- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.301
insanı en çok da senin sakındığın şeyi inadına yapmaları sinir edio di mi
Zorlu bir 5 günün ardından artk nefes alabildiğimi hissediyorum.24 ünde bebeğimi kucağıma alabildim. Epiduralle girdim ameliyata genel anestezi ile çıktım (rahat durmamışım).Ama ilk 3 gün gaz sancısından öldüm dedim.Sütüm 3. gün geldi ama damla damla ve göğüslerim taş gibi olmuştu dokunamadım bile doktorlara kalsa bebeğe memeden başka birşey vermicekmişim 3 günde bu sıcakta kendileri hayatta kalsın kalabiliyorsa bakalım.Malesef biberon ve şırınga ile mama vermeye başladık.Ama 3, 4 saatte 20 ml mama ,sağabildiğim 7,8 ml sütüm bu şekilde sarılığıda atlattık ,4. gün sütüm geldi bebeğim artık mememden ağzına akmasını bekliyordu sütün ve bir hemşire yardımıyla 2,3 saatte memeye alıştırdık ve artık çok mutluyuzzzz..Hepinizi öpüyorum ..
Canim ben sata gore 42.haftayi bitirdim ultrasona gore 41 haftaligim ayricada bebegimin suyu biraz bulanik hic acilmamm yok bebegimde cok yukarda en son bekleyebilcegimiz zamana kadar bekledik aslinda yarin istesem suni sanciyla normal dogumda yaptirabilirim dedi ama uzun ve mesakatli olacaginda ben korkuyorum cunku hicbir dogum belirtisi yok bende
canım o ağrı bana ameliyattan hemen sonra hastanede girdi...belimden sağ omzuma kadar çıkan kas ağrısı, ama öyle böyle değil...hareket ettirmedi iki gün, mesela sağ tarafıma hiç yatamadım, sağ kolumu kullandığımda belime bıçak saplanıyor sanki...ebe epidural yüzünden kas sertleşmesi dedi, hergün düzenli masaj yapacakmışım yoksa yer edermiş
iştah konusunda seninle aynıyız, hatta ben sütüm mü yetmiyor dedim ama emiyor, üstüne mama istiyor, yarım saat geçiyor yine emiyor...mama konusunda da limiti yok, dün babası çocuk aç istiyor diyip dayamış mamayı. tamamını yemiş fazlasını çıkartmış
kızlar bebeğinize ne giydiriyosunuz memleketteyken normal tulum vs giydiriyordum bura hem nemli hem sıcak 37-38 derece kısa kollu çıtçıtlıyla duruo üşürmü ki bide hergün yıkayan varmı 3 gündür hergün yıkıyorum sıcaktan bunalıo yapış yapış oluo yavrum ,40 dolunca benimde terlemelerim geçermi acaba geceleri su gibi oluyorum,dün gece kızıma gaz için yel cevizini vermemişim aman allahım yırttı ortalığı helak oldum ne zormuş hep hamile kalsaydık diyorum bazenD
Canim dogum hikaylerimiz benzer, yavrunu gule gule buyut oncelikle... Kac kg dogdu ufakli,?
aynen katiliyorum sana yalovacim...millet 40 ucurdu gaz sorunlarini atlatacaklar nerdeyse biz hala dogurmayi bekliyoruz... Artik eylul annelerine dahil olsak daha iyi olacak sanirim...Bugun nst de sancıyı 120 görünce oynayacaktım sevinçten ama doktor hiç önemsemedi açıklık desen 1 cm den öte Gitmiyor... Bugun esime de söyledim benim sonum normal dogum olur belki ama suni sancı ile olur... Kendi sancım hiç gelmeyecekmiş gibi...allahım sen biz dogumu bekleyenleri hayırlısı ile kurtar yarabbim...Kızlar ne olcak bizim bu halimiz yaaa!!! O kadar daraldım ki artık,millet benim göbeğimi görünce daha vakti var diyor iyice sinir ediyor.son adet tarihimden de adım kadar eminim,telefonda yüklediğim bir programda son 5 ay kayıtlı çünkü.havalar çok sıcak şu 2 gündür,yarın daha da sıcak olacakmış.bana hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor ve çooooooooooooooooooooook sıkıldım evde.Allahım yardım etsin hepimize,hepimizin var işte ayrı ayrı sıkıntıları.doğuruncada bitmeyecek sıkıntılar biliyorum,az kaldı tırlatmama.
