumdan bugune 54ten daha asagiya dusmek istemiyorum
ben İzmir deyim canım, aslına bakarsan İzmir de değil Urla da oturuyorum ama burada sadece devlet hastanesi olduğu için doktora İzmir e gidiyorum. sen nerdesin?
Aaaa benim dedem de Urla'da :))) emekli matematik ogretmeni belki biliyorsundur İhsan ismi :)
size bir sorum olac, yardımcı olabilir misiniz?
şu göbek bağı olayına kötü takmıştım, iltihap kapacak diye...şükür düştü 3 gün önce. ama göbek deliğinin üzerinde kan kurusu var. bu normal midir? banyo yaptırabilir miyim artık yoksa o kan kurusunun geçmesini de beklesem mi?
yok canım tanımıyorum...aslına bakarsan normal çünkü biz Urla ya taşınalı daha 1,5 yıl oldu, kimseyi tanımıyoruz buralarda
İstanbulda yaşıyorduk daha önce, karmaşasından sıkıldık haritada yer seçip taşındık Urlayı hiç bilmeden
geldiğinde ziyaretimize bekleriz
canım onlar kış uykusuna yatar sakın öldü diye atmayın ha :)
Amin canım çok güzel bir hikaye olmuş sezeryan oldum diye hiç üzülme mecbur kalınmış bebeğin için en doğru seçimi yapmışlar
güle güle büyüt bundan sonra
nazar değmesin size
evet galiba...
operasyon geçireceksen bence biraz daha sabredin cannim. Ciddi bir şey olursa daha çok üzülürsün
bizde gene tık yok hem yorgunum hem de genelde sinirliyim bu aralar
Arasta biz de mahalleden arkadaşları toplayıp gelelim diyoruz. ne dersin evde misiniz
neyse annenin gitmesi iyi olmuş senin delirtme potansiyeli vardı
Gel kedim sen de gel mahalleli de gelsin. Çok alıştım misafire bugün kimse gelmiyo böyle bi yoksunluk sendromu içindeyim sankim
ahh canım benim.. bizim akrabalar ç.kale de.. hemen yollim sana uğurlu olsuna
Müjdeler olsun kızlar Arda'yı annesinin yanına vermişler. Durumu iyiymiş şükürler olsun :))
Beklemene gerek yok canım yıkayabilirsin onun da düşmesi 1 2 günü buluyor
Ay telefonla yazmak ne zormuş bilgisayarın gözünü seveyim
Hmm anladim canim. Rastlarsan selamimi soyle :) geliriz belki, bebisleri oynatiriz :))
KiZlar nasil korunacaksınız? Ben aslında 3 aylık iğneler varmis onlardan düşünüyordum ama emzirirken olmaz dedi doktor.esin korunacak dedi. Ben prezrvatif delik falan olur diye korkuyorum.
2 katmı kullansak
Canım dün durusel yel cevizi ( muskat ) önermişti gaz icin, rendeleyip cok az bebeğe veriliyormuş cok rahat ettim diyor, ben de aldım dün , ama henüz denemedimtşkler kızlar....aktara gidince bakıcam acı elma yağına..bide metsili eczaneye soruyumm damlamı ki oda?
en kötüsü zaten öyle bağırıp ağlarken hiçbirşey yapamamak..bide gaz anneden geçer diolar...insan kendini suçlu hissedio...rezene içiyorum şimdi humana still tea war onuda içiyim...ama herkesin derdi gaz olmş sanırım...inş. geçer en kısa zamanda...
Günaydın Annişlerrrr
Gaz sorunu yaşayanlar Allah kolaylık versin..
Benimde sütüm az mı çok mu anlamıyorum kayınvalidem az diyor bir memeyi emerken diğerinden sütün taşması lazımmış diyor beni sinir ediyor halbuki bebek emiyor çok güzel.. sizin nasıl kızlar ? Birde görümcem bana Milupanın stil tea çayını aldı ama çok kötü tadı hiç alışık değilim bitki çaylarına içmedimmi bakıyorum k.v demleyip veriyor bana zorla
Hera nasıl oldun canım?
selam canım sen nisaya gidiyorsun dımı muayene ücreti ve nst ücretleri nasil???
anladım canım ama randevu alamadım acil olarak gidip araya sıkıştırmalarını denneyebilirim yarın ya da cuma gunu....methini duymayan kalmamış bı de ben göreyim dedim Mürvet hanımı :)Ben murvet hanima gidiyorum canim onun ucreti biraz diger doktorlara gore biraz fazla 42lira nst de 10 lira ama doktordan menunum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?