2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin... İnsallah simdi odanizda, rahatsinizdir. Cok iyi dayanmissin afferin sana güçlü anne :)
Okurken ben mahfoldum o ayrı...

Kizlaarr sonunda bebegimi kucagima sag salim alabildim sukurler olsunki suan 11 gunluk olduk dogum hikayemide yazcm mtlaka musait olunca :)) bu arada fundacm gecms olsn Allah acil sifalar versin uzulme duzelir cnm.

Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla büyüsün...

Aynen ben de iştahsızım ve hep öğün kaçırıyorum. Hatta bazen akşamüstüne kadar sadece 1 dilim ekmek yemiş oluyorum gene eski sıska günlerime dönmek istemiyorum
Damlayi da 1er damla,4 kere şeklinde verin dedi bize doktor

Son düzenleme:
Aaaa benim dedem de Urla'da :))) emekli matematik ogretmeni belki biliyorsundur İhsan ismi :)

yok canım tanımıyorum...aslına bakarsan normal çünkü biz Urla ya taşınalı daha 1,5 yıl oldu, kimseyi tanımıyoruz buralarda
İstanbulda yaşıyorduk daha önce, karmaşasından sıkıldık haritada yer seçip taşındık Urlayı hiç bilmeden
geldiğinde ziyaretimize bekleriz

Beklemene gerek yok canım yıkayabilirsin onun da düşmesi 1 2 günü buluyor

Ay telefonla yazmak ne zormuş bilgisayarın gözünü seveyim

Hmm anladim canim. Rastlarsan selamimi soyle :) geliriz belki, bebisleri oynatiriz :))

Son düzenleme:

yok canım bizim iş 40. gün değil 70. gün anca olur. boşuna demedim ağustos sonu anneleri bile halvete girerken biz gün sayarız diye kızlar vallahi yapmayın kocalara da yazık.. annelik ayrı kadınlık ayrı.. gerçi bu sıralar libidolar arıza veriyor ama yapcak bişi yok :)

Arasta biz de mahalleden arkadaşları toplayıp gelelim diyoruz. ne dersin evde misiniz

neyse annenin gitmesi iyi olmuş senin delirtme potansiyeli vardı

Gel kedim sen de gel mahalleli de gelsin. Çok alıştım misafire bugün kimse gelmiyo böyle bi yoksunluk sendromu içindeyim sankim

Müjdeler olsun kızlar Arda'yı annesinin yanına vermişler. Durumu iyiymiş şükürler olsun :))

gelin gelin mutlu oluruz :))
baksana sizlere 15-20 kişilik misafirler geliyor bize sadece yan komşu geldi bugüne kadar bi başımıza kaldık gurbet ellerde

KiZlar nasil korunacaksınız? Ben aslında 3 aylık iğneler varmis onlardan düşünüyordum ama emzirirken olmaz dedi doktor.esin korunacak dedi. Ben prezrvatif delik falan olur diye korkuyorum.
2 katmı kullansak

canım emzirirken kullanabileceğin doğum kontrol hapı Cerezetta yan etkisi en az olan üstelik normalde adetin çoksa azaltıyor adetin azsa bunu kullanırken adet görmüyorsun. Emzirenler ve sigara kullananlar güvenle kullanabiliyorlar.

Canım dün durusel yel cevizi ( muskat ) önermişti gaz icin, rendeleyip cok az bebeğe veriliyormuş cok rahat ettim diyor, ben de aldım dün , ama henüz denemedim

Yok canım öyle öbüründen süt gelmesi filan gerekmiyor , bebeğin iyi kilo alıyorsa , acmış gibi huzursuzluk ağlaması yoksa yetiyodur sütün

Ben murvet hanima gidiyorum canim onun ucreti biraz diger doktorlara gore biraz fazla 42lira nst de 10 lira ama doktordan menunum canim
anladım canım ama randevu alamadım acil olarak gidip araya sıkıştırmalarını denneyebilirim yarın ya da cuma gunu....methini duymayan kalmamış bı de ben göreyim dedim Mürvet hanımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…