Kızlar ne olcak bizim bu halimiz yaaa!!! O kadar daraldım ki artık,millet benim göbeğimi görünce daha vakti var diyor iyice sinir ediyor.son adet tarihimden de adım kadar eminim,telefonda yüklediğim bir programda son 5 ay kayıtlı çünkü.havalar çok sıcak şu 2 gündür,yarın daha da sıcak olacakmış.bana hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor ve çooooooooooooooooooooook sıkıldım evde.Allahım yardım etsin hepimize,hepimizin var işte ayrı ayrı sıkıntıları.doğuruncada bitmeyecek sıkıntılar biliyorum,az kaldı tırlatmama.
Bacılarrrr nasılsınız canlar sizi çok çok özledim fırsatım oldukça okuyorum ama yazmaya zaman yok minik prensesim artık gündüzleri neredeyse hiç uyumuyo süreklı onunlayım hiç başka bişiy yapamıyorum geceleride 2 saatte bir uyanıp 2 ve 5 arası uyanık kalmayı huy edındık nöbetteyiz:)bebişleri hasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun allah yavrularımıza sağlık versin.Bizim dün 40'ıkımız çıktı kızım artık büüyor teyzeleri onu çok seviyorum allah yavrularımızı bize bağışlasın bir fotosunu parlaşıyorum maşallah demeyi unutmayın kuzuma Eki Görüntüle 788380
kızlar bebıslerınızi emzırrıken memede ne kadar tutuyorsunuz!!ne akdar sure ıle emzırıyorsunuz!doktor ıkı saatte bır yarım saat dedı!tek gogustemı yarım saat surecek,bılemedım!Bıde gogusten ayırıken nasıl ayırıyorsunuz!bızım kucuk hanım ben cektıkce agzına alıyorr!!
kızlar bebıslerınızi emzırrıken memede ne kadar tutuyorsunuz!!ne akdar sure ıle emzırıyorsunuz!doktor ıkı saatte bır yarım saat dedı!tek gogustemı yarım saat surecek,bılemedım!Bıde gogusten ayırıken nasıl ayırıyorsunuz!bızım kucuk hanım ben cektıkce agzına alıyorr!!
size bir sorum olacak, yardımcı olabilir misiniz?
şu göbek bağı olayına kötü takmıştım, iltihap kapacak diye...şükür düştü 3 gün önce. ama göbek deliğinin üzerinde kan kurusu var. bu normal midir? banyo yaptırabilir miyim artık yoksa o kan kurusunun geçmesini de beklesem mi?
cnm bnada evdeki herkes baskı yapıo 2saatten fazla ara verme die bazen 2 saatten fazla uyuyo uyandıramıyorum ama normalde tek meme veriyorum o ne zmn bırakırsa on dk.20 dk. bazen yarım saat..o bırakınca ancak ayrılabiliyoruz :) aynı dediğin gbi bzm paşa da bn çektikçe emio..2.emzirmede diğer memeye geçiyorum ben
hemoroit ve dikiş acılarım devam edio:26: ne zmn popomun üzerine oturacağım yaaaa
cnm bnada evdeki herkes baskı yapıo 2saatten fazla ara verme die bazen 2 saatten fazla uyuyo uyandıramıyorum ama normalde tek meme veriyorum o ne zmn bırakırsa on dk.20 dk. bazen yarım saat..o bırakınca ancak ayrılabiliyoruz :) aynı dediğin gbi bzm paşa da bn çektikçe emio..2.emzirmede diğer memeye geçiyorum ben
hemoroit ve dikiş acılarım devam edio:26: ne zmn popomun üzerine oturacağım yaaaa
Gözün Aydın canım , Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsinZorlu bir 5 günün ardından artk nefes alabildiğimi hissediyorum.24 ünde bebeğimi kucağıma alabildim. Epiduralle girdim ameliyata genel anestezi ile çıktım (rahat durmamışım).Ama ilk 3 gün gaz sancısından öldüm dedim.Sütüm 3. gün geldi ama damla damla ve göğüslerim taş gibi olmuştu dokunamadım bile doktorlara kalsa bebeğe memeden başka birşey vermicekmişim 3 günde bu sıcakta kendileri hayatta kalsın kalabiliyorsa bakalım.Malesef biberon ve şırınga ile mama vermeye başladık.Ama 3, 4 saatte 20 ml mama ,sağabildiğim 7,8 ml sütüm bu şekilde sarılığıda atlattık ,4. gün sütüm geldi bebeğim artık mememden ağzına akmasını bekliyordu sütün ve bir hemşire yardımıyla 2,3 saatte memeye alıştırdık ve artık çok mutluyuzzzz..Hepinizi öpüyorum ..
