2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

insanı en çok da senin sakındığın şeyi inadına yapmaları sinir edio di mi

Ya inat degil bunlarinki. Hazimsizlik. Cocuga kilo aldrcaklarmis. Diger zavalli o kadar siski yazik. Iyilik mi bu? Hadi diyelim niyetin salih, arayip bi danissana. Arayip sorsa valla bole alevlenmezdim. Art niyet ya. Bide utanmadan bole erken gelcegnizi dusunmedik dio. Delilleri yok edemediler tabi. Solemesi ayip dolabimda acilip yiyilip icilmis. Ona bisey demedim sonucta birinin abisinin digerinin yegeninin evi. Ama cocuk benim haciiiiii, kiyafet degisimi noluo? Kat kat gydrmis cocuga. Ki ben zaten ole az gydiren biri de degilim. Analik miyim ben? Anasi benim beeeeeennnn... en cok ben dusunurum. Yetti ya. Yuzlerine soliyemiom bari burdan soleyim

hadi geçmiş olsun güle güle büyüt bebişini :)
memeye de alışmış oh gözün aydın :))))

Kızlar ne olcak bizim bu halimiz yaaa!!! O kadar daraldım ki artık,millet benim göbeğimi görünce daha vakti var diyor iyice sinir ediyor.son adet tarihimden de adım kadar eminim,telefonda yüklediğim bir programda son 5 ay kayıtlı çünkü.havalar çok sıcak şu 2 gündür,yarın daha da sıcak olacakmış.bana hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor ve çooooooooooooooooooooook sıkıldım evde.Allahım yardım etsin hepimize,hepimizin var işte ayrı ayrı sıkıntıları.doğuruncada bitmeyecek sıkıntılar biliyorum,az kaldı tırlatmama.

canım açlık konusunda doktorumuz bile napıcaz biz bu kıza böyle dedi.. ben cıldırmak üzereydim dedim doymuyor bu çocuk agzına bişey değmesin yeni bile yemiş olsa agzını kocaman açıp aranıyor.. bizde şimdi yiyoruz ve çıkarıyoruz nerdeyse yarısını çıkarıyor gibi çokkk

Bacılarrrr nasılsınız canlar sizi çok çok özledim fırsatım oldukça okuyorum ama yazmaya zaman yok minik prensesim artık gündüzleri neredeyse hiç uyumuyo süreklı onunlayım hiç başka bişiy yapamıyorum geceleride 2 saatte bir uyanıp 2 ve 5 arası uyanık kalmayı huy edındık nöbetteyiz:)bebişleri hasta olan arkadaşlarım çok geçmiş olsun allah yavrularımıza sağlık versin.Bizim dün 40'ıkımız çıktı kızım artık büüyor teyzeleri onu çok seviyorum allah yavrularımızı bize bağışlasın bir fotosunu parlaşıyorum maşallah demeyi unutmayın kuzuma

canım bende ince şeyler giydiriyorum gece uzun kollu gündüzleri kısa kollu çıtçıtlı badi altını öyle bırakmıyorum ama patikli altlık giydiriyorum.. bazen sıcaktan onlar bile onu boguyormus gibi geliyor. dogdugundan beri hergün yıkıyoruz.. o terlemeler sıtmalanmalar bende de var.. gece yatagım yastagım bile su dökülmüş gibi ıslak oluyor..

aynen katiliyorum sana yalovacim...millet 40 ucurdu gaz sorunlarini atlatacaklar nerdeyse biz hala dogurmayi bekliyoruz... Artik eylul annelerine dahil olsak daha iyi olacak sanirim...Bugun nst de sancıyı 120 görünce oynayacaktım sevinçten ama doktor hiç önemsemedi açıklık desen 1 cm den öte Gitmiyor... Bugun esime de söyledim benim sonum normal dogum olur belki ama suni sancı ile olur... Kendi sancım hiç gelmeyecekmiş gibi...allahım sen biz dogumu bekleyenleri hayırlısı ile kurtar yarabbim...

Al bendende o kadar ama ben pes ettim artik yarin ayiracaklar beni oglumdan

kızlar bebıslerınızi emzırrıken memede ne kadar tutuyorsunuz!!ne akdar sure ıle emzırıyorsunuz!doktor ıkı saatte bır yarım saat dedı!tek gogustemı yarım saat surecek,bılemedım!Bıde gogusten ayırıken nasıl ayırıyorsunuz!bızım kucuk hanım ben cektıkce agzına alıyorr!!

