2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KiZlar nasil korunacaksınız? Ben aslında 3 aylık iğneler varmis onlardan düşünüyordum ama emzirirken olmaz dedi doktor.esin korunacak dedi. Ben prezrvatif delik falan olur diye korkuyorum.
2 katmı kullansak

Canim ben spiral taktirdim 21.gunumde, bu cocuguma vakit ayirmak istiyorum korunmak zoundayim. Ria benim taktirdigim 5yil koruyormus ama ben 3te filan cikarttiririm sanirim 2.icin.

canım biz göbeğinin düşmesii beklemedik hergün yıkadım. o kalıntıda düşüyor yıkamanda hiç bir sorun olmaz.. bezin içine falanda düşebilir. kabuk gibi birşey o..

anladım canım ama randevu alamadım acil olarak gidip araya sıkıştırmalarını denneyebilirim yarın ya da cuma gunu....methini duymayan kalmamış bı de ben göreyim dedim Mürvet hanımı :)

Ben ilk gittigmde randevusuz gitmistim 15 dkda girdim hastasi yoktu ogun fazla ama bazende randevum oldugunda ameliyatlari yada hastalari varsa bekleyebiliyorum sansa yani ama bence erken git 8de orda oluyor doktor

Bu ağda konusunu kızlar sizlere soracaktım.. sezeryanlı olup ağda yaptırdınızmı? çok korkuyorum cart cart diye cektıgınde ameliyat yerıme bişey olacak diye.. sizlerden yaptıran varmı????

canım aynı sorun benımde basıma gelmişti penguen gibi yürüyodum eşim hamileler gibi yürümeye başladın diye takılıyordu bana 3 gün mahfolmustum ama tahriş olmustu derileri kalkmış dogum doktoru ilaç vermişti.

gelince yazarsan sevınırım acı oldumu amelıyat yerınde??

Hiç birşey olmadı canım hafifledim valla :) Pudra döktürdüm öyle yaptırdım tekrar aynı şeyi yaşamayayım diye şuan iyiyim :) bundan sonra pudra ile yaptıracağım :) acı hiç olmadı bu arada önceden biraz acırdı :)

Canim ben spiral taktirdim 21.gunumde, bu cocuguma vakit ayirmak istiyorum korunmak zoundayim. Ria benim taktirdigim 5yil koruyormus ama ben 3te filan cikarttiririm sanirim 2.icin.

Bizim bakıcı son 2 cocuğuna spiralle hamile kaldı , kadıncağızın 4 cocuğu var simdi
Yani bilemedim guvenemiyorum ben ona pek :/

Ben ilk gittigmde randevusuz gitmistim 15 dkda girdim hastasi yoktu ogun fazla ama bazende randevum oldugunda ameliyatlari yada hastalari varsa bekleyebiliyorum sansa yani ama bence erken git 8de orda oluyor doktor
Hımm tamam canım Sagolasin.. Bu arada 41. Hafta ile tanışanlar kervanına bende katıldım... Açılmam 1 cm den öte gitmemiş sancıda 120 yi gördüm sevinçten oynayacaktım nerdeyse ama doktor hiç önemsemedi o sancıyı... Hakkımızda hayırlısı...

Bizim bakıcı son 2 cocuğuna spiralle hamile kaldı , kadıncağızın 4 cocuğu var simdi
Yani bilemedim guvenemiyorum ben ona pek :/

Bilmiyorum ki benim cok guvendigim doktorum %95 diyor. Kondom icin %60 dedi ben zaten onu sevmem, taktirdim gitti. Ama zormus canim yandi. Spiral yerine rahim ici arac diyor benim doktor ismine, belki baska bi ozelligi vardir.

ii hadi sevindim canım bu kafama takılıp duruyordu.. 40 ıma yakın gideyim bari :) malummm durumlar yani temiz olmak lazım

ben daha çok ameliyat yeri rahime yakın ya ondan korktum orasıda acırmı falan diye..

ii hadi sevindim canım bu kafama takılıp duruyordu.. 40 ıma yakın gideyim bari :) malummm durumlar yani temiz olmak lazım

ben daha çok ameliyat yeri rahime yakın ya ondan korktum orasıda acırmı falan diye..

canım pudra kullandır istersen ben çok rahat ettim pudra ile :)

Ameliyat yerim hiç acımadı :)
Benimde 4 günüm var kırkımın çıkmasına yarın doktoruma gideceğim o yüzden yaptırayım dedim hem korktum geçen ay gibi olur diye o yüzden kırka bir kaç gün varken gittim olursa iyileşsin diye :)

kızlar bebeğini ayakta sallayarak uyutan varmı?? kendime arkadaş arıyorum galiba yoksaa 2. şahıslara hepten kin güdücem

geçen akşam görümcemler geldi kızımda durmuyordu aldı kucagına ayagınada bi yastık başladı sallamaya kitlendim kaldım.. ya anası benim sen kafana göre nasıl alır sallarsın insan bi sorar. ben sallamaya alıstırmak istemiyordum.. beşiğinde zaten mıkırdanınca hafif sallanıyor.. kızım şimdi alıştı ayakta sallanmakta istiyor. ayaklarımdan aldım yatagına yatırdım hemen açtı gözlerini... çıldırıcam yaaaa anneye sorulmadan kafalarına göre niye böyle şeyler yapar şu şahıslarrr

Son düzenleme:

pudra kullanıyordu ama daha bol kullandırtayım canım.. ay sizin az kalmış 40 a... bende öyle bi kaç gün kala giderim zaten :)))

inş. bişeycik olmaz sanaa.. biliyoreum onun acısını offff..

bende dün gece uyumayınca salladım ayağımda :) Alışırsa sallayacağım ne yapalım :)

Buarada kızın memeni alıyor mu ?

pudra kullanıyordu ama daha bol kullandırtayım canım.. ay sizin az kalmış 40 a... bende öyle bi kaç gün kala giderim zaten :)))

inş. bişeycik olmaz sanaa.. biliyoreum onun acısını offff..

evet az kaldı pazar 40ımız :) yok olmadı bu sefer çok şükür çünkü olsaydı şimdi acısından duramazdım :)

bende dün gece uyumayınca salladım ayağımda :) Alışırsa sallayacağım ne yapalım :)

Buarada kızın memeni alıyor mu ?

canım ya daha 23 günlüğüz.. ozaman 17 günlüktük aldı salladı ağlıcaktım sinirden. şimdi ayak istiyor sanki kızım uyumuyor yatagında.. alışıyor yanii dikkatli ol.. kalkıp bi iş yapamıyorsun kitlendim kaldım böyle..

ehh canım buna şükürrr uyancak gibi oldugunda yakalarsam hemen mememi verince alıyor. gözlerini tam acarsa aglayarak kalktıgı için redediyor.. memem ara öğün kızım için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…