Tabi kakasini yapması da önemli , zaten doymayan cocuk huzursuz olur, anlarsın canım . Huzurlu uyuyorsa ve dedigin gibi çiş kaka yapıyorsa süt yetiyodur , bi de kilo alımı önemlicnm bende arada sallıorum ama çok hızlı deil uzunda sallamıyorum ki alışmasın die lüzumsuz insan çok cnm unutur kızında inşallah
sütün yettiğini nasıl anlıcaz ki acaba kakasını yapması yeterli deilmiki?
valla kendimi kadın gibi hissetmiyorum hiç dün eski resimlere baktık kocamla iice psikolojim bozuldu 1.69 boyum var şuan 66 kiloyum çökmüş gibiyim bide çocuk durmayınca uykusuzluk vs perişan oluyorum valla
ohh ii maşallahh çok şükür:)
bende bide ikiz istiyodum şimdi eşime diorumki ikiz olsa delirir kafalarını çarpardım yumurta gibi diyorumkaza kurşunu korkutuo bizde bazen prezervatif bazen geri çekilme bende doğum kontrol kullanamam migrenden dolayı bide o haplar beni acaip agresif yapıo ağlıorum sinirden o denli yani
Maşallah canım cok guzel bi kız bu , Allah size bagislasinBacılarrrr nasılsınız canlar sizi çok çok özledim fırsatım oldukça okuyorum ama yazmaya zaman yok minik prensesim artık gündüzleri neredeyse hiç uyumuyo süreklı onunlayım hiç başka bişiy yapamıyorum geceleride 2 saatte bir uyanıp 2 ve 5 arası uyanık kalmayı huy edındık nöbetteyiz:)bebişleri hasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun allah yavrularımıza sağlık versin.Bizim dün 40'ıkımız çıktı kızım artık büüyor teyzeleri onu çok seviyorum allah yavrularımızı bize bağışlasın bir fotosunu parlaşıyorum maşallah demeyi unutmayın kuzuma Eki Görüntüle 788380
Hayırlısı olsun canım , insallah kolayca ağrısız atlatirsin , guzel hbrlerle gel insallahAl bendende o kadar ama ben pes ettim artik yarin ayiracaklar beni oglumdan
Canım ilk zamanlar istedikce verin yazıyor okuduğum yerlerde, Yada 2 saatte bir, bebek büyüdükce emme aralığı artıp sayısı azalacak.kızlar bebıslerınızi emzırrıken memede ne kadar tutuyorsunuz!!ne akdar sure ıle emzırıyorsunuz!doktor ıkı saatte bır yarım saat dedı!tek gogustemı yarım saat surecek,bılemedım!Bıde gogusten ayırıken nasıl ayırıyorsunuz!bızım kucuk hanım ben cektıkce agzına alıyorr!!
Bacılarrrr nasılsınız canlar sizi çok çok özledim fırsatım oldukça okuyorum ama yazmaya zaman yok minik prensesim artık gündüzleri neredeyse hiç uyumuyo süreklı onunlayım hiç başka bişiy yapamıyorum geceleride 2 saatte bir uyanıp 2 ve 5 arası uyanık kalmayı huy edındık nöbetteyiz:)bebişleri hasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun allah yavrularımıza sağlık versin.Bizim dün 40'ıkımız çıktı kızım artık büüyor teyzeleri onu çok seviyorum allah yavrularımızı bize bağışlasın bir fotosunu parlaşıyorum maşallah demeyi unutmayın kuzuma Eki Görüntüle 788380
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?