maşallah la kuvvete illa billah
nasyacım çok güzel bebişin Allah bağışlasın
Rabbim nazardan kem gözden korusun bebişlerimizi
benim kızımda nazar alıyo kimseye göstermek istemiyorum bu yüzden :)
her akşam babası okuyor

bizim doktorda iki saatte bir her iki memeyi 15er dakika dedi ama bebek bu her denilene uymuyor ne zaman ne kadar isterse veriyorum ben ama 15-20 dkyı geçirmiyorum ve tek memeyi emziriyorum
ayırmak içinde ağzına küçük parmağını koyup memeyi öyle çekeceksin diye yazmmışlar bizim hastaneden verilen bilgilendirme formunda

cnm bnada evdeki herkes baskı yapıo 2saatten fazla ara verme die bazen 2 saatten fazla uyuyo uyandıramıyorum ama normalde tek meme veriyorum o ne zmn bırakırsa on dk.20 dk. bazen yarım saat..o bırakınca ancak ayrılabiliyoruz :) aynı dediğin gbi bzm paşa da bn çektikçe emio..2.emzirmede diğer memeye geçiyorum ben

hemoroit ve dikiş acılarım devam edio:26: ne zmn popomun üzerine oturacağım yaaaa

Son düzenleme:

yıkayabilirsin canım sonrasında yine göbek bakımını yaparsın. o kuruluk da bir iki güne düşer

ben sarılık ya da özel beslenme gereksinimi olmazsa saatli emzirmeye karşıyım. çocuk ne zaman acıkırsa o zaman beslenmeli bence. zaten durmaz ortalığı birbirine katar.. emzirmek için tatlı uykusundan uyandırılmamalı. çünkü bebekler uyurken büyüyorlar.

kaç gün oldu doğum yapalı? o bölgenin dikişleri 3 haftada eriyor. 20 - 21 günlükken dikiş acısı geçiyor. hemoroidi bilemiyorum canım.

Allah yardımcın olsun...

canım benim hemoroid düzeldi ama dikişler acıyor ya birde iltihap yaptı bir dikişim açıldı yeniden dikilecek iltihabın geçmesini bekliyorum zor durum ya bi an önce geçsin istiyor insan.. yinede hamdolsunki bebişlerimiz sağlıkla oldu rabbim aratmadan verdi
hemoroid için ilaç kullanmıyormusun?

kızlar siz nerde yatıyorsunuz? eşim yatak odasında yatıyor. ben kızımla salonda yatıyorum.. aslında eşimin yanında yatma istiyorum ama uyanmak istemediğini söylediği için ayrı yatmak zorundayım.. hem hak veriyorum çalışıyor yoruluyor uyusun diyorum.. bi yandan da o senin kocan yanında yatman lazım yoksa seni yanında mı istemiyor diyip şeytan dürtüyor.. nasıl düşünmem lazım bilemiyorum.. ya o çok kırıcı son zamanlar da yada ben kırılacak yer arıyorum

Gözün Aydın canım , Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin

Tabi kakasini yapması da önemli , zaten doymayan cocuk huzursuz olur, anlarsın canım . Huzurlu uyuyorsa ve dedigin gibi çiş kaka yapıyorsa süt yetiyodur , bi de kilo alımı önemli

Benim ilk bebeğimde mama vermeyeceğim diye perişan ediyordum kendimi , ama gece 3 e kadar uyumayinca pes edip mama veriyordum artık , uyuyordu , meger benim kız oburmuş , 3 yasına kadar biberonla süt icti , günde 1 lt iciyordu

Maşallah canım cok guzel bi kız bu , Allah size bagislasin
Sözle bile nazar değiyor kızlar ya, akrabalar filan konuşuyorlar cok nazara geliyoruz malesef, okurken esnemekten çenelerim ayrılıyor
Al bendende o kadar ama ben pes ettim artik yarin ayiracaklar beni oglumdan
Hayırlısı olsun canım , insallah kolayca ağrısız atlatirsin , guzel hbrlerle gel insallah
Canım ilk zamanlar istedikce verin yazıyor okuduğum yerlerde, Yada 2 saatte bir, bebek büyüdükce emme aralığı artıp sayısı azalacak.
Ben her bir emzirmede tek göğsümü veriyorum , doymamis gibi huzursuz olursa oburunu veriyorum , kendisi bırakana kadar bekliyorum , bazen yarım saati bulabiliyor
Ama bıraktıracaksam küçük parmakla ağzının vakumunu bozup memeyi çıkarmak gerek, direk çekersen meme ucu çatlağı oluşuyormuş

canım doktor bana 3 saati geçmesin emzirme aralığı dedi.. ama ben 2 saatte 1 emziriyorum.. ne kadar süre duracağı da aslında bebeğin emişine bağlı. hızlı içerse memeyi 5 dk da bitirir. dinlene dinlene içerse yarım saati bile geçebilir.. mesela benim ki çok hızlı içiyor. o kadar hızlı içiyor ki sürekli öksürüyor genzine kaçtığı için.. bi emzirişte 1 memeyi. diğer emme de diğer memeyi veriyorum sıra ile..

canım maşallah Allah nazarlardan saklasın.. çok tatlı maşallah..Allah uzun ömürler versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…