- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.261
KiZlar nasil korunacaksınız? Ben aslında 3 aylık iğneler varmis onlardan düşünüyordum ama emzirirken olmaz dedi doktor.esin korunacak dedi. Ben prezrvatif delik falan olur diye korkuyorum.
2 katmı kullansak
size bir sorum olacak, yardımcı olabilir misiniz?
şu göbek bağı olayına kötü takmıştım, iltihap kapacak diye...şükür düştü 3 gün önce. ama göbek deliğinin üzerinde kan kurusu var. bu normal midir? banyo yaptırabilir miyim artık yoksa o kan kurusunun geçmesini de beklesem mi?
anladım canım ama randevu alamadım acil olarak gidip araya sıkıştırmalarını denneyebilirim yarın ya da cuma gunu....methini duymayan kalmamış bı de ben göreyim dedim Mürvet hanımı :)
Kızlar merhaba :)
3 günde toplam 6 yada 7 saat uyudum şimdide ağdaya gideceğim dua edin lütfen iki kere fena halde yandı oram şuan tırsarak gidiyorum. Ne sezeryan ne de doğum sancısı bile o kadar acı vermedi bana.Resmen derisi kalkmıştı yürüyememiştim.
İnşallah birşey olmadan gelirim evime :)
Fundacım çok geçmiş olsun yazdıklarını ağlayarak okudum rabbim tez zamanda şifasını versin ve evinize dönün. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın ve evlatlarımızı korusun
Bu ağda konusunu kızlar sizlere soracaktım.. sezeryanlı olup ağda yaptırdınızmı? çok korkuyorum cart cart diye cektıgınde ameliyat yerıme bişey olacak diye.. sizlerden yaptıran varmı????
canım aynı sorun benımde basıma gelmişti penguen gibi yürüyodum eşim hamileler gibi yürümeye başladın diye takılıyordu bana 3 gün mahfolmustum ama tahriş olmustu derileri kalkmış dogum doktoru ilaç vermişti.
gelince yazarsan sevınırım acı oldumu amelıyat yerınde??
Canim ben spiral taktirdim 21.gunumde, bu cocuguma vakit ayirmak istiyorum korunmak zoundayim. Ria benim taktirdigim 5yil koruyormus ama ben 3te filan cikarttiririm sanirim 2.icin.
Hımm tamam canım Sagolasin.. Bu arada 41. Hafta ile tanışanlar kervanına bende katıldım... Açılmam 1 cm den öte gitmemiş sancıda 120 yi gördüm sevinçten oynayacaktım nerdeyse ama doktor hiç önemsemedi o sancıyı... Hakkımızda hayırlısı...Ben ilk gittigmde randevusuz gitmistim 15 dkda girdim hastasi yoktu ogun fazla ama bazende randevum oldugunda ameliyatlari yada hastalari varsa bekleyebiliyorum sansa yani ama bence erken git 8de orda oluyor doktor
çok güzelleşmiş fıstık gelinim benimmm
Bizim bakıcı son 2 cocuğuna spiralle hamile kaldı , kadıncağızın 4 cocuğu var simdi
Yani bilemedim guvenemiyorum ben ona pek :/
Hiç birşey olmadı canım hafifledim valla :) Pudra döktürdüm öyle yaptırdım tekrar aynı şeyi yaşamayayım diye şuan iyiyim :) bundan sonra pudra ile yaptıracağım :) acı hiç olmadı bu arada önceden biraz acırdı :)
ii hadi sevindim canım bu kafama takılıp duruyordu.. 40 ıma yakın gideyim bari :) malummm durumlar yani temiz olmak lazım
ben daha çok ameliyat yeri rahime yakın ya ondan korktum orasıda acırmı falan diye..
canım pudra kullandır istersen ben çok rahat ettim pudra ile :)
Ameliyat yerim hiç acımadı :)
Benimde 4 günüm var kırkımın çıkmasına yarın doktoruma gideceğim o yüzden yaptırayım dedim hem korktum geçen ay gibi olur diye o yüzden kırka bir kaç gün varken gittim olursa iyileşsin diye :)
kızlar bebeğini sallayarak uyutan varmı??
geçen akşam görümcemler geldi kızımda durmuyordu aldı kucagına ayagınada bi yastık başladı sallamaya kitlendim kaldım.. ya anası benim sen kafana göre nasıl alır sallarsın insan bi sorar. ben sallamaya alıstırmak istemiyordum.. beşiğinde zaten mıkırdanınca hafif sallanıyor.. kızım şimdi alıştı ayakta sallanmakta istiyor. ayaklarımdan aldım yatagına yatırdım hemen açtı gözlerini... çıldırıcam yaaaa anneye sorulmadan kafalarına göre niye böyle şeyler yapar şu şahıslarrr
pudra kullanıyordu ama daha bol kullandırtayım canım.. ay sizin az kalmış 40 a... bende öyle bi kaç gün kala giderim zaten :)))
inş. bişeycik olmaz sanaa.. biliyoreum onun acısını offff..
bende dün gece uyumayınca salladım ayağımda :) Alışırsa sallayacağım ne yapalım :)
Buarada kızın memeni alıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?